|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 20:49:56 GMT 1
Jak czytam te wysrywy odnoszące się do książek, których nie czytałem, to mam ochotę niby przypadkiem odblokować mafijne, żeby znów był restart edycji. tylko nie zesraj się pls
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 20:50:25 GMT 1
A poprosiłem o wytłumaczenie się z głosowania w ogóle czy z głosowania na Tate'a? Sprawdź i wróć Zadałam pytanie to odpowiedz. Nieładnie tak odpowiadać pytaniem na pytanie. Jeszcze mniej ładnie jest zadawać głupie pytania.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 20:50:36 GMT 1
Tsoi (Coj) to świeżak lub mafioza udający nowicjusza. Do głębokiej obserwacji. Po co głęboko obserwować płytkie wynaturzenia? Co to w ogóle za post na alibi?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 20:50:55 GMT 1
Jak czytam te wysrywy odnoszące się do książek, których nie czytałem, to mam ochotę niby przypadkiem odblokować mafijne, żeby znów był restart edycji. tylko nie zesraj się pls Za późno.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 20:51:15 GMT 1
pierwszą mądrą myśl w tej edycji podsunął wcześniej meller, macie drugą powiązaną: statystycznie na tych pierwszych pięciu stronach powinniśmy mieć trochę więcej przebłysków inteligencji
nie mamy ich, ktoś się mocno chowa
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 20:51:41 GMT 1
pierwszą mądrą myśl w tej edycji podsunął wcześniej meller, macie drugą powiązaną: statystycznie na tych pierwszych pięciu stronach powinniśmy mieć trochę więcej przebłysków inteligencji nie mamy ich, ktoś się mocno chowa kurwa muszę chyba najebać dzisiaj ze 100 postów bo jutro lecę w mordzie
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 20:52:43 GMT 1
bobek chuju wyłaź z nory nie będziesz mi jechał na dobrym wejściu w poprzednią edycję cały czas
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 20:52:44 GMT 1
Tsoi (Coj) to świeżak lub mafioza udający nowicjusza. Do głębokiej obserwacji. Po co głęboko obserwować płytkie wynaturzenia? Co to w ogóle za post na alibi? Po to, żeby znaleźć mafię. Meller, przyczepiasz się na siłę, a my przecież razem budujemy III RP, nasz europejski kraj. Dziwne z Twojej strony.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 20:53:11 GMT 1
pierwszą mądrą myśl w tej edycji podsunął wcześniej meller, macie drugą powiązaną: statystycznie na tych pierwszych pięciu stronach powinniśmy mieć trochę więcej przebłysków inteligencji nie mamy ich, ktoś się mocno chowa Meller w ogóle miewa celne obserwacje, choćby ta w stronę Lewandowskiego.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 20:54:05 GMT 1
Po co głęboko obserwować płytkie wynaturzenia? Co to w ogóle za post na alibi? Po to, żeby znaleźć mafię. Meller, przyczepiasz się na siłę, a my przecież razem budujemy III RP, nasz europejski kraj. Dziwne z Twojej strony. W jaki sposób ten poprzedni post ma pomóc znaleźć mafię?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 20:54:27 GMT 1
Najłatwiej znaleźć jest mafię, gdy się jej nie szuka.
|
|
|
Post by Kofola on Feb 10, 2023 20:54:33 GMT 1
Tsoi (Coj) to świeżak lub mafioza udający nowicjusza. Do głębokiej obserwacji. A może być świeżakiem w mafii?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 20:55:45 GMT 1
Po co głęboko obserwować płytkie wynaturzenia? Co to w ogóle za post na alibi? Po to, żeby znaleźć mafię. Meller, przyczepiasz się na siłę, a my przecież razem budujemy III RP, nasz europejski kraj. Dziwne z Twojej strony. Żeby znaleźć mafię, trzeba szukać mafii. A nie głęboko obserwować kogoś gadającego głupoty. Mafia: 1. Emma Watson 2. Wednesday Addams 3. Janusz Wojciechowski
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 20:56:49 GMT 1
Po to, żeby znaleźć mafię. Meller, przyczepiasz się na siłę, a my przecież razem budujemy III RP, nasz europejski kraj. Dziwne z Twojej strony. W jaki sposób ten poprzedni post ma pomóc znaleźć mafię? Rzecz nie dotyczy poprzedniego postu, a głębokiej obserwacji kolegi Coja, który gra dziwnie. Należy kolegę Coja trochę ponaciskać i zobaczyć co to za gracz.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 20:56:56 GMT 1
Najłatwiej znaleźć jest mafię, gdy się jej nie szuka. Trafne spostrzeżenie, ale nie brzmiące jak świeżak. Zauważam niespójność.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 20:57:08 GMT 1
Tsoi (Coj) to świeżak lub mafioza udający nowicjusza. Do głębokiej obserwacji. A może być świeżakiem w mafii? Skoro w ogóle udało nam się zacząć tę rozgrywkę, myślę, że wszystko jest możliwe.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 20:57:22 GMT 1
Tsoi (Coj) to świeżak lub mafioza udający nowicjusza. Do głębokiej obserwacji. A może być świeżakiem w mafii? Tak. To w sumie też opcja, o której pomyślałem później.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 20:58:41 GMT 1
A może być świeżakiem w mafii? Tak. To w sumie też opcja, o której pomyślałem później. bez sensu jest ta obserwacja nie zauważyłeś tego czy nie chciałeś zauważyć?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 20:59:30 GMT 1
Widzisz chciałeś mnie ugryźć i teraz musisz się tłumaczyć.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 20:59:55 GMT 1
Tak. To w sumie też opcja, o której pomyślałem później. bez sensu jest ta obserwacja nie zauważyłeś tego czy nie chciałeś zauważyć? Zorientowałem się, że istnieje trzecie albo po kliknięciu "Reply".
|
|