|
Post by ericlynnwright on Jan 14, 2023 18:35:02 GMT 1
Jestem już jak coś
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 18:35:19 GMT 1
I nie próbuj Connection przeinaczać mojego posta pod swoją durną tezę.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 18:37:35 GMT 1
No wlasnie. Dobrze ze to Grande dodaje, bo warto by sam Messi to wiedzial i wszyscy, jeżeli nadal sa jakies watpliwosci. Propozycja na Messiego poszla ode mnie jako 1 post (zanim Messi wrzucil swoje gówno-gify), potem inni w te masówke logicznie weszli bez żadnego powodu, bo tak sie robi pierwszego dnia podajac byle jakie powody. Ta masówka i tak była beznadziejna, bo nie poszla na calosc. Chociaz w ramach tej wczesniej nieudanej masowki zaglosowaly dwa afki (Stefan Bielański, grandepicolo). To ze twoj temat Messi caly czas istnieje, to z powodu że spanikowales (na kilka różnych nie pasujacych do siebie zachowań) strasznie na te marna probe zwyklego zero-dzienno sprawdzania reakcji na zachowanie calosci miasta. To nawet nie mialo sprawdzac ciebie Messi, bo zakladalem ze 1 zarejestrowany to bedzie jakis ultra kozak, ktorego to nawet nie obruszy.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 18:38:28 GMT 1
Przecież ja cię tylko zacytowałem i nawet pogrubiłem fragment, o który mi chodzi.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 18:38:56 GMT 1
I nie próbuj Connection przeinaczać mojego posta pod swoją durną tezę. I nie ignoruj mnie, bo chce mieć to z głowy:
Odpowiadaj
Post Scriptum Harambe powiedzial, że ja ignoruje zarzuty miasta, gdy jestem wskazywany jako podejrzany Napisalem do tego Monke by mi zarzucil pytania z zarzutami do mnie I póki co cały dzien milczy i ma to gdzieś od tego momentu. Rozpoczał na mnie ruch, zrobilem sprawdzam, i olał. Imho sus
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 14, 2023 18:41:03 GMT 1
Messi niewinny. Ale nie będę go bronił tożsamością (mógłbym, ale to niegrzeczne, a przede wszystkim zabronione regiem xD), ale ten post: mafiacorner.boards.net/post/16955/threadjest w kurwę naturalny, mafiozi tak nie piszą, wbrew pozorom to bardzo trudne, trochę podobny przypadek do: mafiacorner.boards.net/thread/36/edycja-xxiii?page=45&scrollTo=4989 Trumpa z jednej poprzedniej edycji, mafiozi mają w kurwę trudno pisać takie posty. Sam miałem z tym problem, miały inne wielkie tuzy mafii, więc nie poradzi sobie z tym tym bardziej gracz na poziomie Messiego. A mogę zapewnić, że nikt mu tego imo nie pisał, KMWTW Takie naturalne flow niewinnego gracza, ot, odstosunkować się
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 18:41:28 GMT 1
Wkurwia mnie takie coś,że muszę cały czas tłumaczyć się ze swojej niewinności i obawiać się czy padnę,czy nie. [ale juz z ogromną lubościa jedziesz po mnie jak po burej suce, bo mam czelnosc sie tlumaczyc ] Wszystko z powodu,że część przywaliła się do tych moich gifów, w których żadnych ukrytych podtekstów nie było, a to była radość,że GOAT zdobył wkońcu to co wymarzone czyli World Cap. [ ] Dałem post, który nie był zbyt wybitny, jeśli chodzi o pomysłowość i co się okazuje, te same osoby typu bajka,żydek i connection mają wielki kurwa problem, bo powtórzyłem po kimś.
[on jest doslownie frankensteinem z kilku innych wypowiedzi innych ludzi, jak dobitnie pokazal bajka. jestes tak pomyslowy jak Leoś przy podatkach i masz podobnie krótkie nóżki, na czym sie wyjebałeś]
Messi, nagle poczułeś, że Ci dupa sie pali i sie miotasz A dupe gasic przyszedl juz Twoj tatuś Gerard i wujek Kulesza. Ten drugi to sie ograniczyl do poklepania. To nadal Twoja kreacja? Jaki jest naprawde Messi?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 18:43:25 GMT 1
Wkurwia mnie takie coś,że muszę cały czas tłumaczyć się ze swojej niewinności i obawiać się czy padnę,czy nie. [ale juz z ogromną lubościa jedziesz po mnie jak po burej suce, bo mam czelnosc sie tlumaczyc ] Wszystko z powodu,że część przywaliła się do tych moich gifów, w których żadnych ukrytych podtekstów nie było, a to była radość,że GOAT zdobył wkońcu to co wymarzone czyli World Cap. [ ] Dałem post, który nie był zbyt wybitny, jeśli chodzi o pomysłowość i co się okazuje, te same osoby typu bajka,żydek i connection mają wielki kurwa problem, bo powtórzyłem po kimś.
[on jest doslownie frankensteinem z kilku innych wypowiedzi innych ludzi, jak dobitnie pokazal bajka. jestes tak pomyslowy jak Leoś przy podatkach i masz podobnie krótkie nóżki, na czym sie wyjebałeś]
Messi, nagle poczułeś, że Ci dupa sie pali i sie miotasz A dupe gasic przyszedl juz Twoj tatuś Gerard i wujek Kulesza. Ten drugi to sie ograniczyl do poklepania. To nadal Twoja kreacja? Jaki jest naprawde Messi? Jeśli ty nie widzisz,że takiego posta nie da się w ogóle napisać jako mafia, to wypierdalaj mafiuszko przebrzydła.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 18:45:36 GMT 1
Jeśli ty nie widzisz,że takiego posta nie da się w ogóle napisać jako mafia, to wypierdalaj mafiuszko przebrzydła.
Okej, przekonales mnie. Solidne argumenty!
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 18:45:48 GMT 1
No zaraz powiesz, że celowo napisales kopie Gerarda, by ludzie sie na Ciebie wkurwili, byś Ty sie mogl wkurwić, i bys sie mogl tym wybielać. Ponawiam. Wytłumacz reasoning za tym 1 postem i skopiowanie go. Co to za problem, skoro sam to pisales?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 18:47:03 GMT 1
Wywalone mam czy zabrzmiałem logicznie czy nielogicznie. To że taką formę przybrał post, to na szybko myśli zbierałem i spodobała mi się forma w jakiej zrobił to Steven akurat. Co do Winstona to wcześniej napisałem że wydaje się naturalny i brnie w coś co mafiozie by uświadomiono wcześniej by tak nie robić, ale nie podoba mi się stosunek do ciebie bajko,żę nawet nie zastanowi się czy ty faktycznie jesteś niewinna czy nie. Jedzie po to tobie jak największym wrogu,ale nie robi nic by ciebie wrzucić na świecznik. Jego pierwszą analizę to osobiście bym wywalił do kosza, bo to wodolejstwo. A mój dzisiejszy głos ląduje u żydka, którego chętnie bym dzisiaj odjebał.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 14, 2023 18:53:35 GMT 1
Wolicie, żebym podjął temat Lipszyca czy Szreka? A pytam, bo: a) nie wiem, czy na Lipszyca jest zwyczajnie sens cokolwiek pisać (a średnio mi się chce) - a jeśli jest w mafii (a moim zdaniem - jest), to propsy i wyjaśnianie ew. błędów to raczej na summary po edycji a nie teraz b) na szreka sens jest oczywisty
Jednak to Lipszyc ma dzisiaj szans paść i na tyle na ile ogarnąłem dzisiejszy dzień, to nie jest to pewne, szrek to imo temat nie na dziś. Więc?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 18:55:24 GMT 1
kozak Messi, nie męcze Cie juz wiecej bo nic z tego nie wyniknie i to obiecalem. Tjaa No ale co z całym tym dniem? Że niby Mafia porzuciła Lipszyca i pozwoliła mu liczyć na farta, że pójdzie rotacja na Messiego? (A tutaj fikus w postaci Kuleszy i Gerarda, ktorzy raczej razem w mafii nie sa, a i tak bronia Messiego) Liczyła ze pojawi sie nowa rotacja, a jedyna obecna poszła na sentence (bo moze mafia?), więc siedzą jeszcze ciszej? To byłoby zbyt-kurwa-idealne-dla-Miasta Jakieś przemyślenia? Ktoś mi wytłumaczy ten marazm? Chyba że Lipszyc niewinny, podpieli sie pod killa, więc siedza cicho i whatever?
Mam wielke watpliwosci, nie tyle co do Lipszyca, co do tego jak wygląda ten dzień i nie umiem jako gracz-derp sobie tego poukladac
Od lat tutaj uczymy, że mafia ma trzymać siebie za mordy i ratować za wszelką cene, a nie działać w rozproszeniu, albo zabijać samych siebie. To jest główny powód (oprócz tego nie-do-rozpoznania-zachowania-Lipszyca), ktory mnie konfuduje w głosowaniu na Lipszyca i całej tej przedziwnej sytuacji today.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 14, 2023 18:55:44 GMT 1
(Pytanie do tych, których to interesuje, jak kogoś na zasadzie #NoMordoJakKażdegoInnegoGraczaCoNieCzyliNiezbytHehe, to niech nie czuje się adresatem pytania xd)
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 18:56:25 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 18:56:25 GMT 1
Gerard, Kulesza, bajka i Messi to dla mnie top niewinnych na chwilę obecną.
Myślę, że głosowanie między Sentencem, shrekiem i Lipszycem nie będzie złą opcją.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 18:57:12 GMT 1
Messi niewinny. Ale nie będę go bronił tożsamością (mógłbym, ale to niegrzeczne, a przede wszystkim zabronione regiem xD), ale ten post: mafiacorner.boards.net/post/16955/threadjest w kurwę naturalny, mafiozi tak nie piszą, wbrew pozorom to bardzo trudne, trochę podobny przypadek do: mafiacorner.boards.net/thread/36/edycja-xxiii?page=45&scrollTo=4989 Trumpa z jednej poprzedniej edycji, mafiozi mają w kurwę trudno pisać takie posty. Sam miałem z tym problem, miały inne wielkie tuzy mafii, więc nie poradzi sobie z tym tym bardziej gracz na poziomie Messiego. A mogę zapewnić, że nikt mu tego imo nie pisał, KMWTW Takie naturalne flow niewinnego gracza, ot, odstosunkować się Cieszę się, że kolejna osoba to widzi. W ogóle do osób uważających Messiego za mafię (oczywiście w niej nie jest, ale nie szkoda czasu i sił na przekonywanie teraz) mam prośbę: wskażcie 3 pozostałych mafiozów, zlinczujmy ich i wtedy, jeśli dalej będziecie uważali Messiego za winnego, pogadamy. A na razie szukajcie innych mafiozów.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 18:57:29 GMT 1
Wolicie, żebym podjął temat Lipszyca czy Szreka? A pytam, bo: a) nie wiem, czy na Lipszyca jest zwyczajnie sens cokolwiek pisać (a średnio mi się chce) - a jeśli jest w mafii (a moim zdaniem - jest), to propsy i wyjaśnianie ew. błędów to raczej na summary po edycji a nie teraz b) na szreka sens jest oczywisty Jednak to Lipszyc ma dzisiaj szans paść i na tyle na ile ogarnąłem dzisiejszy dzień, to nie jest to pewne, szrek to imo temat nie na dziś. Więc? Obaj imo czerwoni, więc chyba obojętnie. Bardziej się zbiera quorum na Lipszyca, więc chyba lepiej na niego, żeby z dupy Messi nie poleciał
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 19:01:05 GMT 1
Wolicie, żebym podjął temat Lipszyca czy Szreka? A pytam, bo: a) nie wiem, czy na Lipszyca jest zwyczajnie sens cokolwiek pisać (a średnio mi się chce) - a jeśli jest w mafii (a moim zdaniem - jest), to propsy i wyjaśnianie ew. błędów to raczej na summary po edycji a nie teraz b) na szreka sens jest oczywisty Jednak to Lipszyc ma dzisiaj szans paść i na tyle na ile ogarnąłem dzisiejszy dzień, to nie jest to pewne, szrek to imo temat nie na dziś. Więc? Ja bym wolał, żebyś opisał obu. Z czego Lipszyca miałem ochotę dziś odłożyć i jebnąć w Sentence, ale się waham, jak dla mnie obaj w mafii, więc jeśli wolisz, żeby koniecznie padł Lipszyc, to go opisz. Przy okazji będzie też można trochę ocenić Ciebie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 19:04:24 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 19:04:24 GMT 1
Poproszę mądre głowy o Wasze opinie o Ericu.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 19:05:42 GMT 1
Poleci w następnym mordzie
|
|