|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 21:03:10 GMT 1
Czas się zabrać za tą całą twórczość jepepeja.
1) Na początku rozgrywki to on akurat był jednym z aktywniejszych graczy. To zaczepiał, tu lekkie bączki itp. Przyszły momenty kiedy mógł utrzymać swoje tempo aktywności lub lekko obniżyć, to nagle gościu sobie znika jakby schował do dziupli i gra na przeczekanie. 3) mafiacorner.boards.net/post/16296/thread tu wpadł taki mądry post, ale później nic z tym nie zrobił. Miał okazję pozaczepiać graczy,ale żadnych wniosków nie wyciągnął, a jak już coś zaczął pisać to jedynie na mój temat. 4) mafiacorner.boards.net/post/16341/thread napisał coś o eazy,ale nie pociągnął zupełnie tematu nawet tylko znowu takie szczyp szczyp. Niewinny to wiedząc,że jest na świeczniku to starałby się zmienić swoją sytuację, a on nie dość,że potem był zaliczany do listy glonów to nie zrobił nic by zmienić to. 6) mafiacorner.boards.net/post/16756/thread Znowu tutaj coś tam zaczepia mnie i Stevena ( no bo szuka łobuzów, a swoim atakiem nie na oraz starał się argumentować na zasadzie ja winny to Steven też winny bo go bronił. Nie uniewinni w ten sposób swoich celów; w tym samym czasie coś tam uniewinnia sentece ale zostawia otwartą furtkę jakby sentence okazał sie być w mafii. 7) Oczywiście na temat części graczy jak miał okazję to nawet w ogóle się nie wypowiedział. 8) Standardowy mafijny spadek aktywności. Trzeba uważać na to kiedy się on pojawi w temacie z grą.
Ja rozumiem,że ktoś może nie mieć czasu itp, ale on był właśnie na starcie jednym z aktywniejszych, a teraz to ni widu ni słychu. Do tego to jest osoba,która jest poza głównym kręgiem podejrzeń.
Za tą jego twórczość uważam,że jest do odjebania w najbliższym czasie i jest spora szansa na trafienie mafiozy.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 21:04:27 GMT 1
No i co? Dwóch kozakow w mafii i nas sobie rozgrywaja za pomoca dodatkowej dwójki, jeżeli zakladamy ze Żyd niewinny? Pozdro i z fartem.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 14, 2023 21:04:41 GMT 1
Eh, nie spodziewałem się tego (zgonu, bo że niewinny to przeczuwałem), no ale nic, przynajmniej mój typ na trzeciego się uprawdopodabnia, bo to nie będzie sentinel
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 21:05:55 GMT 1
shrek, Lipszyc i Bielański, czwartego poszukamy później, pewnie japapej lub jednak Winston
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 21:06:19 GMT 1
Ale jestem chujowy. Spierdalam do znajomych.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 21:07:12 GMT 1
Co sie odjebalo Gerard zamordowal dobrego ziomka i to taki ekspert! Teraz mnie bedzie mordowal, zobaczycie i kolejny zielony poleci lmao Wiedzialem, ze Boy mnie podejrzewa i pusci jakiegos curveballa, ale to mnie i tak zaskoczyło
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 21:07:14 GMT 1
16 (4) Więc mamy: 12 v 4 na starcie Obecnie: 9 v 4 Założmy że jutro padnie niewinny w linczu, dodatkowo mord i śmierc (założmy) niewinnego Picollo: 6 v 4 Niewesoło Dwa dni linczowe zostaną, w tym praktycznie dwa bezbłędne, bo mafia może być full żywa. Marazm w mieście, bo mafia calkiem miasto rozgrywa. Ehe.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 21:07:25 GMT 1
No i co? Dwóch kozakow w mafii i nas sobie rozgrywaja za pomoca dodatkowej dwójki, jeżeli zakladamy ze Żyd niewinny? Pozdro i z fartem. Nie no, Żyd w mafii, nie ma innej opcji w takim układzie. Żałuję, że zmieniłem zdanie w ostatniej chwili, miałem znów posłać w Żydka, ale ten był dziś aktywny i z szacunku dla tej aktywności uznałem, że walę w typa, który wyglądał jak spalona mafia plująca nam w twarz.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:08:22 GMT 1
16 (4) Więc mamy: 12 v 4 na starcie Obecnie: 9 v 4 Założmy że jutro padnie niewinny w linczu, dodatkowo mord i śmierc (założmy) niewinnego Picollo: 6 v 4 Niewesoło Dwa dni linczowe zostaną, w tym praktycznie dwa bezbłędne, bo mafia może być full żywa. Marazm w mieście, bo mafia calkiem miasto rozgrywa. Ehe. Jutro żydek i nie ma v 4
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:10:12 GMT 1
W takim układzie mamy Żydek - Winston - Kulesza - czwarty w zależności od tego jak się wylosowało albo afk ze wskazaniem na Bielańskiego, albo eazy/boy z duużym wskazaniem na tego pierwszego
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 21:10:20 GMT 1
Bielański, co się zmieniło od wczoraj, że nagle przeskoczyłeś z Messiego na sentence'a, nie pisząc o tym drugim nawet pół słowa? Tłumacz się.
Proponuję jutro Bielańskiego dla poprawy licznika.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 21:10:36 GMT 1
No to powinniśmy potraktować ten dzień, zwłaszcza że niedziela pozwala na płodne pisanie, jako już pojutrze w ramach pisania, oskarżeń i innego syfu, chyba że bardzo potrzebujemy mordu mafii, ale meh. Ale że na żadne takie wpisy się nie zapowiada, to aktywność poratuje tylko, gdy ktoś wykorzysta niedziele na analizy. I guess, ok, ja spadam, oczko, trzymam kciuki ze faktycznie Lipszyc w mafi a nie Messi, elo
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 21:10:39 GMT 1
Co sie odjebalo Gerard zamordowal dobrego ziomka i to taki ekspert! Teraz mnie bedzie mordowal, zobaczycie i kolejny zielony poleci lmao Wiedzialem, ze Boy mnie podejrzewa i pusci jakiegos curveballa, ale to mnie i tak zaskoczyło Hahaha, ja zamordowałem. Przypominam, że Twój głos też tam jest. A atak zaczął Boy.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:10:47 GMT 1
W takim układzie mamy Żydek - Winston - Kulesza - czwarty w zależności od tego jak się wylosowało albo afk ze wskazaniem na Bielańskiego, albo eazy/boy z duużym wskazaniem na tego pierwszego o kurwa w jednym poście dałem tyle treści co eazy przez całą edycję minus post z literkami o chodzącym trupie żydku
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 21:11:31 GMT 1
16 (4) Więc mamy: 12 v 4 na starcie Obecnie: 9 v 4 Założmy że jutro padnie niewinny w linczu, dodatkowo mord i śmierc (założmy) niewinnego Picollo: 6 v 4 Niewesoło Dwa dni linczowe zostaną, w tym praktycznie dwa bezbłędne, bo mafia może być full żywa. Marazm w mieście, bo mafia calkiem miasto rozgrywa. Ehe. Jutro żydek i nie ma v 4 Jutro zydek i taki shrek z 2-3 innymi sobie moze krecic bączki. Na razie na probach mordowania mnie mafia wygrywa - bo cala calutenka atencja miasta siedzi na mnie AZ w ostatniej chwili jakis z wielkich mezow miasta nie robi skutecznego przekierowania. W zasadzie czemu nie jutro wielki zielony goj?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 21:11:42 GMT 1
I tak Gerard, ech. Lipszyc 100% mafia bo wycofał głos z Messiego na Sentenca z pupy i calkowicie wbrew wszystkiemu co pisal - by siebie (jako mafiozo) ratować. Ehe.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 21:11:56 GMT 1
Jutro zydek i taki shrek z 2-3 innymi sobie moze krecic bączki. Na razie na probach mordowania mnie mafia wygrywa - bo cala calutenka atencja miasta siedzi na mnie AZ w ostatniej chwili jakis z wielkich mezow miasta nie robi skutecznego przekierowania. W zasadzie czemu nie jutro wielki zielony goj? Czemu nie waliles w Messiego jak mowiles?
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 21:12:03 GMT 1
Szreku, a może Bielański, Lipszyc i japapej. Co sądzisz?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 21:12:35 GMT 1
Bielański, co się zmieniło od wczoraj, że nagle przeskoczyłeś z Messiego na sentence'a, nie pisząc o tym drugim nawet pół słowa? Tłumacz się. Proponuję jutro Bielańskiego dla poprawy licznika. Nie chce mu podsuwac odpowiedzi, ale moze to samo co mnie - bo tez zmeinilem glos. Tez jestem zainteresowany Bielanskim, bo piccolo rzekomo odlatuje z afka
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 21:12:47 GMT 1
Po co to piszesz? Nie chcesz by sentino poleciał zamiast Ciebie? Co Ty lipszyc? To twoja jedyna konkurencja przecież... po co miałbyś mu pomagac? Bo jestem uczciwy. Na Messiego oddalem glos, bo wiadomo. Nie podooba mi sie tez jego styl gry. Zaczal w miedzyczasie mi posmierdywac mafijnie, ale nie uwazam, ze celuje w pewnego mafijnego. Innym to znowu pachnie miastowo co on uskutecznia a bazuja to na jego osobie IRL. Ja go nie znam, ale to działa na mnie, jak ktos przy kims obstaje tak stanowczo. Chociaz wiadomo, to moze byc 2 mafiozow kryjacych sie. Napisalem tez, ze oddam glos na kogos, kto jest pewniejszy mafijnie - a jedynym obecnie gosciem, co moge podejrzewac to sentence po sledztwie boya i no wlasnie, wyjebanie sentence na wszsytko. Ciekawe czy wie jak odpowiedziec i czy odpowie jakkolwiek. Bo jezeli mnie nie przekona to zmienie glos z Messiego - a pewniejszy mafijny jest lepszy niz mniej pewny mafijny. Zrozumiałe? Ach kurwa, sam znalazłem. Sobie Lipszyc podklade zrobil, wiedzac ze Sentence jest niewinny. Chuj.
Jak ktos powiedzial - precyzyjna chirurgiczna dokladnosc Lipszyca - ze przeskoczyl z jednej konkurencji (Messi) w druga konkurence (Sentence), z idealna perfekcja pierdolonego noblisty.
|
|