|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:30:36 GMT 1
Jak nie, pressujcie sobie sami.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 0:30:52 GMT 1
Po której stronie barykady Słowacki by nie był, poziom drastycznie spadł od kiedy się pojawił.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 0:31:16 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 0:31:16 GMT 1
Emmo, a co sądzisz o Antórze i czy nie masz wrażenia, że w jego postach jest dużo słów, a mało treści? I czy to wynika ze stylu pisania czy z czegoś innego? Trochę odniosłam takie wrażenie ale nie wczytywałam się w jego posty głębiej. Z czego to wynika na ten moment nie potrafię odpowiedzieć.
W czyje posty wczytywałeś się głębiej i masz o tej osobie inne wnioski niż "na dwoje babka wróżyła" lub bardziej swojsko "chuj wie"?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 0:32:29 GMT 1
Nie no, teoria, że Antóra mało treściwy trochę z dupy. Całkiem logiczna i celna krytyka i Watson i Addams. To są raczej gracze, do których cichociemny i mało treściwy mafioza podchodziłby ostrożnie. No nie wiem, może i tak, takie miałem wrażenie w kilku momentach, ale jutro może sobie przejrzę jeszcze raz.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 0:33:56 GMT 1
Antóra, ale co jest złego w takim wniosku po paru h rozgrywki, gdy kilku graczy się jeszcze nawet nie wypowiedziało/nie uaktywniło?
IMO "na dwoje babka wróżyła" to jest bardzo naturalne podejście na obecnym etapie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:35:33 GMT 1
Jakich znacie Wiktorów? Wiktor Bater, Wiktor Stopa, Viktor Valdes...
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 0:35:35 GMT 1
Wolałabym jeszcze raz dokładniej poczytać graczy niż hip hip hura od razu się wypowiadać o nich.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:35:46 GMT 1
Jest też trzecie rozwiązanie, kochany Majima napisał, że mam rolę, bo naprawdę tak pomyślał, ale jako mafiozo nie przekalkulował, że żaden inteligentny mieszkaniec by nie powiedział tego publicznie.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 0:36:21 GMT 1
Jak ktoś zgadnie, skąd to cytat, to podzielę się swoimi przeczuciami. grubson - na szczycie
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:37:16 GMT 1
Roy do odstrzału jutro.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 0:37:56 GMT 1
emma watson trolluje
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:38:18 GMT 1
Ja bardzo lubię Viktor Korchnoi.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 0:38:28 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 11, 2023 0:38:28 GMT 1
Antóra, ale co jest złego w takim wniosku po paru h rozgrywki, gdy kilku graczy się jeszcze nawet nie wypowiedziało/nie uaktywniło? IMO "na dwoje babka wróżyła" to jest bardzo naturalne podejście na obecnym etapie. O jednej czy 2 osobach - nic. Czy nawet o 5. Ale tu mam wrażenie, że o każdym pada taka odpowiedź.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:39:01 GMT 1
Za poważnie traktuje tę grę. Ciężko będzie z nim wytrzymać dłużej niż dzień.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 0:39:08 GMT 1
A co do Mellera jako miejskiego psa pasterskiego - aż za perfekcyjnie i za pewnie siebie mi to wszystko wygląda. Rozważałbym nawet opcję mafijnej gównoburzy rozkręconej między nim a Addams. Podobne wnioski do Orbisona. Nie, żeby to na razie o czymś świadczyło w kontekście waszego koloru, ale na razie uważam was za zielonych z całokształtu. Co do głównych orędowników głosowania na Orbisona: - kaczucha jako pierwsza rzuciła taki pomysł i nie uzasadniła, mimo że pytałem kurwa. Nieładnie. Szczególnie że potem sugeruje, że Orbison nie jest łatwym typem czyli ALBO chce na niego głosować nie mając w zasadzie przesłanek, ALBO wie coś, czego reszta z nas nie wie. Suspiszys. Zaczepki w stronę bobka props, ale bobek i Szu to ostatecznie łatwe cele, bo chuja grają. Przypierdolka do oazy jak na razie bezpodstawna. - Środy uzasadnienie głosu było chyba kurwa jeszcze gorsze, niż brak uzasadnienia kaczki. Posty kreacyjne Orbisona + parę opartych na grze, która do jakiegoś tam momentu się zadziała - dyskusja toczyła się wokół głosów na mnie, Roy pociągnął temat. Dlaczego to ma być argument przeciwko niemu? Sporo miotania się, dziur w logice, ciężko wyczuć o co tu chodzi. Z drugiej strony więcej zdecydowanych typów, gdzie kaczucha tak niby by chciała, ale się wstydzi, czy coś Na wyczutkę bardziej kaczor mafia, ale u Wednesday strasznie nie podoba mi się ten kontrast zdecydowanych typów i miotania się w obronie. Równie dobrze po prostu oboje mogą chujowo typować, co nie
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:39:30 GMT 1
A sztywniak może być w mafii równie dobrze jak wesołek.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 0:40:29 GMT 1
Andrew zbyt dosłownie wszystko bierzesz.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:40:54 GMT 1
Ja bardzo lubię Viktor Korchnoi. Chciałem zapytać, czyś szachista, ale jeszcze by mnie z gry wyjebali.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 11, 2023 0:41:43 GMT 1
Za pytanie mogące ujawnić prawdziwą tożsamość.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 0:41:59 GMT 1
Andrew zbyt dosłownie wszystko bierzesz. mejbi bejbi ale wychodzę z założenia, że sensowny miastowy chce, żeby inni miastowi go rozumieli, a nie napierdala szaradami
|
|