|
Post by Kofola on Feb 10, 2023 21:00:28 GMT 1
Innymi słowy, jest świeżakiem albo udaje świeżaka, nic nam to nie mówi na temat jego koloru, a tobie myśl o jego byciu świeżakiem w mafii nawet nie przeszła przez głowę, chociaż gra polega tutaj na szukaniiu mafii.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:00:41 GMT 1
Jeszcze ci jedno albo umknęło. Też po kliknięciu "Reply".
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 21:00:58 GMT 1
bez sensu jest ta obserwacja nie zauważyłeś tego czy nie chciałeś zauważyć? Zorientowałem się, że istnieje trzecie albo po kliknięciu "Reply". ale ja mówię o pierwotnym poście, to się po prostu nie klei teraz próbuję tylko ustalić czy tego nie zauważyłeś i napisałeś posta przed zastanowieniem, czy tak jak randomowy pet wczoraj wybiórczo zauważasz rzeczy
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 21:02:01 GMT 1
Zorientowałem się, że istnieje trzecie albo po kliknięciu "Reply". ale ja mówię o pierwotnym poście, to się po prostu nie klei teraz próbuję tylko ustalić czy tego nie zauważyłeś i napisałeś posta przed zastanowieniem, czy tak jak randomowy pet wczoraj wybiórczo zauważasz rzeczy To pierwsze.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 21:03:03 GMT 1
dobra chuj dalej nie kumasz
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:03:04 GMT 1
Zorientowałem się, że istnieje trzecie albo po kliknięciu "Reply". ale ja mówię o pierwotnym poście, to się po prostu nie klei teraz próbuję tylko ustalić czy tego nie zauważyłeś i napisałeś posta przed zastanowieniem, czy tak jak randomowy pet wczoraj wybiórczo zauważasz rzeczy Lewandowski to akurat powtórzył niemal idealnie wczorajsze zachowanie mafijnego Kubusia. On też najpierw widział gdzieś świeżaki, a dopiero potem się zastanowił, że przecież świeżak też może być w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 21:04:08 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 10, 2023 21:04:08 GMT 1
bobek chuju wyłaź z nory nie będziesz mi jechał na dobrym wejściu w poprzednią edycję cały czas gościu
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 21:04:24 GMT 1
siema bobek
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 21:04:52 GMT 1
co tam słychać bobek?
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 21:05:15 GMT 1
Coj jest raczej analogiczną postacią do Sariusa z wczoraj.
Przy czym na ten moment Coj wygląda na kogoś dużo bardziej inteligentnego i ogarniętego niż Sarius.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 21:05:46 GMT 1
Coj jest raczej analogiczną postacią do Sariusa z wczoraj. Przy czym na ten moment Coj wygląda na kogoś dużo bardziej inteligentnego i ogarniętego niż Sarius. kto pytał
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:06:25 GMT 1
Dziękuję za komplement, ale wolałbym, żeby został wypowiedziany przez Emmę.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:07:20 GMT 1
Mafiozą nie jest ten, kto głupio pisze, a ten kto jest niespójny w sposobie myślenia. Dlatego Janusz Wojciechowski jest w mafii. W mafii jest też Emma Watson, która mimo iż ją prowokuję w ogóle nie wchodzi ze mną w interakcję. Nie jest głupia, ale kiedy ja już próbowałem co nie co wyciągnąć z pierwszych postów, ona ciągle wchodziła nabijając posty "kreacyjne". Wednesday Addams - tu mam większe wątpliwości, aczkolwiek uważam, że zagrała bardzo sprytnie pierwsza głosując na Tate'a. Mam wrażenie, że w coś gra. Dla mnie na ten moment mafia.
Niewinna jest Kofola.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 21:07:56 GMT 1
ale ja mówię o pierwotnym poście, to się po prostu nie klei teraz próbuję tylko ustalić czy tego nie zauważyłeś i napisałeś posta przed zastanowieniem, czy tak jak randomowy pet wczoraj wybiórczo zauważasz rzeczy Lewandowski to akurat powtórzył niemal idealnie wczorajsze zachowanie mafijnego Kubusia. On też najpierw widział gdzieś świeżaki, a dopiero potem się zastanowił, że przecież świeżak też może być w mafii. Tylko że Kubuś o mafii nie pomyślał w ogóle, a tu był jednak "mafiozo udający świeżaka". Różnica subtelna, ale jednak. A to że bobek przemyka przez grę z takimi postami drugi dzień pod rząd, to jest skandal. Żądam co najmniej dwuzdaniowej wypowiedzi od uż. bobek.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:08:46 GMT 1
Tate i Pota razem w mafii? To który na pierwszy ogień? Ja chcę już lincz! Nie podoba mi się ten post. Nawet nie umiem ubrać w słowa tego, co mi się w nim nie podoba, ale i za pierwszym, i za drugim czytaniem mam jakieś takie odczucie, że jest on pisany na siłę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 21:08:52 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 10, 2023 21:08:52 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 21:10:26 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 10, 2023 21:10:26 GMT 1
kto jeszcze chce się ogrzać w fajności bobka
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:11:18 GMT 1
Bobek nie daj mu.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 21:11:22 GMT 1
Koledzy Meller i Antóra chyba nie czają o co chodzi w kreacji Wednesday Addams. Dla precyzji chciałbym zauważyć, że pisanie na siłę może wynikać nie z bycia mafiozą, ale z potrzeby kreowania się, zwłaszcza w pierwszej godzinie gry!
Jeśli ktoś zna te dwie postaci (Tate i Adams), ten wie, że pewien zgrzyt między ich kreacjami jest naturalny z racji na reprezentowanie dwóch różnych światopoglądów.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 21:13:29 GMT 1
Coj jest raczej analogiczną postacią do Sariusa z wczoraj. Przy czym na ten moment Coj wygląda na kogoś dużo bardziej inteligentnego i ogarniętego niż Sarius. Nie, bo Sarius był goły i wesoły, a ten typ coś wie, jak się poczyta jego posty. Tylko pisze niespójnie i to budzi moje podejrzenia. Plus mnóstw postów - zapychaczy.
|
|