Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:33:25 GMT 1
Carmen, co sądzisz o działalności Chojraka? Trochę śmierdzi trollem jak na razie. Nie wiem, czy to temat już na teraz, ale nie podoba mi się ani trochę jego twórczość.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:34:22 GMT 1
Zaczepianie nieobecnych przez Bezimiennego odnotowane. Jakich nieobecnych, debilu xD Nie, nie chodzi mi o użytkownika nieobecny, czepiasz się Hermiony Granger, chociaż takowa się nie wpisała jeszcze w temacie. Po chuj to robisz?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:34:22 GMT 1
W glonach też potrafi się kryć mafia. No pewnie, ale to nadal kiepska strategia, wedlug mnie. Według mnie lepiej w glona walnąć niż w aktywnego( nie raz można było się przejechać na zbyt szybkim linczowaniu aktywnych). Aktywniejsi mają większe pole do manewru do popełnienia błędu mafijnego lub uniewinnienia się.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:34:38 GMT 1
Potem wyjaśniłem o co mi chodzi w tej obserwacji. Mianowicie o to, że Pet jest nadmiarowo impulsywny, emocjonalny i agresywny. I jakie z tego wyciągasz wnioski? Bardziej winny czy bardziej niewinny? Bo skoro napisałeś wcześniej, że moje zachowanie nie jest mafijne, to po co piszesz, że trzeba zwrócić uwagę na moją rzekomą podpinkę? Dla mnie to wygląda jak odhaczenie ataku, żeby był. Podpinka nie musi oznaczać mafijności. Podpinka może zdradzić ogólne nastawienie do gry, a jakie to nastawienie, to napisałem.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:34:50 GMT 1
Ja bym obstawiał w ogóle, że mafia się nie odzywa dnia pierwszego
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:34:53 GMT 1
Ja się najebałem ,ale cisnę dalej jak coś Chcę przeczekać pierwszy mord i nie odpaść w przedbiegach, jeżeli ktoś jest doświadczony to udam się pod jego skrzydła <3 Sarius jeszcze gorszy w mafie niż w rapowanki chyba że to taki grande konekszyn tej edycji, ale bardziej wyluzowany powiedz no Sariusku jak jest
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:35:08 GMT 1
Faktycznie. Co ten alkohol robi z ludźmi.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:35:40 GMT 1
Ja bym obstawiał w ogóle, że mafia się nie odzywa dnia pierwszego A skąd wiesz,że mafia d1 się nie odzywa?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:36:59 GMT 1
I jakie z tego wyciągasz wnioski? Bardziej winny czy bardziej niewinny? Bo skoro napisałeś wcześniej, że moje zachowanie nie jest mafijne, to po co piszesz, że trzeba zwrócić uwagę na moją rzekomą podpinkę? Dla mnie to wygląda jak odhaczenie ataku, żeby był. Podpinka nie musi oznaczać mafijności. Podpinka może zdradzić ogólne nastawienie do gry, a jakie to nastawienie, to napisałem. Dla mnie podpinka ma znaczenie pejoratywne i sugerujące mafijność. Tak czy owak, czemu zajmujesz się mną, jeśli uważasz, że moje zachowanie nie jest mafijne? Przecież to nie ma - przynajmniej z perspektywy miastowego - za wiele sensu.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:38:08 GMT 1
Podpinka nie musi oznaczać mafijności. Podpinka może zdradzić ogólne nastawienie do gry, a jakie to nastawienie, to napisałem. Dla mnie podpinka ma znaczenie pejoratywne i sugerujące mafijność. Tak czy owak, czemu zajmujesz się mną, jeśli uważasz, że moje zachowanie nie jest mafijne? Przecież to nie ma - przynajmniej z perspektywy miastowego - za wiele sensu. Zasadniczo to odpowiadam na Twoje zaczepki. Mea culpa, jeśli to wprowadza za duży chaos.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:39:05 GMT 1
Ja się najebałem ,ale cisnę dalej jak coś Chcę przeczekać pierwszy mord i nie odpaść w przedbiegach, jeżeli ktoś jest doświadczony to udam się pod jego skrzydła <3 Sarius jeszcze gorszy w mafie niż w rapowanki chyba że to taki grande konekszyn tej edycji, ale bardziej wyluzowany powiedz no Sariusku jak jest Ja ogarniam dopiero jak działa to forum tak od strony technicznej, ale już czaje, że patrzyłem na posty które byłe napisane jakąś godzinę temu i odpowidałem na nie xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:39:27 GMT 1
Podpinka nie musi oznaczać mafijności. Podpinka może zdradzić ogólne nastawienie do gry, a jakie to nastawienie, to napisałem. Dla mnie podpinka ma znaczenie pejoratywne i sugerujące mafijność. Tak czy owak, czemu zajmujesz się mną, jeśli uważasz, że moje zachowanie nie jest mafijne? Przecież to nie ma - przynajmniej z perspektywy miastowego - za wiele sensu. W sumie trochę ma - jak ktoś klepie dużo (jak nie najwięcej w temacie) i głównie (raczej) niemafijnie, to niech klepie więcej, będzie więcej możliwości złapania go na błędzie
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:39:55 GMT 1
Ale to chyba dobrze ,ze przeczytałem to co było wcześniej
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:40:07 GMT 1
Dla mnie podpinka ma znaczenie pejoratywne i sugerujące mafijność. Tak czy owak, czemu zajmujesz się mną, jeśli uważasz, że moje zachowanie nie jest mafijne? Przecież to nie ma - przynajmniej z perspektywy miastowego - za wiele sensu. Zasadniczo to odpowiadam na Twoje zaczepki. Mea culpa, jeśli to wprowadza za duży chaos. Chaos mi nie przeszkadza, bardziej mi przeszkadza, że wolisz odpowiadać na moje zaczepki, zamiast zaczepiać innych.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:40:56 GMT 1
Ale to chyba dobrze ,ze przeczytałem to co było wcześniej I co o tym sądzisz?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:40:59 GMT 1
Zasadniczo to odpowiadam na Twoje zaczepki. Mea culpa, jeśli to wprowadza za duży chaos. Chaos mi nie przeszkadza, bardziej mi przeszkadza, że wolisz odpowiadać na moje zaczepki, zamiast zaczepiać innych. Jeśli sądzisz, że nie zaczepiam innych, to musisz patrzeć trochę dalej niż na czubek własnego nosa.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:42:17 GMT 1
Dla mnie podpinka ma znaczenie pejoratywne i sugerujące mafijność. Tak czy owak, czemu zajmujesz się mną, jeśli uważasz, że moje zachowanie nie jest mafijne? Przecież to nie ma - przynajmniej z perspektywy miastowego - za wiele sensu. W sumie trochę ma - jak ktoś klepie dużo (jak nie najwięcej w temacie) i głównie (raczej) niemafijnie, to niech klepie więcej, będzie więcej możliwości złapania go na błędzie Teoretycznie - jak najbardziej masz rację. W praktyce z tym gorzej. Czas nie jest z gumy, więc po co skłaniać do częstszego klepania kogoś, kto sam klepie dużo i niemafijnie, zamiast motywować do tego tych, którzy klepią mniej i/lub mafijnie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:42:51 GMT 1
halo dołączyłem do rozgrywki
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:43:03 GMT 1
Ale to chyba dobrze ,ze przeczytałem to co było wcześniej I co o tym sądzisz? Generalnie to jestem nadal zielony w temacie, ale liczę, że załapię o co chodzi dokładnie. Głównie obrzucanie ludzi podejrzeniami i tyle
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:43:13 GMT 1
Jak świadomie, to co było celem tego pierda? Dałem wam szansę pogadać o moim pierdzie zamiast o punktach dla gryffindoru i wymieniania losowych nicków, dla mnie git. Zła odpowiedź, -200 punktów dla domu chujowego piwa
|
|