|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:30:48 GMT 1
punkt obrad pierwszy i jedyny tak na czuja ilu mafiozów jest w trójce fraser majima orbison czy jesteście w stanie uwierzyć w to, żę nie ma tam żadnego też myślę, że jeden
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:31:22 GMT 1
Długo potrwa ta rada miastowych mędrców? Chciała iść w kimę
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:31:27 GMT 1
w ogole ja mam o tyle łatwiej, ze wiem ze jestem niewinny ;p
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 0:31:35 GMT 1
Meller dlaczego Fraser jest czysty? Zwłaszcza, że mówisz niemal na pewno, to mocne słowa. Ja gdy broniłem Italo to miałem jednak ten argument że utłukł Kofolę świetnymi argumentami, co ty masz na niewnność Frasera? Ja się podepnę - nie tyle co mam coś na jego niewinność, co może uważam, że argument na jego winność - ergo pierwszy lincz - jest nie do końca trafiony. Rzeczywiście patrząc z boku, z pespektywy mafiozy nie ma to większego sensu. Z perspektywy personalnej - stawiasz się na świeczniku jako kropla, która przelała czarę. Z perspektywy całościowej - robisz to dodatkowo głupio. Wybór był między Szu i kofolą, była stykówka na remis, więc Szu I TAK by poleciał.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:31:53 GMT 1
bobek też to wie
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 0:34:14 GMT 1
Długo potrwa ta rada miastowych mędrców? Chciała iść w kimę zasadniczo dzisiejsza rada miastowych mędrców ma charakter półotwarty kto będzie chciał, ten się wypowie jeżeli ktoś ma jakieś wolne wnioski, możemy ich wysłuchać
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 0:34:39 GMT 1
w ogole ja mam o tyle łatwiej, ze wiem ze jestem niewinny ;p To prawda, ty masz trochę łatwiej niż ja np. (O ile faktycznie jesteś niewinny).
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:34:59 GMT 1
Przypominam, że zarówno Sznudzian jak i Shrek mieli sytuacje, w których byli decydującym głosem
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:35:06 GMT 1
w ogóle najlepsze jest stawianie mi zarzutów, że za mafiozów miałem kamuflującego się Reda, kamuflującego się detektywa i dwóch typów (Wednesday i Lewandowski) którzy uprawiali jakieś dziwne konszachty poza grą, do tego z tragicznymi kreacjami.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 0:36:42 GMT 1
Przypominam, że zarówno Sznudzian jak i Shrek mieli sytuacje, w których byli decydującym głosem w takim razie słowacki musi polecieć przed meczówką
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:37:29 GMT 1
Nie było żadnych konszachtów poza grą. Po prostu kolega Lewandowski wiedział, że moje posty są kreacyjnie i napisał to. Było to wyjątkowo szkodliwe z perspektywy mafii co zauważyłam i go uniewinniłam (co też był szkodliwe z perspektywy mafii). Oboje zauważyliśmy to co zrobiliśmy i oboje przyjęliśmy roboczą tezę, że dyskutuje para niewinnych
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:38:30 GMT 1
Przypominam, że zarówno Sznudzian jak i Shrek mieli sytuacje, w których byli decydującym głosem w takim razie słowacki musi polecieć przed meczówką Też mi się wydaje, że Słowacki nie może dożyć. Miałam wrażenie, że ma za bardzo wyjebane na rozgrywkę, ale wbrew pozorom tak wcale nie jest
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:43:24 GMT 1
Wygląda na to, że moja lista Orbinson, Majima, Bobek, Fraser nie za bardzo podoba się mafii i szukają jakiegoś sposobu, żeby Meller albo nawet Słowacki też trafili do kolejki. Czy to oznacza, że pomysł był dobry? Co myślisz Gęg?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 0:45:12 GMT 1
w takim razie słowacki musi polecieć przed meczówką Też mi się wydaje, że Słowacki nie może dożyć. Miałam wrażenie, że ma za bardzo wyjebane na rozgrywkę, ale wbrew pozorom tak wcale nie jest Wygląda na to, że moja lista Orbinson, Majima, Bobek, Fraser nie za bardzo podoba się mafii i szukają jakiegoś sposobu, żeby Meller albo nawet Słowacki też trafili do kolejki. Czy to oznacza, że pomysł był dobry? Co myślisz Gęg? Powiedz mi, jak ty potrafisz napisać te dwa posty jeden po drugim? Trolowanie tego typu było okej na początku, teraz to już przesada jak na moje.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 0:46:22 GMT 1
XD ojej
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 0:50:08 GMT 1
Też mi się wydaje, że Słowacki nie może dożyć. Miałam wrażenie, że ma za bardzo wyjebane na rozgrywkę, ale wbrew pozorom tak wcale nie jest Wygląda na to, że moja lista Orbinson, Majima, Bobek, Fraser nie za bardzo podoba się mafii i szukają jakiegoś sposobu, żeby Meller albo nawet Słowacki też trafili do kolejki. Czy to oznacza, że pomysł był dobry? Co myślisz Gęg? Powiedz mi, jak ty potrafisz napisać te dwa posty jeden po drugim? Trolowanie tego typu było okej na początku, teraz to już przesada jak na moje. Wrzucam luźne przemyślenia, nie chciałbym tego rozwijać
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 0:51:46 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 0:51:46 GMT 1
Jebnął to jebnął, na chuj drążyć 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 0:53:37 GMT 1
Ale szczerze to chyba działa na niewinność, mafiozo by się bardziej pilnował co pisze w takim momencie XDD
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 0:53:41 GMT 1
jak ja wrzucam luźne przemyślenia to drążysz
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 0:54:23 GMT 1
Chociaż totalnie sobie nie wyobrażam takiego kombosa zajebać niezależnie od roli.
|
|