|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 0:39:27 GMT 1
Dylentant mg nawet nie wrzucił głosowania
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:42:41 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 12, 2023 0:42:41 GMT 1
to nie jest gra poniżej potencjału, jesteś ordynarny szkudnik
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:43:18 GMT 1
głosujesz na Wednesday (XD), na tyle rozgarnięty gracz jak Ty powinien rozumieć, że to była bardzo zła zmiana kierunku. Zdecydowanie większa szansa na mafiowanie Kofoli niż Addams. No z nas dwóch (czy trzech, bo mój psychofan też się kręci koło tego tematu) to ja byłem przed linczem i przynajmniej próbowałem wpłynąć na to, kto poleci. W dupie miałem potencjalne tożsamości obu graczy, na umowne 1,5h przed linczem wszystko wskazywało na lincz między kofolą a szu, graczami o tej samej charakterystyce. Kofola minimalnie prowadzi, wchodzi do tematu i zaczyna pisać posty, które zaczynają go zazieleniać, co zauważa wtedy też Hari Pota. No to mówię sprawdźmy co zrobi wielki szu, dokładam mu głos. No i chuja nic nie robi. 20 minut do linczu i wychodzi z postem, który odbieram jako sugerowanie roli. Jedyną sensowną decyzją jest zdjęcie głosu, ale sam mówiłem że kofola dopiero co zaczął plusować pisząc naturalniej. W międzyczasie Addams zachowuje się jakby czytała temat z 10 stronnicowym opóźnieniem i że kofola za łatwo idzie, kiedy największe ciśnienie było już za nim. I to nawet nie tak, że ja mam teraz Wenesday za chuj wie jak wielką mafię, po prostu w tamtej sytuacji to był najlogiczniejszy głos, jaki mogłem oddać. A pierdolenie bobka na ten temat w sytuacji, kiedy sam oddał głos w powietrze oddając kierownicę mafii, jest po prostu niesmaczne, niezależnie od jego przynależnosci. tożsamości nieważne, Kofola w porównaniu do Addams: 1. mało aktywny 2. nie odciskający żadnego piętna na rozgrywce 3. oportunista podczepiający się pod Addams
toleruję to wytłumaczenie, mam wrażenie, żeś niewinny, ale chyba się trochę zamotałeś w tej sytuacji. Nawet jeśli Kofola napisał ze dwa-trzy lepsze posty (jeszcze raz to przeczytam, ja nic takiego nie zauważyłem, ale może tak było) to i tak żadna podstawa do tego żeby wywalać Addams, bo Kofola na pewno nie nabił sobie tak wielu plusów żeby być oszczędzony kosztem Addams.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:44:18 GMT 1
Być może w ostatnich latach coś się pozmieniało, ale w czasach, gdy grywałem regularnie, Wielki Szu praktycznie nie uniewinniał mafiozów. Raz grał lepiej, raz gorzej, czasem trafiał kulą w płot, ale byłem chyba jedynym mafiozą, którego kiedykolwiek uniewinnił. Odgrażał się później, że tak naprawdę to nie uniewinnił, tylko wszedł all in w inną kandydaturę w finale rozgrywki, kwestia nomenklatury, nieważne. Czy odpadał zaraz na początku, czy trochę później, nigdy - na bazie tych początkowych reakcji - się nie mylił.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:44:26 GMT 1
I w dupę sobie wsadźcie to pierdolenie o moim graniu poniżej potencjału, bo słyszę to w każdej edycji, w której biorę udział. Wyjścia są dwa, albo wcale nie jestem taki dobry, albo po prostu gram wg innych schematów i jakimś cudem daje mi to efekty. Spokojnie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:44:56 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:44:56 GMT 1
No z nas dwóch (czy trzech, bo mój psychofan też się kręci koło tego tematu) to ja byłem przed linczem i przynajmniej próbowałem wpłynąć na to, kto poleci. W dupie miałem potencjalne tożsamości obu graczy, na umowne 1,5h przed linczem wszystko wskazywało na lincz między kofolą a szu, graczami o tej samej charakterystyce. Kofola minimalnie prowadzi, wchodzi do tematu i zaczyna pisać posty, które zaczynają go zazieleniać, co zauważa wtedy też Hari Pota. No to mówię sprawdźmy co zrobi wielki szu, dokładam mu głos. No i chuja nic nie robi. 20 minut do linczu i wychodzi z postem, który odbieram jako sugerowanie roli. Jedyną sensowną decyzją jest zdjęcie głosu, ale sam mówiłem że kofola dopiero co zaczął plusować pisząc naturalniej. W międzyczasie Addams zachowuje się jakby czytała temat z 10 stronnicowym opóźnieniem i że kofola za łatwo idzie, kiedy największe ciśnienie było już za nim. I to nawet nie tak, że ja mam teraz Wenesday za chuj wie jak wielką mafię, po prostu w tamtej sytuacji to był najlogiczniejszy głos, jaki mogłem oddać. A pierdolenie bobka na ten temat w sytuacji, kiedy sam oddał głos w powietrze oddając kierownicę mafii, jest po prostu niesmaczne, niezależnie od jego przynależnosci. tożsamości nieważne, Kofola w porównaniu do Addams: 1. mało aktywny 2. nie odciskający żadnego piętna na rozgrywce 3. oportunista podczepiający się pod Addams
toleruję to wytłumaczenie, mam wrażenie, żeś niewinny, ale chyba się trochę zamotałeś w tej sytuacji. Nawet jeśli Kofola napisał ze dwa-trzy lepsze posty (jeszcze raz to przeczytam, ja nic takiego nie zauważyłem, ale może tak było) to i tak żadna podstawa do tego żeby wywalać Addams, bo Kofola na pewno nie nabił sobie tak wielu plusów żeby być oszczędzony kosztem Addams.
Możesz wskazać te plusy, które nabiła sobie Addams?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:45:24 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 12, 2023 0:45:24 GMT 1
Być może w ostatnich latach coś się pozmieniało, ale w czasach, gdy grywałem regularnie, Wielki Szu praktycznie nie uniewinniał mafiozów. Raz grał lepiej, raz gorzej, czasem trafiał kulą w płot, ale byłem chyba jedynym mafiozą, którego kiedykolwiek uniewinnił. Odgrażał się później, że tak naprawdę to nie uniewinnił, tylko wszedł all in w inną kandydaturę w finale rozgrywki, kwestia nomenklatury, nieważne. Czy odpadał zaraz na początku, czy trochę później, nigdy - na bazie tych początkowych reakcji - się nie mylił. Głupoty
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:45:44 GMT 1
W związku z powyższym można założyć, że wśród osób, które zaraz podam, są sami niewinni. Bardzo bezpieczne założenie ze statystycznego punktu widzenia.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:46:02 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:46:02 GMT 1
Być może w ostatnich latach coś się pozmieniało, ale w czasach, gdy grywałem regularnie, Wielki Szu praktycznie nie uniewinniał mafiozów. Raz grał lepiej, raz gorzej, czasem trafiał kulą w płot, ale byłem chyba jedynym mafiozą, którego kiedykolwiek uniewinnił. Odgrażał się później, że tak naprawdę to nie uniewinnił, tylko wszedł all in w inną kandydaturę w finale rozgrywki, kwestia nomenklatury, nieważne. Czy odpadał zaraz na początku, czy trochę później, nigdy - na bazie tych początkowych reakcji - się nie mylił. Nieaktualne, uniewinnił Kuleszę w ostatniej edycji.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:46:03 GMT 1
Wręcz genialne na tym etapie rozgrywki.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:46:09 GMT 1
ZMIENIAĆ NA KOFOLĘ, ZABRANIAM WENDESDAY Nie za dużo warunków stawiasz? Jeszcze to mnie ciekawi, skąd ten post.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:47:36 GMT 1
Uwaga, podaję listę niewinnych.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:48:11 GMT 1
tożsamości nieważne, Kofola w porównaniu do Addams: 1. mało aktywny 2. nie odciskający żadnego piętna na rozgrywce 3. oportunista podczepiający się pod Addams
Możesz wskazać te plusy, które nabiła sobie Addams? Masę małych rzeczy, jest po prostu aktywnym, naturalnie postującym graczem, który się zamota tu czy tam, łatwo u takiego gracza doszukiwać się niespójności, nielogiczności, kiedy to właśnie domena miastowego.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:48:38 GMT 1
Myślę, że od dziś śmiało można ją nazywać Listą Redzika i Słowackiego.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 0:50:23 GMT 1
Tak jak pisałem rano, Sarius prawdopodobnie udaje nowicjusza i jest szkodliwy. Drugim oczywistym szkodnikiem jest Fraser. Fraser do wywalenia. Głos na Szu to jedno, ale to, że poczuł potrzebę podeprzeć go wpisem w rozgrywce gdy nie napisał nic merytorycznego do tego momentu wygląda jeszcze gorzej.
Sarius jeszcze nie mam zdania, dotrę do niego.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:51:36 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:51:36 GMT 1
Nie za dużo warunków stawiasz? Jeszcze to mnie ciekawi, skąd ten post. Nie byłem 100% pewien jego niewinności, choć skłaniałem się ku temu. Chciałem sprawdzić, czy faktycznie ma tę Addams za niewinną, czy też będzie mu wszystko jedno, kto poleci, byle nie on. Zwłaszcza, że ja akurat Addams uważałem za winną, a na Emmę nikt nie chciał głosować. Z kolei Kofola przed linczem miał dość naturalne wpisy.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:52:14 GMT 1
Tak jak pisałem rano, Sarius prawdopodobnie udaje nowicjusza i jest szkodliwy. Drugim oczywistym szkodnikiem jest Fraser. Fraser do wywalenia. Głos na Szu to jedno, ale to, że poczuł potrzebę podeprzeć go wpisem w rozgrywce gdy nie napisał nic merytorycznego do tego momentu wygląda jeszcze gorzej.
Dla mnie Sarius po tym co pisał w okolicach linczu nadaje się do odjebania. Frasera bym wywaliła po Sariusie.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 0:52:58 GMT 1
Uważam że Kofola w ogóle nie zachował się naturalnie w tamtym momencie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 0:53:09 GMT 1
Wiktor Środa Gęgul Tate (nie kojarzę w sumie tego gracza) Lewandowski
Myślę, że śmiało można dodać do tego grona samego Wielkiego Szu, no i mnie. To daje naprawdę sporą grupę graczy - ze statystycznego punktu widzenia - praktycznie pewnych.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 0:53:23 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 12, 2023 0:53:23 GMT 1
Fraser do wywalenia. Głos na Szu to jedno, ale to, że poczuł potrzebę podeprzeć go wpisem w rozgrywce gdy nie napisał nic merytorycznego do tego momentu wygląda jeszcze gorzej.
Dla mnie Sarius po tym co pisał w okolicach linczu nadaje się do odjebania. Frasera bym wywaliła po Sariusie. Ja chyba na odwrót, ale nie będę darł szat o kolejność.
|
|