|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:41:12 GMT 1
Z mojej perspektywy niewiele, z Waszej sporo.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 18:41:17 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 18:41:17 GMT 1
Nk policzy głosy
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:41:22 GMT 1
generalnie wychodzę z założenia, że jest na tyle wczesna godzina, że głosowanie jest stosunkowo mało skażone tym kto ma realne szanse odpaść, a ludzie (jeszcze) (większość) głosują mniej więcej wg swojego uznania
no i wytworzyła się pewna prawidłowość, gdyby głosowanie skończyło się teraz
Meller - 5 (James Fraser, Tate, Juliusz Słowacki, Majima, Roy Orbison) Majima - 4 (Viktor Tsoi, Italo Calvino, Wednesday Addams, Gęgul Gęg) Bobek (Meller)
głos nieważny: Bobek
co za kurwa przypadek, że na majimę aktualnie głosuje core miasta uznawany powszechnie za czysty, a ci w kolejce do odjebania próbują przeforsować mellera może i wyjdzie z tego lekcja pokory, ale dla mnie to jest przede wszystkim argument na korzyść millera, w drugiej kolejności na niekorzyść majimy
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:41:44 GMT 1
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:42:11 GMT 1
Wina Millera zrobi ze mnie najbardziej zielonego z zielonych. Słusznie wyłożył to Japończyk.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:42:46 GMT 1
Wtedy - nawet przy dalszej grze Frasera - będziemy mieć komfort.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 18:43:12 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 18:43:12 GMT 1
generalnie wychodzę z założenia, że jest na tyle wczesna godzina, że głosowanie jest stosunkowo mało skażone tym kto ma realne szanse odpaść, a ludzie (jeszcze) (większość) głosują mniej więcej wg swojego uznania no i wytworzyła się pewna prawidłowość, gdyby głosowanie skończyło się teraz Majima ( Viktor Tsoi, Italo Calvino, Wednesday Addams, Gęgul Gęg) Meller (James Fraser, Tate, Juliusz Słowacki, Majima, Roy Orbison) Bobek (Meller) głos nieważny: Bobek co za kurwa przypadek, że na majimę aktualnie głosuje core miasta uznawany powszechnie za czysty, a ci w kolejce do odjebania próbują przeforsować mellera może i wyjdzie z tego lekcja pokory, ale dla mnie to jest przede wszystkim argument na korzyść millera, w drugiej kolejności na niekorzyść majimy Kurde, też o tym myślałem, ale nie spodziewałem się, że to będzie tak ekstremalne i nie mam czasu sprawdzać w robocie. Gęg znowu na miarę potencjału
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 18:43:57 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 18:43:57 GMT 1
Niech się jeszcze ktoś dołoży na Majimę, żeby jakiegoś gówna nie odjebać
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:44:03 GMT 1
Wtedy - nawet przy dalszej grze Frasera - będziemy mieć komfort. nigdy nic nie wiadomo, bellingham jest teraz w doskonałej formie
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 18:44:08 GMT 1
generalnie wychodzę z założenia, że jest na tyle wczesna godzina, że głosowanie jest stosunkowo mało skażone tym kto ma realne szanse odpaść, a ludzie (jeszcze) (większość) głosują mniej więcej wg swojego uznania no i wytworzyła się pewna prawidłowość, gdyby głosowanie skończyło się teraz Majima ( Viktor Tsoi, Italo Calvino, Wednesday Addams, Gęgul Gęg) Meller (James Fraser, Tate, Juliusz Słowacki, Majima, Roy Orbison) Bobek (Meller) głos nieważny: Bobek co za kurwa przypadek, że na majimę aktualnie głosuje core miasta uznawany powszechnie za czysty, a ci w kolejce do odjebania próbują przeforsować mellera może i wyjdzie z tego lekcja pokory, ale dla mnie to jest przede wszystkim argument na korzyść millera, w drugiej kolejności na niekorzyść majimy Tate w mafii, wyszło szydło z worka A gdzie ten bydlak
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:44:58 GMT 1
Tak duży, że nawet na wypadek absolutnego czarnego łabędzia typu mafia w Radzie Miastowych Mędrców albo Italo jako OC, będziemy mieć dodatkowy nabój, którego nie zmarnujcie na mnie.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 18:44:58 GMT 1
Niech się jeszcze ktoś dołoży na Majimę, żeby jakiegoś gówna nie odjebać Będę miał wyrzuty sumienia
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:45:23 GMT 1
generalnie wychodzę z założenia, że jest na tyle wczesna godzina, że głosowanie jest stosunkowo mało skażone tym kto ma realne szanse odpaść, a ludzie (jeszcze) (większość) głosują mniej więcej wg swojego uznania no i wytworzyła się pewna prawidłowość, gdyby głosowanie skończyło się teraz Majima ( Viktor Tsoi, Italo Calvino, Wednesday Addams, Gęgul Gęg) Meller (James Fraser, Tate, Juliusz Słowacki, Majima, Roy Orbison) Bobek (Meller) głos nieważny: Bobek co za kurwa przypadek, że na majimę aktualnie głosuje core miasta uznawany powszechnie za czysty, a ci w kolejce do odjebania próbują przeforsować mellera może i wyjdzie z tego lekcja pokory, ale dla mnie to jest przede wszystkim argument na korzyść millera, w drugiej kolejności na niekorzyść majimy Tate w mafii, wyszło szydło z worka A gdzie ten bydlak a no zapomniałem, zaraz poprawię wszystko bo nawet meller ma więcej głosów przecież obiecany bydlak w komentarzu pod editem do tamtego posta
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 18:45:26 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 18:45:26 GMT 1
Dawaj TAte na majimę z nami
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 15, 2023 18:45:41 GMT 1
Ale ja w wielkie plot twisty nie wierzę.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:46:00 GMT 1
Ma to ręce i nogi.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 15, 2023 18:47:08 GMT 1
Taktycznie zmieniam na Wednesday Addams, żeby zdjąć z Mellera, muszę to jeszcze przemyśleć.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 15, 2023 18:47:23 GMT 1
Oskar to dobry chłopak, nie żaden bydlak
No obecnie wg tego spisu, Meller wygrywa głosowanie, przy mojej zmianie mamy remis
chcemy remis?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 15, 2023 18:48:32 GMT 1
Oskar to dobry chłopak, nie żaden bydlak No obecnie wg tego spisu, Meller wygrywa głosowanie, przy mojej zmianie mamy remis chcemy remis? oskar jest w znany w środowisku ze współpracy z organami ścigania rozjebał się na 3/4 częstochowy w tym na rapera żyto jak się przerzucisz to mamy +1 na majimę, chyba że znowu coś pojebałem w liczeniu
|
|
|
Rozgrywka
Feb 15, 2023 18:48:39 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 15, 2023 18:48:39 GMT 1
Oskar to dobry chłopak, nie żaden bydlak No obecnie wg tego spisu, Meller wygrywa głosowanie, przy mojej zmianie mamy remis chcemy remis? Chyba jest git
|
|