|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:23:35 GMT 1
Jakie puste naczynie? Szanujcie się i nie opowiadajcie głupot. Gram bardzo dobrą edycję. Jestem jednym z najczystszych w mieście i walnie przyczyniłem się do odjebania 3 mafiozów. Gdyby chociaż jeszcze ze 2 miastowych grało na zbliżonym do mnie poziomie to pewnie już świętowalibyśmy zwycięstwo.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 20:23:57 GMT 1
Nie to, że wierzę w mafię z Orbinsonem i Fraserem, ale Antura to dość nieprzewidywalny MG. Mógł uznać, że skoro się wylosowało, to chuj, tak zostawiamy. no dlatego ja nawet nie mówię o szachrajstwach mg bo rachunek prawdopodobieństwa daje równe szanse na każdą mafię ale rachunek prawdopodobieństwa nie obejmuje zachowania graczy a jakie są szanse że zagrają na: glona, glona, glona, próbował-ale-skończył-glonem kofolę i puste naczynie orbisona jeśli nie ogarniają inaczej, to czemu mieliby tak nie zagrać? Ja sobie nie wyobrażam Orbinsona w roli lidera miasta a jeśli dodamy do tego, że ktoś może nie mieć czasu, to już w ogóle jest to do wyobrażenia
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:24:25 GMT 1
na swojego wroga i kontrkandydata mianuje orbisona. Nie dam chyba rady cytować jego postów i próbować nadać im sensu bo to jeden wielki dwojaki bełkot, kasza manna. Po prostu się nie da. Ale jeżeli w takiej sytuacji jak jest teraz uznacie, że taki właśnie miałki i śliski typ pusty jak bęben ma większe szanse na niewinność + jest wam więcej jutro dać to nie będę sie nawet wkurwiał - te osoby po prostu dadzą wyraz swojemu skrajnemu brakowi rozsądku.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 20:26:08 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 20:26:08 GMT 1
Pisałem 3 razy posta, po czym 3 razy stwierdzałem, że to co napisałem nie ma sensu
Orbison mam wrażenie, że byłby konsensusem, ale dalej nie mam 100% przekonania. To jego napierdalanie w Środę jest imo znowu miastowym zacietrzewieniem
Bobek, kurwa, bobek Chyba tylko zawierzając nasz los testamentowi ś.p. Reda z d1 oddałbym ten głos
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:26:13 GMT 1
jeszcze do tego bezczelnie wam na mój temat kłamie i ucina temat bo wie że nie jest w stanie go obronić
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:27:15 GMT 1
Red jak już po wszystkich linczach i mordach zdążyło się okazać nie zagrał najlepszej gry i napisał fatalny testament
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:27:53 GMT 1
Tate, przecież ja już od dawna nie napierdalam w Środę. Jest dla mnie w tej chwili 3 najczystsza w mieście. Przyznaję, że trochę się zagalopowałem w pewnym momencie i przestałem kierować argumentami racjonalnymi.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:29:02 GMT 1
jeszcze do tego bezczelnie wam na mój temat kłamie i ucina temat bo wie że nie jest w stanie go obronić Ale gdzie kłamię i który temat ucinam? Wijesz się i obrażasz, więc nie bardzo wiem o czym właściwie mam z Tobą rozmawiać. Staram się do części argumentów odnieść, ale reszta to dyrdymały, więc nie jest mi łatwo.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:29:54 GMT 1
analizuje sobie na boku fragmenty Orbisona, ale jak pewnie sam próbowałeś jest to mega chujowe zajęcie, jego treść to taka postowa margaryna. Jak na przykład mam się odnieść do czegoś takiego, bobku?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 20:29:55 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 20:29:55 GMT 1
Tate, przecież ja już od dawna nie napierdalam w Środę. Jest dla mnie w tej chwili 3 najczystsza w mieście. Przyznaję, że trochę się zagalopowałem w pewnym momencie i przestałem kierować argumentami racjonalnymi. Jeszcze wczoraj oddawałeś na nią głos, a dosłownie chwilę temu pisałeś, że nie wykluczasz jej w mafii Zresztą z czym ty się kurwa chcesz kłócić, jak ci piszę, że cię to moim zdaniem uniewinnia?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:30:17 GMT 1
To są te Twoje koronne argumenty, na które nie chcę odpowiedzieć i przed którymi uciekam?
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:30:21 GMT 1
Orbison mam wrażenie, że byłby konsensusem, ale dalej nie mam 100% przekonania. To jego napierdalanie w Środę jest imo znowu miastowym zacietrzewieniem Orbison to cwaniak i wie, że rozpatrywanie Adams go uniewinnia. Dodatkowo atakował ją pierwsze dwa dni więc spina się to z całą grą i jest dobrą i bezpieczną postawą.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:31:33 GMT 1
Tate, przecież ja już od dawna nie napierdalam w Środę. Jest dla mnie w tej chwili 3 najczystsza w mieście. Przyznaję, że trochę się zagalopowałem w pewnym momencie i przestałem kierować argumentami racjonalnymi. Jeszcze wczoraj oddawałeś na nią głos, a dosłownie chwilę temu pisałeś, że nie wykluczasz jej w mafii Zresztą z czym ty się kurwa chcesz kłócić, jak ci piszę, że cię to moim zdaniem uniewinnia? Nie jestem w mafii, żeby się ekscytować tym, że mnie ktoś uniewinnia. Wysłałem na nią głos tylko po to, żeby zdjąć głos z Mellera i przemyśleć sytuację. Już to tłumaczyłem. Równie dobrze mógłbym wysłać na Ciebie lub na siebie (tego regulamin zabrania).
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 16, 2023 20:32:38 GMT 1
addams, tate, mariano ustalcie/ustalmy jednego kandydata i w niego napierdalando, czegoś się musimy trzymać - trzymamy tego, że w czwórkę jesteśmy czyści bo dzisiaj to tam chuj, ale później jak się podzielicie to chuj i cześć i nara jak w tej grupie jednak jest mafioza to trudno, całe miasto zbiorowy zanik mózgu i tyle, nikt tego nie będzie roztrząsał to ja bym dał w bobka. Ja już od sporego czasu mówię, że bobek orbinson. Ja bym dał w Orbisona, ale jak będzie konsensus na bobka, to trudno. Mellera już zostawiamy w spokoju? Jednak?
|
|
|
Post by bobek on Feb 16, 2023 20:32:40 GMT 1
analizuje sobie na boku fragmenty Orbisona, ale jak pewnie sam próbowałeś jest to mega chujowe zajęcie, jego treść to taka postowa margaryna. Jak na przykład mam się odnieść do czegoś takiego, bobku? Jako argument dlaczego na mnie dzisiaj zagłosujesz podałeś, że podejrzane jest jak bardzo próbuję wciskać przed siebie i za sobą innych do linczu. Chciałem żebyś podał dowód, nie odezwałeś się już. Pytałem jeszcze o to, że Twoim zdaniem padam z czerwonym kolorem i jeszcze mogę kogoś za sobą pociągnąć. A pociągnę za sobą, ale dlatego że padnę zielony i pociągnę zdaje się Ciebie. Chociaż tyle dobrze, że wjebałeś się w bobka
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 16, 2023 20:33:14 GMT 1
to ja bym dał w bobka. Ja już od sporego czasu mówię, że bobek orbinson. Ja bym dał w Orbisona, ale jak będzie konsensus na bobka, to trudno. Mellera już zostawiamy w spokoju? Jednak? ja to bym najchętniej w mellera zajebał dzisiaj ale nie będę nic forsować xD
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 20:34:01 GMT 1
to ja bym dał w bobka. Ja już od sporego czasu mówię, że bobek orbinson. Ja bym dał w Orbisona, ale jak będzie konsensus na bobka, to trudno. Mellera już zostawiamy w spokoju? Jednak? Ja chciałbym zlinczować obu, więc mogę głosować w obu, jeśli tak zdecydujecie z Gęgiem i Tate'm
|
|
|
Rozgrywka
Feb 16, 2023 20:34:01 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 16, 2023 20:34:01 GMT 1
Gram bardzo dobrą edycję. Jestem jednym z najczystszych w mieście i walnie przyczyniłem się do odjebania 3 mafiozów. Gdyby chociaż jeszcze ze 2 miastowych grało na zbliżonym do mnie poziomie to pewnie już świętowalibyśmy zwycięstwo. A akurat żeby coś takiego napisać w obecnym momencie, to trzeba nie mieć wstydu. Samozadowolenie w przypadku takiego zgryzu dla miasta to nie za dobry objaw.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 16, 2023 20:34:31 GMT 1
Jak na przykład mam się odnieść do czegoś takiego, bobku? Jako argument dlaczego na mnie dzisiaj zagłosujesz podałeś, że podejrzane jest jak bardzo próbuję wciskać przed siebie i za sobą innych do linczu. Chciałem żebyś podał dowód, nie odezwałeś się już. Nie odpowiedziałem, ponieważ Twoje rozumowanie jest obarczone tak zasadniczym defektem (polegającym najpewniej na tym, że jesteś w mafii), że uznałem to za bezcelowe. To, że wspomniałem o tym, że próbujesz wciskać przed siebie graczy do zlinczowania przecież nie oznacza, że TYLKO bądź PRZEDE WSZYSTKIM dlatego chcę Cię zlinczować. To tylko jeden z kamyczków do ogródka.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 16, 2023 20:35:04 GMT 1
Ja bym dał w Orbisona, ale jak będzie konsensus na bobka, to trudno. Mellera już zostawiamy w spokoju? Jednak? ja to bym najchętniej w mellera zajebał dzisiaj ale nie będę nic forsować dzisiaj xD Jak bardzo jesteś o tym Mellerze przekonany? Jak coś jeszcze zdążymy zmienić, chociaż moim zdaniem w mafii nie jest. Najmniej próbuje pakować innych w kolejki przed siebie i jego ofensywa na mnie w d1 była imo naturalna
|
|