|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 19:44:07 GMT 1
xD
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 19:44:39 GMT 1
XDD
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:44:42 GMT 1
Chyba mam już topkę niewinnych.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 19:45:07 GMT 1
1) Szybkie oczyszczanie przy tak małej rozgrywce jest dobre, bo późnego oczyszczania i tak nie będzie 2) Dlaczego do mnie nic nie masz? Czemu boisz się konfliktu? Ładnie nam się Pan przedstawił Panie Lancelot. 1) Nie zgadzam się, później znowu będziemy mieli pokłosie tych uniewinnień. Odsyłam do postu Durdy, w którym zastał mafię naturalną a zostawił zazielenioną mafiacorner.boards.net/post/8533/threadPotem przecież przez długi czas zarówno Sznudzian i Szósty uznawani byli za niewinnych, a mafia z mordem co noc zabijała inteligencję i pozostawiając same średnie jednostki w grze i ugruntowaną pozycją tych mafiozów. A jak tylko Durda zaczął odkrywać, ze Szósty jest w mafii to dostał mord i tyle było z przekazywania informacji pozostałym żyjącym o kolorze Szóstego. 2) Dlaczego miałbym w ogóle iść z Tobą na jakieś przepychanki? Musiałbym mieć powody, aby uznać, że jesteś w mafii, a takich nie mam. Też zresztą robisz jakieś wyolbrzymienia i sugerujesz więcej niż jest napisane. Implikujesz, że boję się konfliktu tylko na postawie relacji między Nami Uniewinniena można w każdym momencie zweryfikować. Poza tym każdy powód do przepychanek jest dobry. Do tego drugi punkt to taka typowa asekuracja.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 19:45:23 GMT 1
xDDD
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 19:46:25 GMT 1
Albo wsiadają na wytresowane słonie.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 19:47:17 GMT 1
W moim kraju są lepsze fora.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 19:48:17 GMT 1
Problemem nie było za dużo uniewinnień tylko za mało uniewinnień! Problem raczej było to, że mafia zabijała codziennie i zabrakło graczy, którzy by wskazali drogę.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 21, 2020 19:48:50 GMT 1
1) Szybkie oczyszczanie przy tak małej rozgrywce jest dobre, bo późnego oczyszczania i tak nie będzie 2) Dlaczego do mnie nic nie masz? Czemu boisz się konfliktu? Ładnie nam się Pan przedstawił Panie Lancelot. 1) Nie zgadzam się, później znowu będziemy mieli pokłosie tych uniewinnień. Odsyłam do postu Durdy, w którym zastał mafię naturalną a zostawił zazielenioną mafiacorner.boards.net/post/8533/threadPotem przecież przez długi czas zarówno Sznudzian i Szósty uznawani byli za niewinnych, a mafia z mordem co noc zabijała inteligencję i pozostawiając same średnie jednostki w grze i ugruntowaną pozycją tych mafiozów. A jak tylko Durda zaczął odkrywać, ze Szósty jest w mafii to dostał mord i tyle było z przekazywania informacji pozostałym żyjącym o kolorze Szóstego. I nie chodzi o samo uniewinnienie Karoliny, a o sam fakt, że pan Jacek ma chyba jakis fetysz w uniewinianiu skoro juz na 2 stronie zaczyna. Uważam, że może to miec przeciwne skutki do oczekiwanych co zapisałem wyżej. 2) Dlaczego miałbym w ogóle iść z Tobą na jakieś przepychanki? Musiałbym mieć powody, aby uznać, że jesteś w mafii, a takich nie mam. Też zresztą robisz jakieś wyolbrzymienia i sugerujesz więcej niż jest napisane. Implikujesz, że boję się konfliktu tylko na postawie relacji między Nami No bez jaj, że już na dzień dobry bezczelnie walisz odniesieniem do poprzedniej edycji. Nie potrafisz inaczej?
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 19:49:47 GMT 1
Przede wszystkim - TO MAFIA BOI SIĘ UNIEWINNIEŃ.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 19:51:36 GMT 1
Z tymi zielonymi nickami dla wszystkich to MG jednak przegiął xD
|
|
|
Rozgrywka
May 21, 2020 19:52:07 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 21, 2020 19:52:07 GMT 1
Trawa dobra, trawa zielona.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 19:52:31 GMT 1
Eee tam , zrobił grupę by wiedzieć kto uczestniczy w tej edycji
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 19:52:34 GMT 1
1) Nie zgadzam się, później znowu będziemy mieli pokłosie tych uniewinnień. Odsyłam do postu Durdy, w którym zastał mafię naturalną a zostawił zazielenioną mafiacorner.boards.net/post/8533/threadPotem przecież przez długi czas zarówno Sznudzian i Szósty uznawani byli za niewinnych, a mafia z mordem co noc zabijała inteligencję i pozostawiając same średnie jednostki w grze i ugruntowaną pozycją tych mafiozów. A jak tylko Durda zaczął odkrywać, ze Szósty jest w mafii to dostał mord i tyle było z przekazywania informacji pozostałym żyjącym o kolorze Szóstego. 2) Dlaczego miałbym w ogóle iść z Tobą na jakieś przepychanki? Musiałbym mieć powody, aby uznać, że jesteś w mafii, a takich nie mam. Też zresztą robisz jakieś wyolbrzymienia i sugerujesz więcej niż jest napisane. Implikujesz, że boję się konfliktu tylko na postawie relacji między Nami Uniewinniena można w każdym momencie zweryfikować. Poza tym każdy powód do przepychanek jest dobry. Do tego drugi punkt to taka typowa asekuracja. Byłoby spoko, jakby to było takie proste, ale przeciez nie kazdy jest tak dobry. Taki Durda czy Pikachu jak zaczęli weryfikować mafijność osób uznanych za niewinnych, to zaczęli padać i co? Taki Kmicic Modric czy Shepard mieli to zweryfikować? Ale co nazywasz asekuracja? w tamtym momencie w grze byli 3 osoby. Miałem atakować kogoś, kogo nie podejrzewam?
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 19:52:50 GMT 1
Alpak, dlaczego nic nie pisałeś, a czytałeś wszystkie te bzdury?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 19:53:49 GMT 1
Przede wszystkim - TO MAFIA BOI SIĘ UNIEWINNIEŃ. Boi się uniewinniać, ale nie boi się tych uniewinnień dostawać, jak najbardziej ją to cieszy.
|
|
|
Rozgrywka
May 21, 2020 19:53:49 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 21, 2020 19:53:49 GMT 1
Jadłem Twoja trawę.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 19:54:02 GMT 1
Panie Pawle, kto będzie mówił do Pana "geniusz" w tym mieście? Proszę wskazać jedną osobę.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 19:54:32 GMT 1
Uniewinniena można w każdym momencie zweryfikować. Poza tym każdy powód do przepychanek jest dobry. Do tego drugi punkt to taka typowa asekuracja. Byłoby spoko, jakby to było takie proste, ale przeciez nie kazdy jest tak dobry. Taki Durda czy Pikachu jak zaczęli weryfikować mafijność osób uznanych za niewinnych, to zaczęli padać i co? Taki Kmicic Modric czy Shepard mieli to zweryfikować? Ale co nazywasz asekuracja? w tamtym momencie w grze byli 3 osoby. Miałem atakować kogoś, kogo nie podejrzewam? Modrić został zweryfikowany przez sprawdzenie deta. Resztę też dało się zweryfikować. A może się boisz atakować by zbyt szybko nie wpaść?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 19:55:22 GMT 1
1) Nie zgadzam się, później znowu będziemy mieli pokłosie tych uniewinnień. Odsyłam do postu Durdy, w którym zastał mafię naturalną a zostawił zazielenioną mafiacorner.boards.net/post/8533/threadPotem przecież przez długi czas zarówno Sznudzian i Szósty uznawani byli za niewinnych, a mafia z mordem co noc zabijała inteligencję i pozostawiając same średnie jednostki w grze i ugruntowaną pozycją tych mafiozów. A jak tylko Durda zaczął odkrywać, ze Szósty jest w mafii to dostał mord i tyle było z przekazywania informacji pozostałym żyjącym o kolorze Szóstego. I nie chodzi o samo uniewinnienie Karoliny, a o sam fakt, że pan Jacek ma chyba jakis fetysz w uniewinianiu skoro juz na 2 stronie zaczyna. Uważam, że może to miec przeciwne skutki do oczekiwanych co zapisałem wyżej. 2) Dlaczego miałbym w ogóle iść z Tobą na jakieś przepychanki? Musiałbym mieć powody, aby uznać, że jesteś w mafii, a takich nie mam. Też zresztą robisz jakieś wyolbrzymienia i sugerujesz więcej niż jest napisane. Implikujesz, że boję się konfliktu tylko na postawie relacji między Nami No bez jaj, że już na dzień dobry bezczelnie walisz odniesieniem do poprzedniej edycji. Nie potrafisz inaczej? A co w tym złego? Uczymy się na błędach tym bardziej, że zmieniono styl gry i to pokazuje, że jak zostaną zabite odpowiednie osoby, to póżniej półglony nie rozkminią, że uznany zielony nie będzie zielony.
|
|