szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:06:15 GMT 1
h) mam też powiązanie ze Szrekiem, który też mi się nie podoba, ale o tym później może, to nawet nie jest ważne jakoś bardzo w kontekście Lipszyca No tak, lepiej pozwolić na masówkę pierwszego dnia, najlepiej taką żeby minutę po linczu była już kolejka ustawiona kto następnego dnia. Oj chłopie.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 20:08:47 GMT 1
proponuje boya za gifowanie wypierdolic Dlaczego jesteś taki agresywny?
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 14, 2023 20:08:55 GMT 1
Nie lubie pisać kurwa testamentów
Grający ze mną nie pierwszy raz wiedzą, że zdecydowanie wolę grać w mafii niż grać w mafię i nie jestem zbyt dobrym miastowym.
Odwrócona logika - zgodnie z którą morduje się kandydata ponieważ miał słabe typy, a miasto przyjmie je jako dobre to są rozwiązania na kolejne lincze - to pomysł na dalsze etapy gry, nigdy na pierwszy mord. W pierwszym zawsze ściągasz największe zagrożenie - celny miastowy/rolny. W związku z tym uważam, że zostałem zamordowany bo któryś z moich podejrzanych jest w mafii.
A cała sprawa jest dosyć prosta, bo zdążyłem napisać koło 20 postów, grać na 10% i jakkolwiek wskazać dwóch zawodników - Winstona i Shreka.
Shrek przechodzi w tej chwili już totalnie obok gry. Moje podejrzenia wczoraj wzbudził moment, w którym całkiem mocną kandydaturą został Messi, a Shrek doskonale wiedząc, że jest niewinny odniósł się do jego sprawy i zostawił sobie otwartą furtkę. A to jest typ gigachada, lidera, który jak może coś w mieście ustalić to ustali, pokaże wam, że to on a nie wy wiedział i on jest tutaj szefito, a im więcej i szybciej niewinnych i winnych wskazał tym jest lepszy. Jak ma ewidentnego niewinnego to nie zostawia sobie otwartej furtki nigdy.
Dzisiaj chłop siedzi w bunkrze w obsranych spodniach. Wynika to z tego, że z nory wyszedł eazy-e, przekazał, że jest tu prawdopodobnie najlepszym graczem w stawce przeżył mord i będzie rozpierdalał mafie, a oprócz tego wisi nad nim mój testament. Znam i rozumiem stan, w którym znajduje się Shrek, kilkukrotnie posyłałem w swojej historii mord na graczu eazy-e i czekałem obsrany na jego testament, w którym albo mnie pogrąży, albo o mnie nie wspomni i jestem wygrany. Shrek jest teraz w stadium przejściowym, w którym spodziewa się, że nie będzie mógł już grać swobodnej ofensywki, ale nie wie czy zaczynać już żałosną defensywkę więc czeka i gra totalne 0.
Uważam, że nie jest kandydatem na dzisiejszy lincz, może jutrzejszy, a najlepiej poniedziałkowy. Do tego czasu zobaczcie, czy eazy-e padnie w mordzie - bo jak jutro nie padnie to znaczy, że z automatu powinniście przestać się go słuchać.
Co do Winstona - uważam, że dryfuje. Podłapie każdą, nawet najbardziej debilną kandydaturę w mieście byleby kolejka była dalej od niego. Nie pasuje mi to do profilu tego gracza. Mimo to pewna naturalność w obronie wskazuje mi na jego niewinność
Od swojej śmierci staram się czytać uważnie twórczość żydka i śmierdzi mi jego chirurgiczna precyzja. Czytając to czuć, że gość jest bardzo mocno w grze i odbija dokładnie te piłki, które powinien. A patrząc na to od strony wniosków - ile podejrzeń rzuca dookoła i w jakich kierunkach? No jest trochę mielizna.
Czekałem cały dzień, nie zdobyłem się na nic konkretnego, pokoloruje sobie tylko na koniec stawkę i zmykam na cmentarz.
Lionel Messi - zostawcie chłopa, jak całe miasto go w końcu wyrzuci z podejrzeń to na koniec padnie w mordzie i wszystkim wyjdzie to na dobre Stefan Bielański - co tu gadać, w końcu pewnie będziecie musieli go sprawdzić Steven Gerrard - nawet jak jest niewinny to zawsze mam go za winnego, a tutaj niesamowicie czysta i miastowa gierka, props szrek - pewnie mafia cezarykulesza - do meczówki bym mu dożyć nie dał, ale na 70% niewinny. Boy hotelowy - do meczówki bym mu dożyć nie dał, ale na 70% niewinny. bajka - bajka będzie niewinna i podejrzewam, że w kolejnych dniach będzie robiła taki sam rozpierdol jak dzisiaj. To jest taki typ człowieka, jak przestanie wprowadzać chaos to wtedy możecie zacząć się martwić. grandepicolo - co tu gadać, w końcu pewnie będziecie musieli go sprawdzić jepepej - dobry kandydat na czwartego mafioze Winston - napisałem wyżej, prawdopodobna mafia Grande Connection - dla mnie niewinny, debiutant z chęcią do gry. Ichaskel Lipszyc - bardzo prawdopodobna mafia sentence - dobry kandydat na czwartego mafioze Ericlynnwright - jak przeżyje jutrzejszy mord to przestańcie go słuchać i wtedy pewnie będzie winny. Jak przeżyje jeszcze jeden to już strzelajcie do niego bez opamiętania.
Podsumowując - uważam, że w mafii będzie : Szrek, Żydek, dwóch z trójki Winston/Jupijajej/Sentence ewentualnie jeden z glonów Bielański/grandepicolo zależy czy nie odpadną z gry.
Chciałbym raczej odsunąć podejrzenia od Messiego, Gerarda, Bajki i Grande Connection.
Pamiętajcie o uważaniu na Eazy-e po drugim mordzie i puszczajcie sobie bajkę mimo uszu bez zbytniej wczuty co ona tam sobie w ogóle pierdoli.
Posłuchajcie bardziej obeznanych niewinnych jak Gerrard i uniewnnijcie najwięcej jak możecie, a mafii szukajcie tylko w tym co pozostanie.
Specjalne pozdrowienia dla Szarleja, który mnie wyruchał bez mydła. Jak nie będzie kolejnej edycji to się wkurwie fest, Wasz Kacperek
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:18:22 GMT 1
Jebany za to, że: 1) nie zaatakowałem najłatwiejszego celu, jaki można było sobie wybrać 2) nie robię dzisiaj breakdance'a na chuju w sytuacji, w której zgadzam się z obiema kandydaturami do linczu
to jeszcze nie byłem xD
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:22:14 GMT 1
Ale ogólnie testament nie jest zły mordo, trafne wnioski o Żydku/sentencie/winstonie i zielonych, przestrzeliłeś z kuleszą, ale cośtam wykombinowałeś, 7/10
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 20:26:00 GMT 1
Naprawdę wszystko wskazuje na to, że dziś gra rozgrywa się między dwoma mafiozami. No bo Sentence całym sobą pokazuje, że jest spalony i nie planuje wchodzić w interakcje i walczyć, a Żydek też w tej mafii prawie na pewno jest.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 20:29:59 GMT 1
Dotrwam do meczówki. Fajnie
|
|
|
Post by sentence on Jan 14, 2023 20:32:20 GMT 1
proponuje boya za gifowanie wypierdolic Dlaczego jesteś taki agresywny? bo jestes baranem
|
|
|
Post by sentence on Jan 14, 2023 20:35:36 GMT 1
Naprawdę wszystko wskazuje na to, że dziś gra rozgrywa się między dwoma mafiozami. No bo Sentence całym sobą pokazuje, że jest spalony i nie planuje wchodzić w interakcje i walczyć, a Żydek też w tej mafii prawie na pewno jest. no juz spokojnie, bo na twoje i winstona zarzuty odpowiedzialem tak dobrze jak moglem
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 20:38:46 GMT 1
|
|
|
Post by sentence on Jan 14, 2023 20:41:13 GMT 1
Nie wiem przestalem czytac po minucie
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 20:41:35 GMT 1
A gdzie odpowiedziałeś na zarzuty Boya?
Bardzo dobry testament ze strony Gówniary i zupełnie się nie dziwię, że wskazuje mnie jako niewinnego. Swoją drogą jestem zaskoczony, że Eazy ma reputację takiego potwora tutaj, że albo mafia go zabije, albo my mamy to zrobić.
Ja już wiem na kogo poślę głos i skoro jesteście tacy tego pewni, że tak się powinno to mogę wam nie mówić na kogo, podpowiem tylko że zagłosuję między Sentencem i Żydkiem.
Sentence bardzo dziwna postawa, z jednej strony agresywnie jakby mu zależało bardzo na grze, a z drugiej nie zależy mu na tyle żeby post Boya przeczytać i odpowiedzieć.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 20:41:47 GMT 1
Kurcze zdublowało mi się sorry.
|
|
|
Post by sentence on Jan 14, 2023 20:43:54 GMT 1
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 14, 2023 20:44:55 GMT 1
Sentence, czytam sobie właśnie twoje posty i mam pytanie. Odnosisz się w nich często do forum miłośników murzynów (ślizg dla niezaznajomionych). Odnosisz się do tego, bo stamtąd jesteś, czy jest jakiś inny powód tego odnoszenia?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 20:45:10 GMT 1
Tzn na Winstona odpowiedziałeś, ale mi o Boya chodziło, namieszałem przepraszam.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 20:45:30 GMT 1
Bardzo promiastowa postawa, sentence, szanuję
|
|
|
Post by sentence on Jan 14, 2023 20:45:40 GMT 1
potwierdzam lubie murzynow
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 20:46:00 GMT 1
A gdzie odpowiedziałeś na zarzuty Boya? Tutaj: Nie wiem przestalem czytac po minucie I jest to oczywisty argument za tym, żeby Sentence'a zabić raczej prędzej niż później.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 20:47:24 GMT 1
Szybka masówka na shreka? Gerrard, chętny?
|
|