|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 15:04:12 GMT 1
Czym dłużej czytam rozgrywkę tym bardziej jestem przekonany, że w mafii jest duet Majima, Orbinson, być może moje uniewinnianie Orbinsona przez cały czas jest powodem, dla którego jeszcze żyję. Meller i Słowacki coraz bardziej mi się oczyszczają.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 15:06:55 GMT 1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 15:12:20 GMT 1
ja się dzisiaj skłaniam do linczu pragmatycznego tzn. nie najbardziej podejrzanej osoby, tylko osoby poznanie koloru której pozwoli na wyeliminowanie maksymalnie wielu kombinacji pozostałych mafiozów
na ten moment wydaje mi się, że taką osobą jest najbardziej majima, ale nie zastanawiałem się jeszcze nad tym jakoś szczególnie tym bardziej, że jestem jak najbardziej w stanie uwierzyć że w trójce majima orbison fraser wszyscy mogą być czyści
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 15:17:02 GMT 1
Musicie dziś Majimę i czytajcie jego posty w kontekście grania pod wygraną jego kolegi z mafii.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 15:29:59 GMT 1
Nikt z grupy Bobek, Orbinson, Meller, Słowacki nie podjął próby ratowania Szu w pierwszym linczu. Bobek posłał se na Gęga, Słowackiego nie było, Meller, z Orbinsonem zdecydowali się dać na Szu.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 15:34:27 GMT 1
Zmieniać te głosy ze mnie. Nie mam teraz czasu się bronić, a widzę, że robi się ze mnie jakiegoś kontrkandydata dla realnych typów. Jak tam jest ktoś z mafii, a pewnie tak, to spora szansa że polecę zwyczajnie głosami mafii.
Będę w stanie się w tej edycji bezproblemowo uniewinnić jutro w razie czego. Jak ktoś nie wierzy w te deklarację, to jutro z czystym sumieniem będziecie mogli mnie zlinczować, natomiast jutro będę miał czas grać i uważam, że łatwo się wybronię. Nie pozwalam mnie DZISIAJ linczować. Nie w ogóle, tylko dzisiaj.
Japoniec mafia po tym co wypisuje, do Kofoli przekonania nie mam 100%, ale to przyzwoity cel. Można też jakiegoś glona jak nie ma przekonania, jakiegoś Petersona czy Frasera. Z jeden mafiozo pewnie tam siedzi, więc przyszłościowo patrząc nie byłby to zły wybór xD
Jak ktoś po tym poście zostawi na mnie głos dzisiaj a jest teraz w temacie to jest zwyczajnie do wyjebania jutro Gość to geniusz. Nie widziałem tak dobrego gracza jeszcze.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 15:46:54 GMT 1
Piszę testament do Antóry i dziś już wam nie pomogę, ale będę bardzo rozczarowany jak nie padnie Majima dziś. Bardzo.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 16:06:03 GMT 1
Jeszcze tylko wspomnę, że jakby wam wyszła meczówka Meller vs Słowacki to jak dla mnie jednak bardziej warto Słowackiego w niej ubić, niezależnie od winy Majimy.
Mogę się jednak mylić, a do tego czasu będziecie mieli jeszcze sporo czasu i nowych informacji żeby nad tym pomyśleć.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 16:37:25 GMT 1
Wstałem, jestem, będę trochę na wyrywki dzisiaj, bo deadline projektu w pracy, ale nie mam zamiaru tego odpuścić.
I od razu na wstępie - Tsoi, Ty się tak na mnie zafiksowałeś, że przestałeś na tę chwilę myśleć wprzód. Nie będzie żadnej meczówki Meller-Słowacki. Jeśli reszta mafii jest w grupie Meller/Słowacki/bobek/Orbison/Fraser, to grupa Meller/Słowacki/Bobek musi odpadać po mnie. Raz - jednego tam na pewno traficie, no po prostu nie wierzę, że mamy Orbison+Fraser. A dwa - Meller chce wyrzucić bobka, kiedy jasno wychodzi z wyliczeń, że uderzanie w swojego mu się kompletnie w tym momencie nie opłaci. Ergo - Meller z bobkiem nie mogą być razem w mafii. Ergo - wyrzucenie jednego z nich uniewinnia drugiego, więc na rozwiązanie sprawy tego trójkąta potrzebujecie góra dwóch linczów.
Naprawdę, jak wy teraz pójdziecie we mnie, a potem albo Orbisona albo nie daj boru Frasera, to mamy przejebane.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 16:40:04 GMT 1
Jestem w stanie dać w Japońca ale jak jest zielony to imo musi polecieć Meller.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 16:45:46 GMT 1
Swoją drogą, tą nocną rozpiską wykluczająca mi, że istnieje w tej chwili dla mafiozy (zawężając do trójki Słowacki/Meller/bobek) jakaś opłacalność oczyszczania się na swoim to było trochę samozaoranie, bo duża część mojego posta na Słowackiego była w założeniu, że właśnie potencjalnie chce wkopać swojego xD
Więc przy założeniu, że Słowacki walący w Mellera nie jest z nim w mafii i a Meller walący w bobka nie jest z nim w mafii, Meller jest pierwszy do odjebania, bo wyjaśni ich dwóch.
Pliz, powiedzcie mi, że się mylę i coś źle wyliczyłem, bo wczoraj serio się nakręciłem po winku i poprawiałem te posty po 5 razy, żeby czegoś nie przegapić.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 16:47:38 GMT 1
Bobek dawaj w Mellera i się nie wygłupiaj.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 16:51:14 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 16:51:14 GMT 1
Nie za bardzo mi się widzi to zabijanie Mellera dzisiaj, chyba muszę veto postawić
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 16:55:04 GMT 1
Czy zachowanie Mellera pt. "pogodziłem się ze śmiercią, słuchajcie mojego testamentu" jest miastowe? Jeżeli rzeczywiście zna swój kolor i twierdzi, że jest zielony, to bez walki pozwala się ubić i zmniejsza przewagę miasta. Szczególnie, że nic nie było przesądzone nawet po poście Julka
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 16:57:05 GMT 1
Tzn. cała czwórka ja, Meller, Słowacki i bobek musi lecieć po sobie aż kogoś tam trafimy (mówię z waszej perspektywy, bo że sam jestem niewinny to już najwyraźniej nie przekonam xD). Na Julka dzisiaj konsensusu nie będzie, bobek TBH wydaje mi się najbardziej niewinny i naturalny w kontekście całej rozgrywki, a Meller ma realną szansę polecieć. No muszę na niego nagonić, bo nie mam już innej szansy, żeby wam udowodnić, że nie pożałujecie zostawienia mnie chociażby dzień dłużej.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 17:02:40 GMT 1
Poza tym o właśnie, Tate, łącząc to, co właśnie napisałeś z tym, co próbuję udowodnić od nocy, czyli że mafioza w tej chwili nie wybiela się na swoim - co by mi to dało, że przeżyłbym jeszcze jeden dzień jako mafioza? Kupię sobie jeszcze dodatkowe 24h pierdolenia, ubijecie mnie i z moich postów będzie już jasne, że Meller & Słowacki na 99% niewinni i partia wygrana.
Serio uważacie, że mi by się tak chciało w tej sytuacji? xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 17:07:46 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 17:07:46 GMT 1
Dlatego ja bym linczował najchętniej Bobek, potem Majima, potem Meller i dopiero na końcu Słowacki
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 17:08:16 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 17:08:16 GMT 1
Nie no, Słowacki chyba przed Mellerem
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 17:12:48 GMT 1
Nie klei mi się to w chuj. Bobek przynajmniej wykazał jakąś wolę życia dzisiaj po poście Słowackiego, a Meller się pożegnał i elo
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 17:18:08 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 17:18:08 GMT 1
Oaza uniewinniał Mellera, Szu delikatnie też uniewinniał, moim zdaniem z grupy do linczowania Meller jest najbliżej grupy zielonych.
Nie jestem pewien, czy linczowanie Mellera to dobry pomysł, na pewno nie waliłbym w niego jako pierwszego
|
|