|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:29:27 GMT 1
Jokiem to była forma Kimiego w drugiej połowie poprzedniego sezonu...
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 19:30:38 GMT 1
Wójt unika konfrontacji. Ewidentnie sumienie nieczyste
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 19:31:45 GMT 1
Komunikaty Radiowe pewnie są w mafii i stanie się to jasne gdy tylko przestaną wklejać kreacyjne posty.
Paweł Kozioł też może mieć się z czego wyspowiadać.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:31:49 GMT 1
Żeby mieć sumienie to trzeba mieć duszę. W moim przypadku dusza nie istnieje. Ja mam światopogląd materialistyczny.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 19:32:10 GMT 1
Kimi i tak ma wyjebane czy będzie jeździł czy nie. Poza tym nie spojrzałeś na datę, z którego roku jest ten komunikat.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 19:32:45 GMT 1
Ja tam się na świętościach twojej wiary nie wyznaję
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:32:46 GMT 1
Spojrzałem, kłamstwo nr 1.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 19:34:20 GMT 1
Walkiewicz lubi psuć kreacje :/
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 19:34:53 GMT 1
Komunikat: Komunikaty mają sumienie czyste
A co do mojego pożal się Boże brata, ja już oddałem głos, innych zachęcam do tego samego, bo cel zbożny.
Zajmiemy się nim tak, że będzie cały w bandażach jak jakaś mumia egipska. Taki nasz wilkowyjski faraon można powiedzieć!
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:35:20 GMT 1
Na co mnie być terrorystą, jak ja już wójtem jestem.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 19:37:25 GMT 1
Piotr Kozioł - tu sobie pośmieszkuje, tam kogoś zaczepi, tu cytatem walnie, generalnie brat łata, głos walnie w brata, bo tak najłatwiej, nikt się nie doczepi...
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:38:07 GMT 1
Walkiewicz lubi psuć kreacje :/ Twoja kreacja to tylko ciekawostka. I to niezbyt ciekawa.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 19:38:14 GMT 1
Pani Więcławska teraz zgrzeszyła. Myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 19:38:37 GMT 1
Teraz sobie bracia będą prowadzić "konflikt" przez 2/3 edycji.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 19:38:41 GMT 1
Spojrzałem, kłamstwo nr 1. A skąd miałem wiedzieć,że spojrzałeś?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 19:39:09 GMT 1
Walkiewicz lubi psuć kreacje :/ Ja nic nie psuję, przecież możesz kontynuować Śmiało, kontynuuj, kreuj się!
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 19:40:42 GMT 1
Teraz sobie bracia będą prowadzić "konflikt" przez 2/3 edycji. Zachęcam do przyłączenia się do mojej krucjaty i zagłosowania w najbliższych wyborach na wójta. Cel zbożny, a i konflikt nie będzie Cię tak długo nudził
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:42:06 GMT 1
Co za gnida...
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 19:42:35 GMT 1
Czy znowu będziemy płacić za zbyt szybkie oczyszczanie? Mam nadzieję, że nie, ale niech pan Jacek Walkiewicz nie będzie taki łaskawy dla każdego, bo później w połowie gry będziemy pytać. A właściwie za co gracz x jest uniewinniany? Sam go uniewinniałem, chociaż nie wiem dlaczego. # psychologia tłumu. Do pani Karoliny nic nie mam, mój post to tylko dygresja do pana Jacka. Rodzina psuje mi wejście w grę i muszę się odmeldować na nie wiem ile czasu ;/ 1) Szybkie oczyszczanie przy tak małej rozgrywce jest dobre, bo późnego oczyszczania i tak nie będzie 2) Dlaczego do mnie nic nie masz? Czemu boisz się konfliktu? Ładnie nam się Pan przedstawił Panie Lancelot. 1) Nie zgadzam się, później znowu będziemy mieli pokłosie tych uniewinnień. Odsyłam do postu Durdy, w którym zastał mafię naturalną a zostawił zazielenioną mafiacorner.boards.net/post/8533/threadPotem przecież przez długi czas zarówno Sznudzian i Szósty uznawani byli za niewinnych, a mafia z mordem co noc zabijała inteligencję i pozostawiając same średnie jednostki w grze i ugruntowaną pozycją tych mafiozów. A jak tylko Durda zaczął odkrywać, ze Szósty jest w mafii to dostał mord i tyle było z przekazywania informacji pozostałym żyjącym o kolorze Szóstego. I nie chodzi o samo uniewinnienie Karoliny, a o sam fakt, że pan Jacek ma chyba jakis fetysz w uniewinianiu skoro juz na 2 stronie zaczyna. Uważam, że może to miec przeciwne skutki do oczekiwanych co zapisałem wyżej. 2) Dlaczego miałbym w ogóle iść z Tobą na jakieś przepychanki? Musiałbym mieć powody, aby uznać, że jesteś w mafii, a takich nie mam. Też zresztą robisz jakieś wyolbrzymienia i sugerujesz więcej niż jest napisane. Implikujesz, że boję się konfliktu tylko na postawie relacji między Nami
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:44:05 GMT 1
Problemem nie było za dużo uniewinnień tylko za mało uniewinnień!
|
|