|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:06:03 GMT 1
Jezu, teraz Walkiewicz będzie udawał konflikt z Gorczycą, która go uratowała i się tym szczyci, ohydna edycja ze strony mafii.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:06:37 GMT 1
Gorczyca, Twoja akcja była idiotyczna i nie wiem co o tym sądzić. dlaczego idiotyczna? przeżyłeś? przeżyłeś. Mafia może mnie nie zamorduje? może mnie nie zamorduje. Padł Rojas, który i tak by padł? Padł. Co w tym idiotycznego kolego? Idiotyczne byłoby pójście w remis. Dobra, po prostu mnie wkurwiłeś, bo człowiek nie wie co ma myśleć, zaraz padnie, nie wiadomo czy jesteś w mafii czy nie przez takie zagranie itp xD
Co się działo, że Cię nie było cały dzień?
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:06:57 GMT 1
Karolina, co chciałaś tym osiągnąć? to co zawsze, badam reakcję, to kto jak zmienia głosu, kiedy masz na świeczniku niemal pewnego niewinnego (a uważam, że Rojas wczorajszym błędem mocno się wybielił), to warto pokombinować na koniec ze zmianami głosu, by sprawdzić reakcję.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 20:06:58 GMT 1
Dokładnie, trzeba było mieć klapki na oczach, by tego nie zauważyć. Walkiewicz i Gorczyca mają klapki na oczach, w sumie się nie dziwię, że spijali sobie z dziubków. Ktoś z nich musi w tej mafii być. Wymowne też jest,że Lancelot w ogóle się nie wypowiedział w czasie ostatnich 2-3 godzin. No wolał się nie wkopywać. Był bezpieczny, to się odmeldował i nie chciał się ponownie rzucać w oczy.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:08:37 GMT 1
Rojas miał solidne reakcje, pewnie nie poprawiłby już sposobu grania i jutro by poleciał jak nie dziś, ale no trzeba było jednak temu aktywnemu graczowi dać szansę na poprawę, a pójść w Pawła Kozła. Wolałem Kozła zlinczować dlatego troszeczkę bardziej, ale już trudno.
Gorczyca, podaj topkę podejrzanych.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 20:08:38 GMT 1
Karolina, co chciałaś tym osiągnąć? to co zawsze, badam reakcję, to kto jak zmienia głosu, kiedy masz na świeczniku niemal pewnego niewinnego (a uważam, że Rojas wczorajszym błędem mocno się wybielił), to warto pokombinować na koniec ze zmianami głosu, by sprawdzić reakcję. Ok. A co sądzisz o końcówce Walkiewicza? Teraz, na chłodno było to dla mnie miastowe.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:09:29 GMT 1
Gorczyca, podaj topkę podejrzanych, bo nie mam swojego zdania i chcę się podczepić.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 20:09:35 GMT 1
Ktoś z nich musi w tej mafii być. Wymowne też jest,że Lancelot w ogóle się nie wypowiedział w czasie ostatnich 2-3 godzin. No wolał się nie wkopywać. Był bezpieczny, to się odmeldował i nie chciał się ponownie rzucać w oczy. Jak dla mnie Lancelot to mafia i nadaje się jedynie do odjebania.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:09:45 GMT 1
Rojas miał solidne reakcje, pewnie nie poprawiłby już sposobu grania i jutro by poleciał jak nie dziś, ale no trzeba było jednak temu aktywnemu graczowi dać szansę na poprawę, a pójść w Pawła Kozła. Wolałem Kozła zlinczować dlatego troszeczkę bardziej, ale już trudno. Gorczyca, podaj topkę podejrzanych. Piotr Kozioł, Paweł Kozioł, Igor Kozioł.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 20:10:12 GMT 1
Jutro sirlancelot oczywiście.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:11:14 GMT 1
Paweł Kozioł + Sirlancelot to taka mafijna pewka, na wypadek gdyby jednak mord się mafii udał. Kto trzeci to się jeszcze sprawdzi.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:11:59 GMT 1
Walkiewiczowi też NIE UFAM. Szkoda, że nie było szansy go dziś zlinczować.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:12:43 GMT 1
Natomiast niewinni to Komunikaty, jadący po bandzie Trunks, Tenorek, Cozmo
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 20:12:47 GMT 1
Jutro sirlancelot oczywiście. Śledziłeś koncówkę?
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:12:58 GMT 1
Paweł Kozioł + Sirlancelot to taka mafijna pewka, na wypadek gdyby jednak mord się mafii udał. Kto trzeci to się jeszcze sprawdzi. Paweł Kozioł, tłumacz się, czemu nas zdradziłeś.
Walkiewicz to pewna mafia, jeszcze te żałosne testamenty na sam koniec.
Proponuję zrobić GRUPĘ TRZYMAJĄCĄ WŁADZĘ. Będziemy wspólnie ustalać, kogo linczujemy, że osobniki niearyjskie nie wpierdzielały nam się w głosowania i nie psuły gry.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 20:14:42 GMT 1
Z niczego się nie będę tłumaczył
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:14:42 GMT 1
Natomiast niewinni to Komunikaty, jadący po bandzie Trunks, Tenorek, Cozmo Wywal stąd Trunksa, wyjdzie ci na zdrowie
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:14:56 GMT 1
Co do babki nie mam kompletnie zdania.
Alpak pewnie niewinny. Kot do sprawdzenia poprzez odstrzał mafii. Piotr Kozioł ewentualna mafia w razie braku innych możliwości.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 20:16:02 GMT 1
Jutro sirlancelot oczywiście. Śledziłeś koncówkę?
Nie, nadrabiałem posty.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 20:16:04 GMT 1
Piotr to też ciekawy typ, który wolał tuż na sam koniec oddać głos w powietrze.
|
|