|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:51:19 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:51:19 GMT 1
To ja już od razu mówię, że Messiego dziś nie ruszamy, mam nadzieję, że Szrek potwierdzi. Moim zdaniem tematem na dziś powinien być Żydek oraz Sentence, chyba że idziemy grubo w Szreka. Dokładnie, ale z naciskiem na Sentence! Za mało o nim gadamy, przez to że nie był jednym z typów wczoraj. O tobie też za mało gadamy imo
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:52:18 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:52:18 GMT 1
Sentence chyba jednak niewinny, skoro tak łatwo to idzie.
To może chętni na grande connectiona?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 15:54:25 GMT 1
Rozsądni na mnie nie zagłosują, po prostu. Ale z chęcią przeczytam argumenty dlaczego na mnie.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:54:51 GMT 1
Tak btw. Żydek to moj ziomeczek z życia, gral tu jedna mafie, ale chyba zginal szybko, plus jakos niezadowolony byl ze wszyscy tu kurwa na reputacji graja, a nie na grze. W tej edycji widze giga sie stara. Kompletnie go nie umiem odczytać (z dzisiejszego dnia, bo wczoraj to slabiutko), bo fajnie pisze, dobre rozkminy, duzo tez chujowizny typowej dla poczatkujacego, jest mocno autentyczny w wycofke, a zarazem sie stara. Robi tez pojscie w Messiego by siebie ratowac, ale to ma sens i z perspektywy miasta, i mafii. Ww pewnym sensie nie widze zeby go ktos prowadzil, a z drugiej strony całe to rotowanie miasta w te i we w wte. Jezeli jest niewinny, i Messi też, to to cud dla mafii, że kolejnosc głosów poszla Layla -> Żyd -> Messi (w domysle), bo to dla nich orgazm i chillera.
i pisze tak, bo to tak nie lamie rozmow o tozsamosci jak gadanie o raperach z forum czy o Messim info bo ktos chcial dodatkowe info, bo ktos pisal, ze go w ogole odczytac nie moze
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:55:29 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:55:29 GMT 1
Rozsądni na mnie nie zagłosują, po prostu. O jakie ładne postawienie się w opozycji do tych jednak głosujących, my prawdziwi polacy vs ci głosujący na mnie xD
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 15:56:37 GMT 1
To dawaj argumenty.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:57:58 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:57:58 GMT 1
Tak btw. Żydek to moj ziomeczek z życia, gral tu jedna mafie, ale chyba zginal szybko, plus jakos niezadowolony byl ze wszyscy tu kurwa na reputacji graja, a nie na grze. W tej edycji widze giga sie stara. Kompletnie go nie umiem odczytać (z dzisiejszego dnia, bo wczoraj to slabiutko), bo fajnie pisze, dobre rozkminy, duzo tez chujowizny typowej dla poczatkujacego, jest mocno autentyczny w wycofke, a zarazem sie stara. Robi tez pojscie w Messiego by siebie ratowac, ale to ma sens i z perspektywy miasta, i mafii. Ww pewnym sensie nie widze zeby go ktos prowadzil, a z drugiej strony całe to rotowanie miasta w te i we w wte. Jezeli jest niewinny, i Messi też, to to cud dla mafii, że kolejnosc głosów poszla Layla -> Żyd -> Messi (w domysle), bo to dla nich orgazm i chillera. i pisze tak, bo to tak nie lamie rozmow o tozsamosci jak gadanie o raperach z forum czy o Messim info bo ktos chcial dodatkowe info, bo ktos pisal, ze go w ogole odczytac nie moze Nie cud dla mafii, tylko głupota części graczy z miasta w tym Twoja. Ale Żyd imo w mafii, więc nie ma co się martwić zawczasu
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:58:07 GMT 1
Dobra Shrek, olać messiego i nie spamować dzisiaj o nim czy nie? Nie ma szans na to, żeby Messi dzisaij poleciał. Z dwójki Messi/żydek lepiej w żydka, o ile wybieramy spośród tej dwójki. Bo niby dlaczego mielibyśmy się ograniczać Jeżeli Messi niewinny, to spokojnie byśmy uklepali messiego, bo ja, ktos tam jeszcze + mafia i robi sie goraco, a glosy na pewno nie rozejda sie o 2 osoby ; d, zakladjaac ze mafia chcialaby to w pojsc (i ratowac w ten sposob Zydka). I tak wiem, ze nie ma szans bo Ty piszesz ze Kulesza i Gerard beda cock-blockowac na 100% śmierć Messiego ale ok, uznaje ze to Twoj komunikat ze nah
to porzucam temat messiego na dzisiaj, pozdro i z fartem
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 16:00:12 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 16:00:12 GMT 1
Pisałem już wczoraj po linczu, dzisiaj twoja gra wcale nie wygląda inaczej. Zaawansowanych analiz dzisiaj nie piszę, bo jestem poza domem, tak że musi cię to zadowolić. Może ktoś inny się pokusi.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 16:00:44 GMT 1
Dlaczego Shrek uważasz, że nie ma szans żeby Messi dziś poleciał? Zrozumiałbym jakbyś napisał, że nie powinien polecie, że nie powinniśmy głosowac na niego. Natomiast dziwi mnie pewnosc że nie ma szans na przegłosowanie go.
No to jak nie masz argumentów na mnie to się nie mam jak bronić i się nie będę bronił. Argumenty od innych graczy z chęcią przeczytam i odpowiem.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 16:07:41 GMT 1
Sentence chyba jednak niewinny, skoro tak łatwo to idzie. To może chętni na grande connectiona? Niby idzie łatwo, ale sam Sentence mega podejrzanie się zachował. Boy wjeżdża z analizą na pół strony, 10 minut później wchodzi Sentence, analizę olewa, ale odpowiada Żydowi na pytanie o Grande Picolo (tak jakby ten był najważniejszym tematem, który każdy rozważa) i znika.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 16:10:47 GMT 1
Dokładnie, patrzcie na mnie, ktoś mówi że jestem w mafii, to mówię argumenty i z chęcią będę dyskutował. Dlaczego będę z chęcią dyskutował? Żeby ocenic czy osoba, która mnie oskarża faktycznie tak myśli jako mieszkaniec czy wymyśla sobie i udaje że myśli, że jestem w mafii tak naprawdę wiedząc że jestem niewinny. A co robi Sentence? Ignoruje grubą analizę na swój temat. Podejrzane mocno.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 16:11:05 GMT 1
Dociśnięty wczoraj bronił się dość naturalnie (wg mnie). Zapytany o to kto jego zdaniem jest w mafii, odpowiedział uczciwie, że nie wie, zamiast podawać jakieś typy na siłę, żeby przypodobać się miastu. Na dodatek wyskoczył z absurdalną w tej sytuacji teorią o zamordowaniu swojego przez mafię (chyba on?). Imo obrona żydka dzisiaj wygląda solidnie. Nie genialnie, ale jestem w stanie dać mu kredyt zaufania na jeszcze jeden dzień. Chciałbym za to po raz kolejny zwrócić uwagę NA GRĘ BAJKI Też mam małe wątpliwości jeśli chodzi o tego żydka po jego forumingu ostatnim, ale moim zdaniem ten temat będzie się ciągnął w nieskończoność jeśli go nie zamkniemy a dzisiaj jest dobry moment, żeby to zrobić, co mocno wyjaśni sytuację z wczoraj która - delikatnie mówiąc nie świadczy o żydku zbyt dobrze. Nadal uważam, że jest w mafii, ale już nie mam takiego mocnego przkeonania jak wczoraj dlaczego żaden z was nie zauważa, że Żydek nie ma podejrzanych? Ja zauważyłem, przecież nawet napisałem w poście, który zacytowałeś, że go o to zapytałem i rozbrajającą szczerością odpowiedział, że nie wie kto jest w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 16:15:34 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 16:15:34 GMT 1
Sentence chyba jednak niewinny, skoro tak łatwo to idzie. To może chętni na grande connectiona? Niby idzie łatwo, ale sam Sentence mega podejrzanie się zachował. Boy wjeżdża z analizą na pół strony, 10 minut później wchodzi Sentence, analizę olewa, ale odpowiada Żydowi na pytanie o Grande Picolo (tak jakby ten był najważniejszym tematem, który każdy rozważa) i znika. Może masz rację, jak wrócę do domu to się przyjrzę tematowi. Przyznam szczerze, że ja tych wszystkich raperów postów to specjalnie nie zapamiętuje, zlewają mi się w jedno.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 16:16:07 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 16:16:07 GMT 1
Ale dalej wolałbym odwalić Żydka dzis. Większa szansa że w mafii, kolor więcej powie
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 16:20:55 GMT 1
Mam nadzieję, że w mafii nie ma żadnego glona, bo na samą myśl o rozważaniu Bielańskiego i Picolo chce mi się rzygać.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 16:21:57 GMT 1
W ogóle już nie rozważamy nieaktywnych to jest błąd nawet jakby mieli wygrac rozgrywkę. Dla Bielańskiego jeszcze jest nadzieja w sumie bo napisał posta z jakimiś opiniami, może dorzuci ich jeszcze trochę.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 16:22:43 GMT 1
Nie podoba mi się ta wymiana zdań między Winstonem a Connectionem i przeskok tego drugie ze mnie nagle na Sentence, a żydkowi jedynie daje pstryczek w nos,że nie rozumie jego postów i nic z tym nie robi.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 16:23:14 GMT 1
Mam nadzieję, że w mafii nie ma żadnego glona, bo na samą myśl o rozważaniu Bielańskiego i Picolo chce mi się rzygać. Bielański pewnie tak. Piccolo poleci za nieaktywność, bo mu powiedziałem, by kurwa olal gre, jak ma nie grać na pelnej (bo mu regularnie przypominałem by bral udzial w grze przez dzien zero i dzien jeden). Ale daje 10% ze jest z Mafii i mafia mu powiedziala, by gral na minimum, jeżeli mu sie nie chce i zobaczył ze to go przerasta. Ale zakladam ze tym wariantem gra Bielański. Przecież na naszej Mafii to kurwa zwyczaj ze zestrachana mafia bierze role glona i tak przemyka i wygrywa edycje, nawet nie bede wymienial.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 16:24:21 GMT 1
A picolo i Bielańskiego można olać. Oni olewają rozgrywkę to my olewany ich dopóki się nie uaktywnią trochę i czegoś nie napiszą.
|
|