|
Post by sentence on Jan 13, 2023 10:07:12 GMT 1
Dobra
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 10:37:52 GMT 1
Ja w ogóle przypominam, że mamy jeszcze dwóch graczy (o ile dobrze liczę), którzy ani jednego posta nie napisali jeszcze w tej edycji. Z grających dalej najbardziej mi śmierdzi Messi, ale jak się nie odezwą, to bym ich w pierwszej kolejności na taczce wywiózł.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 11:37:19 GMT 1
Którzy? Wszyscy chyba coś napisali
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 11:39:27 GMT 1
Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce.
Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym?
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 11:46:59 GMT 1
a dlaczego mafia ma być mądra? xd
szukanie wśród nieaktywnych też klasyk przecież
ale ciekawszy ten eazy-e, który napisał tuż po tym, jak ktoś wywołał nieaktywnych
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 11:53:24 GMT 1
Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce. Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym? Światła odpowiada, monke gra tutaj pierwszą mafię w sensie edycje
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 11:54:03 GMT 1
Co jest ciekawego w tym, że jeden gość napisał posta o 10:37, a ja kolejnego godzinę później? xd
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 11:58:19 GMT 1
Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce. Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym? Światła odpowiada, monke gra tutaj pierwszą mafię w sensie edycje Czyli jednak pozorowanie aktywności. Wykurwiam stąd teraz bo sam pozoruję aktywność w pracy. Winston Gerrard lajla kłopoty Najmana.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 12:24:29 GMT 1
a dlaczego mafia ma być mądra? xd szukanie wśród nieaktywnych też klasyk przecież ale ciekawszy ten eazy-e, który napisał tuż po tym, jak ktoś wywołał nieaktywnych Klasyk tylko jest jeszcze wczesnie, dajmy nieaktywnym szanse zleciec za punkty. Celowanie w ericlynnwright tez nie czaje. Zwykly miastowy z forum muzycznego, ktory ma wyjebane.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 12:29:18 GMT 1
Die Kalaschnikow macht Peng und aus Krav Maga-Talenten Werden schlecht rappende bettnässende Schlaganfallpatienten
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 12:33:43 GMT 1
Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce. Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym? Lol, a pan Stefan Bielański? Nie przypominam sobie, żeby cokolwiek pisał, tak że ppolecam dokładniej przestudiować listę graczy. Drugi to właśnie eazy, ale nie skojarzyłem jego nicku na liście.
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 12:34:32 GMT 1
Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce. Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym? Światła odpowiada, monke gra tutaj pierwszą mafię w sensie edycje Pudło bujdo
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 12:35:12 GMT 1
wiem sprawdzam i sprawdzam dobrze, teraz juz wiem ze celowo grasz na wioskowego glupka, to jeszcze gorzej dla ciebie
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 12:38:12 GMT 1
nawet nie chodzi o to ze nie umiesz wejsc w liste uzytkownikow, nawet nie chodzi o to ze nie chce ci sie przejzec siedem stron postow, nawet nie chodzi o to ze zabijanie malo aktywnych to zly pomysl, bo moglbys napisac ze ci co maja post 1 to jakby mieli 0, ale twoj caloksztat; twarda kontra z cohones na szreka to na plus, jest charakter, jest czym grac, a tutaj taka delikatna pseudo-inteligentna uwaga z nieaktywnymi i jakims przypomnianiem napisana w tak nieudolny sposob, please nigga
|
|
|
Post by lajla on Jan 13, 2023 12:38:13 GMT 1
Drodzy, Zlinczujmy lajlę. Zawsze wasz szrek Lincz na niewinnej kobiecie, damie, słodkiej duszyczce... To tylko postać z nie tej bajki mogła powiedzieć... Och ja niewinna... Och ja biedna... Ja umęczona dusza zlana łzami niezrozumienia!
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 12:55:27 GMT 1
nawet nie chodzi o to ze nie umiesz wejsc w liste uzytkownikow, nawet nie chodzi o to ze nie chce ci sie przejzec siedem stron postow, nawet nie chodzi o to ze zabijanie malo aktywnych to zly pomysl, bo moglbys napisac ze ci co maja post 1 to jakby mieli 0, ale twoj caloksztat; twarda kontra z cohones na szreka to na plus, jest charakter, jest czym grac, a tutaj taka delikatna pseudo-inteligentna uwaga z nieaktywnymi i jakims przypomnianiem napisana w tak nieudolny sposob, please nigga Jakby no w dupie mam, co se tam uważasz za pseudo-inteligentne, nie będę we wszystkich na pełnej kurwie wjeżdżał, bo se bujka tak życzy no, szanujmy się. O nieaktywnych przypomniałem, bo już kiedyś był płacz że tam się mafia kryła, no ale chuj, może za wcześnie.
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 12:55:55 GMT 1
Drodzy, Zlinczujmy lajlę. Zawsze wasz szrek Lincz na niewinnej kobiecie, damie, słodkiej duszyczce... To tylko postać z nie tej bajki mogła powiedzieć... Och ja niewinna... Och ja biedna... Ja umęczona dusza zlana łzami niezrozumienia! lajla kto w mafii?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 14:19:47 GMT 1
Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce. Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym? Lol, a pan Stefan Bielański? Nie przypominam sobie, żeby cokolwiek pisał, tak że ppolecam dokładniej przestudiować listę graczy. Drugi to właśnie eazy, ale nie skojarzyłem jego nicku na liście. Tak pro forma, uaktywnił się w drugiej transzy, dosłownie na poprzedniej stronie: razem z sentence, a przed nim eric. Przecież to było ledwie stronę temu
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 14:34:22 GMT 1
Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce. Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym? Lol, a pan Stefan Bielański? Nie przypominam sobie, żeby cokolwiek pisał, tak że ppolecam dokładniej przestudiować listę graczy. Drugi to właśnie eazy, ale nie skojarzyłem jego nicku na liście. Winston przyczepił się do jednopostowca Bielańskiego i (wtedy) dwupostowca eazyego, ignorując jednopostowca grandepicolo i (wtedy) dwupostową lajlę. Z eazym/lajlą trochę się przypierdalam, ale z jednopostowcami to już ciekawy przypadek. Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi.
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 14:41:32 GMT 1
grandepicolo pomyliłem z grande connection XD inaczej też bym się przyjebał
|
|