|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:16:50 GMT 1
Paweł Kozioł i Piotr Kozioł co chwila zmieniają swoje avatary.
Btw, spójrzcie kto był aktywny przed samym linczem, a teraz zapomniał o mieście, bo siedzi na podforum mafii i obmyśla kogo zamordować. Testament Cozmo.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:17:19 GMT 1
Natomiast niewinni to Komunikaty, jadący po bandzie Trunks, Tenorek, Cozmo Wywal stąd Trunksa, wyjdzie ci na zdrowie Jaki byłby sens tego, że Trunks wali w tożsamości na miastowym mogąc to robić na mafijnym? Tym bardziej łapiąc punkty karne, które powinny zakończyć się tym, że poleci z rozgrywki? Jeśli jest winny i przetrwa na tym do końca to będzie mógł podziękować MG, że go nie wyrzucił. Czytałem sobie popijając piwko co tu piszecie i byłem pewny, że gość po tej niby analizie poleci za wstawkę o Alpaku.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 20:17:33 GMT 1
Paweł Kozioł i Piotr Kozioł co chwila zmieniają swoje avatary. Btw, spójrzcie kto był aktywny przed samym linczem, a teraz zapomniał o mieście, bo siedzi na podforum mafii i obmyśla kogo zamordować. Testament Cozmo. ?
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 20:17:56 GMT 1
Nigdy więcej kurwa remisów! Dlaczego oddałeś głos na Testament? Mam swoją teorię, ale chcę najpierw posłuchać Ciebie.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 20:19:35 GMT 1
Sirlancelot, Paweł Kozioł, Walkiewicz, Piotr Kozioł - tak bym linczował.
Niewinni są Gorczyca, F1, Trunks, Tenorek, Alpak i Testamenty, z zastrzeżeniem, że Testamenty są jednak zbyt dobre, żeby nie mogły zagrać tak, jak grają - w mafii. Nieco mniej niewinna babka, ale pewnie też niewinna.
Gra jest nie do przegrania, bo miasto gra dobrze.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:19:50 GMT 1
Wywal stąd Trunksa, wyjdzie ci na zdrowie Jaki byłby sens tego, że Trunks wali w tożsamości na miastowym mogąc to robić na mafijnym? Tym bardziej łapiąc punkty karne, które powinny zakończyć się tym, że poleci z rozgrywki? Jeśli jest winny i przetrwa na tym do końca to będzie mógł podziękować MG, że go nie wyrzucił. Czytałem sobie popijając piwko co tu piszecie i byłem pewny, że gość po tej niby analizie poleci za wstawkę o Alpaku. Nie chcę robić z punktów karnych argumentów.
Gość po prostu jest prawdopodobną mafią, bo jedzie na jednym patencie - agresja, agresja, agresja. Wobec wszystkiego, w każdym poście prezentuje postawę cwaniaka, który wszystko już odgadł, a nie ma tam chłodnej analizy i przemyśleń. Absolutnie nie można go zazieleniać.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 20:20:59 GMT 1
Nigdy więcej kurwa remisów! Dlaczego oddałeś głos na Testament? Mam swoją teorię, ale chcę najpierw posłuchać Ciebie. Zauważyłem post czyjś w temacie, że jest remis. Poleciałem do tematu, policzyłem i wyszło, że to prawda. Więc wiedząc, że remis jest korzystny dla mafii, wpisałem pierwszy nick, który mi przyszedł do głowy i jebnąłem głosem z nadzieją, że zdążę.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 20:21:55 GMT 1
Jakby Trunks byłby w mafii, to aż tak by nie jechał po bandzie jak to zrobił dzisiaj.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 20:22:02 GMT 1
Czy ktoś poza mną, w tym momencie, uważa końcówkę Walkiewicza za miastową?
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 20:22:03 GMT 1
Walkiewicz, za mądry z Ciebie gość, żebyś był w mieście i takie rzeczy pisał.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:22:12 GMT 1
Paweł Kozioł i Future Trunks to są must-lincze w najbliższej przyszłości. Future Trunks absolutnie NICZYM się nie zazielenił w tej rozgrywce. Żadnego uniewinniania tego gracza.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 20:22:19 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 20:22:19 GMT 1
Paweł Kozioł i Piotr Kozioł co chwila zmieniają swoje avatary. Btw, spójrzcie kto był aktywny przed samym linczem, a teraz zapomniał o mieście, bo siedzi na podforum mafii i obmyśla kogo zamordować. Testament Cozmo. Debil. Miałem pozmywać po obiedzie około 20.15,ale tak się wkręciłem, że czekałem do linczu przy kompie i musiałem w końcu nadrobić zaległości w porządkach. A teraz sram.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:22:45 GMT 1
Walkiewicz, za mądry z Ciebie gość, żebyś był w mieście i takie rzeczy pisał. To znaczy jakie rzeczy?
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 20:23:34 GMT 1
Dlaczego oddałeś głos na Testament? Mam swoją teorię, ale chcę najpierw posłuchać Ciebie. Zauważyłem post czyjś w temacie, że jest remis. Poleciałem do tematu, policzyłem i wyszło, że to prawda. Więc wiedząc, że remis jest korzystny dla mafii, wpisałem pierwszy nick, który mi przyszedł do głowy i jebnąłem głosem z nadzieją, że zdążę. Ok. Jesteś zielony.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 20:23:46 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 20:23:46 GMT 1
Czy ktoś poza mną, w tym momencie, uważa końcówkę Walkiewicza za miastową? Ja, dlatego pisałem, że niewinny, o co spuszył się Trunks.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 20:24:05 GMT 1
Mafijne xD
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 20:24:28 GMT 1
Zaryzykuję z tym,że wszyscy głosujący dziś na Walkiewicza są niewinni.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 20:24:40 GMT 1
Jaki byłby sens tego, że Trunks wali w tożsamości na miastowym mogąc to robić na mafijnym? Tym bardziej łapiąc punkty karne, które powinny zakończyć się tym, że poleci z rozgrywki? Jeśli jest winny i przetrwa na tym do końca to będzie mógł podziękować MG, że go nie wyrzucił. Czytałem sobie popijając piwko co tu piszecie i byłem pewny, że gość po tej niby analizie poleci za wstawkę o Alpaku. Nie chcę robić z punktów karnych argumentów.
Gość po prostu jest prawdopodobną mafią, bo jedzie na jednym patencie - agresja, agresja, agresja. Wobec wszystkiego, w każdym poście prezentuje postawę cwaniaka, który wszystko już odgadł, a nie ma tam chłodnej analizy i przemyśleń. Absolutnie nie można go zazieleniać. Zarzucałeś mi błędnie w moim pierwszym dłuższym poście niezdecydowanie, mimo że jak byk wykazałem elementy świadczące o Twojej winie. Manipulacja. W sprawie Rojasa też nie chciałeś być pierwszym, który wysunie jego kandydaturę, ale jak zrobił to Cozmo, to od razu się podczepiłeś, oczywiście w wycofany sposób. Grasz w wycofany sposób i skupiasz się na najbardziej komfortowych kandydaturach. A Twoje podejście do Rojasa było bardzo mafijne. Plus mafii na pewno zależało na zlinczowaniu Rojasa, bo jest to zawodnik, który z biegiem czasu może się naturalnie oczyścić swoją grą.
Jedna mafia musi być tu minimum.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 20:25:13 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 20:25:13 GMT 1
Zaryzykuję z tym,że wszyscy głosujący dziś na Walkiewicza są niewinni. Jeśli Walkiewicz niewinny, to też?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 20:25:34 GMT 1
Czy ktoś poza mną, w tym momencie, uważa końcówkę Walkiewicza za miastową? Oczywiście, że jest miastowa. Pierwsze co mi przyszło do głowy to dać ludziom jak najwięcej informacji przed ewentualną śmiercią. Każdy chociaż trochę rozgarnięty to powinien ogarnąć. Sam będę musiał prześledzić co się działo w ostatniej minucie, bo tak się skupiłem na pisaniu testamentów xD Ale i bez tej końcówki gram od dzisiejszego dnia czystą, miastową edycję i naprawdę nie trzeba geniusza żeby to widzieć.
|
|