|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 10:54:22 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 10:54:22 GMT 1
Pojebało was wszystkich z tymi radami mędrców w pierwszy dzień, zabraniam
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 10:56:41 GMT 1
Jeśli ktoś musi mówić o tym, że jest mędrcem, to jest chuj, a nie mędrcem.
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 11, 2023 10:57:03 GMT 1
Dzień Dobry,
Mój świętej pamięci przyjaciel Profesor(!) Bogusław Wolniewicz miał taką znakomitą maksymę, że "Filozofia wypowiada się ostatnia". Zgodnie z tym duchem postanowiłem przeczekać nocny rozgardiasz i nie wdawać się w dyskusje.
Wasz skromny literat, któremu przyszło opisywać dzieje naszego małego miasteczka, nie zamierza jednak pozostawać dłużej anonimowy. Dlatego też witam was wszystkich serdecznie, jednocześnie mafiozom wysyłam znak ostrzegawczy. Jesteście obserwowani.
Jeśli zimową nocą któreś z nas zginie, niech się nie lęka. Znajdzie wieczną chwałę na kartach mojej nowej powieści.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 11:05:09 GMT 1
Serio Calvino aż tak bardzo nie było o czym się wypowiedzieć?
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 11:08:30 GMT 1
Viktor to na razie najbardziej pożyteczny miastowy. Doskonały lep na mafię. Doskonałym lepem na mafię był - jak się zdaje - mój wczorajszy niedopracowany wpis o Coju, w którym przedstawiłem niedopracowaną alternatywę. Od razu mówię, że to lep niezamierzony, bowiem celem wysokiego, niedopracowanego pressingu miał być Coj. Nie mogę jednak narzekać, bo niezamierzony efekt tego pressingu jest znakomity. Mafia jest jak futbol - czasami błędne decyzje prowadzą do dobrych rezultatów. Przyczepili się wówczas do mnie Meller, Antóra, Gęgul i Kofola. W tym gronie na pewno jest ktoś z mafii. Sprawę badał też Tate, ale w nastroju poszukiwania prawdy, co go zdecydowanie uniewinnia.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 11:09:08 GMT 1
janusz lewandowski niewinny
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 11, 2023 11:09:16 GMT 1
Serio Calvino aż tak bardzo nie było o czym się wypowiedzieć? Na początku zawsze warto się przywitać, niewychowana pannico.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 11:09:39 GMT 1
wednesday chyba tez
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 11:10:11 GMT 1
i oaza
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 11:12:46 GMT 1
Viktor to na razie najbardziej pożyteczny miastowy. Doskonały lep na mafię. Doskonałym lepem na mafię był - jak się zdaje - mój wczorajszy niedopracowany wpis o Coju, w którym przedstawiłem niedopracowaną alternatywę. Od razu mówię, że to lep niezamierzony, bowiem celem wysokiego, niedopracowanego pressingu miał być Coj. Nie mogę jednak narzekać, bo niezamierzony efekt tego pressingu jest znakomity. Mafia jest jak futbol - czasami błędne decyzje prowadzą do dobrych rezultatów. Przyczepili się wówczas do mnie Meller, Antóra, Gęgul i Kofola. W tym gronie na pewno jest ktoś z mafii. Sprawę badał też Tate, ale w nastroju poszukiwania prawdy, co go zdecydowanie uniewinnia. Czy wyobrażam sobie, że Addams, która mnie wówczas mocno uniewinniała, też jest w mafii? Jak najbardziej to mogła być zagrywka mafiozy. Ale całokształt gry Addams wskazuje na ten moment, że w mafii raczej nie jest.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 11:13:04 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 11:13:04 GMT 1
bobek na razie 4 posty związane z grą i 4 uniewinnienia, noted
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 11:15:03 GMT 1
Tate, kogo dzisiaj. Podziel się swoją perspektywą.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 11:15:35 GMT 1
Mam osobistą prośbę do dwóch nocnych spamerów. Zwolnijcie trochę z tym napierdalaniem postów. Rozumiem że wam miło rozmawiało się w nocy. Nie psujcie przejrzystości rozgrywki takim pisaniem. Dajcie niewinnym czas zaprezentowanie swojej gry aby potencjalni mafiozi popełnili błędy. Wiem że są tutaj podjarane osoby edycję ale zagłuszanie innych osób nic nie da. Nie wygramy jeśli spora część graczy nie da rady się przebić przez te posty i się uniewinnić. Współczuję wszystkim co by chcieli dzisiaj wejść w grę i muszą czytać cały temat. Przypomnę starą maksymę "im mniej ciebie w mieście, tym więcej w mafii". Czasem lepiej jest poobserwować gdyż wtedy widzi się najwięcej.
Sama nie potrafiłam przebić się przez te posty co spowodowało spadek mojego zaangażowania. Z góry przepraszam za takie narzekanie ale takie odczucia mam w tym momencie.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 11:16:53 GMT 1
Przyczepili się wówczas do mnie Meller, Antóra, Gęgul i Kofola. W tym gronie na pewno jest ktoś z mafii. dlaczego?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 11:16:54 GMT 1
To jest moja prośba ale jak wy się do tego ustosunkujecie to od was zależy.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 11:20:56 GMT 1
Chętnie bym pogrillowała dzisiaj takie osoby jak: -Hari Pota -Kofola -Wielki Szu -bobek -Antóra Strzelając z wydźwięki tematu.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 11:21:07 GMT 1
Przyczepili się wówczas do mnie Meller, Antóra, Gęgul i Kofola. W tym gronie na pewno jest ktoś z mafii. dlaczego? Ponieważ mój niedopracowany wpis o Coju, w którym przedstawiłem niedopracowaną alternatywę, był łatwym celem do ataku. Zaatakowali na pewno miastowi, całkiem rozsądnie, bo była w moim wpisie nieścisłość, ale zaatakował też z pewnością co najmniej jeden ogarnięty mafiozo, żeby narobić smrodu wokół mojej niewinnej osoby.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 11:21:20 GMT 1
Mam osobistą prośbę do dwóch nocnych spamerów. Zwolnijcie trochę z tym napierdalaniem postów. Rozumiem że wam miło rozmawiało się w nocy. Nie psujcie przejrzystości rozgrywki takim pisaniem. Dajcie niewinnym czas zaprezentowanie swojej gry aby potencjalni mafiozi popełnili błędy. Wiem że są tutaj podjarane osoby edycję ale zagłuszanie innych osób nic nie da. Nie wygramy jeśli spora część graczy nie da rady się przebić przez te posty i się uniewinnić. Współczuję wszystkim co by chcieli dzisiaj wejść w grę i muszą czytać cały temat. Przypomnę starą maksymę "im mniej ciebie w mieście, tym więcej w mafii". Czasem lepiej jest poobserwować gdyż wtedy widzi się najwięcej.
Sama nie potrafiłam przebić się przez te posty co spowodowało spadek mojego zaangażowania. Z góry przepraszam za takie narzekanie ale takie odczucia mam w tym momencie.
+1, przeczytanie całego tematu dzisiaj było bolesne
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 11:23:25 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 11:23:25 GMT 1
Tate, kogo dzisiaj. Podziel się swoją perspektywą. Jakby lincz był za 5 minut, to oddałbym głos na bobka, jego gra jest kontrproduktywna. Mógłbym w obecnym momencie wymienić jak on 10 osób, napisać że są niewinni i mieć rację w 50%. Poza tym z jakiegoś powodu na razie nie podoba mi się Gęgul. Niby w miarę aktywny, ale nie odsłania się za bardzo. Podszczypuje, ale nie wychodzi na pierwszy plan. Jego typy w pewnym stopniu pokrywają się z moimi ale to na pewno nikogo nie uniewinnia na moment obecny. Słowacki spammer i prowokator, bardzo szybko sam siebie umieścił w "radzie mędrców" w środku nocy. Śmierdzący typ. Ale to takie przemyślenia od rana, bez dogłębnego riserczu jeszcze.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 11:24:59 GMT 1
tate odczepisz sie w końcu ode mnie?
|
|