|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 21:20:37 GMT 1
Za dużo pytasz, ty się ciesz, że chcą na kogoś innego niż ty. Viktor, a kogo byś jeszcze do tej mafii ze swojej strony dorzucił? Bo jak na razie dla ciebie w mafii jest każdy, kto ma więcej głosów od ciebie, dobrze rozumiem?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:20:54 GMT 1
Oho w dobrą godzinę to napisałem, jednak wylazła z norki.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 21:21:04 GMT 1
Nie ciebie pytałem, panie z obco brzmiącym nazwiskiem.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 21:21:11 GMT 1
Nie pytania, tylko jego pytania. Znowu robisz ten sam błąd logiczny co poprzednio. Skąd wiesz że to błąd logiczny?
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 21:21:14 GMT 1
Tylko że Kubuś o mafii nie pomyślał w ogóle, a tu był jednak "mafiozo udający świeżaka". Różnica subtelna, ale jednak. No właśnie dla mnie to tylko inna odnoga tej samej mafijnej pomyłki. Kubuś wiedział, że ktoś tam, już nawet nie pamiętam nicku tego ktośtama, jest niewinny, a że nie chciał akurat tego gracza wyglądającego na świeżaka oskarżać, to "sprzedał się" z wiedzy, że to świeżak. Tutaj Lewandowski chciał się na miękko dojebać, zostawić sobie furtkę "no może świeżak, a może jakiś mafiozo udający świeżaka", robiąc sobie podchody zarówno pod ewentualne krzyczenie "patrzcie, mówiłem, że świeżak, po chuj go linczowaliście", jak i pod ewentualne oskarżenie go za parę dni, że pewnie ktoś się kryje i udaje nieogara. Nie przyszło mu do głowy, że świeżak może być w mafii, bo wie, że akurat ten potencjalny świeżak w mafii nie jest. A Ty skąd wiesz, że Coj w mafii nie jest? Bo ta analiza, zasadniczo niepotrzebna, zdradza Twoje założenie, że Coj jest niewinny.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:21:31 GMT 1
Za dużo pytasz, ty się ciesz, że chcą na kogoś innego niż ty. A co ci przeszkadzają pytania? A co Ci przeszkadza, że jemu przeszkadzają pytania?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:21:44 GMT 1
Narazie w mafii jest Janusz i może Emma.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:22:09 GMT 1
Nie pytania, tylko jego pytania. Znowu robisz ten sam błąd logiczny co poprzednio. Skąd wiesz że to błąd logiczny? A skąd wiesz, że twoja ręka to twoja ręka? Ale dobra wytłumaczę. Powiedziałem do Andrew, że za dużo pyta, bo za dużo pytał. A ty wyciągnąłeś z tego wniosek, że przeszkadzają mi pytania. Przeszkadzały mi jego pytania, a właściwie to konkretne, a nie każde pytanie, każdej osoby.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 21:22:21 GMT 1
A co ci przeszkadzają pytania? A co Ci przeszkadza, że jemu przeszkadzają pytania? Chciałam od niego odpowiedzi czemu jemu przeszkadzają pytania bez pośredników.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:22:37 GMT 1
Viktor to na razie najbardziej pożyteczny miastowy. Doskonały lep na mafię.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:23:20 GMT 1
No właśnie dla mnie to tylko inna odnoga tej samej mafijnej pomyłki. Kubuś wiedział, że ktoś tam, już nawet nie pamiętam nicku tego ktośtama, jest niewinny, a że nie chciał akurat tego gracza wyglądającego na świeżaka oskarżać, to "sprzedał się" z wiedzy, że to świeżak. Tutaj Lewandowski chciał się na miękko dojebać, zostawić sobie furtkę "no może świeżak, a może jakiś mafiozo udający świeżaka", robiąc sobie podchody zarówno pod ewentualne krzyczenie "patrzcie, mówiłem, że świeżak, po chuj go linczowaliście", jak i pod ewentualne oskarżenie go za parę dni, że pewnie ktoś się kryje i udaje nieogara. Nie przyszło mu do głowy, że świeżak może być w mafii, bo wie, że akurat ten potencjalny świeżak w mafii nie jest. A Ty skąd wiesz, że Coj w mafii nie jest? Bo ta analiza, zasadniczo niepotrzebna, zdradza Twoje założenie, że Coj jest niewinny. Owszem, biorąc pod uwagę Twoje mafijne bąki, to zakładam, że Tsoi jest niewinny. Przy Twojej winie jest to niemal pewne. Dlatego też bardzo chętnie nagonię na Ciebie lincz jutro, żeby się o tym przekonać.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 21:24:33 GMT 1
Skąd wiesz że to błąd logiczny? A skąd wiesz, że twoja ręka to twoja ręka? Ale dobra wytłumaczę. Powiedziałem do Andrew, że za dużo pyta, bo za dużo pytał. A ty wyciągnąłeś z tego wniosek, że przeszkadzają mi pytania. Przeszkadzały mi jego pytania, a właściwie to konkretne, a nie każde pytanie, każdej osoby. No ale odpowiesz mi na moje pytanie, tak przy okazji?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:24:45 GMT 1
PS. Jestem mistrzem gry, więc wiem, kto jest w mafii.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:24:47 GMT 1
Reasumując w gronie Lewandowski, Watson, Addams, Orbison, Szu mamy co najmniej czterech mafiozów.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:25:25 GMT 1
Viktor to na razie najbardziej pożyteczny miastowy. Doskonały lep na mafię. Poradziłbym sobie z atakami bez tej pomocy. Spokojnie. A mafii nie szukam, jak już mówiłem.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:26:11 GMT 1
Viktor to na razie najbardziej pożyteczny miastowy. Doskonały lep na mafię. Poradziłbym sobie z atakami bez tej pomocy. Spokojnie. A mafii nie szukam, jak już mówiłem. To ona szuka takich jak Ty, żeby się do nich dojebać. Bardzo celne spostrzeżenie Mellera.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:26:28 GMT 1
Jak już tak bardzo potrzebujecie pomocy, to odkryję się trochę (mafia, przestańcie teraz czytać ) Lewandowski niewinny, absolutnie zabraniam linczować. Wchodzi i wrzuca swoje wnioski w temacie bez zastanowienia. Nie wszystkie wnioski są słuszne, ale część z nich tak i widać, że ma zadatki na ogara. Absolutnie nie do ruszenia jutro.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 21:26:39 GMT 1
porównując klimat wczorajszego d0 i dzisiejszego d0 nie jestem w stanie wyobrazić sobie, że różnica w klimacie wynika tylko z tego, że mamy piątek i ktośtam sobie imprezuje
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:27:31 GMT 1
Reasumując w gronie Lewandowski, Watson, Addams, Orbison, Szu mamy co najmniej czterech mafiozów. Meller z kolejną łatwą listą typów dla mafiozów.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 10, 2023 21:27:54 GMT 1
Reasumując w gronie Lewandowski, Watson, Addams, Orbison, Szu mamy co najmniej czterech mafiozów. Jak tasowałeś, kretynie!?
|
|