|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:34:35 GMT 1
tak ale uważam, że nie warto jej odpalać w pierwszym linczu gdybyśmy mieli dzisiaj dzień drugi to tak Co to zmienia, który mamy dzień? emma z gry jest do odjebania, ale w tym przypadku jestem w stanie uwierzyć w redemption arc po dwóch dniach takiej gru już nie uwierzę
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:34:49 GMT 1
a co powiecie spontanicznie na bobka xDDDDD No ale kim jest ten bobek? Jakiś ogar pewnie, może coś jeszcze wniesie, chociaż gra gówno, trochę kusi xD Ja raczej wiem, kim jest bobek (i nie chodzi o to, że szefem ). Uważam, że odjebanie go dziś byłoby zabawne, ale raczej szkodliwe.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 20:35:23 GMT 1
tak ale uważam, że nie warto jej odpalać w pierwszym linczu gdybyśmy mieli dzisiaj dzień drugi to tak Co to zmienia, który mamy dzień? Np. potencjalnie więcej czasu, żeby się wybielić, po niektórych widać, że mogą mieć taki potencjał i lepiej dać im więcej czasu, po innych nie.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:35:40 GMT 1
W ogóle gęś czemu na mnie głosujesz? Wydajesz się jakimś dobrym graczem, ale ten głos na mnie to katastrofa, a za późno na sprawdzanie reakcji. Weź się tłumacz xD no jak przy bodaj 5v4 dla kofoli nie uznałeś za dobry pomysł, żeby się bronić, to chciałem sprawdzić co będzie przy 4v5 dla ciebie xD
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:36:38 GMT 1
Co to zmienia, który mamy dzień? Np. potencjalnie więcej czasu, żeby się wybielić, po niektórych widać, że mogą mieć taki potencjał i lepiej dać im więcej czasu, po innych nie. Pytałem w kontekście Emmy. Uważam, że jakby miała się uniewinnić, to już by to zrobiła.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 20:37:46 GMT 1
Ale śmieszek z Jamesa Frasera.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:38:09 GMT 1
james fraser mój bohater
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 11, 2023 20:39:00 GMT 1
Np. potencjalnie więcej czasu, żeby się wybielić, po niektórych widać, że mogą mieć taki potencjał i lepiej dać im więcej czasu, po innych nie. Pytałem w kontekście Emmy. Uważam, że jakby miała się uniewinnić, to już by to zrobiła. To tu jestem skłonny się zgodzić, że chyba więcej już nie pokaże, natomiast różnimy się w ocenie jej przynależności. Według mnie miała bardzo dużo naturalnych reakcji, szczególnie wczoraj późnym wieczorem.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 11, 2023 20:39:36 GMT 1
via mobile
Post by James Fraser on Feb 11, 2023 20:39:36 GMT 1
Ale śmieszek z Jamesa Frasera. Leo, why?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:40:37 GMT 1
Pytałem w kontekście Emmy. Uważam, że jakby miała się uniewinnić, to już by to zrobiła. To tu jestem skłonny się zgodzić, że chyba więcej już nie pokaże, natomiast różnimy się w ocenie jej przynależności. Według mnie miała bardzo dużo naturalnych reakcji, szczególnie wczoraj późnym wieczorem. Ja właśnie uważam na odwrót, że ta jej gra się nie spina.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:41:10 GMT 1
Kurwa, ten James Frajer chyba będzie glonował jak Bielański.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 11, 2023 20:41:42 GMT 1
Nk policzy, ile jest
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 11, 2023 20:41:42 GMT 1
Zupełnie się nie zgadzam. Emma nie jest obiektywnie szkodliwa dla miasta, Szu już jak najbardziej. Lepszy gracz albo grałby w tej chwili dużo bardziej prowokacyjnie i zarzucał sieci, albo siedział względnie cicho i ostrożnie. A on zapodał randomowy i nielogiczny wysryw w kluczowych dla linczu godzinach. Co szkodliwego zrobił Szu? Przecież im większa gównoburza teraz, tym długoterminowo lepiej dla miasta. Nawet, jeśli dziś poleci niewinny, to będzie łatwiej prześledzić, kto do czego nawoływał. Tak więc moim zdaniem Szu nie robi niczego bardzo szkodliwego. Bo nie klei mi się to, za kogo się podaje - czyli ogar/rolny, który albo nie ma czasu, albo ma powody, żeby się chwilowo kitrać i być ostrożnym - nie po tym wejściu na mnie. Chociaż to błagalne wejście teraz już bardziej naturalne. PS. Czemu mnie uniewinniłeś? Bo z naturalności jak na razie bardzo pasujesz mi do kogoś, kto ma łeb do tej gry, ale na razie bardzo świadomie nie wytacza wszystkich dział.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 11, 2023 20:41:49 GMT 1
Ale śmieszek z Jamesa Frasera. Leo, why? Maybe on the dancefloor.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 20:42:33 GMT 1
Dawać tego Majimę, jeśli nie chcecie Kofoli. Jego analiza mojej gry jest tak słaba, że aż nie wierzę, że mógłby ją popełnić niewinny. Chociażby z tak jednego prozaicznego powodu, że większość mojej gry to byłby prowokacje i blefy, bo wiecie, #Szupokerzysta, a on ze mnie jakiegoś logicznego semi-aktywnego mafiozę robi xD Dawno większych głupot na swój temat nie czytałem.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:42:39 GMT 1
Wielki Szu 5 Kofola 5 Wednesday Addams 2 Janusz Lewandowski 1 Hari Pota 1 Juliusz Słowacki 1 Gęgul Gęg 1 Marcin Meller 1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:42:58 GMT 1
i.imgur.com/dwMIPqv.pngjak nic nie pojebałem to tak oznaczenia kolorystyczne losowe edit: pojebałem, brakło głosu oazy na kofoli, teraz jest remis
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 11, 2023 20:43:48 GMT 1
Zupełnie tak, jakby nie wiedział kim postać Wielkiego Szu jest w realnym świecie. A jakoś ciężko mi uwierzyć, że ktoś realnie nie zna/nie oglądał i nie wie o co w tej postaci chodzi xD
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 11, 2023 20:44:39 GMT 1
w sumie to jakoś nie zachęcasz do zdjęcia tego głosu
|
|
|
Post by Antóra on Feb 11, 2023 20:44:55 GMT 1
Mam głos w Lewandowskiego, który oczywiście zmienię, pytanie na kogo. Nakłaniam do wyjebania Emmy, ale w Wednesday też mogę. Ewentualnie jak nie będzie konsensusu, to można sobie dać dzień i wyjebać jakiegoś glona.
|
|