|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 16:24:24 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 16:24:24 GMT 1
Nie podoba mi się ta wymiana zdań między Winstonem a Connectionem i przeskok tego drugie ze mnie nagle na Sentence, a żydkowi jedynie daje pstryczek w nos,że nie rozumie jego postów i nic z tym nie robi. To dlatego, że Conmection jest w mafii i szuka kandydata do zlinczowania zamiast mafijnego kolegi żydka.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 16:28:11 GMT 1
Bardzo podoba mi się dzisiejszy popołudniowy foruming fajki.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 16:28:24 GMT 1
tfu, bajki
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 16:39:50 GMT 1
Kulesza argumenty dlaczego ja jestem w mafii. Bo powiedziec, że próbuję zlinczowac gracza x żeby nie umarł kolega mafijny y to można o każdym powiedziec.
Cezary Kulesza jest w mafii i próbuje zlinczować gracza Grande Connection żeby nie umarł mafijny kolega Messi.
Widzisz?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 16:42:19 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 16:42:19 GMT 1
Nie podoba mi się ta wymiana zdań między Winstonem a Connectionem i przeskok tego drugie ze mnie nagle na Sentence, a żydkowi jedynie daje pstryczek w nos,że nie rozumie jego postów i nic z tym nie robi. Messi, weź kurwa w końcu przestań te bezpieczne pierdy pisać i przejmij inicjatywę - kto w mafii? Na kogo oddajesz głos na moment obecny? Bo takie soft sugerowanie, że to czy tamto ci się nie podoba, nie pcha rozgrywki w żadnym konkretnym kierunku, tylko ci przekręca licznik postów.
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 14, 2023 16:44:21 GMT 1
Stefan Gerrard wielki mafiozo ale aż do przesady bronił swego syna - Messiego
albo naprawdę znacie się spoza gry, to moja pierwsza edycja więc nie czuję jeszcze tego prowadzę tylko bazarek, czasem coś z pod lady ale z mafii to ja nie jestem
wciąż głosowałbym na Messiego, chyba że to nie będzie miało sensu, wbrew pozorom czytam posty
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 17:02:22 GMT 1
Bajka jak coś niewinny - jest chaotyczny, ale naturalny, szczery w tym sianiu chaosu. No i mafii byłoby nie na rękę prosić o immunitet dla 3 nieaktywnych, jeśli wszyscy niewinni, a mafioso raczej bałby się prosić o immunitet dla winnego. Messi niewinny. Boy niewinny. Kulesza też mi się wydaje niewinny. No i oczywiście ja niewinny.
Czyli 4 mafie kryją się w gronie: Grande Picolo Stefan Bielański Sentence Grande Connection Winston Ichaskiel Lipszyc ericlynnwright Szrek jepepej
Z tego grona pomijam Picolo, naprawdę liczę, że wypadnie szybko za punkty i nie będziemy musieli się nim zajmować. Bielańskiego też obecnie pomijam. Może w mafii jest, może nie jest, jeśli faktycznie gra pierwszy raz, to w miarę aktywizowania się będzie widać, po której stronie stoi.
Czyli mamy 3-4 mafie w gronie: Sentence
Grande Connection
Winston
Ichaskiel Lipszyc
ericlynnwright
Szrek
jepepej
Biorąc pod uwagę, że Winston grał dzisiaj lepiej, jego posty wydają mi się o wiele bardziej naturalne niż widziałem to jeszcze wczoraj (to jego ciągłe pytanie o Messiego wydaje mi się szczere, mafia raczej już zamknęłaby ryj i uznała, że jest niewinny, to miastowi wątpią), to mimo trochę lepszej gry również Lipszyca ciężko mi sobie wyobrazić skład mafii bez Żydka. Zwłaszcza, jeśli nie ma tam Bielańskiego, bo wtedy trzeba zmieścić tam 4 nicki z szóstki Sentence, Connector, Lipszyc, Szrek, jepepej, ericlynnwright. Z czego e-murzyn i Szrek prawie na pewno nie są razem w mafii.
Coraz bardziej prawdopodobna wydaje mi się wina Connectora, czytając jego posty mam istne deja vu z jednej z poprzednich edycji, może nawet jest to ta sama osoba.
Czyli w mafii Sentence, Connector, Żydek i Szrek/e-murzyn? Czy to byłoby za proste?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 17:06:26 GMT 1
Dobra Steven to jakieś argumenty na mnie, ale argumenty że w poprzednich edycjach coś widziałeś to odpuśc bo na to nie mam jak odpowiedziec.
A swoją drogą ja Sentence'a to próbuje zabić dzisiaj.
Zresztą jak wymieniłem moje bodaj 5 lub 6 typów na całą mafię to stwierdziłeś że tak z połowa z nich będzie faktycznie w mafii.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 17:18:05 GMT 1
Muszę też uprzedzic że po 19 się wieczorek pokerowy u mnie na chacie odbywa i na pewno wejdę szybki skan zrobic przeczytac co sie dzieje i przeczytac testament gówniary przed 21, ale nie będę w stanie przed linczem postowac, więc jedynie napisze wtedy na kogo głosowałem. Więc jeżeli ktoś chce dyskutowac ze mną o moim potencjalnym byciu w mafii to plz do 19.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 17:21:20 GMT 1
Ja powiem, że jak Connection nie rozumie moich postów to ja nie rozumiem postów Connection. Co mi przeszkadza, bo nie mogę o nim wyrobić sobie zdania. Moge najwyzej a contrario Gerarda uwazać, ze Connection raczej niewinny, bo sie diametralnie roznimy w osądach, ale to jest zawsze słabe wyjscie opierac to na animozjach niz na faktach.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 17:23:51 GMT 1
Żydek jesteś faworytem do linczu a nawet nie próbujesz zaproponować kontrkandydata, o chuj ci chodzi?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 17:26:49 GMT 1
-> Ja obecnie czytam posty Lipszyca i ech, lapie takie watpliwosci ze to glowa niemala, zbiera mnie ochota by odrypac Winstona i elo, z glowy, Chyba najwiecej dzisiaj powie odpowiedz Sentenca na Boia
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 17:27:54 GMT 1
Dobra Steven to jakieś argumenty na mnie, ale argumenty że w poprzednich edycjach coś widziałeś to odpuśc bo na to nie mam jak odpowiedziec. A swoją drogą ja Sentence'a to próbuje zabić dzisiaj. Zresztą jak wymieniłem moje bodaj 5 lub 6 typów na całą mafię to stwierdziłeś że tak z połowa z nich będzie faktycznie w mafii. Cytując klasyka: "Atakuję mafiozów bez argumentów, bo wtedy nie mają się jak bronić."
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 17:29:43 GMT 1
Żydek jesteś faworytem do linczu a nawet nie próbujesz zaproponować kontrkandydata, o chuj ci chodzi? Napisalem, ze glosuje na Messiego z powodow jakie podalem. Jezeli ktos by sie pojawil jawnie zdemaskowany to oddam glos na niego. Dziwi mnie ,ze bajka zapomnial o mnie w swoim podsumowaniu glosow. Nie bede strzepil ryja, jak sie mnie nie czyta przedmiotowo, a podmiotowo.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 17:31:55 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/16825 o 15:05 "(...)Ech, Messi, wiesz, nawet jezeli jestes niewinny, bo Cie debilu bronilem, to oddaje glos na Ciebie. Grasz nierowno. Tylko jakas wielka demaskacja podczas nastepnych 5 godzin ten glos moj zmieni albo jakas Twoja obrona - ale chyba sie czujesz bezpieczny. Jak jesteś z mafii, to brawo dla Ciebie, bo poza przebłyskami wychodzenia z roli debila i lizodupa, grasz ją świetnie. (...) [Boy] wskazal pierwszy a na pewno bardzo zdecydowanie ze sentence moze byc niehalo, a ten sie jeszcze nie wybielil. Boy nie podal jeszcze innych swoich typowań na winnych, a mysle ,ze moze zaskoczyc ogol, jak zaskoczyl postem na sentenca, ale dam typowanie swoje juz teraz bez podpinania sie, ze "racja!" jak wielu pewnie zrobi. Przyznam szczerze, nie chce odpasc, a zasady gry zabraniaja prowadzic kampanie na odjebanie siebie, by cos wam udowodnic, wiec no - chyba jestem zrozumialy - w swoim glosie na Messiego." Zadowolony jestes, Ogrze Chrzestny?
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 17:35:10 GMT 1
Zresztą jak wymieniłem moje bodaj 5 lub 6 typów na całą mafię to stwierdziłeś że tak z połowa z nich będzie faktycznie w mafii. A to mafiozi nigdy nie wymieniają swoich jako podejrzanych? Czemu tak Cię mocno nurtuje, za co Cię podejrzewamy? Przecież nikt na Ciebie nie kręci linczu, to zajmij się atakowaniem swoich podejrzanych i nakręceniem linczu na nich a nie skamlaniem o to, żebyśmy podali za co Cię podejrzewamy. Bo o ile coś takiego może pisać Lipszyc, który ma duże szanse dziś polecieć, to w Twoim przypadku wygląda dziwnie.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 17:36:25 GMT 1
Niewinni: Steven Boy Kulesza nadal wydaje mi się niewinny ( do rozstrzygnięcia w następnych dniach).
Pomijam w dalszych rozważaniach picolo i Bielańskiego. Jeśli ktoś z tej dwójki jest mafii, to się okaże w następnych dniach.
Podoba mi się jaki chaos sieje bajka. Mafioza już dawno zamknąłby się i jedynie coś by korygował. Dodatkowo żaden mafioza by nie poprosił o immunitem dla całkowitych glonów. Więc w tym momencie bajka dla mnie jest niewinna.
Do odjebania jak najszybciej. Żydek- myślę,że tu część osób będzie zgodna i trzeba ten temat jak najszybciej zamknąć, a nie ciągle zastanawiać się czy on jest w mafii czy nie. Po żydku naturalnie na świecznik powinien być wyciągnięty Sentence oraz Grande Connection. Pierwszy jak już boy pisał to widział samych niewinnych a nie podejrzanych.Poza tym nie widzę tam jakiejkolwiek progresji myśli u Sentence. Drugi to jak tylko upadał temat mój to przekręca wajhę w stronę Sentense nie wspominając nic o drugim zawodniku, co był na świeczniku jakim jest żydek. Dodatkowo mam wrażenie,że Connection pisze swoje posty z perspektywy mafii udając,że myśli jak mieszkaniec. Miastowy by się nad tym nie zastanawiał nawet.
Zakładam,że w powyższej trójce będą z dwie mafie.
Kto zostaje jeszcze? szrek,ericlynnwright,jepepej,Winston Winston swoim postingiem wydaje się być naturalny. Wkurwia się naturalnie i cały czas drąży wokół mnie, gdzie w punktu widzenia mafiozy to już by było niebezpieczne, chociaż jego posting w stosunku do bajki jest fatalny.
eazy-shrek wina jednego oczyszcza drugiego. jepepej to nie wiem nadal co o nim sądzić może mafia,może miasto
Wczoraj eaziego uniewinniałem, aby zobaczyć czy da z siebie miejskie odruchy i jestem w tej kwestii zawiedziony w tym momencie.
Jestem ciekaw dalszej relacji na linii bajka-szrek-kulesza, w tym momencie ciężko do rozstrzygnięcia. Z wydźwięku ich relacji na ten moment,że kulesza/szrek prawie na pewno nie są razem w mafii.
Za proste to by było jakby całą trójka żydek,connection,sentence by była jednocześnie w mafii.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 17:36:42 GMT 1
Bo ja wierzę w coś takiego, że jak ktoś mówi na mnie argumenty swoje i próbuje mnie zabic to paradoksalnie wtedy najłatwiej mi ocenic czy ta osoba jest w mieście czy w mafii po prostu rozsądzając o tym, czy za argumentami kryje się ktoś kto faktycznie wierzy w moją mafijnośc czy udawacz, który wie, że jestem niewinny.
Moje proszenie o argumenty na mnie to nie jest strategia defensywna żeby przeżyć, tylko ofensywna żeby wykryć mafiozę.
Ale coś nikt się nie odważył.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 17:41:35 GMT 1
Niewinni: Steven Boy Kulesza nadal wydaje mi się niewinny ( do rozstrzygnięcia w następnych dniach).
Pomijam w dalszych rozważaniach picolo i Bielańskiego. Jeśli ktoś z tej dwójki jest mafii, to się okaże w następnych dniach.
Podoba mi się jaki chaos sieje bajka. Mafioza już dawno zamknąłby się i jedynie coś by korygował. Dodatkowo żaden mafioza by nie poprosił o immunitem dla całkowitych glonów. Więc w tym momencie bajka dla mnie jest niewinna.
Do odjebania jak najszybciej. Żydek- myślę,że tu część osób będzie zgodna i trzeba ten temat jak najszybciej zamknąć, a nie ciągle zastanawiać się czy on jest w mafii czy nie. Po żydku naturalnie na świecznik powinien być wyciągnięty Sentence oraz Grande Connection. Pierwszy jak już boy pisał to widział samych niewinnych a nie podejrzanych.Poza tym nie widzę tam jakiejkolwiek progresji myśli u Sentence. Drugi to jak tylko upadał temat mój to przekręca wajhę w stronę Sentense nie wspominając nic o drugim zawodniku, co był na świeczniku jakim jest żydek. Dodatkowo mam wrażenie,że Connection pisze swoje posty z perspektywy mafii udając,że myśli jak mieszkaniec. Miastowy by się nad tym nie zastanawiał nawet.
Zakładam,że w powyższej trójce będą z dwie mafie.
Kto zostaje jeszcze? szrek,ericlynnwright,jepepej,Winston Winston swoim postingiem wydaje się być naturalny. Wkurwia się naturalnie i cały czas drąży wokół mnie, gdzie w punktu widzenia mafiozy to już by było niebezpieczne, chociaż jego posting w stosunku do bajki jest fatalny.
eazy-shrek wina jednego oczyszcza drugiego. jepepej to nie wiem nadal co o nim sądzić może mafia,może miasto
Wczoraj eaziego uniewinniałem, aby zobaczyć czy da z siebie miejskie odruchy i jestem w tej kwestii zawiedziony w tym momencie.
Jestem ciekaw dalszej relacji na linii bajka-szrek-kulesza, w tym momencie ciężko do rozstrzygnięcia. Z wydźwięku ich relacji na ten moment,że kulesza/szrek prawie na pewno nie są razem w mafii.
Za proste to by było jakby całą trójka żydek,connection,sentence by była jednocześnie w mafii.
Ty przepisales posta Gerarda? O co chodzi? Ktoś mi powie co tu sie wlanie odjechalo?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 17:41:41 GMT 1
podpinam się pliz nie wyrzucajcie mnie zrobie co chcą Gerard i Boy i bajka plz plz plz
Mniej wiecej to taki post. Nawet uzywa ctrl+z wypowiedzi "Podoba mi się jaki chaos sieje bajka" Bardzo smakowity miszmasz popularnych opinii i lizodpupstwo. Może się dokopiesz do smakowitej czekoladki moim kosztem, ale tylko jeden dzień zyskasz, bo nic a nic zueplnie "Twojego" nie ma. Tylko rehashowanie jak jakis bot. Grasz bardzo pewnie, jakbyś wiedział ze 3 osoby na 100% nigdy nie oddadza na Ciebie glosu.
|
|