|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:54:54 GMT 1
Drążenie akurat moich luźnych przemyśleń nie przyniesie miastu nic pozytywnego.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:55:09 GMT 1
natomiast kolega Środa ma o tyle rację, że z jednej strony widoczna jest chęć wrzucenia Słowackiego w kolejkę, a z drugiej nie ma co temu trollowi dać pozostać do meczowki.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 0:55:23 GMT 1
napijesz się naćpasz a wypadek i tak by się zdarzył
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 0:55:41 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 0:55:41 GMT 1
jak ja wrzucam luźne przemyślenia to drążysz To był tzw. żart sytuacyjny Wolałbym oczywiście, żeby szanowny uż. Środa rozwinął co miał na myśli.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:56:58 GMT 1
przecież ja też sobie żartuję.
większość moich postów to drobne żarty, luźne przemyślenia lub lekkie prowokacje.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:57:50 GMT 1
co nie zmienia faktu, że gdybym miał wybrać lidera miasta to prędzej Wednesday niż Tate, który kurwa analizuje lincze, w dodatku nieudolnie.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:58:52 GMT 1
co nie zmienia faktu, że gdybym miał wybrać lidera miasta to prędzej Wednesday niż Tate, który kurwa analizuje lincze, w dodatku nieudolnie. Ja mam już taką paranoję, że po tym poście zapaliła mi się lampka: Meller mafia i chce mnie na lidera bo chujowo typuję xd
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 1:00:28 GMT 1
ej kurwa bo się wkurwiłem teraz mocno
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 1:00:44 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 1:00:44 GMT 1
co nie zmienia faktu, że gdybym miał wybrać lidera miasta to prędzej Wednesday niż Tate, który kurwa analizuje lincze, w dodatku nieudolnie. Nigdy nie aspirowałem do takiego miana A czy nieudolnie, to się okaże
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 1:00:56 GMT 1
nie no wiadomo, że liderem i jedynym który wskazuje wprost mafię:
MAJIMA und BOBEK
jestem ja.
Inna rzecz że mam o tyle łatwiej, że znam swój kolor.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 1:01:35 GMT 1
w sensie jestem wkurwiony też trochę bo to jest metagra którą całkowicie przypadkowo odkryłem i się czuję nie w porządku z tym żebym taki argument w ogóle podnosił ale z drugiej strony jest to wiedza powszechnie dostępna dla, strzelam 1/4 graczy
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 1:01:38 GMT 1
nie no, ja też wskazuję jak Meller
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 1:02:06 GMT 1
w ogóle najchętniej bym najpierw odjebał Bobka, bo mnie wkurwia, a Majima chociaż się stara. Ale z drugiej strony Majima może w razie niewinności dać jednak więcej.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 1:02:55 GMT 1
Tak chciałem wspomnieć, że jak Gęgula zorganizował to najbardziej produktywna rada miasta była.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 1:03:30 GMT 1
w ogóle najchętniej bym najpierw odjebał Bobka, bo mnie wkurwia, a Majima chociaż się stara. Ale z drugiej strony Majima może w razie niewinności dać jednak więcej. w sensie więcej powiązań oczywiście
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 1:03:35 GMT 1
w sensie jestem wkurwiony też trochę bo to jest metagra którą całkowicie przypadkowo odkryłem i się czuję nie w porządku z tym żebym taki argument w ogóle podnosił ale z drugiej strony jest to wiedza powszechnie dostępna dla, strzelam 1/4 graczy No dawaj, jestem ciekawy, ja raczej tego nie wiem.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 1:04:20 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 1:04:20 GMT 1
nie no wiadomo, że liderem i jedynym który wskazuje wprost mafię: MAJIMA und BOBEK jestem ja. Inna rzecz że mam o tyle łatwiej, że znam swój kolor. To by oznaczało całą mafię w gronie glonów bądź half-glonów Nie chce mi się wierzyć A na pewno byłbym bardzo zawiedziony.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 1:05:14 GMT 1
słucham sobie jakiegoś losowego rapu co mi jutub podrzuci i gdzieś tam wleciały myśli przerurzne, mówię wejdę sobie na ślizgawkę skąd no bądźmy szczerzy jest sporo graczy, w tym sporo takich wciąż żyjących
no i se sprawdziłem co tam chciałem sprawdzić i miałem drugą myśl a zobaczę co tam w temacie o mafii bo pamiętałem że reklamowany był a ja na forum wchodzę tam raz na pół roku na 10 minut no i sobie kurwa wchodzę i widzę że gracz w poprzedniej niedoszłej grający sariusem pisze, że jakiś pajac mu skasował konto i się zalogować nie może i nie gra
no i to się pokrywa z wiedzą symatycznego adrewa tate natomiast nie pokrywa się z to z wiedzą pewnego kurwa bobka który jeszcze wczoraj próbował nam tutaj wpierdolić piłkę, że jednak za sariusem stoi ta sama osoba na domiar złego moje sidła zastawione na sariusza-podszywa okazały się zbędne, do wystarczyło wejść na inne forum
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 1:05:44 GMT 1
w co ty sobie grasz bobek
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 1:06:42 GMT 1
nie no wiadomo, że liderem i jedynym który wskazuje wprost mafię: MAJIMA und BOBEK jestem ja. Inna rzecz że mam o tyle łatwiej, że znam swój kolor. To by oznaczało całą mafię w gronie glonów bądź half-glonów Nie chce mi się wierzyć A na pewno byłbym bardzo zawiedziony. Bobek jest dla Ciebie half glonem? To wytrawny gracz z masą ciekawych spostrzeżeń (choćby ta o moim poście o Sariusie o którym dawno zapomniałem), których nie wykorzystuje. Z kolei Majimę trudno w ogóle nazwać glonem. Produkuje się, wyjaśnia intencje mafii, wprowadza nowe tropy. Mafia glonowa by była gdyby tam był jakiś Orbison z Fraserem
|
|