|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 9:55:36 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 9:55:36 GMT 1
Ja nawet jestem w stanie zrozumieć, że ktoś mnie może chcieć zlinczować, chociaż moim zdaniem nie gram wcale mniej czysto, niż np. Tate czy Wednesday, ale jak Wyście mnie niektórzy powiązali z Bobkiem to dla mnie naprawdę zagadka. Przecież dla mnie on był izi do odpalenia już w pierwszych dniach rozgrywki, pamiętam, że w pewnym momencie był dla mnie w zasadzie top3 do odjebania.
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 10:03:02 GMT 1
ja po zastanowieniu zmieniam zdanie i wole na dzisiaj starcie Bobek vs Robinson niż Bobek vs Meler
nie będę robił 1v1 z gościem co do którego mam więcej miastowych impulsów
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 10:03:12 GMT 1
to co Robinson, gotowy?
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 10:03:23 GMT 1
pusta misko?
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 10:28:49 GMT 1
Julek żadnych remisów, bój się boga
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 10:30:23 GMT 1
Moja intuicja mi mówi Meller-Bobek
I rzeczywiście fakty są takie, że Meller bierze to na klatę, a bobek dywaguje
Nie wiem, co o tym sądzić, drodzy widzowie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 10:36:59 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 10:36:59 GMT 1
Ja też nie wiem, co mam sądzić. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia kto jest w mafii. Jak dożyję, to w sobotę ogarnę rozgrywkę i będę miał jakieś wnioski, jak nie to zgodnie z moimi ostatnimi przypuszczeniami typuję: bobek i orbinson.
Nie będę jednak chyba próbował za wiele robić dziś/jutro, będę się woził na tym, co Gęg napisze
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 10:41:04 GMT 1
Nie wiem, czy do soboty będzie co zbierać.
Jak w następnych 2 linczach nie trafimy chociaż jednego mafiozy, to jest dupa zbita.
A jeżeli nie ma żadnego w gronie: bobek meller orbison
To gg
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 10:42:13 GMT 1
Zastanawiam się, czy ewentualne wyjście księdza z rolą (i jeżeli tak, to ewentualnie kiedy) może nam pomóc.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 10:50:31 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 16, 2023 10:50:31 GMT 1
Moja intuicja mi mówi Meller-Bobek I rzeczywiście fakty są takie, że Meller bierze to na klatę, a bobek dywaguje Nie wiem, co o tym sądzić, drodzy widzowie Meller bierze na klatę, bo bezmyślnie ma mnie za winnego, a ja mam większe przypuszczenia co do Robinsona czy nawet frazesa. Czyli w moim przypadku wzięciem tematu na klatę ma być wybor między mną, a kimś kto w mojej kolejce do linczu nie jest u góry? To bez sensu
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 11:09:25 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 11:09:25 GMT 1
Zastanawiam się, czy ewentualne wyjście księdza z rolą (i jeżeli tak, to ewentualnie kiedy) może nam pomóc. Jeśli ksiadz jest wśród zazielenionych, to powinien ujawnić się na dwa lincze przed końcem. Jeśli nie jest, to wtedy, kiedy uznamy, że ma lecieć. Ile linczów mamy, 3?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 11:15:34 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 11:15:34 GMT 1
Znaczy, zawsze dwa lincze przed końcem, ponieważ jeśli zrobi to przed ostatnim linczem, mafia może zrobić counterclaima i wtedy jest ksiądz vs ksiądz, co jest niepotrzebną komplikacją i ryzykiem pudła
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 11:45:13 GMT 1
Zastanawiam się, czy ewentualne wyjście księdza z rolą (i jeżeli tak, to ewentualnie kiedy) może nam pomóc. Jeśli ksiadz jest wśród zazielenionych, to powinien ujawnić się na dwa lincze przed końcem. Jeśli nie jest, to wtedy, kiedy uznamy, że ma lecieć. Ile linczów mamy, 3? Teraz jest 7-2 Zakładając pudła, dzisiaj mamy 5-2, potem 3-2 i meczóweczka
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 11:47:46 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 11:47:46 GMT 1
Czyli jeśli dzisiaj spudłujemy, to po mordzie ksiądz powinien się ujawnić. Jeśli trafimy, to mamy jeden dodatkowy lincz, prawda?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 12:02:24 GMT 1
koło 14 spróbuję pobumelować w pracy i coś napisać
jak pisałem wczoraj - skoro myślenie nie działa odpalam czujkę wstępnie z czujki wynika że czyścimy meller/bobek (kolejność do ustalenia) + słowacki jeżeli w pierwszej dwójce trafiamy mafię, możemy myśleć o orbisonie jeżeli nie trafiamy - słowacki
tak czysto NA CZUJA brak mafii w dwójce meller/bobek powinien być sprawą dla znanego nam autora kanału kosmiczne opowieści w serwisie jutube
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 12:18:21 GMT 1
Czyli jeśli dzisiaj spudłujemy, to po mordzie ksiądz powinien się ujawnić. Jeśli trafimy, to mamy jeden dodatkowy lincz, prawda? Ta, przy czym jeszcze trzeba pamiętać, że jeżeli teraz 2 razy spudłujemy i doprowadzimy do meczówki, to mamy tak naprawdę dwie meczówki. Jedną przy stanie 3-2, którą po trafieniu mafiozy wyprowadzamy na 2-1, czyli trzeba 2 razy z kolei trafić. Przy trafieniu wcześniej mamy meczówkę przy 3-1, co nie musi być łatwiejsze (vide poprzednia edycja), ale mam wrażenie, że w tej sesji paradoksalnie mamy większą ilość uznawaną przez ogólny konsensus za zielonych. Plus jeszcze rolnik w grze.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 12:36:10 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 12:36:10 GMT 1
Czyli jeśli dzisiaj spudłujemy, to po mordzie ksiądz powinien się ujawnić. Jeśli trafimy, to mamy jeden dodatkowy lincz, prawda? Ta, przy czym jeszcze trzeba pamiętać, że jeżeli teraz 2 razy spudłujemy i doprowadzimy do meczówki, to mamy tak naprawdę dwie meczówki. Jedną przy stanie 3-2, którą po trafieniu mafiozy wyprowadzamy na 2-1, czyli trzeba 2 razy z kolei trafić. Przy trafieniu wcześniej mamy meczówkę przy 3-1, co nie musi być łatwiejsze (vide poprzednia edycja), ale mam wrażenie, że w tej sesji paradoksalnie mamy większą ilość uznawaną przez ogólny konsensus za zielonych. Plus jeszcze rolnik w grze. No z mojej perspektywy sytuacja o wiele gorsza. W poprzedniej byłem mafiozą poza podejrzeniami, w tej jestem niewinnym, który nie ma czasu ani pojęcia co zrobić xd
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 12:46:11 GMT 1
dobra kurwa teraz serio bo totalnie przestałem łapać wasz odlot
jaki jest powód oczyszczenia fryzjera
niech mi któryś uważający się za myślącego to kurwa wyłoży, bo to się nie mieści w głowie.
absolutnie wszyscy zaczęliście go omijać, a próby wrzucenia tego tematu traktujecie jako podejrzane.
To po prostu wasz zamysł, że w mafii jest ktoś grubszy? Ominęła mnie jakaś okoliczność uniewinniająca? Czy jesteśmy świadkami zbiorowej utraty resztek rozumu?
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 12:47:46 GMT 1
druga sprawa - jest jakieś powiązanie Bobek-Meller na podstawie której jestem z nim wrzucony do jednej pary czy mafia się w ten sposób bawi? Bo mam przeczucie, że tutaj dalej może nie być żadnego mafiozy
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 12:48:07 GMT 1
i gadajcie ze mną i dyskutujcie koledzy kurwa mać
|
|