|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:22:33 GMT 1
A jeśli pewne rzeczy rozwiążą się samoistnie, nawet pięciorzędna.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:24:16 GMT 1
Goj to Goj, a Tsoi to Żyd.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:24:22 GMT 1
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:26:32 GMT 1
Co by nie mówić, Japoniec (od dwóch dni co najmniej) i Słowacki (dzisiaj) wykazali w chuj postaranka, w porównaniu do Mellera, który wszedł do tematu, powiedział "it's Kofolin' time" i zniknął. Boję się powtórki z Antóry. To. Z kolei w kwestii Mellera mam nieodmiennie wrażenie, że im słabsza jego pozycja w mieście, tym go mniej w rozgrywce (czyli w zasadzie, z każdym kolejnym dniem) i w moim odczuciu nie jest to argument za jego niewinnością. Meller/Bobek -> Majima/Słowacki chyba tak bym najchętniej linczował, a ponieważ jak rozumiem bobek nie ma chyba większych szans dziś paść, wyślę chyba głos na Mellera. Jest jeszcze ten Fraser jako wolny elektron, z którym nie mam pojęcia co zrobić, Gęga jestem w stanie lekko zazielenić, bo kurczę - kogoś trzeba, nawet jeżeli różnice w moich podejrzeniach co do całej szóstki są naprawdę niewielkie. Ale jednocześnie, ponieważ są niewielkie, to - jeżeli mnie ktoś przekona - myślę, że byłbym dziś w stanie zmienić głos z Mellera w zasadzie na któregokolwiek z nich. .
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:26:57 GMT 1
Generalnie Julek ja się z tym wszystkim w miarę zgadzam, ale nie chcę Orbisona przed Mellerem, absolutnie. Czerwony Meller bankowo mi Cię uniewinni, a czerwony Orbison na tym etapie nie wykluczy Twojej winy, bo wtedy polecę ja, Meller, pewnie bobek i dojedziesz do meczówki.
Ogólnie Orbison to absolutnie nie jest temat na dzisiaj.
|
|
|
Post by bobek on Feb 15, 2023 18:27:59 GMT 1
ze stawki rozpatrywanych dla mnie na tą chwile
od najbardziej do najmniej podejrzanego
japoniec / roy / meller / słowacki
i tak określiłbym moje priorytety
|
|
|
Post by bobek on Feb 15, 2023 18:29:05 GMT 1
Majima podeślij mi jeszcze Twoją rozkmine na temat Melera/Słowaka jeśli taka była. Prawdopodobnie była i przeleciała mi koło nosa
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:29:15 GMT 1
I teraz zastanówcie się dobrze, jaki miałbym interes jako mafioza w tym, żeby odciągać kolejną kandydaturę, która mogłaby przedłużyć mój żywot, zwłaszcza sam podejrzewając Orbisona xD No ale Tsoj i Wednesday nawet tego nie przeczytają, bo Oni Już Wiedzą (tm).
|
|
|
Post by bobek on Feb 15, 2023 18:30:53 GMT 1
nie no kurwa trzeba mieć serce z kamienia żeby z zimną krwią Cię dzisiaj linczować majima
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:33:04 GMT 1
coś wam pokażę
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 18:33:39 GMT 1
oho
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 15, 2023 18:34:22 GMT 1
Majima podeślij mi jeszcze Twoją rozkmine na temat Melera/Słowaka jeśli taka była. Prawdopodobnie była i przeleciała mi koło nosa Rozkminy, którą miałem wczoraj dużo wcześniej, gdzie pisałem, że Słowacki mafia potencjalnie oczyszcza Mellera mafię nie mam co podsyłać, bo to się zdezaktualizowało po tym, co sobie powyliczałem w nocy. Sednem wyliczeń jest to, że a) Meller absolutnie nie jest razem w mafii ze Słowackim i b) razem ze mną miasto musi się pozbyć trójki Ty/Meller/Słowacki przed kimkolwiek innym do momentu, aż któryś zostanie trafiony, bo nie kalkuluje mi się tu żadna mafijna para. Słowackiego i Mellera zupełnie szczerze podejrzewam na równi, Ciebie mniej przez przebieg gry, reakcje, sposób obrony i naturalność. Na Słowackiego nie ma dzisiaj szans, zresztą zaczął się całkiem solidnie produkować i będąc konsekwentny z tym, jak się bronię (wkład do rozgrywki powinien też decydować) uważam, że na dzisiaj zasłużył, żeby nie padać przed Mellerem. Ergo - Meller.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:34:37 GMT 1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:36:03 GMT 1
link do bydlaka będzie w komentarzu do edita pod następnym postem
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:36:22 GMT 1
dawaj Gęg, fanki czekają
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 18:37:14 GMT 1
via mobile
Post by Viktor Tsoi on Feb 15, 2023 18:37:14 GMT 1
Tak, głosujcie jak mylący się całą grę orbinson i mijima a dakej najlepiej do końca gry ignorujcie mnie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:37:42 GMT 1
Jedyne, co Wam powie lincz na Japończyku, to - w przypadku jego winy - że ja jestem niewinny.
Czyli - z mojej perspektywy - gówno powie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:38:05 GMT 1
Z Waszej w sumie też.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:38:54 GMT 1
Bo nie postawiłbym teraz sumy większej niż pięćdziesiąt złotych na winę Japończyka.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:39:50 GMT 1
Zapytacie pewnie: a co nam powie wina bądź niewinność Millera?
|
|