|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 13:11:46 GMT 1
Ten nocny posting Słowackiego to taki naciągany mocno
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 13:11:47 GMT 1
ja ci już rzucałem tyle kół ratunkowych żeby wejść do tematu, że teraz sobie postoję z boku i zobaczę co się stanie nie wyjdzie ci to korzystnie
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 13:13:40 GMT 1
ja ci już rzucałem tyle kół ratunkowych żeby wejść do tematu, że teraz sobie postoję z boku i zobaczę co się stanie nie wyjdzie ci to korzystnie proszę o modlitwę bo mi grożą
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 13:13:44 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 13:13:44 GMT 1
mi sie w niej akurat klei absolutnie wszystko, bliskie moich wnioski przy dużej ilości chęci do gry i interakcji, kategoryczne uniewinnienia w sprawach i momentach nieopłacalnych z perspektywy mafii Bobek szef
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 13:14:55 GMT 1
Ten nocny posting Słowackiego to taki naciągany mocno Oho, czekałem aż któryś mafiozo wsypie się zwróceniem uwagi na Słowackiego. Czy to ten moment?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 13:15:49 GMT 1
Ale kurwa śmieszne, że Wednesday się broni pisaniem kreacyjnym jeszcze na następny dzień, gdzie nikt jej na tym punkcie nie oskarża xD
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 13:17:19 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 13:17:19 GMT 1
Ale kurwa śmieszne, że Wednesday się broni pisaniem kreacyjnym jeszcze na następny dzień, gdzie nikt jej na tym punkcie nie oskarża xD Najpierw czytaj posty, dopiero potem komentuj
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 13:17:46 GMT 1
Ten nocny posting Słowackiego to taki naciągany mocno Oho, czekałem aż któryś mafiozo wsypie się zwróceniem uwagi na Słowackiego. Czy to ten moment? Ale przecież posting Słowackiego śmierdzący, takie są fakty. W ogóle z perspektywy początku tej rozgrywki, gdzie mamy w kurwę graczy i postów do ogarnięcia, taki bezcelowy spam, jak nocny Słowackiego, powinien być piętnowany.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 13:18:17 GMT 1
Skąd wiesz że mi się dupa pali. Wyskakujesz jak filip z konopii by mnie dyskredytować od momentu dania na ciebie całkowicie losowego głosu. Podobnie jak Meller znalazłeś sobie cel do napierdalania nawet na chwilę nie zatrzymując się i poddawaniu w wątpliwość swoich myśli. Pisałeś że na mnie ma dużo samemu pisząc że na ciebie nic nie mam. By nie było by że do mnie się tylko przypierdoliłeś to musiałeś popełnić taki post mafiacorner.boards.net/post/19843/thread aby tylko coś więcej napisać o rozgrywce. Dupa Ci sie pali, bo przy lekko nietypowej grze bardzo chce cie uniewinnic jako sympatycznego retarda, ale zamiast zaliczyc wzrost formy dajesz dzisiaj te same androny co wczoraj. Moglbym te bzdety (typu powyzej) zaakceptowac jako tropienie mafii u kogos kto jest wzglednie zielony. U ciebie jestem sklonny coraz mniej. Czemu ty sobie taką otwartą furtkę zostawiasz?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 13:18:20 GMT 1
Sugerowanie, mam do zrobienia jeszcze 8 stron, jakbym chciał komentować po przeczytaniu ich wszystkich to gówno bym zapamiętał
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 13:18:23 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 13:18:23 GMT 1
Ten nocny posting Słowackiego to taki naciągany mocno Oho, czekałem aż któryś mafiozo wsypie się zwróceniem uwagi na Słowackiego. Czy to ten moment? +1, też chciałem to napisać, ale byłem zajety jedzeniem kebaba. Słowacki zielona latarnia Top niewinnych to dla mnie Słowacki, potem ja, potem Lewandowski
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 13:19:26 GMT 1
Ironią jest, że jakiś glon pisze posta, że ja nie wykorzystuję potencjału. Tak, bo to jest przeciez personalna uwaga, a nie element ukladanki. Zbyt ladnie piszesz na poziom swoich pierdow mafioso. No tak, ponieważ z umiejętności ładnego pisania wynika też zdolność pisania produktywnych oraz przenikliwych postów.
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 13:19:42 GMT 1
Środa udowadnia, że nic nie wie o tej grze. Albo wie aż za dużo, hehe
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 13:21:52 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 13:21:52 GMT 1
Dupa Ci sie pali, bo przy lekko nietypowej grze bardzo chce cie uniewinnic jako sympatycznego retarda, ale zamiast zaliczyc wzrost formy dajesz dzisiaj te same androny co wczoraj. Moglbym te bzdety (typu powyzej) zaakceptowac jako tropienie mafii u kogos kto jest wzglednie zielony. U ciebie jestem sklonny coraz mniej. Czemu ty sobie taką otwartą furtkę zostawiasz? Bo mialem czutke, ze jestes niewinnym retard miastowym, jak juz kilka razy pisalem. Z reszta jest to w powyzszym poscie.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 13:24:47 GMT 1
Oho, czekałem aż któryś mafiozo wsypie się zwróceniem uwagi na Słowackiego. Czy to ten moment? Ale przecież posting Słowackiego śmierdzący, takie są fakty. W ogóle z perspektywy początku tej rozgrywki, gdzie mamy w kurwę graczy i postów do ogarnięcia, taki bezcelowy spam, jak nocny Słowackiego, powinien być piętnowany. Przedstawiałem swoją opinię na temat Słowackiego wcześniej: mafiacorner.boards.net/post/19909/threadI zdania oczywiście nie zmieniam. Słowacki niewinny. Zasadniczo, gdybym był mafiozą, to sam bym ruszał temat Słowackiego, bo to gracz tajemniczy, któremu łatwo parę rzeczy zarzucić, a poza tym część miasta dorzuciłaby się do zarzutów oskarżaniem o bezcelowy spam.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 13:25:22 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 13:25:22 GMT 1
Tak, bo to jest przeciez personalna uwaga, a nie element ukladanki. Zbyt ladnie piszesz na poziom swoich pierdow mafioso. No tak, ponieważ z umiejętności ładnego pisania wynika też zdolność pisania produktywnych oraz przenikliwych postów. Jakiejs korelacji miedzy dwoma to bym oczekiwal.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 13:26:56 GMT 1
Z racji na to, o czym pisałem wcześniej dzisiaj, pewnie wycofam głos na Orbisona.
W takiej sytuacji to Kofola staje się kandydatem numer jeden.
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 13:30:58 GMT 1
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 13:31:49 GMT 1
To dawaj te "motywy" nocnego postingu Słowackiego, masz minutę
|
|