|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:44:12 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 12:44:12 GMT 1
Dziwne pytanie. Po co miastowy miałby o to pytać? Ale mogę odpowiedzieć. Zdaje mi się, że angażujesz w grę swoje ego i towarzyszy Ci poczucie nieomylności. No akurat ja staram się nie angażować ego w grę i nawet kiedyś jeden ze współgraczy to dostrzegł. Ale możesz mieć inne zdanie. Problem w tym, że to wspominanie o MVP totalnie się nie dodaje, gdybyś był miastowy. Biję bowiem w Ciebie, biję w Wednesday, której bronisz. Gdybyś był niewinny, to by Ci przez myśl nie przeszło, że celuję w MVP, czyli widać atakuję celnie. Ale głupota, ja nie mogę. Przecież na moment obecny typy i tak są w cały świat, ze świecą szukać tu na razie jakiejkolwiek zgodności co do celu linczu na dzisiaj. To, że Janusz ma inne typy, nie ma nic wspólnego z tym, jak ocenia twoją postawę w trakcie gry, szczególnie że dość precyzyjnie ci wytłumaczył, co miał na myśli z tym MVP. Bardziej Janusza bym podejrzewał, jeżeli grałby zgodnie z dewizą "niewinni są ci, co się ze mną zgadzają", a twoje podejście do tego tematu mi się nie podoba. Pierwszy punkt karny dla mistrza gry.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 12:46:50 GMT 1
Ale stwierdzenie, że ktoś chce zostać MVP edycji w żaden sposób nie sugeruje, po której stronie się tym MVP chce zostać, więc wcale nie uważam, żeby to było coś co miałoby wymagać szczególnego zainteresowania ze strony mafiozy w celu ewentualnego skorygowania własnej gry. Nie doczytałeś, Orbison. Moje założenie o grze na MVP Antóry opiera się na uznaniu jego niewinności. Napisałem o tym tutaj: mafiacorner.boards.net/post/19860/threadAntóra gra na MVP, jeśli jest miastowym. Według mnie wcale to nie wynika z Twojego posta, napisałeś: ale ma wielkie parcie na MVP. Czyli niewinny być może, ale już to, że ma wielkie parcie na MVP stwierdzasz z pewną dozą przekonania. Co innego, gdybyś napisał: "Antóra być może niewinny, który ma wielkie parcie na MVP".
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:47:09 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:47:09 GMT 1
Z bobkiem mam na tyle problem że on nie dał od siebie żadnej myśli i jedzie na fali rigczu. Do odjebania jeśli jego gra się nie poprawi.
Jedynie kogo zdołał uniewinnić to Antórę. A Ty jakie orginalne mysli dalas? Tak poza - przypierdolka do mnie - ogloszeniem, ze nie masz zimnej glowy - apelu o niespamowanie - rozgryzaniu bobka Ja rozumiem ze nie musisz pokazywac swoich kart tak wczesnie, ale chyba troche zaczyna ci sie palic pod dupa, wiec juz czas.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:47:33 GMT 1
Dziwne pytanie. Po co miastowy miałby o to pytać? Ale mogę odpowiedzieć. Zdaje mi się, że angażujesz w grę swoje ego i towarzyszy Ci poczucie nieomylności. No akurat ja staram się nie angażować ego w grę i nawet kiedyś jeden ze współgraczy to dostrzegł. Ale możesz mieć inne zdanie. Problem w tym, że to wspominanie o MVP totalnie się nie dodaje, gdybyś był miastowy. Biję bowiem w Ciebie, biję w Wednesday, której bronisz. Gdybyś był niewinny, to by Ci przez myśl nie przeszło, że celuję w MVP, czyli widać atakuję celnie. Gdybym był winny, to wiedziałbym, że idziesz na MVP. Teraz jestem niewinny i wiem, że się mylisz (w moim przypadku), zatem przypuszczam, że grasz po to, aby zgarnąć MVP. Twoja ogólne nastawienie do gry wskazuje, ze jesteś bardzo zmotywowany i nie przemówią do Ciebie żadne argumenty, nawet jeśli całe miasto będzie wytykać Ci oczywiste błędy. Zachodzi zatem subtelna różnica między wiedzą, że ktoś idzie na MVP, a przypuszczeniem, że ktoś gra po to, aby zgarnąć MVP. Skąd wiem, że się przejmujesz? A bo pytasz.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 12:48:54 GMT 1
Ale bobek nie tylko nie dał żadnych oryginalnych myśli, ale w ogóle nic nie dał, w przeciwieństwie do Watson, która zaprezentowała kilka naturalnych reakcji/zachowań.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:51:10 GMT 1
Nie doczytałeś, Orbison. Moje założenie o grze na MVP Antóry opiera się na uznaniu jego niewinności. Napisałem o tym tutaj: mafiacorner.boards.net/post/19860/threadAntóra gra na MVP, jeśli jest miastowym. Według mnie wcale to nie wynika z Twojego posta, napisałeś: ale ma wielkie parcie na MVP. Czyli niewinny być może, ale już to, że ma wielkie parcie na MVP stwierdzasz z pewną dozą przekonania. Co innego, gdybyś napisał: "Antóra być może niewinny, który ma wielkie parcie na MVP". To już kwestia układu słów, która ma małe znaczenie w sytuacji, w której wytłumaczyłem o co chodzi z tym MVP w kilku postach przed chwilą.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:51:31 GMT 1
No akurat ja staram się nie angażować ego w grę i nawet kiedyś jeden ze współgraczy to dostrzegł. Ale możesz mieć inne zdanie. Problem w tym, że to wspominanie o MVP totalnie się nie dodaje, gdybyś był miastowy. Biję bowiem w Ciebie, biję w Wednesday, której bronisz. Gdybyś był niewinny, to by Ci przez myśl nie przeszło, że celuję w MVP, czyli widać atakuję celnie. Gdybym był winny, to wiedziałbym, że idziesz na MVP. Teraz jestem niewinny i wiem, że się mylisz (w moim przypadku), zatem przypuszczam, że grasz po to, aby zgarnąć MVP. Twoja ogólne nastawienie do gry wskazuje, ze jesteś bardzo zmotywowany i nie przemówią do Ciebie żadne argumenty, nawet jeśli całe miasto będzie wytykać Ci oczywiste błędy. Zachodzi zatem subtelna różnica między wiedzą, że ktoś idzie na MVP, a przypuszczeniem, że ktoś gra po to, aby zgarnąć MVP. Skąd wiem, że się przejmujesz? A bo pytasz. po chuj wy w ogóle o tym rozmawiacie
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 11, 2023 12:52:23 GMT 1
Z bobkiem mam na tyle problem że on nie dał od siebie żadnej myśli i jedzie na fali rigczu. Do odjebania jeśli jego gra się nie poprawi.
Jedynie kogo zdołał uniewinnić to Antórę. A Ty jakie orginalne mysli dalas? Tak poza - przypierdolka do mnie - ogloszeniem, ze nie masz zimnej glowy - apelu o niespamowanie - rozgryzaniu bobka Ja rozumiem ze nie musisz pokazywac swoich kart tak wczesnie, ale chyba troche zaczyna ci sie palic pod dupa, wiec juz czas. Skąd wiesz że mi się dupa pali. Wyskakujesz jak filip z konopii by mnie dyskredytować od momentu dania na ciebie całkowicie losowego głosu. Podobnie jak Meller znalazłeś sobie cel do napierdalania nawet na chwilę nie zatrzymując się i poddawaniu w wątpliwość swoich myśli. Pisałeś że na mnie ma dużo samemu pisząc że na ciebie nic nie mam. By nie było by że do mnie się tylko przypierdoliłeś to musiałeś popełnić taki post mafiacorner.boards.net/post/19843/thread aby tylko coś więcej napisać o rozgrywce.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:54:05 GMT 1
Podsumowując, bo już nie chce mi się ciągnąć tego wątku, Antórę mam, jak dotąd, za gracza, który nie wycofa się z niczego, co postanowi, nawet jeśli miasto rozumem i logiką rozwali wszystkie jego postanowienia i argumenty.
Czy Antóra cisnąłby w miastowego w ten sposób od początku, mimo że zasadniczo nikt do niego nie dołącza? Raczej nie, co zazielenia Antórę.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 12:54:12 GMT 1
wyzywam na słowną potyczkę graczy
gęgol kofola orbison
i cofam słowne uniewinnienie antóry
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 12:54:37 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 12:54:37 GMT 1
Pierwszy dziwny post mellera, naturalna reakcja oazy na plus. Hari Pota nie czyta postów, odnotowane. Nie wiem, wczesniej nie do konca zgadzalem sie z jego typami (widac to w moim podsumowaniu z nocy), ale to jego pierwszy wpis, ktory mnie az tak zdziwil.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 12:54:40 GMT 1
Gdybym był winny, to wiedziałbym, że idziesz na MVP. Teraz jestem niewinny i wiem, że się mylisz (w moim przypadku), zatem przypuszczam, że grasz po to, aby zgarnąć MVP. Twoja ogólne nastawienie do gry wskazuje, ze jesteś bardzo zmotywowany i nie przemówią do Ciebie żadne argumenty, nawet jeśli całe miasto będzie wytykać Ci oczywiste błędy. Zachodzi zatem subtelna różnica między wiedzą, że ktoś idzie na MVP, a przypuszczeniem, że ktoś gra po to, aby zgarnąć MVP. Skąd wiem, że się przejmujesz? A bo pytasz. po chuj wy w ogóle o tym rozmawiacie No właśnie też nie wiem. Antóra się przejmuje tą opinią z jakiegoś powodu.
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 12:54:58 GMT 1
koniec kurwa dobrego bobkowania
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:55:04 GMT 1
ja ci już rzucałem tyle kół ratunkowych żeby wejść do tematu, że teraz sobie postoję z boku i zobaczę co się stanie
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 12:56:48 GMT 1
od kofoli w głowie się pierdoli
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 12:57:20 GMT 1
pierwszy szmaciarz wystraszył się słownej potyczki z bobkiem
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 13:04:10 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 13:04:10 GMT 1
Bobie czemu srodowa niewinna
|
|
|
Post by bobek on Feb 11, 2023 13:09:26 GMT 1
mi sie w niej akurat klei absolutnie wszystko, bliskie moich wnioski przy dużej ilości chęci do gry i interakcji, kategoryczne uniewinnienia w sprawach i momentach nieopłacalnych z perspektywy mafii
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 13:09:31 GMT 1
No elo lamusy
|
|
|
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 13:11:46 GMT 1
A Ty jakie orginalne mysli dalas? Tak poza - przypierdolka do mnie - ogloszeniem, ze nie masz zimnej glowy - apelu o niespamowanie - rozgryzaniu bobka Ja rozumiem ze nie musisz pokazywac swoich kart tak wczesnie, ale chyba troche zaczyna ci sie palic pod dupa, wiec juz czas. Skąd wiesz że mi się dupa pali. Wyskakujesz jak filip z konopii by mnie dyskredytować od momentu dania na ciebie całkowicie losowego głosu. Podobnie jak Meller znalazłeś sobie cel do napierdalania nawet na chwilę nie zatrzymując się i poddawaniu w wątpliwość swoich myśli. Pisałeś że na mnie ma dużo samemu pisząc że na ciebie nic nie mam. By nie było by że do mnie się tylko przypierdoliłeś to musiałeś popełnić taki post mafiacorner.boards.net/post/19843/thread aby tylko coś więcej napisać o rozgrywce. Dupa Ci sie pali, bo przy lekko nietypowej grze bardzo chce cie uniewinnic jako sympatycznego retarda, ale zamiast zaliczyc wzrost formy dajesz dzisiaj te same androny co wczoraj. Moglbym te bzdety (typu powyzej) zaakceptowac jako tropienie mafii u kogos kto jest wzglednie zielony. U ciebie jestem sklonny coraz mniej.
|
|