|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 20:35:11 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 20:35:11 GMT 1
Skład wytypowany przez Julka, czyli Orbison Meller imo możliwy Jak nie Meller, to Frajer Takie moje zdanie
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:35:17 GMT 1
Gram bardzo dobrą edycję. Jestem jednym z najczystszych w mieście i walnie przyczyniłem się do odjebania 3 mafiozów. Gdyby chociaż jeszcze ze 2 miastowych grało na zbliżonym do mnie poziomie to pewnie już świętowalibyśmy zwycięstwo. A akurat żeby coś takiego napisać w obecnym momencie, to trzeba nie mieć wstydu. Samozadowolenie w przypadku takiego zgryzu dla miasta to nie za dobry objaw. No, za to obrażanie innych graczy to rzeczywiście bardzo pro-miastowa postawa w wykonaniu bobka.
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:36:16 GMT 1
btw, w dalszym ciągu core ludzi bezsprzecznie ogarniających grę wie, że wepchnięcie mnie na przód tej kolejki to błąd
oaza tsoi gęgol italo w głębi serca nawet tate słowak
zakały nakręcone na bobka? adams - kolejny do kolekcji fajny niewinny dojebany - przypomina mi to dawną edycje gracza antóra, który będąc niewinny rozjebał całe miasto meler robinson
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:37:05 GMT 1
"w głębi serca nawet tate" xd
Te Twoje manipulacje naprawdę są bardzo słabe i jeżeli niektórzy tego nie widzą to cóż
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:37:13 GMT 1
Jako argument dlaczego na mnie dzisiaj zagłosujesz podałeś, że podejrzane jest jak bardzo próbuję wciskać przed siebie i za sobą innych do linczu. Chciałem żebyś podał dowód, nie odezwałeś się już. Nie odpowiedziałem, ponieważ Twoje rozumowanie jest obarczone tak zasadniczym defektem (polegającym najpewniej na tym, że jesteś w mafii), że uznałem to za bezcelowe. To, że wspomniałem o tym, że próbujesz wciskać przed siebie graczy do zlinczowania przecież nie oznacza, że TYLKO bądź PRZEDE WSZYSTKIM dlatego chcę Cię zlinczować. To tylko jeden z kamyczków do ogródka. a potrafisz odpowiedzieć na pytanie? kogo jak i kiedy chciałem wepchnąć? czy nie kryjesz się z tym, że dalej bełkoczesz?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:37:57 GMT 1
Mellera i Frasera z tego co pamiętam miałem na myśli, pisząc tamtego posta.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:38:38 GMT 1
Bo się obudziłeś jak się okazało, że Ty możesz lecieć.
A jak wczoraj wydawało się, że lecą Meller lub Majima to siedziałeś cicho i nie byłeś zainteresowany szukaniem mafii.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 20:38:53 GMT 1
Dziś trzeba uderzyć w kogokolwiek z dwójki Meller-Goj.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 20:39:11 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 20:39:11 GMT 1
"w głębi serca nawet tate" xd Te Twoje manipulacje naprawdę są bardzo słabe i jeżeli niektórzy tego nie widzą to cóż Ale rację ma, przeczytałem dzisiaj jego wszystkie posty i miał dużo miastowych postów z postarankiem, dość trafne uniewinnienia, zafiksowanie na Gęgulu pół gry, no nie jestem przekonany O jego niewinnosci też nie, ale teraz co do nikogo z kandydatów tej pewności nie mam
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 20:39:15 GMT 1
Ja proponowałem CCM, ale to bez znaczenia.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:39:18 GMT 1
ja to bym najchętniej w mellera zajebał dzisiaj ale nie będę nic forsować dzisiaj xD Jak bardzo jesteś o tym Mellerze przekonany? Jak coś jeszcze zdążymy zmienić, chociaż moim zdaniem w mafii nie jest. Najmniej próbuje pakować innych w kolejki przed siebie i jego ofensywa na mnie w d1 była imo naturalna w ogóle nie jestem xD paranoicznie boję się mafii z mellerem i z bobkiem, co byłoby firmóweczką mellera, czytając dzisiaj pierwsze 2 dni pod tezę w chuj tam wszystko pasuje najpierw twardo wchodzi w 'kofola niewinny', a potem w momencie jak zaczyna się robić gęściej sam wielokrotnie zaczyna go podejrzewać, ale jest to przy tym na miękko, żeby za bardzo nie reznowało w temacie (to samo wczoraj napisał o bobku) wczoraj też to wejście all in zlinczujcie mnie jak padnę niewinny to bobek jako nastawione już na grę na jednego z pary równie dobrze obaj mogą być niewinni i teraz się po prostu zastanawiam czy iść za głosem serca i wyjebać dzisiaj orbisona, czy iść za głosem rozumu i spróbować zlinczować kogoś z pary meller/bobek mając jeszcze ten margines błędu i wtedy wrócić do drugiego/orbisona
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 16, 2023 20:39:28 GMT 1
Monetą można rzucić.
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:40:12 GMT 1
Meller na mnie głosuje, bo go uniewinniłem a Ty na mnie głosujesz bo go wpierdalam w siebie przed kolejke
dwa inne bieguny, ale z prawdą mijacie się tak samo
a brak frazesa w jakiejkolwiek kolejce do linczu to jebana farsa
czyli piszesz głupoty, albo chcesz mnie wjebać bo w obecnej sytuacji miasta przypominam o takim graczu jak frazes. Chyba, że uniewnniasz frazesa i dlatego tak Ci to śmierdzi?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 20:40:49 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 20:40:49 GMT 1
Jedyne co mi się nie podobało, to jak wczoraj bobek powiedział, że trzeba nie mieć serca, żeby linczowac japonca, po czym poszedł i oddał na niego głos
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 20:41:26 GMT 1
Wbrew pozorom moneta to nie jest taki zły pomysł. Powinna mieć większą skuteczność ode mnie xd
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 16, 2023 20:41:39 GMT 1
Nie potrafię wskazać na bobka w tej grze dziś. Może jutro, jeśli zostaniemy przy założeniu, że ktoś z trójki Meller/Orbison/Bobek musi polecieć, ale nie jest on moim priorytetem. Najwyżej zjebie tę grę.
Wiem, że każdy nikt nie chce się wpieprzyć na minę i mieć kolejnego niewinnego na sumieniu, ale do końca linczu pozostało 20 minut, wiec trzeba wybrać.
Meller czy Orbison?
TATE - Zostawiasz głos na Mellerze?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 20:42:07 GMT 1
Jak bardzo jesteś o tym Mellerze przekonany? Jak coś jeszcze zdążymy zmienić, chociaż moim zdaniem w mafii nie jest. Najmniej próbuje pakować innych w kolejki przed siebie i jego ofensywa na mnie w d1 była imo naturalna w ogóle nie jestem xD paranoicznie boję się mafii z mellerem i z bobkiem, co byłoby firmóweczką mellera, czytając dzisiaj pierwsze 2 dni pod tezę w chuj tam wszystko pasuje najpierw twardo wchodzi w 'kofola niewinny', a potem w momencie jak zaczyna się robić gęściej sam wielokrotnie zaczyna go podejrzewać, ale jest to przy tym na miękko, żeby za bardzo nie reznowało w temacie (to samo wczoraj napisał o bobku) wczoraj też to wejście all in zlinczujcie mnie jak padnę niewinny to bobek jako nastawione już na grę na jednego z pary równie dobrze obaj mogą być niewinni i teraz się po prostu zastanawiam czy iść za głosem serca i wyjebać dzisiaj orbisona, czy iść za głosem rozumu i spróbować zlinczować kogoś z pary meller/bobek mając jeszcze ten margines błędu i wtedy wrócić do drugiego/orbisona Ja zupełnie nie mam pojęcia, decyduj. Pójdę jak wskażesz
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:42:14 GMT 1
Nie chce mi się już z Tobą przekrzykiwać bobek. Chcecie to możecie mnie odjebać, mnie jest wszystko jedno. Będziecie tylko żałować.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:42:49 GMT 1
w ogóle nie jestem xD paranoicznie boję się mafii z mellerem i z bobkiem, co byłoby firmóweczką mellera, czytając dzisiaj pierwsze 2 dni pod tezę w chuj tam wszystko pasuje najpierw twardo wchodzi w 'kofola niewinny', a potem w momencie jak zaczyna się robić gęściej sam wielokrotnie zaczyna go podejrzewać, ale jest to przy tym na miękko, żeby za bardzo nie reznowało w temacie (to samo wczoraj napisał o bobku) wczoraj też to wejście all in zlinczujcie mnie jak padnę niewinny to bobek jako nastawione już na grę na jednego z pary równie dobrze obaj mogą być niewinni i teraz się po prostu zastanawiam czy iść za głosem serca i wyjebać dzisiaj orbisona, czy iść za głosem rozumu i spróbować zlinczować kogoś z pary meller/bobek mając jeszcze ten margines błędu i wtedy wrócić do drugiego/orbisona Ja zupełnie nie mam pojęcia, decyduj. Pójdę jak wskażesz już wczoraj w mordzie mafia się śmiała z moich pomysłów xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 20:43:32 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 20:43:32 GMT 1
Jak dla mnie Meller jest ciągle valid opcją, a w ogóle zgadzam się z Julkiem, że pewnie on plus Roy, więc mogę zostawić
|
|