|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 14:24:47 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 14:24:47 GMT 1
Słowacki niewinny no już dajcie spokój, jak można tego nie widzieć Ja nie widzę, ale też się specjalnie nie przyglądałem, natomiast jestem skłonny się zgodzić, że shitposting, będąc nieco problematycznym dla miasta (lub przynajmniej części/większości miastowych), chyba zawsze będzie jeszcze bardziej niekorzystnym dla mafii.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 14:25:41 GMT 1
Wy gracie w jakąś grę pod tytułem kto zada głupsze pytanie w rozgrywce?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 14:27:52 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 11, 2023 14:27:52 GMT 1
co macie na niewinność tatego
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 14:36:21 GMT 1
Chętnie bym pogrillowała dzisiaj takie osoby jak: -Hari Pota -Kofola -Wielki Szu -bobek -Antóra Strzelając z wydźwięki tematu. Dobra, to grilluj mnie, śmiało. Jak masz jakieś pytania, to zachęcam.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 14:42:07 GMT 1
Szu, co sądzisz o grze Kofoli? Niewiele, bo mu się nie przyglądałem xD
A jakie macie zdanie na temat Japońca? Jemu się przyglądałem akurat
Ja akurat uważam Skośniaka za jednego z bardziej czystych graczy. Nie pisze wymuszonych postów, wiem, że jego długie posty mogą się nie podobać osobom nieprzyzwyczajonych do tak długich tekstów, ale nie widzę w nich niczego, co sugerowałoby pisanie pod tezą, ot po prostu w dłuższych postach zebrał swoje przemyślenia. I bardzo podoba mi się ten post: mafiacorner.boards.net/post/19742/thread
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 14:44:46 GMT 1
co macie na niewinność tatego Był mną autentycznie zaintrygowany. Zdaje mi się, że nie udałby tego tak dobrze jako mafia. W sensie cała jego progresja zmiany opinii na mój temat zdaje mi się być dość naturalną.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 14:46:52 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 14:46:52 GMT 1
Mi tez tate na czutke pasuje na niewinnego, za to najmniej pasuje mi sroda
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 14:47:46 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 11, 2023 14:47:46 GMT 1
Ogolnie Wednesday wydaje mi sie najlepszym celem na dzis.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 14:50:27 GMT 1
Ja czekam na moment, gdy strach przed śmiercią stanie się realny. To najwięcej mówi o mężczyźnie.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 14:50:29 GMT 1
Mi tez tate na czutke pasuje na niewinnego, za to najmniej pasuje mi sroda tate jest najbardziej naturalnym graczem i jeżeli jest w mafii to prędzej czy później samo to wyjdzie, nie ma sensu tego tematu drążyć od takiego szefa jak bobek oczekiwałbym, że to sam zauważy
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 14:53:24 GMT 1
Mi tez tate na czutke pasuje na niewinnego, za to najmniej pasuje mi sroda tate jest najbardziej naturalnym graczem i jeżeli jest w mafii to prędzej czy później samo to wyjdzie, nie ma sensu tego tematu drążyć od takiego szefa jak bobek oczekiwałbym, że to sam zauważy A co myślisz o tym, żeby za wskaźnik bycia w mafii uznać brak naturalności? Kto jest najmniej naturalnym graczem?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 14:54:18 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 14:54:18 GMT 1
Mafia jest bardzo do tyłu z nastrojami w mieście, nie zauważają jeszcze, że środa niewinna
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 14:54:53 GMT 1
tate jest najbardziej naturalnym graczem i jeżeli jest w mafii to prędzej czy później samo to wyjdzie, nie ma sensu tego tematu drążyć od takiego szefa jak bobek oczekiwałbym, że to sam zauważy A co myślisz o tym, żeby za wskaźnik bycia w mafii uznać brak naturalności? Kto jest najmniej naturalnym graczem? ci chowający się za kreacją
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 14:55:26 GMT 1
Meller raczej niewinny, Antóra raczej niewinny, Tate raczej niewinny. Oaza dobrze wyłapał, że Gęgul gra na zaciągniętym ręcznym, no ale to akurat gówno znaczy, bo takie rzeczy też się wyłapuje z punkty widzenia mafii (i im też jest to na rękę). Watson z kijem w dupie, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Z chujowych postów polecam ten: Mój wstępny podział, od góry grupy graczy, które się najbardziej zazieleniły według mnie: Viktor Tsoi Emma Watson Majima Gorō ---- oaza ---- * Marcin Meller Andrew Tate Antóra ---- Janusz Lewandowski Juliusz Słowacki Hari Pota ---- bobek Gęgul Gęg Wednesday Addams Wielki Szu Kofola ---- ** Italo Calvino James Fraser Jordan Peterson Sarius yennefer *grupa z potencjałem na bycie kuleszą v2 **grupa umieszczona na samym dole, bo napisała tak mało, że ciężko o niej cokolwiek powiedzieć i niezbyt mi się to podoba Przepraszam, że bez szerszej argumentacji, ale tempo rozgrywki w tej edycji jest niestety na tyle wysokie, że próba napisania dłuższego posta może być obarczona ryzykiem, że zanim zostanie wysłany dość mocno się zdezaktualizuje... edit: Kofola przeniesiony o pięterko wyżej, się nie skopiował prawidłowo Co sądzisz o Orbisonie? Dałbyś radę zorganizować potencjalnie masówkę na Roya zwanego przez Juliusza Słowackiego Gojem?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 14:56:04 GMT 1
W takim razie brak naturalności to słaby wskaźnik.
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 11, 2023 14:59:27 GMT 1
Niewiele, bo mu się nie przyglądałem xD
A jakie macie zdanie na temat Japońca? Jemu się przyglądałem akurat
Ja akurat uważam Skośniaka za jednego z bardziej czystych graczy. Nie pisze wymuszonych postów, wiem, że jego długie posty mogą się nie podobać osobom nieprzyzwyczajonych do tak długich tekstów, ale nie widzę w nich niczego, co sugerowałoby pisanie pod tezą, ot po prostu w dłuższych postach zebrał swoje przemyślenia. I bardzo podoba mi się ten post: mafiacorner.boards.net/post/19742/threadW mojej skromnej opinii Coj również wygląda na gracza niewinnego. W każdym poście stara się pomóc miastu, jego uwagi, nawet jeśli okażą się niesłuszne, mają ciąg przyczynowo skutkowy, nie robi niepotrzebnego szumu, stara się stosować zasadę, że więcej czyta, niż piszę, co niektórym by się przydało. Na tem moment wydaje mi się, że ten podstarzały radziecki rockman ma cel, a jego celem jest to, żebyśmy przeżyli i wygrali grę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 15:05:12 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 15:05:12 GMT 1
Dlaczego chcesz zrobić masówkę na Orbisonie, Lewandowski?
Jestem tylko sympatycznym muzykiem z południa USA.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 15:06:28 GMT 1
Dlaczego chcesz zrobić masówkę na Orbisonie, Lewandowski? Jestem tylko sympatycznym muzykiem z południa USA. Nie chcę, przynajmniej na ten moment. Zadałem pytanie Kofoli czy by chciała zrobić, a to znacząca różnica.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 15:07:52 GMT 1
Kofola coraz bardziej śmierdziuszka hihi
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 15:08:37 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 15:08:37 GMT 1