Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:27:30 GMT 1
Mylnie zakładasz, że chodzi o negatywną atencję "tuż przed". Wcześniej - jak Ciebie Carmen nie było - Pet miał przepychankę ze mną, a Spiegel pytał go skąd agresja. To dalej trochę science fiction, bo jaki jest sens robić podpinki i odwracać uwagę, skoro temat umarł kilka stron temu? Potem wyjaśniłem o co mi chodzi w tej obserwacji. Mianowicie o to, że Pet jest nadmiarowo impulsywny, emocjonalny i agresywny.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:27:32 GMT 1
harnaś jednak nowy albo debil Czy nowy i/lub debil mogą być w mafii? Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce. Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym? No popatrz pan.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:27:59 GMT 1
Brak reakcji Hermiony Granger odnotowany Zaczepianie nieobecnych przez Bezimiennego odnotowane. Jakich nieobecnych, debilu xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:28:17 GMT 1
ta znowu strzelajmy w glony az bedzie po rowno W glonach też potrafi się kryć mafia. No pewnie, ale to nadal kiepska strategia, wedlug mnie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:28:22 GMT 1
A i słuchajcie, bo nie powiedziałem wam najważniejszego.
W lidlu teraz jest promka na ośmiopak piwa harnaś.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:28:26 GMT 1
Pet w mafii z Harnasiem. Ode mnie wiecie pierwsi!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:28:35 GMT 1
Czy nowy i/lub debil mogą być w mafii? Napisałbym, że mafijny post. Problem w tym, że to przede wszystkim głupi post, bo wszyscy gracze biorący udział w rozgrywce napisali posta, skoro użytkownicy: Robert Mazurek, Tulsi Gabbard, ksiaze, sanah i test nie biorą udziału w rozgrywce. Wobec tego mam pytanie do graczy aspirujących do miana tych światłych, względnie do tych ze skłonnościami filozoficznymi: czy głupi post może być jednocześnie postem mafijnym? No popatrz pan. Jakie z tego wyciągasz wnioski?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:29:10 GMT 1
No ale jak jesteś głupi, to co ja mam ci tłumaczyć. Świadomie napisałem gównopierda na pierwszy post, nie minęło pięć minut i czterech domorosłych detektywów musiało już napisać, że harnaś w mafii a dwóch nawet zdążyło zagłosować. Jak świadomie, to co było celem tego pierda?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:29:17 GMT 1
Pamiętajcie moi drodzy. Nie ważne co robicie w życiu ważne jest to jak się z tym czujecie! chyba ze klamiecie jak sarius
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:29:52 GMT 1
Carmen, co sądzisz o działalności Chojraka?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:30:26 GMT 1
Ja uważam, że nie dojdziemy do tego dzisiaj kto jest mafiozą. Gram pierwszy raz btw
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:30:31 GMT 1
To dalej trochę science fiction, bo jaki jest sens robić podpinki i odwracać uwagę, skoro temat umarł kilka stron temu? Potem wyjaśniłem o co mi chodzi w tej obserwacji. Mianowicie o to, że Pet jest nadmiarowo impulsywny, emocjonalny i agresywny. Czy nadmiarowo to tu się raczej nie zgadzamy, bo ta zaczepność na start będzie przydatna dla reakcji.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:30:42 GMT 1
To dalej trochę science fiction, bo jaki jest sens robić podpinki i odwracać uwagę, skoro temat umarł kilka stron temu? Potem wyjaśniłem o co mi chodzi w tej obserwacji. Mianowicie o to, że Pet jest nadmiarowo impulsywny, emocjonalny i agresywny. I jakie z tego wyciągasz wnioski? Bardziej winny czy bardziej niewinny? Bo skoro napisałeś wcześniej, że moje zachowanie nie jest mafijne, to po co piszesz, że trzeba zwrócić uwagę na moją rzekomą podpinkę? Dla mnie to wygląda jak odhaczenie ataku, żeby był.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:30:53 GMT 1
Jakie z tego wyciągasz wnioski? Żadne kurwa, nie gadam z tobą pecie (xD), od pierwszej strony tak bardzo na siłę próbujesz zaczepiać ludzi i zaznaczać swoją silną obecność i dobry start, że bardzo mnie to bawi i jeszcze bardziej mnie będzie bawić to po edycji, jeśli okaże się, że stoi za tym coś więcej XD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:31:42 GMT 1
planuje rozjebać
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:32:03 GMT 1
No ale jak jesteś głupi, to co ja mam ci tłumaczyć. Świadomie napisałem gównopierda na pierwszy post, nie minęło pięć minut i czterech domorosłych detektywów musiało już napisać, że harnaś w mafii a dwóch nawet zdążyło zagłosować. Jak świadomie, to co było celem tego pierda? Dałem wam szansę pogadać o moim pierdzie zamiast o punktach dla gryffindoru i wymieniania losowych nicków, dla mnie git.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:32:15 GMT 1
Ja się najebałem ,ale cisnę dalej jak coś Chcę przeczekać pierwszy mord i nie odpaść w przedbiegach, jeżeli ktoś jest doświadczony to udam się pod jego skrzydła <3
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:32:38 GMT 1
Jakie z tego wyciągasz wnioski? Żadne kurwa, nie gadam z tobą pecie (xD), od pierwszej strony tak bardzo na siłę próbujesz zaczepiać ludzi i zaznaczać swoją silną obecność i dobry start, że bardzo mnie to bawi i jeszcze bardziej mnie będzie bawić to po edycji, jeśli okaże się, że stoi za tym coś więcej XD Coś więcej? Co na przykład? Napisz, nie bój się.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:32:50 GMT 1
Potem wyjaśniłem o co mi chodzi w tej obserwacji. Mianowicie o to, że Pet jest nadmiarowo impulsywny, emocjonalny i agresywny. Czy nadmiarowo to tu się raczej nie zgadzamy, bo ta zaczepność na start będzie przydatna dla reakcji. Boję się tylko, że metodą na Człowieka Skurwie*a (bez urazy oczywiście) można jedynie przesadzić.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:33:00 GMT 1
Ja się najebałem ,ale cisnę dalej jak coś Chcę przeczekać pierwszy mord i nie odpaść w przedbiegach, jeżeli ktoś jest doświadczony to udam się pod jego skrzydła <3 Mariusz, kurwa, nie to forum
|
|