|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 20:45:44 GMT 1
Meanwhile w temat z głosami wjechał Marcin Meller cały na biało.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:45:46 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 20:45:46 GMT 1
Zupełnie tak, jakby nie wiedział kim postać Wielkiego Szu jest w realnym świecie. A jakoś ciężko mi uwierzyć, że ktoś realnie nie zna/nie oglądał i nie wie o co w tej postaci chodzi xD Gościu masz 5 głosów na siebie a tłumaczysz się marniacką kreacją
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:46:04 GMT 1
Zupełnie tak, jakby nie wiedział kim postać Wielkiego Szu jest w realnym świecie. A jakoś ciężko mi uwierzyć, że ktoś realnie nie zna/nie oglądał i nie wie o co w tej postaci chodzi xD Ja akurat filmu nie widziałem, ale postać znam. Natomiast nie jestem tak pewien winy Japońca. Zwłaszcza, że to chyba osoba, która dawno nie grała. Poszedłbyś w Emmę?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:46:41 GMT 1
ja z pary szu-kofola wolę dać w szu, przy czym nie muszę się ograniczać do tej pary emmy nie chcę dzisiaj wenesday kurwa nie wiem przekonajcie mnie
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:47:04 GMT 1
Meanwhile w temat z głosami wjechał Marcin Meller cały na biało. Mellerowi prąd odcięło dzisiaj
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 20:47:27 GMT 1
Zupełnie tak, jakby nie wiedział kim postać Wielkiego Szu jest w realnym świecie. A jakoś ciężko mi uwierzyć, że ktoś realnie nie zna/nie oglądał i nie wie o co w tej postaci chodzi xD Gościu masz 5 głosów na siebie a tłumaczysz się marniacką kreacją This. Plus to, do czego się dzisiaj najbardziej przyjebałem - czyli podpięcie pode mnie logiki, która pasowałaby do kilku innych graczy i swobodne pominięcie tych pozostałych - ciężko nazwać kreacją.
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 20:47:36 GMT 1
Ja mogę iść w Emmę bez większego przekonania, jak już to wolałbym Wednesday. Ale to i tak chyba już chuj, bo przy sześciu głosach nie widzę szansy na kontrkandydata.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 20:47:38 GMT 1
Zupełnie tak, jakby nie wiedział kim postać Wielkiego Szu jest w realnym świecie. A jakoś ciężko mi uwierzyć, że ktoś realnie nie zna/nie oglądał i nie wie o co w tej postaci chodzi xD Gościu masz 5 głosów na siebie a tłumaczysz się marniacką kreacją Niczego nie tłumaczę, nie rozumiesz o co chodzi. Zwyczajnie analiza Majimy w moją stronę to jakieś kompletnie oderwane od gry głupoty. Ja nie twierdze, że gram niewinnie, bo to niech sobie każdy oceni. Twierdzę, że Majima źle ocenił to co robię, to dwie różne rzeczy xD
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 20:48:29 GMT 1
Jest 6-6 teraz? to co pisał Antóra plus Miller i Sarius dołożyli po sztuce, prawda?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 11, 2023 20:48:46 GMT 1
Tak
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:49:05 GMT 1
Gościu masz 5 głosów na siebie a tłumaczysz się marniacką kreacją Niczego nie tłumaczę, nie rozumiesz o co chodzi. Zwyczajnie analiza Majimy w moją stronę to jakieś kompletnie oderwane od gry głupoty. Ja nie twierdze, że gram niewinnie, bo to niech sobie każdy oceni. Twierdzę, że Majima źle ocenił to co robię, to dwie różne rzeczy xD A mógł to zrobić niewinny? Zwłaszcza niewinny, jeśli dawno nie grał?
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 20:49:45 GMT 1
Zmieniać te głosy ze mnie. Nie mam teraz czasu się bronić, a widzę, że robi się ze mnie jakiegoś kontrkandydata dla realnych typów. Jak tam jest ktoś z mafii, a pewnie tak, to spora szansa że polecę zwyczajnie głosami mafii.
Będę w stanie się w tej edycji bezproblemowo uniewinnić jutro w razie czego. Jak ktoś nie wierzy w te deklarację, to jutro z czystym sumieniem będziecie mogli mnie zlinczować, natomiast jutro będę miał czas grać i uważam, że łatwo się wybronię. Nie pozwalam mnie DZISIAJ linczować. Nie w ogóle, tylko dzisiaj.
Japoniec mafia po tym co wypisuje, do Kofoli przekonania nie mam 100%, ale to przyzwoity cel. Można też jakiegoś glona jak nie ma przekonania, jakiegoś Petersona czy Frasera. Z jeden mafiozo pewnie tam siedzi, więc przyszłościowo patrząc nie byłby to zły wybór xD
Jak ktoś po tym poście zostawi na mnie głos dzisiaj a jest teraz w temacie to jest zwyczajnie do wyjebania jutro
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:49:55 GMT 1
hari pota i bobek nienawistnie milczą żeby zmienić głos w ostatniej chwili
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:50:07 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 11, 2023 20:50:07 GMT 1
Jest 6-6 teraz? to co pisał Antóra plus Miller i Sarius dołożyli po sztuce, prawda? Na to wygląda, że Ty i tak nie zginiesz ślicznotko;)
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 11, 2023 20:50:26 GMT 1
Dajcie tego Mellera może, co?
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 20:50:42 GMT 1
w sumie to jakoś nie zachęcasz do zdjęcia tego głosu Za mądry jesteś, żeby nie rozumieć, że głos na mnie to dzisiaj głupota. Jak nie zmienisz, to jesteś do wyjebania. Jak jesteś w mieście, to go zmienisz. Jak w mafii, to może nie i będziesz tłumaczył się jakimiś debilizmami jutro xD
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 11, 2023 20:50:51 GMT 1
Szu nie strasz nie strasz
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 20:50:53 GMT 1
Wcale nie dbam o to, czaję się, żeby w razie czego rozbić ewentualny, zawsze niekorzystny dla miasta, remis
E: do sariusa
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:51:11 GMT 1
Co szkodliwego zrobił Szu? Przecież im większa gównoburza teraz, tym długoterminowo lepiej dla miasta. Nawet, jeśli dziś poleci niewinny, to będzie łatwiej prześledzić, kto do czego nawoływał. Tak więc moim zdaniem Szu nie robi niczego bardzo szkodliwego. Bo nie klei mi się to, za kogo się podaje - czyli ogar/rolny, który albo nie ma czasu, albo ma powody, żeby się chwilowo kitrać i być ostrożnym - nie po tym wejściu na mnie. Chociaż to błagalne wejście teraz już bardziej naturalne. PS. Czemu mnie uniewinniłeś? Bo z naturalności jak na razie bardzo pasujesz mi do kogoś, kto ma łeb do tej gry, ale na razie bardzo świadomie nie wytacza wszystkich dział. A nie mogę być mafiozą, jadącym na ręcznym? Co do Szu, to jeśli to jego błaganie jest bardziej naturalne, to może warto dać mu ten dzień dłużej?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:51:21 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 11, 2023 20:51:21 GMT 1
Zmieniać te głosy ze mnie. Nie mam teraz czasu się bronić, a widzę, że robi się ze mnie jakiegoś kontrkandydata dla realnych typów. Jak tam jest ktoś z mafii, a pewnie tak, to spora szansa że polecę zwyczajnie głosami mafii.
Będę w stanie się w tej edycji bezproblemowo uniewinnić jutro w razie czego. Jak ktoś nie wierzy w te deklarację, to jutro z czystym sumieniem będziecie mogli mnie zlinczować, natomiast jutro będę miał czas grać i uważam, że łatwo się wybronię. Nie pozwalam mnie DZISIAJ linczować. Nie w ogóle, tylko dzisiaj.
Japoniec mafia po tym co wypisuje, do Kofoli przekonania nie mam 100%, ale to przyzwoity cel. Można też jakiegoś glona jak nie ma przekonania, jakiegoś Petersona czy Frasera. Z jeden mafiozo pewnie tam siedzi, więc przyszłościowo patrząc nie byłby to zły wybór xD
Jak ktoś po tym poście zostawi na mnie głos dzisiaj a jest teraz w temacie to jest zwyczajnie do wyjebania jutro Tragiczna obrona szulera i próba wywarcia presji na współgraczach
|
|