Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:13:29 GMT 1
harnaś jednak nowy albo debil Czy nowy i/lub debil mogą być w mafii? jak pan puchatek wyżej powiedział
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:14:38 GMT 1
Czy nowy i/lub debil mogą być w mafii? jak pan puchatek wyżej powiedział Nie widziałem Twojego posta jak wysyłałem swojego.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:14:42 GMT 1
Warto zauważyć szybkie podpięcie się Peta pod podejrzewanie Harnasia w momencie, gdy Harnaś pozwolił Petowi oddalić negatywną atencję, jaką Pet otrzymywał przed pojawieniem się Harnasia.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:17:21 GMT 1
Nie no, kurwa, tłumacz się teraz. Wyskoczyłeś z tekstem, że JAK W POPRZEDNIEJ EDYCJI chcemy zrywać nisko wiszące owoce (co ja rozumiem jako atak na łatwe cele), to się pytam, kto jest tym łatwym celem. W zeszłej edycji na świeczniku byli lajla (glon-nowicjusz) oraz Lipszyc (mafioso-nowicjusz). Ja nie mam nic przeciwko takiemu samemu rozwiązaniu przy pierwszym linczu w tej edycji.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:19:00 GMT 1
Warto zauważyć szybkie podpięcie się Peta pod podejrzewanie Harnasia w momencie, gdy Harnaś pozwolił Petowi oddalić negatywną atencję, jaką Pet otrzymywał przed pojawieniem się Harnasia. Warto pamiętać o mafijności Porfirego, ale też szukać pozostałych mafiozów. W ogóle co Ty pierdolisz, przecież jedyną negatywną atencję, którą miałem, miałem od Ciebie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:19:03 GMT 1
ta znowu strzelajmy w glony az bedzie po rowno
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:19:58 GMT 1
Odjebmy go jutro, proszę!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:20:04 GMT 1
Warto zauważyć szybkie podpięcie się Peta pod podejrzewanie Harnasia w momencie, gdy Harnaś pozwolił Petowi oddalić negatywną atencję, jaką Pet otrzymywał przed pojawieniem się Harnasia. Warto pamiętać o mafijności Porfirego, ale też szukać pozostałych mafiozów. W ogóle co Ty pierdolisz, przecież jedyną negatywną atencję, którą miałem, miałem od Ciebie. Spokojnie Pet - cała dotychczasowa Twoja aktywność nie jest zasadniczo mafijna, ale przede wszystkim jest na tyle impulsywna, emocjonalna i agresywna, iż może szkodzić miastu.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:21:17 GMT 1
Warto zauważyć szybkie podpięcie się Peta pod podejrzewanie Harnasia w momencie, gdy Harnaś pozwolił Petowi oddalić negatywną atencję, jaką Pet otrzymywał przed pojawieniem się Harnasia. Poprawcie mnie, ale negatywna atencja w kierunku Peta, jaką zauważyłam tuż przed pojawieniem się Harnasia to wymiana zdań o guście muzycznym, która zakończyła się równie szybko, co zaczęła. Trochę szukanie wniosków pod tezę, zwłaszcza jak na pierwsze kilka stron rozgrywki.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:21:22 GMT 1
Harnaś wkopał się 2 godziny po otwarciu tematu i teraz się zastanawia, jak nam odpowiedzieć by się całkowicie nie pogrążyć
Strzelam, że odpowie znów sztucznie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:22:01 GMT 1
Glon, wniesiesz do tematu cokolwiek poza iksde?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:22:27 GMT 1
ta znowu strzelajmy w glony az bedzie po rowno W glonach też potrafi się kryć mafia.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:22:39 GMT 1
ta znowu strzelajmy w glony az bedzie po rowno Wiem, że przy Twoim nicku strzelanie w glony może budzić niepokój, ale to jednak najlepsze rozwiązanie na początek. Przecież lepiej na początku strzelać w glony (najlepiej w mafijne glony, ale przy glonach ciężko rozpoznać przynależność), a nie w aktywnych, chyba że walą mnóstwo mafijnych bąków i wina jest niemal pewna. Jednak większa szansa, że osoba aktywna się uniewinni w trakcie edycji niż, że zrobi to glon.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:23:00 GMT 1
nie zamierzam, pzdr
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:23:26 GMT 1
No ale jak jesteś głupi, to co ja mam ci tłumaczyć. Świadomie napisałem gównopierda na pierwszy post, nie minęło pięć minut i czterech domorosłych detektywów musiało już napisać, że harnaś w mafii a dwóch nawet zdążyło zagłosować.
Obserwacje Porfirego o podpinaniu się peta w akcji rozgrywającej się w trakcie minut to już wyższy poziom absurdu xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:23:27 GMT 1
Warto zauważyć szybkie podpięcie się Peta pod podejrzewanie Harnasia w momencie, gdy Harnaś pozwolił Petowi oddalić negatywną atencję, jaką Pet otrzymywał przed pojawieniem się Harnasia. Poprawcie mnie, ale negatywna atencja w kierunku Peta, jaką zauważyłam tuż przed pojawieniem się Harnasia to wymiana zdań o guście muzycznym, która zakończyła się równie szybko, co zaczęła. Trochę szukanie wniosków pod tezę, zwłaszcza jak na pierwsze kilka stron rozgrywki. Mylnie zakładasz, że chodzi o negatywną atencję "tuż przed". Wcześniej - jak Ciebie Carmen nie było - Pet miał przepychankę ze mną, a Spiegel pytał go skąd agresja.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:23:54 GMT 1
Emma niewinna, po raz kolejny pisze szybciej i zwięźlej to, co sam piszę.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:24:56 GMT 1
Brak reakcji Hermiony Granger odnotowany
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:26:07 GMT 1
Brak reakcji Hermiony Granger odnotowany Zaczepianie nieobecnych przez Bezimiennego odnotowane.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:26:31 GMT 1
Poprawcie mnie, ale negatywna atencja w kierunku Peta, jaką zauważyłam tuż przed pojawieniem się Harnasia to wymiana zdań o guście muzycznym, która zakończyła się równie szybko, co zaczęła. Trochę szukanie wniosków pod tezę, zwłaszcza jak na pierwsze kilka stron rozgrywki. Mylnie zakładasz, że chodzi o negatywną atencję "tuż przed". Wcześniej - jak Ciebie Carmen nie było - Pet miał przepychankę ze mną, a Spiegel pytał go skąd agresja. To dalej trochę science fiction, bo jaki jest sens robić podpinki i odwracać uwagę, skoro temat umarł kilka stron temu?
|
|