|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:30:10 GMT 1
A z Pana Panie Tenorek to taki podczepiacz widzę. Umówię się z Panem na kolację jeśli mi Pan powie co lepsze z perspektywy mafii - remis czy masówka? i dlaczego Zależy, co najpierw zacznie Pani z siebie zdejmować.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:31:08 GMT 1
Rozebrała się przede mną, nic ciekawego.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:32:50 GMT 1
Polska kobieta należeć powinna do polskiego mężczyzny.
Indianie nadają się jedynie do ćpania ayahuasci.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:32:56 GMT 1
Więcławską i Pietrka zaprosiłbym do rady parafialnej
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:34:07 GMT 1
Księże Piotrze, z chęcią. Mogę zająć się organizacją scholi.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 17:34:31 GMT 1
"Paddy uh, I'm actually in the lead right now and I'm quite comfortable where I am. I'm losing the World Championship, so I'm not really bothered if I win or lose this race." Lewis Hamilton, Abu Dhabi 2016
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:36:44 GMT 1
"Paddy uh, I'm actually in the lead right now and I'm quite comfortable where I am. I'm losing the World Championship, so I'm not really bothered if I win or lose this race." Lewis Hamilton, Abu Dhabi 2016 Ma Pan jakieś komunikaty do Villeneuve'a z 1998 roku?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:36:50 GMT 1
Głosujemy na Testament Cozmo, zapraszam do oddawania głosów w przeznaczonym do tego wątku.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:38:04 GMT 1
Księdza Macieja też widziałbym w radzie parafialnej, ale jego raczej w formie maskotki
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 17:38:18 GMT 1
"Paddy uh, I'm actually in the lead right now and I'm quite comfortable where I am. I'm losing the World Championship, so I'm not really bothered if I win or lose this race." Lewis Hamilton, Abu Dhabi 2016 Ma Pan jakieś komunikaty do Villeneuve'a z 1998 roku? Bardziej te współczesne niestety mam :/
|
|
|
Post by Future Trunks on May 21, 2020 17:38:32 GMT 1
Miasto opanowała mafia i wyrżnęła niemal wszystkich! Dlatego moja mama wybudowała kapsułę czasu i w ostatniej chwili uciekłem tutaj, by powstrzymać mafię w tej linii czasowej. Wiem, kiedy mafia zaatakuje i w jaki sposób to zrobi. Przed nami zbliża się wielkimi krokami wielki konflikt dwóch mafiozów. Nie możemy dać się zwieść trzeciemu mafiozy, który będzie przekonywał nas, że w tym konflikcie mafioza jest tylko jeden. Na dodatek jeszcze przed pierwszym linczem jeden miastowy mocno oskarży aż dwóch mafiozów w jednym poście. Musimy mu zaufać.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 17:41:47 GMT 1
Panie Tenorek, wróciłbym jednak do uwagi Karoliny Gorczycy, którą całkiem zgrabnie postanowił Pan zignorować. Cóż to była za podczepka pod Sir Lancelota? Przecież już dwóch graczy postanowiło się tą sprawą zająć. Nie ma Pan żadnych innych spostrzeżeń?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:43:59 GMT 1
Moje miasto a w nim
Niepotrzebny spam
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:46:22 GMT 1
Panie Tenorek, wróciłbym jednak do uwagi Karoliny Gorczycy, którą całkiem zgrabnie postanowił Pan zignorować. Cóż to była za podczepka pod Sir Lancelota? Przecież już dwóch graczy postanowiło się tą sprawą zająć. Nie ma Pan żadnych innych spostrzeżeń? Nie zignorowałem Pani Karoliny. Zaprosiłem ją przecież na kolację. O żadnej podczepce nie ma mowy. Bezpośrednio odniosłem się do Pana sira, ponieważ się spiął jak dokumenty w urzędzie. Byłem ciekaw dlaczego ma kij w dupie.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 17:47:52 GMT 1
Pozwolę sobie powtórzyć, Pan Tenorek by u mnie rozgrzeszenia nie dostał
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 17:48:25 GMT 1
Księże Piotrze, proszę się tak nie rządzić, bo zadzwonię do biskupa Sądeckiego.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 17:49:18 GMT 1
Jako ksiądz powinien Pan spojrzeć na mnie jak na człowieka. Cała ta historia z przelewem to była tylko i wyłącznie prowokcja ze strony mi nieprzychylnych.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 21, 2020 17:49:24 GMT 1
Albo jednak mam pytania. Kot dlaczego tak długo zwlekałeś z napisaniem tak krótkiego posta? Dlaczego przy tak ciekawej w gruncie rzeczy postaci nie napisałeś posta powitalnego w określonej konwencji? Czego się boisz? 1. Skąd pomysł, że zwlekałem? 2. Postać nie jest ciekawa "w gruncie rzeczy", tylko jest ciekawa i koniec.
3. Nie napisałem posta w określonej konwencji, bo nie mam ochoty na kreowanie się.
4. Brak konwencji to też jakaś konwencja. 5. Boję się niedołęstwa na starość i zachorowania na nowotwór w Polsce. Jeden mafiozo powie winna, drugi mafiozo powie niewinna. A niewinny nie miałby o Tobie jeszcze zdania i nic by nie powiedział. Sprytnie Dlaczego tak twierdzisz? Na własnym przykładzie widzę, że nie masz racji, choć jeszcze nie napiszę co sądzę o zawodniczce Karolinie Gorczycy. Panie Tenorek, wróciłbym jednak do uwagi Karoliny Gorczycy, którą całkiem zgrabnie postanowił Pan zignorować. Cóż to była za podczepka pod Sir Lancelota? Przecież już dwóch graczy postanowiło się tą sprawą zająć. Nie ma Pan żadnych innych spostrzeżeń? Jeszcze ciekawsze jest to, że sirlancelot zasadził dwa mafijne pierdy (w jednym poście co prawda, ale były tam dwie, a może nawet i 3 mega mafijne rzeczy), Pan Tenorek wcale nie mniej mafijnie się podczepił pod Ciebie i Gorczycę, a taki Leo Rojas udaje, że nic się nie stało i 4 czy 5 post z rzędu ciągnie swoją kreację. :>
W życiu bym nie zaryzykował takiej tezy, ale przy tak mało liczebnej edycji strzelę sobie: mafia to sirlancelot, Pan Tenorek i Leo Rojas.
A nuż trafiłem i narobią w spodnie.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 17:49:52 GMT 1
" -Woah. There is a giant lizard on the track. Yeah, I'm not joking - out of Turn 3. -Face to face with Godzilla then mate. -Yeah ha ha ha!"- Max Verstappen, Singapur 2016
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 17:51:20 GMT 1
Inspektor Kot w formie.
|
|