|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 17:48:42 GMT 1
Mam już jeden punkt karny, koniec tematu. Dla Ciebie będzie dziś wieczorem koniec jak nie odpowiesz.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 17:50:42 GMT 1
Nie zamierzam Ci podpowiadać w kogo walić po linczu na mnie. Co do tej wady wymowy, to warto zastanowić się najpierw, czy warto tak znęcać się nad kimś upośledzonym. To pierwsze zdanie wygląda na spalonego mafiozę, który nie chce dać powiązań, nikogo oczyścić ani wkopać.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 17:51:52 GMT 1
dokładnie, bo jeśli faktycznie uważa kogoś z podpinajacych za potencjalnie winnego to chciałby się tym podzielić z miastem
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 17:54:15 GMT 1
Czytaliście kiedyś poezję? Wiecie, co metafora, aluzja? To do Walkiewicza i Testamenu Cozmo.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 17:57:57 GMT 1
Ależ ja mam Babkę za bardzo prawdopodobną mafiozę i nie chcę jej podpowiadać. Po co miałbym pisać o zwracaniu uwagi na tych, którzy mnie uniewinniają, ale jednak zostawiają furtkę, a następnie zbywać temat? Bez sensu. I znowu się kłania brak całościowego spojrzenia. Mam rozstrojoną harfę, gdyby ktoś nie zauważył.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 17:59:27 GMT 1
Czytaliście kiedyś poezję? Wiecie, co metafora, aluzja? To do Walkiewicza i Testamenu Cozmo. Tak, rzygałem zawsze poezją i uważałem za bezsensowne pierdy, wolę jasny i klarowny przekaz.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:01:21 GMT 1
Ależ ja mam Babkę za bardzo prawdopodobną mafiozę i nie chcę jej podpowiadać. Po co miałbym pisać o zwracaniu uwagi na tych, którzy mnie uniewinniają, ale jednak zostawiają furtkę, a następnie zbywać temat? Bez sensu. I znowu się kłania brak całościowego spojrzenia. Mam rozstrojoną harfę, gdyby ktoś nie zauważył. Ale to przecież nie Babce masz podpowiadać, tylko nam - dzisiaj padasz, jeśli jesteś niewinny, to chyba chciałbyś, żebyśmy po pomyłce z Tobą poszli w Twoim zdaniem dobrym kierunku. No ale nie chcesz, czy też prościej - wiesz, że nie będzie zmiany kierunku po linczu na Tobie, bo będzie on celny.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:02:41 GMT 1
Mam już jeden punkt karny, koniec tematu. Dla Ciebie będzie dziś wieczorem koniec jak nie odpowiesz. Dajesz mi zachęcającą alternatywę: śmierć przez lincz albo śmierć przez punkty karne. Wada wymowy do rozwagi, analizy. I tyle. O to mi chodzi, koniec tematu. Można się na tym przejechać, ale można też sobie pomóc.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 18:03:23 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 18:03:23 GMT 1
Babka mafia na pewno już się paliła żeby zrobić kopiuj-wklej Twoich zostawiających sobie furtkę podejrzanych, żeby mieć co pisać w dalszej fazie rozgrywki. Fantastycznie ukróciłeś jej zapędy, teraz nie będzie wiedziała co dalej, świetna zagrywka.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:04:21 GMT 1
Ależ ja mam Babkę za bardzo prawdopodobną mafiozę i nie chcę jej podpowiadać. Po co miałbym pisać o zwracaniu uwagi na tych, którzy mnie uniewinniają, ale jednak zostawiają furtkę, a następnie zbywać temat? Bez sensu. I znowu się kłania brak całościowego spojrzenia. Mam rozstrojoną harfę, gdyby ktoś nie zauważył. Ale to przecież nie Babce masz podpowiadać, tylko nam - dzisiaj padasz, jeśli jesteś niewinny, to chyba chciałbyś, żebyśmy po pomyłce z Tobą poszli w Twoim zdaniem dobrym kierunku. No ale nie chcesz, czy też prościej - wiesz, że nie będzie zmiany kierunku po linczu na Tobie, bo będzie on celny. Do linczu jeszcze dwie godziny, zdążę coś skrobnąć. Ale Wy przecież samemu możecie przeanalizować to, kto jaki ma stosunek do linczu na mnie i podejrzewam, że w tej edycji zrobicie to lepiej ode mnie.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:05:37 GMT 1
Ależ ja mam Babkę za bardzo prawdopodobną mafiozę i nie chcę jej podpowiadać. Po co miałbym pisać o zwracaniu uwagi na tych, którzy mnie uniewinniają, ale jednak zostawiają furtkę, a następnie zbywać temat? Bez sensu. I znowu się kłania brak całościowego spojrzenia. Mam rozstrojoną harfę, gdyby ktoś nie zauważył. po co? bo przed chwilą sugerowałeś, że mogą byc w mafii. Jeżeli mogą być w mafii, a Ty jesteś w mieście to powinieneś dążyć do zlinczownia ich, albo chociaż chętnie się do tego przyłożyć. Ty natomiast wolisz nie rozwijać tematu, żeby nie podpowiadać babce, która też może być Twoim zdaniem w mafii
jak kiedyś będziemy grać w poetyckie metafory to na pewno nie odpadniesz w pierwszym linczu, ale w tej edycji nie wykazujesz miejskich odruchów
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 18:06:47 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 18:06:47 GMT 1
Eh Rojas Rojas, co tu z Tobą zrobić.
Powiedz mi czy zagłosujesz na kogoś z dwójki Paweł Kozioł / Future Trunks. Jeśli tak, to może damy radę się dogadać dzisiaj.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:07:08 GMT 1
Dla Ciebie będzie dziś wieczorem koniec jak nie odpowiesz. Dajesz mi zachęcającą alternatywę: śmierć przez lincz albo śmierć przez punkty karne. Wada wymowy do rozwagi, analizy. I tyle. O to mi chodzi, koniec tematu. Można się na tym przejechać, ale można też sobie pomóc. W zeszłej edycji wadę wymowy, jak to nazwałeś, miało kilku graczy, więc czemu w przypadku Lancelota jest to ważne? I czy go zazielenia czy zaczerwienia? Nie każę Ci podawać wprost jego tożsamości, proszę o wnioski, których Ty uparcie nie chcesz podać.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:10:19 GMT 1
Ja rozumiem Waszą perspektywę: macie mnie za mafiozę i próbujecie znaleźć na mnie dowolne argumenty, żeby czuć się dobrze. Idziecie za słoniem, a nie słoń za Wami. Wiem, bo czytałem Prawy Umysł. Natomiast musicie zrozumieć też moją perspektywę. A jest ona taka: uważam, iż prawdopodobne jest to, że Babka jest w mafii. Stąd też jej pytanie wydaje mi się nie na miejscu, pozornie luzackie, a tak naprawdę wyjątkowo cyniczne. Wszystkie moje uniewinnienia z furtką miały miejsce na przestrzeni ostatnich dwóch stron, naprawdę nie wiem, jak można tego nie pamiętać. I też idę za słoniem, ale nie potrafię inaczej.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:12:43 GMT 1
Dajesz mi zachęcającą alternatywę: śmierć przez lincz albo śmierć przez punkty karne. Wada wymowy do rozwagi, analizy. I tyle. O to mi chodzi, koniec tematu. Można się na tym przejechać, ale można też sobie pomóc. W zeszłej edycji wadę wymowy, jak to nazwałeś, miało kilku graczy, więc czemu w przypadku Lancelota jest to ważne? I czy go zazielenia czy zaczerwienia? Nie każę Ci podawać wprost jego tożsamości, proszę o wnioski, których Ty uparcie nie chcesz podać. Napisałem swoje zdanie na ten temat. Sugestia do analizy, wniosków jeszcze nie mam. Jeśli cofniesz się do moich ostatnich postów, zauważysz to. A Walkiewiczowi nie ufam.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:14:45 GMT 1
Nie, mamy Cię za mafiozę, ale dopuszczamy inne opcje, dlatego ciągniemy Cię za język, dajemy Ci szansę pokazać jakieś miastowe odruchy. Ty natomiast za chuja nie chcesz ich pokazać. Nawet jak są jakieś przebłyski miastowości, to są zaraz zasypywane mafijnymi zachowaniami.
Uniewinniłeś Walkiewicza, więc jak rozumiem w mafii jest tylko Babka? Czy masz jeszcze jakichś podejrzanych?
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:15:43 GMT 1
proboszcz uschnie Ci ta ręka, zobaczysz
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:16:08 GMT 1
Gdzie uniewinniłem Walkiewicza? Napisał zielony post, ale wciąż znajduje się w gronie potencjalnych moich potencjalnych mafiozów. A tym, co teraz tworzy w stosunku do mnie czerwieni się.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:17:26 GMT 1
W zeszłej edycji wadę wymowy, jak to nazwałeś, miało kilku graczy, więc czemu w przypadku Lancelota jest to ważne? I czy go zazielenia czy zaczerwienia? Nie każę Ci podawać wprost jego tożsamości, proszę o wnioski, których Ty uparcie nie chcesz podać. Napisałem swoje zdanie na ten temat. Sugestia do analizy, wniosków jeszcze nie mam. Jeśli cofniesz się do moich ostatnich postów, zauważysz to. A Walkiewiczowi nie ufam. Nie, 2 razy zaakcentowałeś tę wadę wymowy, czyli uznałeś ją za ważną. Ważną, bo Lancelot mafia czy ważną, bo niewinny? Oburzałeś się, że jesteś ignorowany jak Testament Cozmo, więc musiałeś uznać tę informację za istotną a ignorowanie jej za błąd, natomiast teraz odmawiasz dyskusji na ten temat. To cuchnie.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 18:17:36 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 18:17:36 GMT 1
Czym Ci się czerwienie? Co takiego stworzyłem?
|
|