|
Post by Marcin Meller on Feb 16, 2023 12:57:49 GMT 1
nie dyskutujcie z nim, to mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 13:31:07 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 13:31:07 GMT 1
To co mi się nie podoba, to że bobek próbuje jak najwięcej trupów wciągnąć przed siebie/pociągnąć za sobą i wcale nie sprawia przy tym wrażenia osoby kierującej się własnymi podejrzeniami. Gdzie wiatr zawieje; wczoraj byli chętni na Mellera to Meller, dziś pojawiają się chętni na Orbisona to jednak Orbison.
Ergo - przestał już szukać mafii, nie ma żadnych własnych podejrzeń, a zależy mu tylko na tym, by jak najdłużej przeżyć.
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 13:43:37 GMT 1
kurwa co Ty w ogóle pierdolisz za farmazony gościu kłamczuchu oszuście paskudny
od 2 czy 3 dni faktycznie nie mam spośród reszty żadnego murowanego kandydata na mafie, przetasowuje was tylko w kolejności od najbardziej do najmniej podejrzanego w zależności od tego jak mi czapka stoi i co mi do głowy przyjdzie
jak zbierały się szable na Mellera to oddalałem go w swojej kolejce stosownie to argumentując
znajdź mi oszuście post, cytat, zdanie w którym próbuję jak najwięcej trupów wciągnąć przed siebie/pociągnąć za sobą.
jak nie znajdziesz to do 15 masz czas na przeprosiny
jak nie przeprosisz to jedyne co dzisiaj zrobie to przewertuje całą grę w kontekście Twojej obecności w mafii jako swój last dance
przesadziłeś teraz, zapraszam do poloneza
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 13:49:05 GMT 1
To co mi się nie podoba, to że bobek próbuje jak najwięcej trupów wciągnąć przed siebie/pociągnąć za sobą i wcale nie sprawia przy tym wrażenia osoby kierującej się własnymi podejrzeniami. i wytłumacz mi jeszcze jedną rzecz jesteś przekonany, że jestem winny. Jakie idąc tym tokiem rozumowania winny zlinczowany mafiozo ma możliwości pociągnięcia kogoś za sobą? Jak padnę czerwony to zaczniecie brać pod uwagę moje podejrzenia, czy moje uniewinnienia? o chłopaku wjebałes się w wielkie kupsko teraz
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 13:51:14 GMT 1
wjebałeś się we wielkiego bobka
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 14:32:04 GMT 1
masz pół godziny na przeprosiny Goj Robinson
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 15:26:51 GMT 1
mariano italiano jako osoba wyłączona z grona ścisłych podejrzanych na ładne oczy i sprawdzenie deta mógłbyś kurwa czasem coś dać od siebie też
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 16, 2023 15:38:07 GMT 1
mariano italiano jako osoba wyłączona z grona ścisłych podejrzanych na ładne oczy i sprawdzenie deta mógłbyś kurwa czasem coś dać od siebie też Zgodnie z prośbą. Przy założeniu, że nie jestem tym całym OC, jak niektórzy starają się czasami sugerować między wierszami (np. Roy, Słowacki), kogo miasto jest w stanie zazielenić najbardziej na teraz? Po tych dwóch ostatnich dniach chaos, który powstał, jest dla mnie przytłaczający. Postaram się jednak choć trochę go uporządkować. Nawet sam dla siebie, ale może cokolwiek Wam pomogę. W mojej opinii ten zielony duet to Gęgul i Tate. I to oni muszą pociągnąć grę do przodu w przypadku, kiedy Viktor Tsoi nie żyje. Kogoś zazielenić trzeba, inaczej gra będzie po prostu przegrana, a z całą pewnością w gronie nniewinnych nie potrafię postawić nikogo z czwórki: Roy, Frasera, Mellera oraz Addamsowa. KOLEJNOŚĆ nie jest tu bez przyczyny. Taką mam po prostu intuicję. Poza tym pierwsza trójka pojawiała się w typach już znacznie wcześniej, była pomocna nie więcej ode mnie (a to sztuka), a nadal żyje. Ostatnia moja podejrzana, czyli Addamsowa, jest liście niepewnych z prostego względu. Praktycznie wszystkie jej podpowiedzi były w skutkach dla miasta opłakane. Czy możliwe, że Wednesday po prostu zawodzi intuicja? Jak najbardziej. Viktora też to zawiodło ostatniego dnia. Majima również poleciał z tego samego powodu. Dlatego trzeba mieć to na jedynie uwadze w kolejnych rundach, ale nie robić z tego teraz priorytetu. Mnie w ostatecznym rozrachunki i tak nikt nie bierze na poważnie, co ma absolutną rację bytu, gdyż mało się udzielałem i tempo gry mnie przytłoczyło. Ma to jednak swoje plusy dla miasta. Właściwie jeden, który może okazać się kluczowy. Olanie mnie podczas linczów powoduje, że jest jedna osoba do odstrzału dla mafii więcej, więc i jedna szansa więcej na to, że uda się trafić nam mafioza numer cztery. Może nawet dwie, jak się okaże, że ksiądz dokonał cudu. Co do naszego wieszcza Juliusza Słowackiego to jedynym typem, jaki mam, to fakt, że zaczął grać bardziej na poważnie dopiero wtedy, gdy Majima zaczął zwracać uwagę, że tego nie czyni, co stawia go w gronie ludzi podejrzanych o złe czyny. Co do bobka to się nie wypowiem, bo nie mam zielonego pojęcia. Jego gra jest dla mnie tajemnicą, więc komentowanie jego poczynań wprowadziłoby tylko jeszcze więcej chaosu. Jakbyśmy i tak nie byli już troszkę w dupie. Wszystkie moje założenia nie mają sensu, jeśli dwójka, którą wymieniłem na początku jest w mafii. Nie mam jednak w kieszeni nic lepszego na ten moment.
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 16, 2023 15:41:17 GMT 1
Zacząłem przygotowywać swoje wypociny chwilkę zanim napisałeś na forum gęgulu. Więc wyczucie masz idealnie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 15:55:38 GMT 1
Widzę, że sporo osób oddaje się pod przywództwo Gęgula.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 15:55:50 GMT 1
Okay.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 15:56:50 GMT 1
Uważam jednak, że wszystkie jego wskazania powinny być opatrzone moją kontrasygnatą.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 15:57:14 GMT 1
Gęgul, Ty prezydent, ja premier.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 15:58:11 GMT 1
To co mi się nie podoba, to że bobek próbuje jak najwięcej trupów wciągnąć przed siebie/pociągnąć za sobą i wcale nie sprawia przy tym wrażenia osoby kierującej się własnymi podejrzeniami. i wytłumacz mi jeszcze jedną rzecz jesteś przekonany, że jestem winny. Jakie idąc tym tokiem rozumowania winny zlinczowany mafiozo ma możliwości pociągnięcia kogoś za sobą? Jak padnę czerwony to zaczniecie brać pod uwagę moje podejrzenia, czy moje uniewinnienia? o chłopaku wjebałes się w wielkie kupsko teraz Nie jestem przekonany, że jesteś winny.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 15:58:13 GMT 1
Dziś akcja o kryptonimie CCM.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 15:58:41 GMT 1
Cap czy mafioza?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 15:58:53 GMT 1
Zapraszam do dyskusji.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 15:59:25 GMT 1
Moim zdaniem: i jedno, i drugie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:00:01 GMT 1
Choć muszę przyznać, że wczoraj był nawet rozmowny i ciut grzeczniejszy.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 16:03:18 GMT 1
Przyszło mi jeszcze do głowy, że tak jak wzięliśmy za punkt odniesienia uniewinnienia Doktora Redzika, tak też możemy oprzeć się na typach Środy. Jeśli będziemy strzelać w przeciwnym kierunku niż ona wskazuje, z dużym prawdopodobieństwem można założyć, że trafimy.
|
|