|
Post by Grande_Connection on Jan 15, 2023 2:53:08 GMT 1
Ja trochę nie kminię tego inteligenckiego stylu Żyda. Broń boże nie chcę mu nic zarzucac poza grą, ale jego wnioskowania w grze są absurdalne, tak jak np. sugestia że mafia zabiła sama siebie byc może.
Miał też taki fragment, że wymienił jakaś parę użytkowników i stwierdził że albo są razem w mafii, albo jeden jest w mafii tylko albo żaden nie jest. Mógł jeszcze dopisać, że deszcz pada lub nie pada.
Jak coś takiego czytam to serio nie wiem czy ktoś ze mnie robi debila jako mafiozo czy ktoś tak po prostu gra miasto.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 2:55:28 GMT 1
A co myślisz o żydku? Jeśli już wcześniej pisałaś, a pewnie tak to jednak plz streśc bo chyba jednak prościej żebyś ty w kilka minut napisała posta niż żebym ja pół godziny szukał. No to jest mój giga dobry super ziomek. Nie olał gry jak Piccollo czy Lajla. Gra przepięknie, oczarował mnie, wali czasem straszne suchary, czasem super precyzyjnie, fajnie gra rolą, czasem wychodzi. Widać że mocno panuje nad emocjami, on ma tendencje do wybuchów racji/autoryetu, a tutaj po prostu widzę że gra jebanego super try-harda bez pretensjonalności. Trzyma pełną kulturkę. Nerwy na wodzy. Nie wyzywa. Nie mądrzy się. Robi same kurwa giga zajebiste ruchy. Dodatkowo gra stylem inteligenckim, bez miecha, bez emocjonalnosci, no po prostu tip-top odjechane.
Gra idealnego miastowego i idealnego mafiozę w tym samym momencie. WIe kiedy wychodzic z gry. Kiedy sie pojawiać. Kiedy szukać okazji na kogoś, a kiedy nie. Nie forsuje swoich linczów na kogokolwiek, ale tak przeciez graja nowi w mafii. Tak grają. Ale zarazem tak tez grają mafiozi, co by robic jak najmniej połączen (co ktos juz mowil). Ale nie rozegrani nie wiedza, by nie robic połączeń. Tłumaczy sie sensownie, uwaza na słowa, ale czasami walnie takie z dupy suchary. A zarazem nie ma żadnej nielogicznosci. Nawet bym powiedzial, ze ma w sobie cos samobójczego i beznadziejnego. Nie mam zielonego cholera pojecia, dzisiaj w niego nie walilam bo uznalam ze zasluguje na dalsza gre, skoro tak gra, i kurwa zaluje ze to zrobilam ,bo znowu - walenie w niego bardziej aktywnego by nam wiecej powiedzialo (ale tak szczerze, jakby sie okazal niewinnym, to tak gowno by nam powiedzialo jak o Sentence nam powiedziala jego smierc).
I tak, wiem, to praktycznie wszystko wskazuje na mafie koniec końców. Chcialbym naturalność zobaczyć w Żydzie, ale z drugiej strony on ma dużo takiego przeintelektualizowania i kurwa sarkastycnzo-retorycznego pytania tam, gdzie nie uznaje sie za giga kozaka, wiec nawet jakbym go poprosil o coś, to pewnie gówno pokaże. No ale założmy. Panie Żydzie. Panie Kabalisto. Móglbyś wskazać obecnie 4 typy. Kto kim jest, dlaczego. Powązania na nich, cytaty, analizy? Jest dzień 3. Miasto dało Ci żyć. Jesteśmy dla Ciebie kochani bo jak widac duza czesc miasta uwzglednia, żeby na Ciebie nie głosować. Chcesz nam pomoc? To zrób coś takiego. twoja perspektywa nam dużo pomoże, i sam to powinienes przyznac, skoros miastowy, bo wiadomo ze jak mafiowy, to twoje duze posty zaskodzą mafii no matter what.
4 mafie. Analizy. Powiązania. Z materiałem.
A nie rzucanie nazwiskami byle jak.
Prosze Cię o to, jak miastowy miastowego. Jak to zrobisz i nie polecisz w chuja, to obiecuje ze ja na 100% nie przylacze sie do linczu na Tobie w dzisiesjzym (trzecim) dniu. Help the fucking city. Nie wykręcaj sie jak Sentence wyjebaniem czy Lajla, bo jesteś poziom wyżej niż oni. A jak nie zgadzasz sie i zaraz zrobisz jakiegos duzego posta... ale na wytłumaczenie czemu tego nie zrobisz (a znajac zycie to juz potrafie sobie wymyslic na to twoich 100 sposób), to graj te swoje mafie jako mafiozo i elo
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 2:57:55 GMT 1
Ja trochę nie kminię tego inteligenckiego stylu Żyda. Broń boże nie chcę mu nic zarzucac poza grą, ale jego wnioskowania w grze są absurdalne, tak jak np. sugestia że mafia zabiła sama siebie byc może. Miał też taki fragment, że wymienił jakaś parę użytkowników i stwierdził że albo są razem w mafii, albo jeden jest w mafii tylko albo żaden nie jest. Mógł jeszcze dopisać, że deszcz pada lub nie pada. Jak coś takiego czytam to serio nie wiem czy ktoś ze mnie robi debila jako mafiozo czy ktoś tak po prostu gra miasto. No koles gra tutaj druga mafie, gdzie w pierwszej zginal w 1 dniu czy 2, czy zglonowal bo wszyscy grali na tozsamosciach. Idealnie wykorzystuje to że jest calkowicie nowy. Mafia nie ma sensu takich pierdów mówic, które calkowicie nie maja sensu, chyba ze udaje durnego-mafiowego. i tutaj lezy pies pogrzebany, bo skad mamy wiedzic?
Beksinski wchodzi, stwierdza "Chuj gram glona mafie" i elo, nic nie mozna zrobic Wchodzi Szpyc i powie <bede gral tak jak tutaj gram> Wchodzi Winston/Shrek i mowi "ze aktywka mocnoa wejdzie ale bez przewodzenia miastu". I rób z tym cos człowieku. Gdzie wszyscy grają jako masymalnei bierna mafia podczepiajaca sie pod glosnych miastowych. Znowu taka edycja. Każda taka edycja. Gdzie te edycje, gdzie mafia miala cohones w tworzeniu linczów?
Nie wiem czy ja jestem jakaś szalona, ale wolałabym zagrać na odważne giga chadowe ruchy, niż grac z przemykaniem w ustaleniu w mafi ze tak bedą grać. Jak ta edycja co najebano miliony postów, a ostatecznie wygrano bo Charles Leblanc stwierdizl, ze fajnym stylem gry bedzie granie mafii co bedzie absolutnie afkowac, a potem sie spuszczal nad swoja i swoja druzyna. 100 ludzi pisze 5 tysiecy jebanych postów, a koles uwaza ze faktycznie czyms spoko jest granie na "no pisze 2 posty dziennie i elo"
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 3:01:58 GMT 1
W nastepnej edycji to mozna by wprowadzic wymóg 10 postów dziennie, z określeniem mg'ma czy okresla to jako wypierdy. Byłoby wesolo. Bo jak zawsze, ALE ZA KAŻDYM RAZEM, gra rozbija sie o glony. Nie jest inaczej. Sentence/Lajka - glony. Miasto stracilo jedyny okres, gdy jest w dominujacej wiekszosci i moze cokolwiek zrobic... by zabić 2 glony. A nadal mamy 2 glony in-game, mozliwe ze 50/50 wiec 1 mafijny, 1 miastowy, wiec 4 glony in total. Zeby przejsc przez okres glonów, to od razu wchodzimy w meczówkę. Za każda jebana mafią. Tylko glony i glony. Nawet ja stwierdzilam ze walic w tym roku te glony, i sobie bede pykać Messiego, ale wyszlo jak wyszlo. Nigdy wiecej juz nie popelnie tego bledu.
Czlowiek gra sobie w normalne mafie, by wrocic tu i borykac sie z problemami, na ktore nie znaleziono rozwiazania od 10 lat. ech. Macie moj rage xD
Rage bardziej systemowy, niz na te edycje per se. Bo ciagle to samo
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 15, 2023 3:04:31 GMT 1
Sentence to nie był glon, szanujmy się. Napisał dosyc sporo spoko postów, po prostu w kluczowym momencie wolał się nie bronic, ale całą grę grał normalnie.
38 postów napisał, wiadomo trochę z tego to były fillery, ale u mnie też znajdziesz trochę fillerów bo fillery się często pisze przypadkiem, imo Sentence grał normalnie. Po prostu w kluczowym momencie dla swojego przeżycia zagrał zbyt pasywnie.
Ogólnie ja za swój największy błąd uznałem przecenienie istotnosci walenia w glony i uważam, że trzeba było ich ignorować i bić Messiego pierwszego dnia. Ale akurat Sentence'a uważam za normalnego gracza a nie glona.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 3:21:59 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 15, 2023 3:21:59 GMT 1
Sentence to nie był glon, szanujmy się. Napisał dosyc sporo spoko postów, po prostu w kluczowym momencie wolał się nie bronic, ale całą grę grał normalnie. 38 postów napisał, wiadomo trochę z tego to były fillery, ale u mnie też znajdziesz trochę fillerów bo fillery się często pisze przypadkiem, imo Sentence grał normalnie. Po prostu w kluczowym momencie dla swojego przeżycia zagrał zbyt pasywnie. Ogólnie ja za swój największy błąd uznałem przecenienie istotnosci walenia w glony i uważam, że trzeba było ich ignorować i bić Messiego pierwszego dnia. Ale akurat Sentence'a uważam za normalnego gracza a nie glona. Nie odpowiedział Boiowi. Nic. Null. Zero. A boi go wypunktował tak, że No nie wyobrażam sobie by ktokolwiek za to boia krytykował albo obciążał. Dodatkowo daliśmy masę czasu sentence, miał cały dzień na reakcje. Mógł wejść w dowolnym momencie, nikt nawet specjalnie nie nakręcał na niego wajchy. Ot czekaliśmy grzecznie aż odpowie na Boia, może się obroni i tyle, z glowy. A on wszedł na forum wieczorem i mimo iż wszyscy trzymali do Sentence kulturę i chcieli z nim rozmawiać I nawet go nie przyciskali - to ten zaczął wyżywać i obrażać i robić po prostu suicide. Miasto chce pomóc miastu. Sentence antafonizujac się celowo to grał wbrew mafii, co to w ogóle jest. Jesteś na świeczniku, wchodzisz i zaczynasz obrażać od lewej do prawej. To już Lajla więcej rigczu miała.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 15, 2023 3:36:29 GMT 1
Sentence obronił się fatalnie to przyznam, ale lajla grała dużo gorzej niż Sentence. Sentence przez większośc gry normalnie pisał, w kluczowym momencie nie wiem, może uznał że największe szanse na przeżycie da mu zgrywanie agresora. Nie wiem co myślał, ale całą grę poza swoimi ostatnimi godzinami grał normalnie. Lajla od początku do końca ten sam post pisała. A postów tych było ile? 4?
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 15, 2023 9:07:35 GMT 1
Bielański, co się zmieniło od wczoraj, że nagle przeskoczyłeś z Messiego na sentence'a, nie pisząc o tym drugim nawet pół słowa? Tłumacz się. Proponuję jutro Bielańskiego dla poprawy licznika. nie wiedziałem czy sentence winny/niewinny ale i tak nikt nie zagłosowałby na messiego więc mój głos byłby stracony Ichaskel Lipszyc od początku wydaje się mi uczciwy, było dużo nagonek na niego i cały czas się broni wiadomo było, że się rozegra: sentino vs lipszyc więc wolałem ochronić tego drugiego nagranie z linczu na sentence: www.youtube.com/watch?v=AVW6K_9yp3cteraz jednak wolałbym poczytać posty, mam swoje typy, nadal podobne ale coś mi śmierdzi i to nie małpa a jakiś słodkie perfumy
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 9:42:12 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 15, 2023 9:42:12 GMT 1
Powiem tak, bo juz nabralem pewnosci, ze nie zlamie regulaminu, skoro sa typowania i nikt nie dostal karnych - nie jestem nikim przez Was znanym. Tez w mafie nie grywam z powodu zasobow atencyjnych. Milo za to zawsze uslyszec, ze sie zrobiło cos dobrze. Nie chce nikomu narobic smrodu, bo tutaj kazda literka (niesławne "ć") coś znaczy, a nie przypuszczam, kto sie pod kim ukrywa, bo zwyczajnie nie mama prawa wiedziec. Messiego mam ochote skippować, bo jest głupi. Albo dobrze gra głupiego, ale to nadal trzeba być debilem w głebi serca. Dobra, dzisiaj Żyd. Yolo. Przeczytałem wszystkie posty. Zachowawcza gra, dobre wyczucie miasta, zawsze się broni, ciut podszczypuje, na nikogo nie prowadzi krucjaty, nie za mocno, nie za lekko, wszystko kurwa obliczone, zero naturalności, zero emocji. Dodajmy to wszystko, co wcześniej o nim napisałem. Gra tak, że może paść i jest gotowy to zaakceptować, ale przeciąga line jak tylko moze. Kasa każdego, swoich wybawicieli, krytykuje miasto. Jaki miastowy krytykuje miasto jako obcy byt, jako ruchy miastowe, a zarazem sam do pomocy miastu się nie przykłada? Nie zrobił żadnej analizy, żadnego podjazdu. Przemykanie idealne na aktywności, na tym co się dzieje od dnia 1. Mój drogi kolego, time for you. Yolo. Wrzucam ten post, bo co to za gadanie, nie chce narobić smrodu? Nie dość, że powinien robić smród, to i tak go zrobił, I tak to perfidne ze hej.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 9:44:11 GMT 1
via mobile
Post by szrek on Jan 15, 2023 9:44:11 GMT 1
Gerrard, bajka, boy
Jakim cudem eazy może dalej spokojnie siedzieć w norze, przez cała edycję atakując dwie osoby?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 11:54:50 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 11:54:50 GMT 1
Szrek, pytasz nas czy wskazujesz nas jako mafię, a pytanie kierujesz do ogółu?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 12:03:52 GMT 1
Pytam. I zarzucam wam w tym zakresie niezrozumiałą dla mnie bierność, no jak już Gerrard zarzucał mi granie poniżej potencjału to możemy się spierać teraz czy miał rację czy nie, gdzie jednocześnie prześlizgiwanie się eaziego siłą autorytetu tożsamości, gdy w rozgrywce dla popchnięcia jej do przodu nie zrobił n i c poza napisaniem jednego posta 'no elo szrek i żydek w mafii'. Mówiąc więc o graniu poniżej potencjału, eazy zakurwia w całej rozgrywce w takiej koszulce: selectshop.pl/cdn-cgi/image/width=320,quality=100,f=auto//modpub/product/062010/21111-31-3d7.jpg a nikt nawet się na ten temat nie zająknie, temat nie istnieje, ja czekałem DWIE GODZINY na jakiegokolwiek posta w tym czy w innym temacie i też nie doczekałem się żadnej odpowiedzi. no kurwa XD
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 12:13:45 GMT 1
Lajla [8] - Lionel Messi, szrek, bajka, Guwniara z paletkom, jepepej, Winston, Jechaskiel Lipszyc, Grande_Connection Jechaskiel Lipszyc [4] - Steven Gerrard, cezarykulesza, Boy hotelowy, Ericlynnwright Lionel Messi [2] - Stefan Bielański, grandepicolo Guwniara z paletkom [1] - sentence punkt wyjścia do rozważań: Lipszyc jest winny. 1. nie ma jasnego kandydata, ale są nastroje na lipszyca, wspomnianego przez Gerrarda, Winstona i bajkę, dowód: mafiacorner.boards.net/post/164912. tandem kulesza-eazy w ciągu dwóch minut piszą posty APROBUJĄCE jebanie w Żydka, nagle z trzech głosów robi się pięć i mamy klimacik masówki. 3. z perspektywy miasta masówka pierwszego dnia, nawet na mafiozie, nie jest dobra - bo wracasz do punktu wyjścia i g2 od g1 różni się tylko tym, że masz więcej postów do rozkminiania, bo z głosowania nic nie wyciągniesz, była masówka 4. myślący, przyszły MVP szrek powyższa zauważa, że coś za łatwo to idzie, czasu do linczu jest jeszcze dużo 5. ludzie PODŁAPUJĄ zmianę głosu z Żydka na lajlę i imo relatywnie łatwo było zakładać, że skończy się jej linczem, w najgorszym razie remis, 6. misie z pkt 2 na spokojnie ładują w swojego na alibi, żydek uratowany bonus: 7. po linczu eazy pisze, że ja jestem winny i winny jest żydek (no ale jakoś w g1 nie zrobił nic, żeby doprowadzić do jego śmierci) 8. poczekaj 20 godzin 9. eazy znowu pisze, że żydek jest winny, ale znowu nie robi nic, żeby doprowadzić do jego śmierci, 10. po linczu: NO PRZECIEŻ WAM MÓWIŁEM, ŻE SENTENCE TO NIE I ŻE BYŁO W ŻYDKA xD 11. prawdopodobnie zlinczujemy żydka, prawdopodobnie będzie winny 12. eazy wchodzi na białym koniu: haaa mówiłem, to teraz szrek następny 13. zero profitu, niewinny szrek leci jutro No i jak mówię: to czy na górze mam całkowitą rację, czy tylko częsciową, to jedno. To, że NIKT, kurwa NIKT tego tematu nie podejmuje, to inna para kaloszy.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 12:14:16 GMT 1
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 12:16:22 GMT 1
No ale muszę przyznać, że zrobienie wytworzenie klimatu masówki wokół żydka w pierwszym dniu było bardzo dobrym zagraniem, wszystko by się udało, gdyby nie ten wścibski szrek.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 12:19:14 GMT 1
tam wyżej spierdoliłem linkowanie obrazka, koszulka eaziego w kontekście grania poniżej potencjału: i.imgur.com/CRh747A.png
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 12:28:31 GMT 1
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 12:34:37 GMT 1
i elo, pasuje to mi pod kulesze, co już pisalem wcześniej, gdy go podawalam w swoich mafiozowych.
koles super absolutny kozak (z samej swojej maniery), a traci czas na posty narracyjne, traci czas na posty obrażające pro-forma, idealne ciosy w mafie wali, tam wtedy kiedy może bo wie co miasto wybiera, robi wybielenie na Lipszyca, typ nawet nawet nie wie (a przeciez taki kozak, to by sprawdzil c'nie? ale mafia moze udawac debilizm nawet jako miasto kozaka), czy są pośmiertne czy przedśmiertne, pyta kiedy lincz, dodatkowo przypominam, że Kulesza 1 dnia mowił by uwaga uwaga: " Ja bym właśnie oszczędzał aktywnych,", a gdy miasto eliminuje glonow, to jest wsciekły i medrkuje jaki to on zajebisty, a miasto zjebane. Robił celowe animozje w mieście na toxi emocjach. Próbowal rotować miasto w różnych kierunkach nowych, ale mu nie wyszło, bo robil to jak to typowo mafia - jakby niuchał, a nie wchodzil na pełnej.
Fajen, fajen Szrek
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 12:39:11 GMT 1
Czas uporządkować aktualną sytuację. Mamy stan 9-4 i zakładając,że padnie dziś dwóch niewinnych robi nam 7-4. Sytuacja nie jest ciekawa, ponieważ z wydźwięku tematu strzelam,że obecnie maksymalnie 1-2 mafiozów jest na świeczniku, a pozostali chowaja się w swoich mafijnych norach. Zacznę od tego które osoby są dla mnie najbardziej niewinne: -Steven -boy hotelowy Powyższa dwójka cały czas bez zmian jeśli chodzi o chodzącą niewinność. Kolejni na liście niewinnych są bajka i connection, którzy na dobrą sprawę uniewinnili mi się jakoś wczoraj.
Mniej pewności mam do trójki szrek/eazy/kulesza. Kwalifikuję ich do niewinnych, ponieważ gdybym sam był w mafii to dzisiaj najdalej pojutrze kierował w ich stronę mord. Tu kieruję się cytatem z jednej z poprzednich edycji. "Mafia na ogół "dobiera" cele mordów w takiej kolejności: 1) potencjalni rolni 2) gracze jaskrawie niewinni 3) dobrzy gracze" W tej edycji pierwsza przesłanka odpada wyjątkowo. Cała trójka spełnia co najmniej jedną z tych pozostałych przesłanek. Z wydźwięku ich interakcji obstawiam,że Kulesza nie może być w mafii ze szrekiem i szrek nie może być w mafii z eazym. Jedynie Kulesza mógłby być w mafii z eazym, ale to temat na późniejsze dni. Niech tu się wykażą ci, co lepiej potrafią czytać takiego Kuleszę np. Zdziwi mnie brak mordu w na dwójce szrek/eazy zwłaszcza na tym drugi, który ewidentnie się ukrywa i jest ogarniętym graczem. Czekałem na jego ofensywę w stronę szreka, by przeczytać czy aby na pewno to ma ręce i nogi. Niestety spotkał mnie zawód.
Zostało 5 graczy: -Stefan Bielański -grandepicolo -jepepej -Winston -Ichaskel Lipszyc
Dam sobie rękę urwać,że w tej grupie kryje się z 2-3 mafiozów. Nie wyobrażam sobie innego scenariusza. Z dalszych rozważań wykluczam na pewno grandepicolo, ponieważ padnie za punkty i nie warto się tym zajmować. Zostają nadal: -Stefan Bielański -jepepej -Winston -Ichaskel Lipszyc
Lipszyć aka żydek jest do natychmiastowego odjebania dzisiaj. Typ strasznie się prześlizguje przez rozgrywkę, napisze to co ma napisać bez żadnych podejrzanych. Grzecznie sobie analizuje, nie wyciąga żadnych wniosków i nie obala argumentów świadczących o jego winie. Regularnie oblewa testy na emocjonalność, tak jakby został napisany jako sztuczna inteligencja.
Kogo bym odjebał po żydku? -jepepej/winston. Tego pierwszego za grę z zupełnego doskoku aktualnie, mimo że w dniu 0 mieszał. Absurdalne typy jak Messi+Steven, ale nie robi nic by odjebać swoje typy, tylko liczy na to, że miasto za niego odwali całą brudną robotę, a on nie będzie musiał się tym przejmować. Dodatkowo nie kupuję jego wejścia nocnego, gdzie uśmiałem się z tego co on pisał. Taki wjazd w ogóle go nie zieleni, tylko czerwieni. Winston to też był aktywny dość na początku rozgrywki, ale oblał dwa testy by pokazać swoją niewinność: 1) Pierwszy oblał w momencie interakcji z guwniarą. Wulgarnie się do niej tam odnosił. Nie potrafił inaczej tam odpowiedzieć na zadane pytania. Dyskredytował ją. 2) Drugi oblał w momencie interakcji z bajką. Tutaj już nazwał ją mafią,ale nie zrobił kompletnie nic by ją na świecznik wrzucić. Dodatkowo te jego dwie długie analizy nadają się jedynie do kosza, bo to lanie wody jest i próba polaryzowania nastrojów miejskich. Kiedy mógł mieszać to mieszał, ale kiedy zachować należy spokój to go zachowuje. Dodatkowo pytał co niektórych na starcie o typy jakby chciał od razu polaryzować nastroje w mieście.
Dodam,że lubi sobie co niektórych graczy sobie pochwalić tak jak pochwalił żydka za obronę. Pochwalił jeszcze w dzień 0 szreka,bajkę i jepepeja.
Po odjebaniu tamtych dwóch lub trzech graczy odjebałbym dla świętego spokoju Bielańskiego. Widać co tym gra i jakie typy ma. Daje sygnały,że jedyna jego gra będzie z doskoku, ani myśli o zmianie swojej sytuacji.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 12:40:11 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 15, 2023 12:40:11 GMT 1
Steven nie wiem jak ty, ale ja się turlam ze śmiechu teraz czytając posty jepepeja Ja pół na pół czuję zażenowanie i się śmieję. Ja jeszcze na ten drobny fragment bym chciał zwrócić uwagę, bo zarzutka jepepeja została łyknięta wzorowo. Czy to by było za głupie żeby będąc razem w mafii Messi i Gerrard coś takiego odjebali, czy już za mocno uwierzyli w swoją nieśmiertelność? Bronienie Messiego całą rozgrywkę na podstawie tożsamości już dostatecznie mi się nie podobało, ale to przecież jawne poklepywanie się po plecach.
|
|