|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:00:36 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/20379/thread No ładnie sobie kolega zrobił alibi. Próbuje się tłumaczyć dlaczego głosuje na Addams ale nie z samej gry tylko za próbę zrobienia linczu. Zostawił do tego otwartą furtkę na głosowanie na mnie. Ty przeczytałeś ze zrozumieniem moje posty? Przecież ja Wednesday mam w podejrzanych od wczoraj, tak jak i Ciebie. I nie "zostawiałem furtkę na głosowanie na Ciebie", tylko chciałem Cię zlinczować dzisiaj, tylko niestety nie było chętnych. A co ty uczepiłeś się mojego czytania ze zrozumieniem?
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:01:07 GMT 1
o, zacząłeś już, spoko
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:01:36 GMT 1
Jutrzejszym tematem dnia będą : Kofola Sarius Gęgol Możecie smarować dupy Co zrobił Sarius?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:04:35 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 12, 2023 0:04:35 GMT 1
Co ma być zrobione jutro będzie zrobione jutro
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:04:56 GMT 1
Dla mnie Sarius jest do odjebania
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:07:03 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 12, 2023 0:07:03 GMT 1
Emma jest taką pracowitą mróweczką, że może przez noc pogłówkuje, a jak nie to bobek wyniesie śmieci
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:08:15 GMT 1
No a czemu miałbym nie wystawiać Waszych kandydatur? Niby w jaki sposób fakt, że Wednesday zajebała głosem w Wielkiego Szu, moim zdaniem doskonale widząc, że to Red i widząc jego apel, żeby dać mu dzień, uniewinnia ją i sprawia, żeby zdjąć ją z haka? Bo moim zdaniem w żaden, a wręcz przeciwnie. No a Tobie mogę odpuścić, skoro się pojawiłaś i zaczęłaś grać.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:09:57 GMT 1
Nie jestem jeszcze całkowicie na bieżąco z rozgrywką, ale: Tate, Meller, Orbison, Tsoi, Addams, Watson, Majima, Gęgul, Hari Pota, Słowacki, Gęgul, bobekmaluję na zielono, ale nie są tu uniewinnienia na 100% w żadnym wypadku, w niektórych nawet nie na 70%, ale na teraz. Na kolejny dzień-dwa z pewnością. Należy zapomnieć, że powyższe nicki to kandydaci do najbliższego linczu-dwóch. A to dlatego, że grają na tyle naturalnie, że jeśli jest tu mafia (a zapewne jest, bo tak to już zawsze wychodzi, że ktoś się prześlizgnie) to szukanie jej wśród tych nickach jest kompletnie nieopłacalne, za duża szansa na błąd. Musimy skupić się na: Kofola, Antóra, Fraser, Peterson, Sarius, CalvinoPonownie, nie wiem ile tu mafii siedzi, gra na 99% nie jest taka prosta, że będą tu wszystkie, ktoś z tych u góry będzie musiał zostać wyłapany. Ale jedynym logicznem rozwiązaniem na teraz jest moim zdaniem odwalić Kofolę i Antórę, a potem sprawdzić co dalej. Może do tego czasu inni z czerwonej listy się oczyszczą, a zieloni się zaczerwienią. Spędzę teraz trochę czasu na przestudiowaniu gry tych nieaktywnych, zobaczę czy da się coś wychwycić z ich gry, potem wrócę do zielonych. Ja w mafii nie jestem, jak masz do mnie jakieś pytania czy wątpliwości, to teraz przez 20 minut jestem, potem idę spać, więc śmiało pytaj, atakuj, postaram się odpowiedzieć.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 0:11:37 GMT 1
Musiałabym sobie poczytać co takiego Gęgol robił do tej pory. Poza kandydaturą kofoli, to nic specjalnego, czasem kogoś zaczepił, ale bez zdecydowanych typów. Miałka gra. Też mi się nie podobała specjalnie. A Watson na razie nie do zlinczowania. Oby tak dalej.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:11:38 GMT 1
Ty przeczytałeś ze zrozumieniem moje posty? Przecież ja Wednesday mam w podejrzanych od wczoraj, tak jak i Ciebie. I nie "zostawiałem furtkę na głosowanie na Ciebie", tylko chciałem Cię zlinczować dzisiaj, tylko niestety nie było chętnych. A co ty uczepiłeś się mojego czytania ze zrozumieniem? No jeśli Twój brak czytania ze zrozumieniem sprawia, że źle interpretujesz moje posty i przez to naganiasz na mnie, to jasnym jest, że będę się tego czepiać.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:12:08 GMT 1
Szczerze to nawet nie wiem jakie ci zadać. Dlaczego skupiasz się na celach jak Watson czy Addams, a ignorujesz oportunistę Kofolę, który nie był nawet w połowie tak aktywny jak Addams? Jak w Twojej głowie urodził się pomysł, że wajcha na Addams to dobry plan? Dlaczego nie Kofola?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:12:55 GMT 1
A co ty uczepiłeś się mojego czytania ze zrozumieniem? No jeśli Twój brak czytania ze zrozumieniem sprawia, że źle interpretujesz moje posty i przez to naganiasz na mnie, to jasnym jest, że będę się tego czepiać. Co jeszcze mi zarzucisz poza złą interpretacją ( w domyśle że sę mylę?)
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:13:59 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 12, 2023 0:13:59 GMT 1
Musiałabym sobie poczytać co takiego Gęgol robił do tej pory. Poza kandydaturą kofoli, to nic specjalnego, czasem kogoś zaczepił, ale bez zdecydowanych typów. Miałka gra. Też mi się nie podobała specjalnie. A Watson na razie nie do zlinczowania. Oby tak dalej. kandydaturą kofoli od której na właściwsze typy do pierwszego linczu wybrał weasley i bobka Pamietajmy, nie zapomnimy
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:15:29 GMT 1
Kandydatura Kofoli coś za łatwo przechodziła do momentu, aż przestała
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:17:54 GMT 1
Szczerze to nawet nie wiem jakie ci zadać. Dlaczego skupiasz się na celach jak Watson czy Addams, a ignorujesz oportunistę Kofolę, który nie był nawet w połowie tak aktywny jak Addams? Jak w Twojej głowie urodził się pomysł, że wajcha na Addams to dobry plan? Dlaczego nie Kofola? Na Watson się skupiałem, bo unikała gry, więc uznałem, że po wczorajszych zaczepkach uznała, że jest spalona i postanowiła schować się do nory i nie wychylać. Wygląda na to, że się myliłem. Zaczęła grać, więc jej odpuszczam. Co do Addams, to od początku mi śmierdziała, np. uniewinnianiem Lewandowskiego. Zresztą, biorąc pod uwagę, że akurat ona została z głosem na Szu uważam, że wajcha na nią to był dobry plan. Kofola w piątek wieczorem wydał mi się spoko, coś takiego odnotowałem w swojej głowie. Wynikało to z tego, że mieliśmy tych samych podejrzanych i że wydał mi się ogarnięty. Ten podszept instynktu nie pozwalał mi na niego zagłosować, a że Addams mi się nie podobała, to wajcha na nią wydawała mi się dobrym pomysłem, choć najbardziej chciałem wyjebać Emmę. No ale się nie udało, może i dobrze, skoro zaczęła grać.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:18:31 GMT 1
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:18:58 GMT 1
Radziłabym właśnie tak już od 19:00 czytać tamtejsze przed linczowe posty.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:21:11 GMT 1
Szczerze to nawet nie wiem jakie ci zadać. Dlaczego skupiasz się na celach jak Watson czy Addams, a ignorujesz oportunistę Kofolę, który nie był nawet w połowie tak aktywny jak Addams? Jak w Twojej głowie urodził się pomysł, że wajcha na Addams to dobry plan? Dlaczego nie Kofola? Na Watson się skupiałem, bo unikała gry, więc uznałem, że po wczorajszych zaczepkach uznała, że jest spalona i postanowiła schować się do nory i nie wychylać. Wygląda na to, że się myliłem. Zaczęła grać, więc jej odpuszczam. Co do Addams, to od początku mi śmierdziała, np. uniewinnianiem Lewandowskiego. Zresztą, biorąc pod uwagę, że akurat ona została z głosem na Szu uważam, że wajcha na nią to był dobry plan. Kofola w piątek wieczorem wydał mi się spoko, coś takiego odnotowałem w swojej głowie. Wynikało to z tego, że mieliśmy tych samych podejrzanych i że wydał mi się ogarnięty. Ten podszept instynktu nie pozwalał mi na niego zagłosować, a że Addams mi się nie podobała, to wajcha na nią wydawała mi się dobrym pomysłem, choć najbardziej chciałem wyjebać Emmę. No ale się nie udało, może i dobrze, skoro zaczęła grać. Uważam, że gracz na twoim poziomie nie byłby tak niechlujny w analizie graczy. Przypomnij mi co ci śmierdziało w uniewinnianiu Lewandowskiego przez Addams?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:21:43 GMT 1
No jeśli Twój brak czytania ze zrozumieniem sprawia, że źle interpretujesz moje posty i przez to naganiasz na mnie, to jasnym jest, że będę się tego czepiać. Co jeszcze mi zarzucisz poza złą interpretacją ( w domyśle że sę mylę?) Na ten moment nic innego zarzucać Ci nie będę. A do mnie się mylisz, ale to normalne, że masz mnie za podejrzanego, skoro chciałem Cię wyjebać w pierwszym dniu. No ale ja naprawdę myślałem, że nie chcesz grać, bo boisz się wkopać swoich, więc teraz moim zadaniem jest znaleźć prawdziwych winnych.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:23:54 GMT 1
Antóra, uważasz, że grasz dobrze? Jesteś usatysfakcjonowany tym jakie piętno wywierasz na rozgrywce? Uważasz, że grasz na miarę swoich umiejętności?
|
|