|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 15:12:30 GMT 1
Dlaczego chcesz zrobić masówkę na Orbisonie, Lewandowski? Jestem tylko sympatycznym muzykiem z południa USA. Nie chcę, przynajmniej na ten moment. Zadałem pytanie Kofoli czy by chciała zrobić, a to znacząca różnica. Janusz, co powiesz na masówkę na Bobku?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 15:13:32 GMT 1
Ja akurat uważam Skośniaka za jednego z bardziej czystych graczy. Nie pisze wymuszonych postów, wiem, że jego długie posty mogą się nie podobać osobom nieprzyzwyczajonych do tak długich tekstów, ale nie widzę w nich niczego, co sugerowałoby pisanie pod tezą, ot po prostu w dłuższych postach zebrał swoje przemyślenia. I bardzo podoba mi się ten post: mafiacorner.boards.net/post/19742/threadW mojej skromnej opinii Coj również wygląda na gracza niewinnego. W każdym poście stara się pomóc miastu, jego uwagi, nawet jeśli okażą się niesłuszne, mają ciąg przyczynowo skutkowy, nie robi niepotrzebnego szumu, stara się stosować zasadę, że więcej czyta, niż piszę, co niektórym by się przydało. Na tem moment wydaje mi się, że ten podstarzały radziecki rockman ma cel, a jego celem jest to, żebyśmy przeżyli i wygrali grę. Małe sprostowanie, bo kolega Italo chyba się pogubił troszkę. Coj owszem jest skośniakiem, ale akurat w cytowanych przez Italo postach chodziło o Majimę.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 15:15:15 GMT 1
Nie chcę, przynajmniej na ten moment. Zadałem pytanie Kofoli czy by chciała zrobić, a to znacząca różnica. Janusz, co powiesz na masówkę na Bobku? Nie podoba mi się Bobek, ale na ten moment bardziej przez kreację niż mafijną grę, zatem mam innych kandydatów na dzisiaj.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 15:18:55 GMT 1
Janusz, co powiesz na masówkę na Bobku? Nie podoba mi się Bobek, ale na ten moment bardziej przez kreację niż mafijną grę, zatem mam innych kandydatów na dzisiaj. Jakich? Jakbyś miał wymienić 3 nicki, których odjebanie dzisiaj byłoby Twoim zdaniem najkorzystniejsze, to kto by to był?
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 11, 2023 15:20:22 GMT 1
W mojej skromnej opinii Coj również wygląda na gracza niewinnego. W każdym poście stara się pomóc miastu, jego uwagi, nawet jeśli okażą się niesłuszne, mają ciąg przyczynowo skutkowy, nie robi niepotrzebnego szumu, stara się stosować zasadę, że więcej czyta, niż piszę, co niektórym by się przydało. Na tem moment wydaje mi się, że ten podstarzały radziecki rockman ma cel, a jego celem jest to, żebyśmy przeżyli i wygrali grę. Małe sprostowanie, bo kolega Italo chyba się pogubił troszkę. Coj owszem jest skośniakiem, ale akurat w cytowanych przez Italo postach chodziło o Majimę. Oczywiście. Moja wina, chodziło mi o Majimę. Pisząc, akurat zerknąłem na twój awatar, stąd pomyłka, mój radziecki przyjacielu.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 15:22:07 GMT 1
No właśnie tak coś czułem, że z tym nierobieniem niepotrzebnego szumu to nie może być o mnie.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 15:28:19 GMT 1
Nie podoba mi się Bobek, ale na ten moment bardziej przez kreację niż mafijną grę, zatem mam innych kandydatów na dzisiaj. Jakich? Jakbyś miał wymienić 3 nicki, których odjebanie dzisiaj byłoby Twoim zdaniem najkorzystniejsze, to kto by to był? Nie czytasz tematu? W tym momencie, o 15:27, mój głos wisi na Kofoli i go zaczepiam, zatem Kofola. Zaczepiam też Wielkiego Szu i piszę o tym, że jest z nim coś nie tak, zatem Wielki Szu. Trzeciego nie wymienię, bo Wielki Szu i Kofola mają dużą przewagę nad resztą, jeśli chodzi o dzisiejszy lincz, w tym momencie oczywiście
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 15:34:05 GMT 1
kofola kofola mafia albo rola
oczywiście jeżeli nie jest w mafii to mafia wie, że to rola ale jest na tyle podejrzany, że nie zmarnują na niego linczu ani szpiega
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 15:35:16 GMT 1
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 15:36:20 GMT 1
kofola kofola mafia albo rola oczywiście jeżeli nie jest w mafii to mafia wie, że to rola ale jest na tyle podejrzany, że nie zmarnują na niego linczu ani szpiega Linczu czy mordu?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 15:36:46 GMT 1
mordu*
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 15:37:25 GMT 1
Wysyłam w Kofolę, prawdopodobnie nie zdążę zajrzeć do tematu przed linczem. Życzę miłego dnia wszystkim grającym.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 15:38:03 GMT 1
Wysyłam w Kofolę, prawdopodobnie nie zdążę zajrzeć do tematu przed linczem. Życzę miłego dnia wszystkim grającym. podejrzane* *należy odczytać głosem mr. kryhy
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 15:39:33 GMT 1
ten co shading uprawia na krystalicznej oazie od początku rozgrywki
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 15:39:59 GMT 1
Jakich? Jakbyś miał wymienić 3 nicki, których odjebanie dzisiaj byłoby Twoim zdaniem najkorzystniejsze, to kto by to był? Nie czytasz tematu? W tym momencie, o 15:27, mój głos wisi na Kofoli i go zaczepiam, zatem Kofola. Zaczepiam też Wielkiego Szu i piszę o tym, że jest z nim coś nie tak, zatem Wielki Szu. Trzeciego nie wymienię, bo Wielki Szu i Kofola mają dużą przewagę nad resztą, jeśli chodzi o dzisiejszy lincz, w tym momencie oczywiście Czytam. No i wyłapałem 2 nicki, a właśnie chciałbym od Ciebie dostać trzeci. Kto zdaniem Janusza Lewandowskiego jest na czele "grupy pościgowej", jeśli chodzi o mafijność za liderami w postaci Kofoli oraz Szu? PS. Głos może być prowokacją, więc póki nie jesteśmy na godzinę przed linczem, to traktuję go jednak z pewną rezerwą.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 15:40:13 GMT 1
już drugi raz powiedziałeś, że idziesz, a jednak nie poszedłeś
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 11, 2023 15:40:37 GMT 1
i znowu!
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 15:42:22 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 15:42:22 GMT 1
kofola kofola mafia albo rola oczywiście jeżeli nie jest w mafii to mafia wie, że to rola ale jest na tyle podejrzany, że nie zmarnują na niego linczu ani szpiega No i weź mi teraz wytłumacz ten big brain time - skoro zakładasz, że może być rolny, to po co go na świecznik wpierdalasz w pierwszy dzień?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 15:44:20 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 15:44:20 GMT 1
Jak czytam ostatnie posty Antóry to coraz bardziej odnoszę wrażenie takie jak wczoraj, że coś tu jest nie tak. Np. ten: Jakich? Jakbyś miał wymienić 3 nicki, których odjebanie dzisiaj byłoby Twoim zdaniem najkorzystniejsze, to kto by to był? Czy tylko mi to brzmi sztucznie, jak próba pozorowania dociekliwości? Takie pytanie o "trójkę" zawsze wygląda na pierwszy rzut oka w porządku (przecież się interesuję, szukam, na dodatek sam inicjuję interakcję, wywołuję do tablicy itp.), a z drugiej strony wymaga od pytającego dosłownie zerowego wysiłku i wkładu własnego w poszukiwanie mafii.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 15:46:30 GMT 1
kofola kofola mafia albo rola oczywiście jeżeli nie jest w mafii to mafia wie, że to rola ale jest na tyle podejrzany, że nie zmarnują na niego linczu ani szpiega No i weź mi teraz wytłumacz ten big brain time - skoro zakładasz, że może być rolny, to po co go na świecznik wpierdalasz w pierwszy dzień? kofola siedzi na świeczniku co najmniej od rana i sam jest sobie winny. jest bardzo prawdopodobne, że będzie musiał się mocniej bronić i może dojść do tego, że będzie musiał wyjść/zafejkować rolę. zakładając, że w mafii nie jest - mafia też to wie, a teraz dzięki mnie wiedzą to wszyscy.
|
|