|
Post by Roy Orbison on Feb 14, 2023 21:49:49 GMT 1
No nie wiem, dla mnie plan na dwa najbliższe lincze do Majima i Bobek, więc jest bardzo wysoko na liście dla mnie Sorki, źle się wyraziłem. Chodziło mi bardziej o to, że zniknął z tematu i znowu jakoś przemyka. Z Fraserem to samo.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 14, 2023 21:51:45 GMT 1
Patrzcie jak bobek na zawołanie się nagle pojawił
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 14, 2023 21:52:28 GMT 1
Tate raczej w mafii nie jest i Viktor chyba jednak też. Jeżeli zaufam większości (w której na pewno kryją się mafiozi, choć w mniejszości, więc i tak warto zaufać), że Wednesday jednak nie może być winna, zostają bobek, Gęg, Fraser, Słowacki, Goro, Meller. Kolejność alfabetyczna, z listy graczy.
No i o ile Calvino nie jest OC, ale to nie jest temat na teraz zdecydowanie.
Muszę przemyśleć tę 6.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 14, 2023 21:54:36 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 14, 2023 21:54:36 GMT 1
dobra watson mów co na mnie masz
|
|
|
Rozgrywka
Feb 14, 2023 21:54:54 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 14, 2023 21:54:54 GMT 1
kawa na ławę i już
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 14, 2023 21:55:57 GMT 1
Bobek ile razy już kogoś na pojedynek wyzywałeś i nic z tego nie wychodziło?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 14, 2023 21:57:45 GMT 1
Nie zdążyłem argumentów rozpisać.
Niewinni na pewno: Viktor Tsoi Emma Watson Italo Calvino
Niewinni na niemal pewno: Wednesday Addams
Po prostu raczej nie winni: Andrew Tate, Juliusz Słowacki, Gęgul Gęg
Koniecznie do zlinczowania: James Fraser Majima
Mieszane uczucia, raczej do zlinczowania: (Kolejność nieprzypadkowa, czym wyżej na liście tym bardziej do zlinczowania) Marcin Meller bobek Roy Orbinson
|
|
|
Post by Antura on Feb 14, 2023 22:01:08 GMT 1
Czwarty mord:
Emma Watson była początkującą detektyw, która ambitnie dążyła do zrobienia kariery w tej dziedzinie. Niestety, jej umiejętności i doświadczenie nie były wystarczające, aby sprostać wymaganiom pracy.
W czasie jednego z jej zleceń, Emma popełniła wiele błędów. Myliła trop i podejrzewała niewłaściwe osoby, przegapiła ważne dowody i ignorowała pewne fakty. W końcu, kiedy udało jej się zbliżyć do rozwiązania sprawy, zrobiła błąd. Podczas pościgu za podejrzanym, przewróciła się na twarz i mocno uderzyła. Mimo pomocy medycznej, Emma zmarła w wyniku odniesionych obrażeń.
Była to tragiczna historia, która pokazuje, jak ważne jest zdobycie odpowiednich umiejętności i doświadczenia przed podejmowaniem się trudnych zadań. Emma była ambitna i miała wiele chęci, ale brak umiejętności i ostrożności doprowadziły do tego, że nie zdołała zakończyć swojej kariery detektywa na szczycie.
Emma Watson - niewinna, detektyw
|
|
|
Post by bobek on Feb 14, 2023 22:01:57 GMT 1
Bobek ile razy już kogoś na pojedynek wyzywałeś i nic z tego nie wychodziło? to o was źle świadczy najodważniejszy wydaje sie Słowacki może on sie skusi
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 14, 2023 22:02:03 GMT 1
Doceniam poczucie humoru ostatnich mafiozów XD
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 22:02:18 GMT 1
No i po ptakach detakach
|
|
|
Rozgrywka
Feb 14, 2023 22:02:19 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 14, 2023 22:02:19 GMT 1
Boją się sprawdzeń, Calvino na 99% niewinny skoro tak
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 22:02:58 GMT 1
Chodźcie tego Mellera no
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 14, 2023 22:03:08 GMT 1
skoro żyję to wam dam znać, że dzisiaj w biedronce udało mi się kupić kilogram kiwi za 4,99
|
|
|
Post by bobek on Feb 14, 2023 22:03:14 GMT 1
Czwarty mord:
W czasie jednego z jej zleceń, Emma popełniła wiele błędów. Myliła trop i podejrzewała niewłaściwe osoby, przegapiła ważne dowody i ignorowała pewne fakty.
opis relacji Emma : Bobek
|
|
|
Rozgrywka
Feb 14, 2023 22:03:15 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 14, 2023 22:03:15 GMT 1
Jakiego Mellera, Majima jutro
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 22:05:43 GMT 1
No to tak - w zasadzie, to uważam, że jest relatywnie spore prawdopodobieństwo, że i Meller, i Orbison to mafia XD Ostrzegam, że większość tego oparte jest na d0 i d1, bo tyle zdążyłem przenalizować, ale strasznie mi się to w oczy rzuciło. Dlaczego oni? 1) Nie wiem na jakiej podstawie wy Mellera kurwa ze stylu gry usprawiedliwiacie. Imo puszczał bardzo dużo śmierdzieli w takim stylu - mafiacorner.boards.net/post/19527/threadUczepienie się jednej wypowiedzi i jazda po tym do spodu. Przy czym, z perspektywy czasu, środa wypadła w konfrontacji z Mellerem dużo naturalniej 2) W ogóle ich konfrontacja to sporo smaczków, np. ten post winnego kofoli - mafiacorner.boards.net/post/19536/thread - kofola niby mówi, że i Meller i Addams mogą być w mafii, ale bardziej podkreśla potencjalną mafijność Addams. Dlaczego? Nie wiem, ale się domyślam. 3) mafiacorner.boards.net/post/19550/thread - tu kofola znowu na świecznik próbuje wrzucić Orbisona i broni Mellera. Na delikatną korzyść Orbisona, ale z drugiej strony może to być jakieś wyrównanie wag na szali. 4) Orbison za to od początku swoją obecność podkreśla postami pt. jestem mądry, słuchajcie mnie, z których nic nie wynika, takimi jak ten - mafiacorner.boards.net/post/19599/threadNo ale dobra, możecie powiedzieć - przecież takie wpadki na początku mogą się zdarzyć każdemu, plus z gry na tego Orbisona gwoździ tu nie ma. Więc co jest w tym wszystkim koronnym argumentem? Otóż MATEMATYKA. Spójrzcie na ten post Mellera: - "Reasumując w gronie Lewandowski, Watson, Addams, Orbison, Szu mamy co najmniej czterech mafiozów." - Meller w dzień 0 mafiacorner.boards.net/post/19439/thread Zakładając brak winy Addams, mamy 4 niewinnych, w tym Deta. Jakie jest prawdopodobieństwo, że mafijny Meller wrzuciłby do takiego posta samych miastowych? Moim zdaniem 0. Jakie jest prawdopodobieństwo, że miastowy Meller trafił samych miastowych? 25%. Jakie jest prawdopodobieństwo, że w tym gronie + Meller mamy samych miastowych? Mniej niż 20%. Jeżeli ktoś się uprze i chce włączyć Środę do tego równania jako podejrzaną, to jest 33%. Strzelając w duo Roy - Meller, statystycznie mamy około 80% szans trafienia mafiozy. Przy plot twiście z winną Addams, to dalej 67%. Dodatkowym argumentem przeciwko Mellerowi, biorąc pod uwagę ten post, jest jego drastyczny spadek aktywności w dalszej fazie gry, gdy zaczęło wychodzić, kto jest niewinny. Jeżeli ja miałbym wybierać z tej dwójki, to bardziej on, niż Roy. Poproszę o opinie. nk mi powie w końcu, czy coś w tym jest, czy pierdolę jak zwykle
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 14, 2023 22:05:49 GMT 1
Boją się sprawdzeń, Calvino na 99% niewinny skoro tak albo Calvino OC i czekali na takiego posta xdd Miałoby to sens?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 14, 2023 22:06:36 GMT 1
No to tak - w zasadzie, to uważam, że jest relatywnie spore prawdopodobieństwo, że i Meller, i Orbison to mafia XD Ostrzegam, że większość tego oparte jest na d0 i d1, bo tyle zdążyłem przenalizować, ale strasznie mi się to w oczy rzuciło. Dlaczego oni? 1) Nie wiem na jakiej podstawie wy Mellera kurwa ze stylu gry usprawiedliwiacie. Imo puszczał bardzo dużo śmierdzieli w takim stylu - mafiacorner.boards.net/post/19527/threadUczepienie się jednej wypowiedzi i jazda po tym do spodu. Przy czym, z perspektywy czasu, środa wypadła w konfrontacji z Mellerem dużo naturalniej 2) W ogóle ich konfrontacja to sporo smaczków, np. ten post winnego kofoli - mafiacorner.boards.net/post/19536/thread - kofola niby mówi, że i Meller i Addams mogą być w mafii, ale bardziej podkreśla potencjalną mafijność Addams. Dlaczego? Nie wiem, ale się domyślam. 3) mafiacorner.boards.net/post/19550/thread - tu kofola znowu na świecznik próbuje wrzucić Orbisona i broni Mellera. Na delikatną korzyść Orbisona, ale z drugiej strony może to być jakieś wyrównanie wag na szali. 4) Orbison za to od początku swoją obecność podkreśla postami pt. jestem mądry, słuchajcie mnie, z których nic nie wynika, takimi jak ten - mafiacorner.boards.net/post/19599/threadNo ale dobra, możecie powiedzieć - przecież takie wpadki na początku mogą się zdarzyć każdemu, plus z gry na tego Orbisona gwoździ tu nie ma. Więc co jest w tym wszystkim koronnym argumentem? Otóż MATEMATYKA. Spójrzcie na ten post Mellera: - "Reasumując w gronie Lewandowski, Watson, Addams, Orbison, Szu mamy co najmniej czterech mafiozów." - Meller w dzień 0 mafiacorner.boards.net/post/19439/thread
Zakładając brak winy Addams, mamy 4 niewinnych, w tym Deta. Jakie jest prawdopodobieństwo, że mafijny Meller wrzuciłby do takiego posta samych miastowych? Moim zdaniem 0. Jakie jest prawdopodobieństwo, że miastowy Meller trafił samych miastowych? 25%. Jakie jest prawdopodobieństwo, że w tym gronie + Meller mamy samych miastowych? Mniej niż 20%.Jeżeli ktoś się uprze i chce włączyć Środę do tego równania jako podejrzaną, to jest 33%. Strzelając w duo Roy - Meller, statystycznie mamy około 80% szans trafienia mafiozy. Przy plot twiście z winną Addams, to dalej 67%. Dodatkowym argumentem przeciwko Mellerowi, biorąc pod uwagę ten post, jest jego drastyczny spadek aktywności w dalszej fazie gry, gdy zaczęło wychodzić, kto jest niewinny. Jeżeli ja miałbym wybierać z tej dwójki, to bardziej on, niż Roy. Poproszę o opinie. nk mi powie w końcu, czy coś w tym jest, czy pierdolę jak zwykle Ten fragment jest fajny co pogrubiłem. Dla mnie i Meller i Majima muszą paść, nie wiem czy kolejność mnie jakoś bardzo obchodzi.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 14, 2023 22:12:10 GMT 1
Odpowiedzmy sobie na pytanie, czy to jest sposób myślenia miastowego czy mafiozy. Komu zależy na tym, by mieć pole do uniewinnienia się? Dla kogo uniewinnienie się oznacza wygraną. Tylko dla mafii. Emma Watson - MAFIACo Ty taki PEWNY?
Równie dobrze można napisać:
Komu zależy na tym by jak najwięcej miastowych się uniewinniło? Dla kogo uniewinnienie miastowych oznacza wygraną.
Tylko dla miastowego.
Emma Watson - MIASTO
Kolejny pierd mellera, ładnie wyjaśniony przez oazę jak wy go kurwa uniewinniacie
|
|