|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 15:57:19 GMT 1
skup sie na szukaniu mafii zamiast obrony siebie to moze pogadamy messi I mówi to osoba, która większość twórczości skupia na mnie
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 15:57:58 GMT 1
kazdy ma do odegrania jakas role w dzienjeden, ty poki co nie przyjales zadnej
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 15:59:13 GMT 1
kazdy ma do odegrania jakas role w dzienjeden, ty poki co nie przyjales zadnej A ty przyjęłaś rolę mafijną?
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 16:00:54 GMT 1
walnij w messiego jak nie chcesz byc wielkim umyslem No ale przecież Messi ma bardzo dużą szansę okazać się mało lotnym miastowym. Znaczy że jest mało lotny to widać, ale biorąc to za coś wiadomego ja zakładam, że jego aktywność jest bardziej miastowa niż mafijna, a jeśli jednak jest w mafii, to to za parę dni wyjdzie. Tak więc uważam, że są zdecydowanie lepsze cele niż on. Ale podasz je kiedyś Stiwen?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 16:02:45 GMT 1
ojej, jestem mafia, jak faktycznie uwazasz ze moja smierc pomoze miastu, to tam lewaruj czy jak sie tam mowi na mnie, bo sposoby obrony ci sie koncza (skoro w kontrze na mnie wchodzisz nawet w pol-smieszku, bo starasz sie trzymac luz, ale to nastepny twoj mood-swing) zamiast na wyjebce udowadniac miastu zes miastowy a takiego gowniaka jak ja pomijac,
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:05:05 GMT 1
Steven 2/10 obrona, we no rzuć jakieś swoje typy, a nie tu znowu jakąś reverse psychology stosujesz, co? Lajla, Ty i Żydek, oprócz tego muszę poczytać. Lajla za niegranie de facto w mafię. Ty za walenie w łatwe cele (Messi, nieaktywne glony, gdy od startu rozgrywki nie minęło nawet pół dnia, nieobecny ja czy Guwniara), no i masz za dużo przemyśleń totalnie rozbieżnych z moimi, choćby te o Żydku. Żydek jebnął śmierdzącym postem, który został wytknięty przez Messiego. Oprócz tego właśnie mało gry, ale był doskonale zorientowany w tym, że Stefan napisał posta. Czyli taki udający przydatność i aktywność pół-glon mafijny - jak są oskarżenia, to typa nie ma, ale jak da się sypnąć jakąś statystyką czy oczywistością, to się nagle pojawia.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 16:08:07 GMT 1
ojej, jestem mafia, jak faktycznie uwazasz ze moja smierc pomoze miastu, to tam lewaruj czy jak sie tam mowi na mnie, bo sposoby obrony ci sie koncza skoro wchodzisz z powrotem na mnie, chociaz w pol-smieszku, bo starasz sie trzymac luz, ale to nastepny twoj mood-swing Przecież pisałem,że dla mnie lepiej walnąć dzisiaj w te mniej aktywne typy zamiast cudować na "hero" lincze. Skąd wiesz niby,że sposoby obrony mi się kończą? Nie podoba mi się w ogóle twoja postawa, która sugeruje lincz ja vs ty. Mam prawo do śmieszkowania jak każdy uczestnik. To że ty na mnie całą swoją energię skupiasz to już nie mój problem. Liczysz na to,że reszta się na mnie i na tobie zafiksuje zapominając o innych typach do sprawdzenia .
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:08:29 GMT 1
No ale przecież Messi ma bardzo dużą szansę okazać się mało lotnym miastowym. Znaczy że jest mało lotny to widać, ale biorąc to za coś wiadomego ja zakładam, że jego aktywność jest bardziej miastowa niż mafijna, a jeśli jednak jest w mafii, to to za parę dni wyjdzie. Tak więc uważam, że są zdecydowanie lepsze cele niż on. Ale podasz je kiedyś Stiwen? O chuj Ci chodzi? Dopiero co wszedłem na forum, wcześniej nie było mnie kilkanaście godzin, zacząłem nadrabiać i spisuję w miarę na bieżąco odnośnie do postów, które się pojawiły, a Ty się z dupy przypierdalasz, już napisałem w międzyczasie kogo mam za mafię.
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 16:11:00 GMT 1
Steven 2/10 obrona, we no rzuć jakieś swoje typy, a nie tu znowu jakąś reverse psychology stosujesz, co? Lajla, Ty i Żydek, oprócz tego muszę poczytać. Lajla za niegranie de facto w mafię. Ty za walenie w łatwe cele (Messi, nieaktywne glony, gdy od startu rozgrywki nie minęło nawet pół dnia, nieobecny ja czy Guwniara), no i masz za dużo przemyśleń totalnie rozbieżnych z moimi, choćby te o Żydku. Żydek jebnął śmierdzącym postem, który został wytknięty przez Messiego. Oprócz tego właśnie mało gry, ale był doskonale zorientowany w tym, że Stefan napisał posta. Czyli taki udający przydatność i aktywność pół-glon mafijny - jak są oskarżenia, to typa nie ma, ale jak da się sypnąć jakąś statystyką czy oczywistością, to się nagle pojawia. Messi nie jest łatwy, messi imo jest po prostu oczywisty. Co do żydka jestem w stanie przyznać ci w sumie rację - natomiast w jego stronę do tej pory nie pojawiło się sporo oskarżeń i może dlatego łatwiej było mu się nie wysypać. Dalej jestem bardziej skłonny zagłosować na lajlę, niż na niego.
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 16:12:00 GMT 1
Ale podasz je kiedyś Stiwen? O chuj Ci chodzi? Dopiero co wszedłem na forum, wcześniej nie było mnie kilkanaście godzin, zacząłem nadrabiać i spisuję w miarę na bieżąco odnośnie do postów, które się pojawiły, a Ty się z dupy przypierdalasz, już napisałem w międzyczasie kogo mam za mafię. Nie, spójrz na chronologię. Znowu się wzniecasz przez zaczepki z dupy, trochę spokoju kolego sympatyczny.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 16:14:36 GMT 1
Czemu w takim momencie,kiedy zaczynają się spory wchodzi cała na biało jakaś guwniara tylko po to by zaznaczyć obecność? xD
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 16:15:19 GMT 1
ojej, jestem mafia, jak faktycznie uwazasz ze moja smierc pomoze miastu, to tam lewaruj czy jak sie tam mowi na mnie, bo sposoby obrony ci sie koncza skoro wchodzisz z powrotem na mnie, chociaz w pol-smieszku, bo starasz sie trzymac luz, ale to nastepny twoj mood-swing Przecież pisałem,że dla mnie lepiej walnąć dzisiaj w te mniej aktywne typy zamiast cudować na "hero" lincze. Skąd wiesz niby,że sposoby obrony mi się kończą? Nie podoba mi się w ogóle twoja postawa, która sugeruje lincz ja vs ty. Mam prawo do śmieszkowania jak każdy uczestnik. To że ty na mnie całą swoją energię skupiasz to już nie mój problem. Liczysz na to,że reszta się na mnie i na tobie zafiksuje zapominając o innych typach do sprawdzenia . i to jest faktycznie madra mysl, ta ostatnia, bo nie pomagam, oj nie pomagam, dobra, to obiecuje slodziutko ze do 21 juz milcze, chyba ze cos bardzo waznego, pozaczepiajce tych malo aktywnych, zamiast walic na slepo posrod nich napisze jednak wazna rzecz miasto sluchajta bo trzeba to wygrac
trzech malo aktywnych (a przynajmniej dwoch z nich bo pewnosci co do tozsa nie mam) to ludzie ktorych sprowadzilem na to forum, nie mam zielonego pojecia co o nich powiedziec, bo nie istnieja, ale zarazem to ich zapewne pierwsza (albo jedna z pierwszych) mafia, mam nadzieje ze sie ukatywnia do minimum wlacznie dzien dwa, niemniej, dlatego prosze nie walic wsrod cichych. nic nam to nie da, a jak mafia bedzie sie tam kryla, to tylko ratunek czasowy, a zobaczymy czy sie uaktywnia czy stwierdza ze meh
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:16:01 GMT 1
O chuj Ci chodzi? Dopiero co wszedłem na forum, wcześniej nie było mnie kilkanaście godzin, zacząłem nadrabiać i spisuję w miarę na bieżąco odnośnie do postów, które się pojawiły, a Ty się z dupy przypierdalasz, już napisałem w międzyczasie kogo mam za mafię. Nie, spójrz na chronologię. Znowu się wzniecasz przez zaczepki z dupy, trochę spokoju kolego sympatyczny. Nie jestem sympatyczny, nie obrażaj mnie. No wiem, że zdążyłeś napisać, że nie podałem podejrzanych zanim ja ich wypisałem, ale było to chwile po napisaniu jednego posta i czepianie się po kilku minutach, że nie dałem podejrzanych (gdy akurat byłem w trakcie pisania o tym) wyglądało i dalej wygląda na czepialstwo, żeby mnie postawić w złym świetle (na zasadzie: "patrzcie, Gerrard broni Messiego, ale sam nie ma podejrzanych, bo mafii łatwiej bronić niż atakować").
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 16:20:34 GMT 1
Sentence - Jego cała aktywność to fillery plus pobronienie Messiego i Eazyego - E, podejrzany dla mnie. W edycji z detektywem bałbym się go oskarżyć, ale detektywa nie ma. okreslilem moje cele lista szreka jbc (zawierajaca tego gagatka) Prawda, przeoczyłem, ale na tej liście Shreka nie widzę ani Messiego ani Eazyego-E.
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 16:21:01 GMT 1
Nie, spójrz na chronologię. Znowu się wzniecasz przez zaczepki z dupy, trochę spokoju kolego sympatyczny. Nie jestem sympatyczny, nie obrażaj mnie. No wiem, że zdążyłeś napisać, że nie podałem podejrzanych zanim ja ich wypisałem, ale było to chwile po napisaniu jednego posta i czepianie się po kilku minutach, że nie dałem podejrzanych (gdy akurat byłem w trakcie pisania o tym) wyglądało i dalej wygląda na czepialstwo, żeby mnie postawić w złym świetle (na zasadzie: "patrzcie, Gerrard broni Messiego, ale sam nie ma podejrzanych, bo mafii łatwiej bronić niż atakować"). No ale przecież dokładnie to było takie czepialstwo, żeby zobaczyć jak zareagujesz. Szkoda tylko że mając tego świadomość tak łatwo się podpalasz, to samo zresztą wczoraj zaprezentowałeś, no ale może to mafia więcej myśli o tym, żeby utrzymać nerwy na wodzy, chuj wie. Co myślisz o guwniarze z paletkom i Grande Connection?
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:21:03 GMT 1
Lajla, Ty i Żydek, oprócz tego muszę poczytać. Lajla za niegranie de facto w mafię. Ty za walenie w łatwe cele (Messi, nieaktywne glony, gdy od startu rozgrywki nie minęło nawet pół dnia, nieobecny ja czy Guwniara), no i masz za dużo przemyśleń totalnie rozbieżnych z moimi, choćby te o Żydku. Żydek jebnął śmierdzącym postem, który został wytknięty przez Messiego. Oprócz tego właśnie mało gry, ale był doskonale zorientowany w tym, że Stefan napisał posta. Czyli taki udający przydatność i aktywność pół-glon mafijny - jak są oskarżenia, to typa nie ma, ale jak da się sypnąć jakąś statystyką czy oczywistością, to się nagle pojawia. Messi nie jest łatwy, messi imo jest po prostu oczywisty. Co do żydka jestem w stanie przyznać ci w sumie rację - natomiast w jego stronę do tej pory nie pojawiło się sporo oskarżeń i może dlatego łatwiej było mu się nie wysypać. Dalej jestem bardziej skłonny zagłosować na lajlę, niż na niego. Ale oczywisty jako mafiozo czy jako cel do napierdalania tak po prostu? Co do lajli i Żydka, to ja jestem chyba bardziej judeosceptyczny. Chodzi o to, że lajla się po prostu kreuje i nie uczestniczy w grze, ale wygląda to tak nieporadnie, może sugerować zarówno mafię, która w ten sposób unika gry, jak i słabego miastowego. Żydek wydaje mi się wyrachowany w tym, co robi i to mi śmierdzi bardziej. Oba cele spoko, ale mając komfort wyboru szedłbym w pejsacza.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 16:25:31 GMT 1
Na tym etapie gry mamy tak małe szanse trafic, że się nie opłaca wywalac za rozważną grę imo , jest matematycznie dużo większa szanse, że trafimy mieszkańca a głupio byłoby zabic za rozważną grę kogoś kto był po naszej stronie. To po prostu bolesna strata, a ryzyko nie trafienia w pierwszy dzień największe.
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 16:27:00 GMT 1
Messi nie jest łatwy, messi imo jest po prostu oczywisty. Co do żydka jestem w stanie przyznać ci w sumie rację - natomiast w jego stronę do tej pory nie pojawiło się sporo oskarżeń i może dlatego łatwiej było mu się nie wysypać. Dalej jestem bardziej skłonny zagłosować na lajlę, niż na niego. Ale oczywisty jako mafiozo czy jako cel do napierdalania tak po prostu? Jako mafia ALBO miastowy, który za wszelką cenę chce się utrzymać przy życiu, nawet kosztem tego że już jest spalony i smród będzie się za nim ciągnął przed każdym linczem. Imo bez względu na jego rolę, będzie po prostu już szkodził i losowo podrzucał kolejne cele, byleby odwrócić uwagę od siebie. A przynajmniej to robi teraz, zamiast wskazać normalnie swoje typy do linczu z nicku. Bo pytanie o gówniarę to imo żadne wskazanie, tylko takie szturchnięcie, żeby w razie czego móc powiedzieć "A NIE MÓWIŁEM"
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:27:22 GMT 1
Nie jestem sympatyczny, nie obrażaj mnie. No wiem, że zdążyłeś napisać, że nie podałem podejrzanych zanim ja ich wypisałem, ale było to chwile po napisaniu jednego posta i czepianie się po kilku minutach, że nie dałem podejrzanych (gdy akurat byłem w trakcie pisania o tym) wyglądało i dalej wygląda na czepialstwo, żeby mnie postawić w złym świetle (na zasadzie: "patrzcie, Gerrard broni Messiego, ale sam nie ma podejrzanych, bo mafii łatwiej bronić niż atakować"). No ale przecież dokładnie to było takie czepialstwo, żeby zobaczyć jak zareagujesz. Szkoda tylko że mając tego świadomość tak łatwo się podpalasz, to samo zresztą wczoraj zaprezentowałeś, no ale może to mafia więcej myśli o tym, żeby utrzymać nerwy na wodzy, chuj wie. Co myślisz o guwniarze z paletkom i Grande Connection? Grande jest na mojej liście osób do nielinczowania w pierwsze 2-3 dni jako osoba aktywna i wyglądająca na dość ogarniętą, przydatną. Na tej liście są też Szrek oraz jepepej i Boy hotelowy. Z czego akurat Grande jest najniżej na tej liście u mnie (i chodzi o to, że wydaje mi się mieć najmniej skilla, ogara a nie o skalę podejrzeń wobec jego osoby), ale i tak nie poświęcałem mu jakoś bardzo dużo czasu teraz po wejściu do tematu, uznając że nie jest tematem na dziś, więc nie będę nawet udawał, że mam jakieś wnioski co do przynależności mafia-miasto. Co do Guwniary z paletkom to co innego. Zdecydowanie może być celem na dziś a jej zameldowanie się, że jest po czym brak jakiejkolwiek aktywności mi się nie podoba, zwłaszcza że dostała od Ciebie pytanie o podejrzanych.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:31:03 GMT 1
Ale oczywisty jako mafiozo czy jako cel do napierdalania tak po prostu? Jako mafia ALBO miastowy, który za wszelką cenę chce się utrzymać przy życiu, nawet kosztem tego że już jest spalony i smród będzie się za nim ciągnął przed każdym linczem. Imo bez względu na jego rolę, będzie po prostu już szkodził i losowo podrzucał kolejne cele, byleby odwrócić uwagę od siebie. No ja akurat uważam, że to jest typ, który jeśli jest w mieście (a moim zdaniem jest) za 2 dni się uniewinni i jego temat nie będzie się ciągnął, a wręcz ktokolwiek z RiGCzem przestanie go rozważać do zlinczowania. Owszem, jego przemyśleń nie warto brać mocno za pewnik, ale pewny niewinny to zawsze pewny niewinny, na którego musi pójść mord, więc ja bym go zostawił.
|
|