|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:42:12 GMT 1
Widzę, że teraz gra się w mafię śmiertelnie poważnie.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:42:29 GMT 1
Ja bardzo lubię Viktor Korchnoi. Chciałem zapytać, czyś szachista, ale jeszcze by mnie z gry wyjebali. Nie, po prostu lubię Rosjan, którzy potrafią pięknie palić papierosy, nazywają się Viktor, a ich nazwisko kończy się literami "oi".
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 0:42:43 GMT 1
Nosz do chuja wafla, nie ma jak zajebać się w akcji na mieście w sam raz na pierwszy dzień. Nadrobiłem na szybko i zaraz będę się wgłębiać. Tak pobieżnie: - Tate i Antóra chyba na razie najbardziej naturalnie i spójnie. Sugoi. Lewandowski trochę mało logicznych wniosków, ale zapodał i tłumaczył je w sposób na tyle naturalny, że ciężko się do czegoś na razie przyczepić. - To, co robi Wednesday wali jak stąd do Osaki. Po paru nielogicznych pierdach i "wielkim wyjściu na pomoc miastu" próbuje chwycić lejce i... po kimś aspirującym do liderowania spodziewałbym się raczej szerszego spojrzenia na temat, wchodzenia w interakcje od góry do dołu, a nie przyjebania się do jednego gracza (co zresztą Meller słusznie skontrował jako "szukanie mafiozy w graczu zamiast szukania mafiozów") o typy, których nawet nie przeczytała (!) i zapodawanie shortlist, a potem (po całkiem celnych kontrach) uznania go za niewinnego, zapodania WŁASNEJ shortlisty na dobranoc i heja, nara. Brzmi to albo jak jakiś pięciowarstwowy plan zakręcony jak nudle w ramenie albo zwyczajny brak spójności. No im dłużej to czytam, tym mniej mi się to wszystko klei. - Tsoi, ewidentnie kitrając potencjał, kompletnie nic nie wnosi do tematu. Trochę mnie dziwi aż taka ostrożność, w sumie bardziej śmierdziałoby mi to rolą niż mafią, ale no nie do pokolorowania na ten moment. Liczę na rozkręcenie. - oaza bardzo fajne wejście do tematu. - Nie rozumiem, skąd więcej chęci do cisnięcia Orbisona - którego w żadnym wypadku uniewinniam, ale przynajmniej miał momenty naturalnego wejścia w temat - niż takiego Szu czy bobka. Jak ktoś słusznie zauważył w poprzedniej edycji, tych nieobecnych albo shitpostujących fajnie jest chociaż docisnąć głosami, a tymczasem Szu ma cały jeden, a bobek nic. Żadnej roli nie mam, daj żyć człowieku. Poza tym załóżmy, że mam rolę i jest, jak mówisz, po cóż wtedy mówisz mafii, że mam rolę? Są dwa rozwiązania, myślisz, że mam rolę i jesteś idiotą, albo nie uważasz, że mam rolę i tylko tak piszesz. Idiotą nie jesteś, więc ustalmy jedno, nie uważasz, że mam rolę. Zostawiając na boku co myślę (chociaż już sobie odpowiedziałeś) - warto było to napisać chociażby dla uzyskania chyba najbardziej naturalnego posta, jakiego do tej pory napisałeś.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:43:00 GMT 1
Andrew zbyt dosłownie wszystko bierzesz. mejbi bejbi ale wychodzę z założenia, że sensowny miastowy chce, żeby inni miastowi go rozumieli, a nie napierdala szaradami Otóż to. Dobrym przykładem jestem ja.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 0:43:22 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 0:43:22 GMT 1
Nigdzie się nie miotam tate, skończ z tym tylko przeczytaj jeszcze raz o co tam chodziło.
Słowacki niewinny, witam szanownego poetę.
Orbinson fajny ostatni foruming
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:44:34 GMT 1
Żadnej roli nie mam, daj żyć człowieku. Poza tym załóżmy, że mam rolę i jest, jak mówisz, po cóż wtedy mówisz mafii, że mam rolę? Są dwa rozwiązania, myślisz, że mam rolę i jesteś idiotą, albo nie uważasz, że mam rolę i tylko tak piszesz. Idiotą nie jesteś, więc ustalmy jedno, nie uważasz, że mam rolę. Zostawiając na boku co myślę (chociaż już sobie odpowiedziałeś) - warto było to napisać chociażby dla uzyskania chyba najbardziej naturalnego posta, jakiego do tej pory napisałeś. Musiałem jakoś bronić się przed szpiegiem, prawda?
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 0:47:41 GMT 1
Nigdzie się nie miotam tate, skończ z tym tylko przeczytaj jeszcze raz o co tam chodziło. Jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:49:43 GMT 1
Dobra, Wiktor też jest spoko.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:50:53 GMT 1
Jeszcze mi powiedz czy mam dobrze głos wycelowany.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:53:12 GMT 1
Czyli jest nas czworo: Emma Watson, Wiktor, Wielki Szu i ja. Całkiem sporo, jak na pierwsze posiedzenie Rady Miastowych Mędrców.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 0:53:28 GMT 1
Antóra, ale co jest złego w takim wniosku po paru h rozgrywki, gdy kilku graczy się jeszcze nawet nie wypowiedziało/nie uaktywniło? IMO "na dwoje babka wróżyła" to jest bardzo naturalne podejście na obecnym etapie. W sumie skoro "na dwoje babka wróżyła" to naturalna konsekwencja obecnego etapu rozgrywki, to skąd pytanie o brak treści akurat u Antóry? W sensie - to właśnie rozumiem jako brak treści, chyba że to rozróżniasz.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:54:23 GMT 1
Jeszcze mi powiedz czy mam dobrze głos wycelowany. Mnie pytasz, dobrodzieju?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:55:41 GMT 1
Pierwsze posiedzenie Rady Miastowych Mędrców odbędzie się jutro wieczorem w katakumbach katedry Świętego Jana.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 0:56:25 GMT 1
Czyli jest nas czworo: Emma Watson, Wiktor, Wielki Szu i ja. Całkiem sporo, jak na pierwsze posiedzenie Rady Miastowych Mędrców. A Szu to na jakiej podstawie?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:57:14 GMT 1
Moją lojalność łatwo kupić, twierdzisz, z takim przekonaniem, że jestem niewinny, a mój głos staje się twoim. Moja rozumność jest mimo wszystko przeceniona, jak zauważył bodaj Janusz to bardziej talent do shitpostingu.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:58:02 GMT 1
Nie oglądałeś filmu z Janem Nowickim?
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 1:00:01 GMT 1
Nie oglądałeś filmu z Janem Nowickim? Akurat mu coś wypadło i nie mógł przyjść
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:01:04 GMT 1
Moją lojalność łatwo kupić, twierdzisz, z takim przekonaniem, że jestem niewinny, a mój głos staje się twoim. Moja rozumność jest mimo wszystko przeceniona, jak zauważył bodaj Janusz to bardziej talent do shitpostingu. Tak naprawdę zaprosiłem Cię na Radę Miastowych Mędrów tylko na podstawie nicku. Wybacz, nie chciałem Cię urazić.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 1:02:23 GMT 1
Nie oglądałeś filmu z Janem Nowickim? Akurat mu coś wypadło i nie mógł przyjść Przecież poległ w grudniu.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 1:04:12 GMT 1
To pewnie dlatego
|
|