szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:48:24 GMT 1
Ja chętnie
|
|
|
Post by sentence on Jan 14, 2023 20:48:41 GMT 1
W shreka moge jebnac
|
|
|
Post by sentence on Jan 14, 2023 20:49:32 GMT 1
ale nie zostawcie mnie na lodzie znowu
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 20:50:15 GMT 1
Mnie się Sentence w chuj nie podoba. W czwartek siedział na forum nieukryty i nic nie pisał, jak go zapytałem czemu, to odpowiedział jakimś pierdem. Zostawiłem to w spokoju, bo miałem go za większego ogara wtedy i nie chciałem go przed mordem potencjalnie zmuszać do napisania czegoś, co zdradzi tożsamość.
No ale w połączeniu z głosem i tym, co wypunktował Boy, a także z odpowiedziami, które daje teraz (brak oskarżeń jak spalona mafia, w zasadzie brak odnoszenia się do zarzutów), to typ mniej zasługuje na przeżycie niż taki Lipszyc.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 20:50:29 GMT 1
Piccolo leci za afka, wczoraj 0,5 pkt za brak niewidzialnosci, dzisiaj 0,5 za brak, brak głosu, brak posta, mamy pakiet jezeli dobrze licze
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 20:52:05 GMT 1
Szybka masówka na shreka? Gerrard, chętny? Mogę być chętny.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 14, 2023 20:52:51 GMT 1
potwierdzam lubie murzynow (To za tekst o Eazym szacun, też uwielbiam, nieprzypadkowo akurat ta kreacja - tak mimochodem wrzucę, niezwiązane z edycją jbc XD) Sentence przeczytałem i raczej utwierdził mnie w przeczuciu z początku rozgrywki i raczej niewinny ślizger, dużo takiej naturalnej bezczelności i fajnych spontanicznych wrzut. Czy mafiozi rzeczywiście na długie analizy oponentów wyzywają ich od baranów i piszą, że przestali to czytać po minucie? Ja mam wątpliwości. A przynajmniej zaczekałbym z nim jeszcze jak się będzie zachowywał na bardziej zaawansowanym etapie rozgrywki xd Jeśli mafia, to imo kreacja, ale takie rozważania to nie teraz
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 20:54:26 GMT 1
Raz, dwa, trzy dziś sentence lecisz ty
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 20:55:32 GMT 1
potwierdzam lubie murzynow (To za tekst o Eazym szacun, też uwielbiam, nieprzypadkowo akurat ta kreacja - tak mimochodem wrzucę, niezwiązane z edycją jbc XD) Sentence przeczytałem i raczej utwierdził mnie w przeczuciu z początku rozgrywki i raczej niewinny ślizger, dużo takiej naturalnej bezczelności i fajnych spontanicznych wrzut. Czy mafiozi rzeczywiście na długie analizy oponentów wyzywają ich od baranów i piszą, że przestali to czytać po minucie? Ja mam wątpliwości. A przynajmniej zaczekałbym z nim jeszcze jak się będzie zachowywał na bardziej zaawansowanym etapie rozgrywki xd Jeśli mafia, to imo kreacja, ale takie rozważania to nie teraz Miasto sie stara dla miasta.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 20:55:36 GMT 1
Nie uważacie, że gdyby mafii groził dziś remis między dwójką winnych (czyli połową mafii) zrobiliby coś więcej, żeby zamieszać kijem w szambie i odwrócić nurt?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:56:20 GMT 1
Nie uważacie, że gdyby mafii groził dziś remis między dwójką winnych (czyli połową mafii) zrobiliby coś więcej, żeby zamieszać kijem w szambie i odwrócić nurt? No to przecież wyszła moja kandydatura XD
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 20:56:34 GMT 1
Może próbowali i coś im nie wyszło tam.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 20:57:20 GMT 1
ale to podała paletkara, chyba jej nie zabili wczoraj (swojej), wiedząc, że dziś będzie lincz między dwójką winnych, żeby w testamencie mogła Ciebie wskazać?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:57:51 GMT 1
ale to podała paletkara, chyba jej nie zabili wczoraj (swojej), wiedząc, że dziś będzie lincz między dwójką winnych, żeby w testamencie mogła Ciebie wskazać? murzyński raper podał, paletkara to już po fakcie
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 20:57:56 GMT 1
Zmieniłem na shreka jakby co.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 20:58:26 GMT 1
to ja też zmieniam
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 20:58:59 GMT 1
Można na siebie?
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 20:59:44 GMT 1
potwierdzam lubie murzynow (To za tekst o Eazym szacun, też uwielbiam, nieprzypadkowo akurat ta kreacja - tak mimochodem wrzucę, niezwiązane z edycją jbc XD) Sentence przeczytałem i raczej utwierdził mnie w przeczuciu z początku rozgrywki i raczej niewinny ślizger, dużo takiej naturalnej bezczelności i fajnych spontanicznych wrzut. Czy mafiozi rzeczywiście na długie analizy oponentów wyzywają ich od baranów i piszą, że przestali to czytać po minucie? Ja mam wątpliwości. A przynajmniej zaczekałbym z nim jeszcze jak się będzie zachowywał na bardziej zaawansowanym etapie rozgrywki xd Jeśli mafia, to imo kreacja, ale takie rozważania to nie teraz Ja w niego posłałem ostatecznie, bo dla mnie to kreacja. Przy czym jak padnie Żydek, to też będę zadowolony, bo Żydek też mafia.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 21:00:24 GMT 1
Dawaj Szarlej.
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 14, 2023 21:02:45 GMT 1
Lincz 2:
sentence – niewinny
sentence [6] - Stefan Bielański, Steven Gerrard, szrek, bajka, Grande_Connection, Jechaskiel Lipszyc
Jechaskiel Lipszyc [5] - Lionel Messi, cezarykulesza, Boy hotelowy, sentence, Ericlynnwright
Lionel Messi [1] - jepepej
szrek[1] - Winston
Nie głosowali:
grandepicolo
Punkty karne:
Grandepicolo – 2 – brak głosu w L2, brak postu między L1 a L2
Lajla - 1
|
|