|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 9:59:16 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 10:00:51 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 10:00:51 GMT 1
Orbisonie, co sprawia, że Antóra jest w tym momencie dość zazieleniony w Twojej hierarchii, biorąc pod uwagę Twoją wczorajszą interakcję z tym graczem? Przejrzałem dziś rano jego posty i przede wszystkim ilość interakcji, które sam inicjuje, co więcej to, że wczoraj miałem (i po części nadal mam) wrażenie, że w niektórych jego postach jest za dużo słów w stosunku do treści i nawet zwracam na to uwagę innych, jeszcze nie musi oznaczać, że muszę go sam uważać za mafię. Antóra był dla mnie wczoraj bardzo fajnym punktem, o odniesienie się do którego warto poprosić innych graczy, szczególnie, że jest aktywny, więc ciężko się wykręcić od odpowiedzi. I tak np. bardzo zaplusowała Watson, twierdząc z grubsza, że nie wie i nic nie sądzi, co jest tym bardziej naturalne, że właśnie o Antórze łatwo by było COŚ (cokolwiek, byle zadowolić pytającego) powiedzieć.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 10:12:01 GMT 1
Andrew Tate Antóra bobek Emma Watson
Gęgul Gęg Hari Pota Italo Calvino James Fraser
Janusz Lewandowski Jordan Peterson Juliusz Słowacki Kofola
Majima Gorō Marcin Meller oaza Roy Orbison
Sarius Viktor Tsoi Wednesday Addams Wielki Szu yennefer
Hoho
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 10:26:09 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 10:26:09 GMT 1
Antóra - niewątpliwy potencjał, ale niewiele daje od siebie. Jego cały early game opiera się na dwóch prostych kwestiach Podejrzany Lewandowski. Podejrzana Wendesday. Tylko czy aby na pewno tak jest? No więc zobaczmy: Lewandowski to akurat powtórzył niemal idealnie wczorajsze zachowanie mafijnego Kubusia. On też najpierw widział gdzieś świeżaki, a dopiero potem się zastanowił, że przecież świeżak też może być w mafii. Wczoraj (a właściwie już przedwczoraj) tak samo zrobił też Pietrowicz, który był niewinny. Ciekawe, że akurat porównanie do Kubusia Antóra zapamiętał, a już do Pietrowicza pominął. Bardzo interesujące Nie podoba mi się ten post. Nawet nie umiem ubrać w słowa tego, co mi się w nim nie podoba, ale i za pierwszym, i za drugim czytaniem mam jakieś takie odczucie, że jest on pisany na siłę. Moje pierwsze 8 postów, to posty może nie tyle kreacyjne, co pisane w charakterze serialowej Wednesday (co bardzo ładnie wyłapał Lewandowski, zamiast się łatwo podczepić jak Antóra i Meller). Jakie są szanse, że niewinny Antóra rzeczywiście: a) nie oglądał Wednesday i jednocześnie nie wie zbyt wiele na temat rodziny Addamsów b) nie zakłada żadnego 'benefit of the doubt' w pierwszej godzinie gry, tylko od razy wyjeżdża z podejrzeniami, nie biorąc pod uwagę tego, że post może być po prostu w jakiś sposób kreacyjny? Moim zdaniem niewielkie. Z podobnego powodu również zaatakował mnie Meller, ale jego gra trochę bardziej mi się klei, ma więcej interakcji i jest znacznie bardziej w temacie, a poza tym chyba dawno nie grał, bo mam to uczucie, że jest trochę zardzewiały. Post Mellera podbił również Tate i dlatego do niego pytanie - czemu Meller szef? Marcin Meller szef nie bobek Ten post jest jeszcze raczej w kreacyjnych przepychankach, czy już na serio podczepiłeś się? No kurwa, oczywiście, że to początkowe przepychanki. Moim zdaniem to dość naturalne na samym początku gry, żeby swoje prowokacje wymierzać w osoby, które wchodzą z tobą w interakcje. Swoje stanowisko co do twojej gry na serio przedstawiłem później w poście czy dwóch. Mellera muszę dzisiaj poczytać i sprawdzić, czy z jego ofensywnego postingu ostatecznie coś wynika poza zaznaczeniem swojej obecności. A bobek nadal śmierdzi, tak mocno, że aż mam wątpliwości, czy mafioza byłby w stanie tak bezczelnie takie gówno zagrać.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 10:29:41 GMT 1
ok, tak myślałam, ale wolałam się upewnić
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 10:30:25 GMT 1
Andrew Tate Antóra bobek Emma Watson Gęgul Gęg Hari Pota Italo Calvino James Fraser Janusz Lewandowski Jordan Peterson Juliusz Słowacki Kofola Majima Gorō Marcin Meller oaza Roy Orbison Sarius Viktor Tsoi Wednesday Addams Wielki Szu yennefer Hoho Uczysz się alfabetu?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 10:33:37 GMT 1
Jak oceniacie potencjał intelektualny Tsoia - tak w skali 1-10?
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 10:34:50 GMT 1
8,5.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 10:35:10 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 10:35:10 GMT 1
5, ale luz w grze na 8
Nowy odcinek The Last of Us już jest jakby co, zw
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 10:35:58 GMT 1
5, ale luz w grze na 8 Nowy odcinek The Last of Us już jest jakby co, zw no właśnie mój wniosek podobny, dlatego chciałem uniewinnić
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 10:39:00 GMT 1
Przychylam się do zdania Juliusza Słowackiego na temat Wielkiego Szu - ma bardzo fajny nick.
Przy czym jeśli ktoś ma nick Hari Pota i sprawia wrażenie gracza nierozgarniętego, to nie ma w tym nic dziwnego, jest to naturalna kolej rzeczy. Jeśli jednak ktoś ma nick Wielki Szu i sprawia wrażenie gracza nierozgarniętego, to coś tu jest nie tak.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 10:40:10 GMT 1
O co chodzi ze znikającym postem Andrewa? Czy ktoś go widział poza Słowackim? ćpaj mniej Juliusz tu się nie da usuwać postów jbc Potem Antura (nie mylić z Antórą) napisał, że można usuwać, jak nie było odpowiedzi. Andrew wtf?
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 10:41:18 GMT 1
Tsoia wręcz należy uniewinnić i skupić się na kimś z realistycznymi szansami na bycie w mafii. Pytacie mnie o kogo chodzi? Kofola, Antóra i Szu. To moje wnioski z wczoraj. Gęgul, dawaj teraz prawdziwą listę, nie graj na ręcznym
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 10:43:06 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 10:43:06 GMT 1
O co chodzi ze znikającym postem Andrewa? Czy ktoś go widział poza Słowackim? ćpaj mniej Juliusz tu się nie da usuwać postów jbc Potem Antura (nie mylić z Antórą) napisał, że można usuwać, jak nie było odpowiedzi. Andrew wtf? Nic nie usuwałem, tutaj dosłownie zacytowałem ten post, o którym słowacki mówił To były jego jakieś nocne shittesty i tyle
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 10:44:42 GMT 1
Czy ktoś inny widział znikający post poza Słowackim? Jak znam naszego poetę, on zawsze miał skłonności do żartowania sobie, więc w żadną stronę nic nie przesądzam
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 10:45:11 GMT 1
Gęgul, dawaj teraz prawdziwą listę, nie graj na ręcznym +1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 10:48:18 GMT 1
Przejrzałem, bo czytać się tego nie dało, posty od początku rozgrywki pod kątem szukania postów, do których vibe'u można by się przypierdolić, ale do tego nie doszło. Bo skoro w poprzedniej niedoszłej mafia bardzo ochoczo się przyjebała do łatwych celów, to tutaj całkiem naturalne byłoby ostrożne podchodzenie do takich kwestii. Przy pięciu mafiach i 21 graczach powoduje to, że pula graczy potencjalnie niezainteresowanych podgryzieniem czyjegoś [mafiozy] posta zmniejsza się o 25%, to dużo.
Tak jak mówiłem - nie chciało mi się nad tym siedzieć nie wiadomo ile, tylko ot tak do kawki, ale imo: - antóra mógł być w pewnym momencie bardziej dociśnięty - szu mógł być bardziej dociśnięty - w skali gówna jakie gra to bobek jest mało dociskany - bonus: w zasadzie nikt nie miał negatywnej interakcji w stronę majimy
Brałbym to raczej jako jakiś czynnik na niekorzyść antóry/szu/bobka niż samodzielny argument za głosowaniem, no ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 10:49:23 GMT 1
Moi mocno niewinni -> Tsoi, Addams, Meller, Majimo Goro
Moi raczej niewinni -> Tate, Gęgul, Lewandowski, Orbison
Fajny wpis Hari Pota po neutralnych postach wczoraj, przychylam się ku niewinności. Juliusz Słowacki pewnie też okaże się zielony. bobek trudno powiedzieć.
Pewnie o kimś zapomniałem, a o kilku osobach nie mam w ogóle zdania.
Nie będę miał czasu ani dziś, ani jutro specjalnie, żeby poprowadzić miasto w kierunku potężnego linczu na mafiozie. Musicie poradzić sobie beze mnie.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 10:52:44 GMT 1
Podobają mi się te typy oazy, miło, jak bardzo nam się pokrywa spojrzenie na grę.
Można zrobić jakąś radę miastowych mędrców addams, oaza, słowacki, lewandowski, dać na próbę tego Mellera i dodać Gęga jak zacznie grać na miarę potencjału.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 10:52:49 GMT 1
Przejrzałem, bo czytać się tego nie dało, posty od początku rozgrywki pod kątem szukania postów, do których vibe'u można by się przypierdolić, ale do tego nie doszło. Bo skoro w poprzedniej niedoszłej mafia bardzo ochoczo się przyjebała do łatwych celów, to tutaj całkiem naturalne byłoby ostrożne podchodzenie do takich kwestii. Przy pięciu mafiach i 21 graczach powoduje to, że pula graczy potencjalnie niezainteresowanych podgryzieniem czyjegoś [mafiozy] posta zmniejsza się o 25%, to dużo. Tak jak mówiłem - nie chciało mi się nad tym siedzieć nie wiadomo ile, tylko ot tak do kawki, ale imo: - antóra mógł być w pewnym momencie bardziej dociśnięty - szu mógł być bardziej dociśnięty - w skali gówna jakie gra to bobek jest mało dociskany - bonus: w zasadzie nikt nie miał negatywnej interakcji w stronę majimy Brałbym to raczej jako jakiś czynnik na niekorzyść antóry/szu/bobka niż samodzielny argument za głosowaniem, no ale zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. To dociskajmy. Kofola, Antóra, Szu, wszystkie trzy opcje spoko. Bobek najmniej, bo jednak trochę rzut monetą.
|
|