|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 17:52:57 GMT 1
Witam, jestem testamentem Cozmo i nikt mnie nie czyta. W tej edycji testamentów nie ma w ogóle, więc będę jeszcze bardziej bezużyteczny niż zwykle, o ile to możliwe. Za to po edycji będę płakał, że nikt mnie nie słuchał, a przecież wyłapałem wszystkich mafiozów. Dla porządku, są to sirlancelot, Pan Tenorek oraz Future Trunks, ale i tak nikt mnie nie posłucha.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:53:23 GMT 1
Panie Kocie, pan ze swoim potencjałem intelektualnym byłby w moim kraju co najwyżej analfabetą.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:53:48 GMT 1
Kot niewinny. Mała edycja, trzeba uniewinniać.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:54:33 GMT 1
Jeszcze jedna osob wspomni o tym, że się podczepiłem to strzelę w pysk.
Ja sam sobie jestem sterem i żaglem.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:54:39 GMT 1
Zresztą widziałem Pana w Zatoce Sztuki.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:54:58 GMT 1
Podczepił się Pan.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:55:33 GMT 1
Pan Tenorek się podczepił!
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:56:42 GMT 1
Albo jednak mam pytania. Kot dlaczego tak długo zwlekałeś z napisaniem tak krótkiego posta? Dlaczego przy tak ciekawej w gruncie rzeczy postaci nie napisałeś posta powitalnego w określonej konwencji? Czego się boisz? 1. Skąd pomysł, że zwlekałem? 2. Postać nie jest ciekawa "w gruncie rzeczy", tylko jest ciekawa i koniec.
3. Nie napisałem posta w określonej konwencji, bo nie mam ochoty na kreowanie się.
4. Brak konwencji to też jakaś konwencja. 5. Boję się niedołęstwa na starość i zachorowania na nowotwór w Polsce. A niewinny nie miałby o Tobie jeszcze zdania i nic by nie powiedział. Sprytnie Dlaczego tak twierdzisz? Na własnym przykładzie widzę, że nie masz racji, choć jeszcze nie napiszę co sądzę o zawodniczce Karolinie Gorczycy. Panie Tenorek, wróciłbym jednak do uwagi Karoliny Gorczycy, którą całkiem zgrabnie postanowił Pan zignorować. Cóż to była za podczepka pod Sir Lancelota? Przecież już dwóch graczy postanowiło się tą sprawą zająć. Nie ma Pan żadnych innych spostrzeżeń? Jeszcze ciekawsze jest to, że sirlancelot zasadził dwa mafijne pierdy (w jednym poście co prawda, ale były tam dwie, a może nawet i 3 mega mafijne rzeczy), Pan Tenorek wcale nie mniej mafijnie się podczepił pod Ciebie i Gorczycę, a taki Leo Rojas udaje, że nic się nie stało i 4 czy 5 post z rzędu ciągnie swoją kreację. :>
W życiu bym nie zaryzykował takiej tezy, ale przy tak mało liczebnej edycji strzelę sobie: mafia to sirlancelot, Pan Tenorek i Leo Rojas.
A nuż trafiłem i narobią w spodnie. Witam Pana, Panie Czerepach, a cóż Pana sprowadza ponownie do Wilkowyj?
Ja bym Pietrka tak szybko na czeluście piekielne nie skazywał, ale sirlancelot i pan tenorek to zdecydowanie nie są osoby, którym bym na tym etapie odpuścił grzechy
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 17:57:23 GMT 1
Głosem na mnie też się podczepił. Ale w sumie dobrze, że dostałem tyle głosów. Im szybciej odpadnę, tym szybciej będę mógł napisać TESTAMENT!
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:59:43 GMT 1
Zesrał się nie podczepił. W czytaniu postów natknąłem się na ten kwiatek i od razu go zacytowałem. Boli Was to, że jako jedyny zadałem mu bezpośrednie pytanie dzięki czemu mógł opowiedzieć swoj historię. Nie mieliście jaj, żeby o tym z nim porozmawiać. W przypadku Pani Karoliny brak jaj jest jak najbrdziej na miejscu.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 18:00:21 GMT 1
Zagadka dla osób inteligentnych: jaki procent osób w Ekwadorze stanowią osoby o czarnym kolorze skóry?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 18:02:31 GMT 1
Zagadka dla osób inteligentnych: jaki procent osób w Ekwadorze stanowią osoby o czarnym kolorze skóry? Za duży?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 18:03:15 GMT 1
Z tym się zgadzam, najchętniej bym ich wystrzelał z łuku, ale chodzi mi o dokładny procent.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 18:04:51 GMT 1
Nienastrojoną harfę coś dziś mam, od razu mówię.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 18:06:48 GMT 1
Mam dowcip.
Dlaczego fletnia pana? Bo biały jest właścicielem.
Hehehehe.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 18:07:50 GMT 1
"-Caramba! Vamo! Vamo ******! -Daddy I'm so pround of you and wherever you go I will support you. I love you. By the way I loved your start. Pai te amo. -Te amo! Te amo! Eu amo todos voces. Thank you I love you all. Thank you so much. I love all of you guys." - Felipe Massa, Brazylia 2017
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 18:12:09 GMT 1
Kiedyś umówiłem się z Panem Konstantym Kotem, że Pan Konstantny Kot napisze tekst do mojej nowej zajebistej melodii. Pojechałem do niego, by wręczył mi kawałek papieru. Był to strasznie gówniany tekst, który po powrocie do mojego kraju Ekwadoru od razu dałem do pożarcia mojego krokodylowi.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 18:14:00 GMT 1
Nikt nie zgadł, nikt nie jest inteligentny. Słaba edycja się szykuje.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 18:16:58 GMT 1
Leo Rojas pomału mnie wkurwia.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 18:17:16 GMT 1
Nikt nie jest zainteresowany dyskusją na tematy niezwiązane z szukaniem mafii. Zawodnicy nie marnują energii i są w stu procentach skoncentrowani na rozgrywce. Szykuje się niesamowita edycja.
|
|