|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:25:53 GMT 1
Jutro trzeba iść albo w Andrew, żeby wyjaśnić kwestię usuniętego posta i podejrzanego zachowania z tym związanego, albo w kogoś, kogo wskazują zgodnie doktorzy.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:26:47 GMT 1
Chodzi naturalnie o Doktora Redzika (przepraszam, Wielkiego Szu) i doktora Lewandowskiego.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 0:26:55 GMT 1
dobrze, że Słowacki pojawia się tylko w nocy, to w dzień nie trzeba czytać tych bzdur
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:27:25 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 12, 2023 0:27:25 GMT 1
Lewandowski wykonał dobre logiczne uniewinnienie w okolicach 7-10 strony co było ruchem totalnie niemafijnym bo będąc winnym zawsze lepiej siedzieć cicho niż wykonać coś takiego
Wednesday przeczytała tą sytuacje tak jak powinna i uniewinniła Lewandowskiego, mało tego zrobiła to bez podawania argumentów, bez żadnej mafijnej podkładki co świadczy na jej korzyść.
Potem Lewandowski z Wednesday wzajemnie się bronili. To był wspólny front dwoch niewinnych, kolor jednego już nam mafia podała. Dzisiejsza wajcha na Wednesday to był wylew większy niż Wielki Szu.
Wednesday nie będzie w przeciągu najbliższych 3 dni kandydatem do linczu
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:27:42 GMT 1
Na Watson się skupiałem, bo unikała gry, więc uznałem, że po wczorajszych zaczepkach uznała, że jest spalona i postanowiła schować się do nory i nie wychylać. Wygląda na to, że się myliłem. Zaczęła grać, więc jej odpuszczam. Co do Addams, to od początku mi śmierdziała, np. uniewinnianiem Lewandowskiego. Zresztą, biorąc pod uwagę, że akurat ona została z głosem na Szu uważam, że wajcha na nią to był dobry plan. Kofola w piątek wieczorem wydał mi się spoko, coś takiego odnotowałem w swojej głowie. Wynikało to z tego, że mieliśmy tych samych podejrzanych i że wydał mi się ogarnięty. Ten podszept instynktu nie pozwalał mi na niego zagłosować, a że Addams mi się nie podobała, to wajcha na nią wydawała mi się dobrym pomysłem, choć najbardziej chciałem wyjebać Emmę. No ale się nie udało, może i dobrze, skoro zaczęła grać. Uważam, że gracz na twoim poziomie nie byłby tak niechlujny w analizie graczy. Przypomnij mi co ci śmierdziało w uniewinnianiu Lewandowskiego przez Addams? Taka pewność siebie, stanowczość w tym uniewinnieniu. Na kilka godzin po starcie. Dla mnie to wyglądało jak mafia, która szuka przyjaciół. Do tego jeden post wydał mi się sztuczny, Addams tłumaczy się, że był kreacyjny. Wyglądało to tak, że Lewandowski był już jechany za nielogiczności, ja się przyczepiłem do Addams, a na to Lewandowski bronił jej, że to kwestia kreacji i stąd sztuczność. A na to Addams, że świetna obserwacja i Lewandowski niewinny. Moim zdaniem na tamtym etapie nie dało się określić koloru Lewandowskiego. Większość tego znajdziesz na stronie 7. mafiacorner.boards.net/thread/148/rozgrywka?page=7
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:27:51 GMT 1
Kto jest za pierwszym rozwiązaniem wrzuca do czapki kulę, kto za drugim wrzuca grosza.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:28:08 GMT 1
Frajer James do wyjebania moim zdaniem. Dlaczego to napisałeś? Przeprowadź mnie przez proces myślowy.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:28:45 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 12, 2023 0:28:45 GMT 1
Pamiętajcie wszyscy o paciorku za zdrowie bobka żeby miał jutro siłę do walki
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:29:59 GMT 1
Uwaga! Zaraz napiszę coś na poważnie. Powiedzmy.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:30:09 GMT 1
Antóra, uważasz, że grasz dobrze? Jesteś usatysfakcjonowany tym jakie piętno wywierasz na rozgrywce? Uważasz, że grasz na miarę swoich umiejętności? Nie i mam nadzieję, że mafia dzisiaj stwierdziła (jeśli ktoś mnie rozpoznał) XXX gra dziwnie, sprawdźmy go szpiegiem. Dlatego też pytałem Japońca, czemu mnie uniewinnił. Bo moim zdaniem było to mocno pochopne zagranie i nie za bardzo dało się mnie oczyścić w tamtym momencie (ani teraz).
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:30:45 GMT 1
jak ten bob co złączył złote ziarna, tak niech miłość złączy nas ofiarna
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:31:20 GMT 1
Testament Wielkiego Szu. To jest teraz mój punkt wyjścia.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:32:53 GMT 1
Uważam, że gracz na twoim poziomie nie byłby tak niechlujny w analizie graczy. Przypomnij mi co ci śmierdziało w uniewinnianiu Lewandowskiego przez Addams? Taka pewność siebie, stanowczość w tym uniewinnieniu. Na kilka godzin po starcie. Dla mnie to wyglądało jak mafia, która szuka przyjaciół. Do tego jeden post wydał mi się sztuczny, Addams tłumaczy się, że był kreacyjny. Wyglądało to tak, że Lewandowski był już jechany za nielogiczności, ja się przyczepiłem do Addams, a na to Lewandowski bronił jej, że to kwestia kreacji i stąd sztuczność. A na to Addams, że świetna obserwacja i Lewandowski niewinny. Moim zdaniem na tamtym etapie nie dało się określić koloru Lewandowskiego. Większość tego znajdziesz na stronie 7. mafiacorner.boards.net/thread/148/rozgrywka?page=7Antóra, i tu właśnie widzę spory problem. To jest bardzo powierzchowna analiza. Niegodna inteligentnego zawodnika moim zdaniem. Stanowczość w uniewinnianiu to żaden dowód na mafijność, ba, zazwyczaj arogancja miastowego.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:33:05 GMT 1
Będę musiała też zrobić sobie lekturę postów Lewandowskiego.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:33:44 GMT 1
Frajer James do wyjebania moim zdaniem. Dlaczego to napisałeś? Przeprowadź mnie przez proces myślowy. Minutę wcześniej Frajer zmienił głos ze Słowackiego na Wielkiego Szu. W tamtym momencie wiedziałem, kim jest Wielki Szu i zakładałem niewinność, wierzyłem w szczerość jego deklaracji. W takiej sytuacji wiedziałem, że mafia będzie chciała go wyjebać z gry. No i właśnie wpadł Frajer, który się na nikogo nie deklarował i de facto przybił gwóźdź do trumny Szu. Zadziałał na szkodę miasta, coś jak glon Bielański w zeszłej edycji.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:34:28 GMT 1
Uwaga! Zaraz napiszę coś na poważnie. Powiedzmy. Napisz, czemu nie oddałeś głosu.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:35:57 GMT 1
W mafii jest Wednesday (względnie Janusz, ale na 75% Środa), pewnie wielki Szu, jakiś Orbison, do tego jeden cichociemny + jeden ogar (oaza, bobek, chuj wie). Generalnie jeśli dziś padnę to polecam przejrzeć jak to wyglądało z tym zbieraniem głosów na mnie Biorąc pod uwagę jak szybko Szu się zgodził może być razem z Adams, ale to podejrzenie jedynie To sobie panowie tam porozmawiali.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 0:36:24 GMT 1
głosujesz na Wednesday (XD), na tyle rozgarnięty gracz jak Ty powinien rozumieć, że to była bardzo zła zmiana kierunku. Zdecydowanie większa szansa na mafiowanie Kofoli niż Addams. No z nas dwóch (czy trzech, bo mój psychofan też się kręci koło tego tematu) to ja byłem przed linczem i przynajmniej próbowałem wpłynąć na to, kto poleci. W dupie miałem potencjalne tożsamości obu graczy, na umowne 1,5h przed linczem wszystko wskazywało na lincz między kofolą a szu, graczami o tej samej charakterystyce. Kofola minimalnie prowadzi, wchodzi do tematu i zaczyna pisać posty, które zaczynają go zazieleniać, co zauważa wtedy też Hari Pota. No to mówię sprawdźmy co zrobi wielki szu, dokładam mu głos. No i chuja nic nie robi. 20 minut do linczu i wychodzi z postem, który odbieram jako sugerowanie roli. Jedyną sensowną decyzją jest zdjęcie głosu, ale sam mówiłem że kofola dopiero co zaczął plusować pisząc naturalniej. W międzyczasie Addams zachowuje się jakby czytała temat z 10 stronnicowym opóźnieniem i że kofola za łatwo idzie, kiedy największe ciśnienie było już za nim. I to nawet nie tak, że ja mam teraz Wenesday za chuj wie jak wielką mafię, po prostu w tamtej sytuacji to był najlogiczniejszy głos, jaki mogłem oddać. A pierdolenie bobka na ten temat w sytuacji, kiedy sam oddał głos w powietrze oddając kierownicę mafii, jest po prostu niesmaczne, niezależnie od jego przynależnosci.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 0:37:22 GMT 1
I w dupę sobie wsadźcie to pierdolenie o moim graniu poniżej potencjału, bo słyszę to w każdej edycji, w której biorę udział. Wyjścia są dwa, albo wcale nie jestem taki dobry, albo po prostu gram wg innych schematów i jakimś cudem daje mi to efekty.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 0:38:05 GMT 1
Tak jak pisałem rano, Sarius prawdopodobnie udaje nowicjusza i jest szkodliwy. Drugim oczywistym szkodnikiem jest Fraser.
|
|