|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 1:19:34 GMT 1
kurwa wiem, piszę, że Bobek chciał by det sprawdzał Majimę, który pewnie jest ockiem tej bandy chuja.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 1:21:19 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 1:21:19 GMT 1
Już mi się kurwa styki przegrzewają, za późno dla Top G
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 1:21:27 GMT 1
jednoczesnie np sprawdzenie mnie przez deta chuja daje bo wiadomo ze raczej bym wzial ocka
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 15, 2023 1:22:15 GMT 1
bobek generalnie ma dobre przemyslenia, ale ich nie narzuca, bo jest w mafii.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 1:24:03 GMT 1
Aktualizuję moje listy:
Tate, Meller, Orbison, Tsoi, Addams, Watson, Hari Pota, Słowacki, Gęgul, bobek
Kofola, Fraser, Majima, Antóra, Peterson, Calvino, Sarius
Kolejność czerwonych nieprzypadkowa. Nie jestem pewny co zrobić z Antórą, ale no nie klei mi się jego gra, zbyt płytkie rozumowanie, a gracz ewidentnie inteligentny.
Majima (Japoniec) -> przyjrzyjcie mu się dokładniej, rzeczywiście coś jest na rzeczy.
Teraz skupię się bardziej na zielonych.
Kofola powinien być w niedzielę zlinczowany. Trudno mieć co do tego wątpliwości. Podejrzewali go o grę dla mafii zarówno Wielki Szu, jak i prywaciarz Lewandowski. Przyciśnięty przez innych graczy wydawał się najoczywistszym celem już w pierwszą noc. Zgrabnie mafia, wraz z nieogarniętymi miejscowymi, w ostatniej chwili przegłosowała kogoś innego. To jednak niczego nie zmienia. Głosowałem w sobotę na Kofolę i zapewne taki głos oddam również dziś. Chyba że do wieczora dojdzie jeszcze do jakiejś rewolucji. Italiano mój ulubiony glon Możliwe że Bobek inteligentnie obrał sobie bardzo trafną metę. Możliwe jednak też, że nie jest w mafii. Narazie bardziej zestawiam kluczowe posty tego gracza. Najlepszy post Italo w rozgrywce błyskawicznie na korzyść miasta poparty przez Bobka.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 1:27:31 GMT 1
O sory, sory, sory, zły post Italo zacytowałem w powyższym zestawieniu, chwilka to poprawię.
Edit: poprawione
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 1:35:59 GMT 1
Jestem prawie pewny, że wygramy jak damy kolejność Majima, Słowacki, Fraser, Bobek, i przy założeniu, że trafiliśmy, w którymś przypadku i mamy jeszcze jeden lincz to potem walimy w Mellera.
Sorry, ale jak ktoś miał ograć miasto to ty Meller, a nie Orbinson.
Wiedza o roli Majimy może zmienić resztę kolejności, ale imo nie to, kto pada ostatecznie.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 3:16:45 GMT 1
Jest i chwila na wieczorne postowanie zza oceanu. Ostrzegam, że po walentynkowym winie. Na wstępie ogłoszenie do Antury czy kogokolwiek, kto ma dostęp do panelu admina na tym forum - weź to zainstaluj jak możesz: www.proboards.com/library/plugins/item/268 . Okazuje się, że pierwsze wciśnięcie alt/option + C, czyli każda próba pisania litery ci, postuje mi niedokończonego posta i muszę co chwila edytować (o, nawet teraz. Kurwa xD). Zabieram się za czytanie reszty i postaram się cytować na bieżąco.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 3:19:51 GMT 1
Ja właśnie nie czaję, z jakiej choinki się wszyscy urwali, że poszli tańczyć na tej jego imprezie i się cały czas dobrze bawią, bo kryć jakiś nie wiadomo jak zajebisty potencjał pod spamem, przekręcaniem nicków tak, żeby przypadkiem nie ułatwić komuś szukania po jego postach i odkładaniem swoich wniosków na bliżej nieokreśloną przyszłość to można góra 2-3 lincze AT BEST. Muszę przyznać Majima, że akurat tu trochę mi zapunktowałeś. Szkoda, że wcześniej tyle razy spieprzyłeś sprawę, gdyż byłbym gotów uwierzyć, że zależy Ci na dobru miasta. Bez ironii. Dzięki. Poddawać się nie zamierzam i mam nadzieję, że chociaż parę osób (Tate? Gęg?) zauważy, że to nie mogła być w moim wykonaniu inna gra niż miastowego, który za bardzo wyrywał się z typami mając ograniczone informacje i teraz próbuje pomóc jak tylko może, mając tych informacji dużo więcej. Na Wednesday nie liczę, bo gra w tej edycji na takim zacietrzewieniu, że ani po śmierci Antóry ani po (zapewne nadchodzącej) mojej nie wyciągnie żadnych wniosków i tak.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 3:27:11 GMT 1
Moja chęć zabicia ciebie to bardziej zdroworozsądkowa chęć minimalizacji ryzyka. Głupi argument, ale - ja tak samo myślałem z Antórą i zobacz, gdzie dzisiaj jestem xD
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 3:33:38 GMT 1
Meller, jeśli okażę się niewinny, to kto jest wg Ciebie w tej mafii razem z bobkiem? A Ty? Pomijając Słowackiego? Kogo w drugiej kolejności umieściłbyś na czerwono? Wtedy dalej bym się trzymał pary Bobek/Meller. Z pozostałych zostają tylko Fraser i Orbison, ale wyrzucenie kogokolwiek z pary B&M powinno dać dużo więcej klarowności. Meller się dzisiaj dla mnie trochę uniewinnił na niekorzyść Bobka. Zarzucił sieci dość szeroko, przypieprzył się w całkiem logiczny sposób w zasadzie do każdego (poza sobą xD), kogo sam mam na swojej liście niepewnych. Tak, włącznie ze mną i uważam, że po tych poprzednich błędach widzenie we mnie mafii na tym etapie to nic przesadnie niemiastowego i nielogicznego. Naiwnego i po łebkach, owszem (vide Antóra), ale do uzasadnienia. Plus dość się z nim zgadzam na tę chwilę w sprawie Frasera, jestem w stanie skłonić się ku wariantowi, że to glon, który zaliczył mega falstart i zbiera za to nieproporcjonalne cięgi. CHYBA na obecną chwilę sprawdzałbym z tej dwójki najpierw Bobka, ale dla mnie tak na dobrą sprawę kluczowe będą następne interakcje między tą dwójką a Słowackim, bez tego nie umiem określić. Przy okazji w wypadku niewinności Juliusza będę trochę mniej pewny Orbisona. Julek mało co w tej rozgrywce sam wyłożył na stół, ale się o Roya dość mocno dopytywał przy swoim pierwszym spamie. Dla mnie ze strony mafii niedyskretne wyciąganie tematu współmafiozy, kiedy nikt się ku temu nie skłania jest zawsze dziwne i ryzykowne, ale ze strony miastowego zupełnie normalne.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 3:44:00 GMT 1
Chociaż, cholera, z tym bobkiem... Gęg go też dzisiaj nieźle wyjaśnił i w sumie dał mu się całkiem wiarygodnie pooczyszczać. Pierdolę, nie wiem.
Pewien jestem jednego: jak dla mnie po - jakimś cudem zielonym - Słowackim jak ktoś narobi w gacie ze względu na błąd i będzie chciał iść "dla bezpieczeństwa" np. we Frasera, to dla mnie dużo bardziej logiczną i potrzebną opcją będzie ktokolwiek inny, włącznie z Orbisonem. Najlepiej dalsze pozbywanie się mojej trójki, już naprawdę mniejsza o to w tej chwili, czy na ten moment bardziej bobek czy Meller. Pozwólmy im się jeszcze chwilę, góra do linczu Słowackiego, ponapierdalać i powchodzić w interakcje (albo ich brak) z Julkiem i ze sobą zanim będzie wiadomo, w którego najpierw.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 3:54:29 GMT 1
punkt obrad pierwszy i jedyny tak na czuja ilu mafiozów jest w trójce fraser majima orbison czy jesteście w stanie uwierzyć w to, żę nie ma tam żadnego Góra jeden, ale całkiem prawdopodobne, że żodyn.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 4:10:25 GMT 1
Też mi się wydaje, że Słowacki nie może dożyć. Miałam wrażenie, że ma za bardzo wyjebane na rozgrywkę, ale wbrew pozorom tak wcale nie jest Wygląda na to, że moja lista Orbinson, Majima, Bobek, Fraser nie za bardzo podoba się mafii i szukają jakiegoś sposobu, żeby Meller albo nawet Słowacki też trafili do kolejki. Czy to oznacza, że pomysł był dobry? Co myślisz Gęg? Powiedz mi, jak ty potrafisz napisać te dwa posty jeden po drugim? Trolowanie tego typu było okej na początku, teraz to już przesada jak na moje. Miałem dosłownie te same dwa cytaty wzięte teraz w posta xD
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 4:16:14 GMT 1
co nie zmienia faktu, że gdybym miał wybrać lidera miasta to prędzej Wednesday niż Tate, który kurwa analizuje lincze, w dodatku nieudolnie. Ja mam już taką paranoję, że po tym poście zapaliła mi się lampka: Meller mafia i chce mnie na lidera bo chujowo typuję xd Dokładnie o tym samym pomyślałem xD Ale to już chyba wyższy level paranoi.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 4:23:15 GMT 1
A ten post bobka kurwa dobry no Nie ze wszystkim się zgadzam, no ale No jest dobry. Szajze.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 6:10:02 GMT 1
A wuj tam, poszło jednak więcej wina, więc się zabrałem za rozpiski.
Tak sobie rozkładam jak będą wyglądały lincze, jeśli mafiozą jest Meller i pójdziemy jego kolejnością, a razem z nim jest Słowacki/Orbison/Fraser
W tej chwili jest 9:2
- Jutro lecę niewinny ja, a w mordzie Gęgul/Tate/Tsoi/Calvino (zapewne Gęgul, skoro Meller uważa go za księdza). Jest 7:2. - Pojutrze leci niewinny bobek, a w mordzie np. Tate/Tsoi/Calvino (pewnie Tate, bo Tsoi ma być mniej aktywny, a Calvino zostawiony przez mafię do końca ma minimalną szansę wzbudzenia wątpliwości z OC - chociaż niekoniecznie przy winnym Mellerze). Jest 5:2 - Tu już Meller musi być na świeczniku i odlecieć. W mordzie leci Tsoi. Jest 4:1.
Zostają nam Fraser, Słowacki, Orbison, Calvino i Addams. Jeden mafioza wśród dwóch czystych (w tym walącej ślepakami Wednesday) i trzech podejrzanych (w tym Frasera, który nie ogarnia rozgrywki i Orbisona, który, jeśli czysty, wali równie na ślepo, co Wednesday). No nieciekawa sytuacja, powiem wam xD Jedyne pocieszenie, że przy Mellerze Calvino nie jest z nim w mafii, bo na stówę nie ma OC - wtedy to dopiero by była ręka w nocniku lvl kibel w PKP xD
Jeśli w jakiś sposób mi zaufacie i odpuścicie mi na dzisiaj, to jestem gotów pójść z Mellerem i walić w bobka.
Przy wariancie, że Meller winny, a bobek niewinny:
- Jutro leci niewinny bobek, a w mordzie Gęgul. Jest 7:2 - Pojutrze winny Meller, w mordzie Tate. Jest 6:1 - Jest możliwość dwóch błędów i relatywnie mocny skład. Można wtedy najpierw profilaktycznie odjebać Słowackiego, żeby broń boru nie dotrwał do meczowej (zakładając, że skoro winny Meller walił we mnie, to mogę zostać przy życiu dłużej), potem jeśli niewinny, zapewne polecę ja i zostanie coś w rodzaju kombinacji Wednesday/Orbison/Fraser w meczówce.
Przy wariancie, że Meller winny i bobek winny (chyba jednak mało prawdopodobne, bo widać jaka to przejebana opcja xD): - Jutro leci winny bobek, w mordzie Gęgul. Jest 8:1. - Pojutrze walicie we mnie, w mordzie leci Tate. Jest 6:1. - Trzeciego dnia leci Meller i heja.
Przy wariancie, że Meller niewinny i bobek winny: - Jutro leci winny bobek, w mordzie Gęgul. Jest 8:1. - Pojutrze możecie odwalić mnie, w mordzie leci Tate. Jest 6:1. - Trzeciego dnia leci Meller, w mordzie Tsoi. Jest 4:1. - Zostaje skład Wednesday/Orbison/Fraser/Calvino/Słowacki i możliwość jednej pomyłki. Znowu strzeliłbym w Słowackiego, żeby nie było go przy meczówce i zostaje Wednesday/Orbison/Fraser.
Meller, zakładając, że przy wariancie 1 i 3 zostaje kombinacja ludzi, których średnio widzisz jako mafię (no bo ja i bobek przed Słowackim/Orbisonem i Fraserem) - jak widzisz taki układ?
I jak wy go widzicie? Ma to sens? Albo jaśniej, odpowiedzcie mi na kilka pytań: 1. Jak bardzo boicie się wariantu, że w grupie Meller/bobek/Słowacki nie znajdziemy dwóch mafiozów? 2. Jak bardzo boicie się potencjalnej końcówki Wednesday/Orbison/Fraser? 3. Gdyby doszło do takiej końcówki, kogo byście obstawiali?
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 6:25:44 GMT 1
A, i nie wskazałem opcji, w której ja ginę pierwszy, a winny Meller wskazał winnego bobka, ale taki wariant jest dla niego kompletnie bez sensu: - Jutro niewinny ja, w mordzie Gęgul. Jest 7:2. - Pojutrze winny bobek, a w mordzie Tate. Jest 6:1. - Następny w jego kolejce był bodajże Słowacki albo Orbison. W mordzie leci Tsoi. Jest 4:1. - Meller jedzie na reputacji po wskazaniu swojego góra jeden lincz. Pada drugi z dwójki Słowacki/Orbison, w mordzie leci Calvino. Jest 2:1. - W meczówce zostaje Meller, Wednesday i Fraser (którego zresztą Meller aktualnie uniewinnia). Meller musi polecieć tak czy siak.
Dobra, warto było tu siedzieć zamiast grać na konsoli, w sumie przynajmniej jeden stuprocentowy wniosek dla miasta mi z tej rozkminy wyszedł - Meller nie ma żadnego prawa być w mafii z bobkiem xD
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 6:42:37 GMT 1
Jest oczywiście jeszcze opcja, że niewinny Meller trafił w niewinnego bobka. Nie rozpisywałem, bo tu generalnie nie będzie większego znaczenia, czy polecę pierwszy czy drugi. Skończy się to odwalaniem po kolei mnie, a potem w dowolnej kolejności Mellera, bobka, Słowackiego, któregoś najpewniej traficie i skończy się na 2:1 z Wednesday, Fraserem i Orbisonem once again xD
Ogólnie jeśli mafią naprawdę nie jest zestaw Fraser+Orbison, widzę nasze szanse całkiem nieźle.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 6:44:38 GMT 1
A, i proszę wybaczyć mieszanie tego dzisiaj z jutrem, zaczynałem pisać, kiedy u was już było jutro, a u mnie jeszcze dzisiaj, a potem się zorientowałem, że w Polsce od kilku godzin jest po północy i się przestawiłem
|
|