bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 17:42:41 GMT 1
NIE NO O CO CHODZI Z TYM POSTEM MESSIEGO ahahah, mialam zejsc z messiego, ale nie ogarniam teraz, kto taki post skopiowany moze napisac, ?que
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 17:43:25 GMT 1
To był chyba nieudany cytat. IDK what a zament.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 17:44:01 GMT 1
Ty przepisales posta Gerarda? O co chodzi? Ktoś mi powie co tu sie wlanie odjechalo? Własnie to. Smieszne, ze myslisz jak ja
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 17:44:37 GMT 1
To nie jest cytat.
Gerard: Bajka jak coś niewinny - jest chaotyczny, ale naturalny, szczery w tym sianiu chaosu. No i mafii byłoby nie na rękę prosić o immunitet dla 3 nieaktywnych, jeśli wszyscy niewinni, a mafioso raczej bałby się prosić o immunitet dla winnego.
Messi: Podoba mi się jaki chaos sieje bajka. Mafioza już dawno zamknąłby się i jedynie coś by korygował. Dodatkowo żaden mafioza by nie poprosił o immunitem dla całkowitych glonów. Więc w tym momencie bajka dla mnie jest niewinna.
CO TO MA BYC?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 17:45:01 GMT 1
Wielcy Obrońcy Messiego, Gerard i Kulesza, tłumaczcie
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 17:45:13 GMT 1
leopold tylko zmień trochę żeby facetka się nie skapnęła
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 17:46:11 GMT 1
To niezła zielona latarnia.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 17:57:38 GMT 1
25 osób czyta forum i cisza, no ciekawe co to za wpadka, cala narracja calego dnia sie posypala
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 17:59:21 GMT 1
Wow, jakim cudem więcej osób czyta niż gra lul.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 18:04:47 GMT 1
via mobile
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 18:04:47 GMT 1
Wielcy Obrońcy Messiego, Gerard i Kulesza, tłumaczcie A co tu tłumaczyć? Po trzecim linczu Ci wytłumaczę, w najgorszym przypadku w testamencie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 18:06:21 GMT 1
via mobile
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 18:06:21 GMT 1
Żeby nie było, dla mnie Messi dalej niewinny, przecież mafijny Messi nie miałby potrzeby pisać takiego posta. Za to miastowy Messi powtarzający po innych to właśnie kwintesencja tego gracza.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 18:06:54 GMT 1
Wielcy Obrońcy Messiego, Gerard i Kulesza, tłumaczcie A co tu tłumaczyć? Po trzecim linczu Ci wytłumaczę, w najgorszym przypadku w testamencie. Przecież o kreacjach gadamy po 4 linczu, a wtedy już będzie praktycznie koniec gry kolego, Szarlej to zmienił pierwszego dnia z 3 dnia na 4
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 18:07:34 GMT 1
via mobile
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 18:07:34 GMT 1
A co tu tłumaczyć? Po trzecim linczu Ci wytłumaczę, w najgorszym przypadku w testamencie. Przecież o kreacjach gadamy po 4 linczu, a wtedy już będzie praktycznie koniec gry kolego, Szarlej to zmienił pierwszego dnia z 3 dnia na 4 No to po 4. linczu.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 18:09:40 GMT 1
****, zobaczmy co to za kopiowanko sie wydarzyło. 1 Gerard, 2 jego kopia [syn] Messi, w ogóle glon Bielański to przewidział (what da fuck?) Bajka: Winston: Connector:
O afkujacych:
Steven: [Author] [Newinny] Boy: [Niewinny] [Niewinny] Messi: [Niewinny] [Author] Kulesza Niewinny Niewinny
Nie no, literalnie 1 do 1 kopiował. please
wrzucam byscie nie musieli schizofrenicznie tego czytac
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 18:11:39 GMT 1
Przecież o kreacjach gadamy po 4 linczu, a wtedy już będzie praktycznie koniec gry kolego, Szarlej to zmienił pierwszego dnia z 3 dnia na 4 No to po 4. linczu. Powiedz lepiej teraz, bo jednak kopiowanie wiadomości 1 do 1 jako pewny miastowy to troche przeginka nie uwazasz?
Edyyto Wiem, że jest ten stały bywalec, który jest mówiąc lekko niestabilny emocjonalnie, ale mu zawsze tak zależało, że sobie włosy wyrywal, a nie uprawiał taki prime-trolling, że mu tylko piateczke przybic
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 18:23:47 GMT 1
Nie było mnie pół godziny, Messi dalej niewinny jbc
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 18:27:36 GMT 1
Wkurwia mnie takie coś,że muszę cały czas tłumaczyć się ze swojej niewinności i obawiać się czy padnę,czy nie. Wszystko z powodu,że część przywaliła się do tych moich gifów, w których żadnych ukrytych podtekstów nie było, a to była radość,że GOAT zdobył wkońcu to co wymarzone czyli World Cap. Dałem post, który nie był zbyt wybitny, jeśli chodzi o pomysłowość i co się okazuje, te same osoby typu bajka,żydek i connection mają wielki kurwa problem, bo powtórzyłem po kimś. A ze stabilnością emocjonalną to bajka wypierdalaj, bo gówno o mnie wiesz i co przeżyłem w zeszłym roku. Co to za argument by wielcy obrońcy tłumaczyli się z tego czemu mnie bronili? Bo co, chciałem nie co spokojniej rozegrać początek bez wielkich analiz czy podejrzeń, poobserwować, popytać itp gdyż jak szybko sie z tej niewinności wysypywałem to szybko padałem w mordzie mafii. Nie traktuję tej gry o złote kalesony, tylko miło też nieraz spędzić czas. Wkurwia mnie,że szanowne towarzystwo wymaga ode mnie od razu wymyślania składu mafii.
Tylko garstka brutuje mniej lub lepiej mnie bronić. Nawet jak ktoś jest z tej trójki w mafii to im dziękuję.
Co w tym czasie robi Connection? Dalej chce pode mnie dołki kopać, bo nie chce marnować mordu mafii i wszystko robi tylko po to by mnie wepchać na świecznik i spróbować wyjebać w linczu. Tylko szrek w tej sytuacji jakoś chciałby podać mi pomocną dłoń z tych co się wpisali.Nawet jeśli jesteśmy po przeciwnych stronach to dziękuję za taki gest.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 18:28:12 GMT 1
I pisałem to co mi na wątrobie leżało, starałem się jak najłagodniej to opisać.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 18:29:19 GMT 1
Panie Messi, powtórzyłeś 1 do 1 post Gerarda, nawet tych samych słów użyłeś, w tym samym kontekście, które nawet nie padały ani razu wcześniej w tych 34 stronach. Może chociaż wyjaśnisz czemu? Tak samo czemu 1-do-1 kopiujesz caly jego stosunek do winnych/niewnnych? Cały Twój powyzszy post (dzieki za niego), całkowicie to pomija. Zignorowales jedyne moje pytanie wobec tej analizy - że jest najzwyczaniej w świecie skopiowana. Mimo iz roznica miedzy waszymi postami to tam pół strony postingu.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 18:34:04 GMT 1
Wkurwia mnie takie coś,że muszę cały czas tłumaczyć się ze swojej niewinności i obawiać się czy padnę,czy nie. Wszystko z powodu,że część przywaliła się do tych moich gifów, w których żadnych ukrytych podtekstów nie było, a to była radość,że GOAT zdobył wkońcu to co wymarzone czyli World Cap. Dałem post, który nie był zbyt wybitny, jeśli chodzi o pomysłowość i co się okazuje, te same osoby typu bajka,żydek i connection mają wielki kurwa problem, bo powtórzyłem po kimś. A ze stabilnością emocjonalną to bajka wypierdalaj, bo gówno o mnie wiesz i co przeżyłem w zeszłym roku. Co to za argument by wielcy obrońcy tłumaczyli się z tego czemu mnie bronili? Bo co, chciałem nie co spokojniej rozegrać początek bez wielkich analiz czy podejrzeń, poobserwować, popytać itp gdyż jak szybko sie z tej niewinności wysypywałem to szybko padałem w mordzie mafii. Nie traktuję tej gry o złote kalesony, tylko miło też nieraz spędzić czas. Wkurwia mnie,że szanowne towarzystwo wymaga ode mnie od razu wymyślania składu mafii.
Tylko garstka brutuje mniej lub lepiej mnie bronić. Nawet jak ktoś jest z tej trójki w mafii to im dziękuję.
Co w tym czasie robi Connection? Dalej chce pode mnie dołki kopać, bo nie chce marnować mordu mafii i wszystko robi tylko po to by mnie wepchać na świecznik i spróbować wyjebać w linczu. Tylko szrek w tej sytuacji jakoś chciałby podać mi pomocną dłoń z tych co się wpisali.Nawet jeśli jesteśmy po przeciwnych stronach to dziękuję za taki gest.
Tak, tak, dokładnie tylko o to chodziło. Podejrzewamy cię bo się cieszyłeś, że Messi to mistrz świata.
|
|