|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 21:28:14 GMT 1
Reasumując w gronie Lewandowski, Watson, Addams, Orbison, Szu mamy co najmniej czterech mafiozów. Meller z kolejną łatwą listą typów dla mafiozów. dlaczego orbison i szu mieliby być łatwymi typami? odp to ważne
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:28:23 GMT 1
Co widzisz złego w łatwej liście typów dla mafiozów? I dlaczego uważasz, że akurat ta lista jest łatwa?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:28:24 GMT 1
A skąd wiesz, że twoja ręka to twoja ręka? Ale dobra wytłumaczę. Powiedziałem do Andrew, że za dużo pyta, bo za dużo pytał. A ty wyciągnąłeś z tego wniosek, że przeszkadzają mi pytania. Przeszkadzały mi jego pytania, a właściwie to konkretne, a nie każde pytanie, każdej osoby. No ale odpowiesz mi na moje pytanie, tak przy okazji? Na które konkretnie, bo się naprawdę pogubiłem?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:28:56 GMT 1
Poradziłbym sobie z atakami bez tej pomocy. Spokojnie. A mafii nie szukam, jak już mówiłem. To ona szuka takich jak Ty, żeby się do nich dojebać. Bardzo celne spostrzeżenie Mellera. Nie wszystko co trafne jest pożyteczne.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:30:41 GMT 1
Emma, skąd głos na Hariego akurat w takim momencie i to zupełnie z dupy?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 21:31:55 GMT 1
Skąd możesz wiedzieć że głos z dupy? Tłumacz się Antóra.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:31:58 GMT 1
Jak już tak bardzo potrzebujecie pomocy, to odkryję się trochę (mafia, przestańcie teraz czytać ) Lewandowski niewinny, absolutnie zabraniam linczować. Wchodzi i wrzuca swoje wnioski w temacie bez zastanowienia. Nie wszystkie wnioski są słuszne, ale część z nich tak i widać, że ma zadatki na ogara. Absolutnie nie do ruszenia jutro. Skąd wiesz, że nie wszystkie jego wnioski są słuszne? A jeśli faktycznie nie są, to skąd pomysł, że ma zadatki na ogara i powinien mieć jutro immunitet?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:32:18 GMT 1
Ach, wcale nie odnosiłam się do typów na liście, nawet nie przeczytałam jakie to są typy.
Mam na myśli tylko tyle, że Meller próbuje budować sobie autorytet na tym, że wrzuca co jakiś czas listę swoich podejrzanych. Powtarzanie tego powoduje, że niektórzy gracze będą zapamiętywać, że taki typ się regularnie pojawiał w rozgrywce i jednocześnie wrzucą go do swoich podejrzanych, dzięki czemu mafii będzie łatwiej ukryć się z tym, że nie ma własnych typów po prostu kopiując z gotowej shortlisty mellera. To przeszkadza w znalezieniu mafii, więc proszę - przestań.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:32:43 GMT 1
Skąd możesz wiedzieć że głos z dupy? Tłumacz się Antóra. Wszedłem w Twoje posty i na ich podstawie wysnułem wniosek, że ten głos jest z dupy.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 21:33:00 GMT 1
Ja uważam że przy jawnym głosowaniu nawet głos z dupy może sprawdzić reakcję danego gagatka.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:33:06 GMT 1
Skąd możesz wiedzieć że głos z dupy? Tłumacz się Antóra. Głosy z dupy na ogół śmierdzą. Szczególnie kiepskie pierdy.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 21:33:32 GMT 1
Ach, wcale nie odnosiłam się do typów na liście, nawet nie przeczytałam jakie to są typy. Mam na myśli tylko tyle, że Meller próbuje budować sobie autorytet na tym, że wrzuca co jakiś czas listę swoich podejrzanych. Powtarzanie tego powoduje, że niektórzy gracze będą zapamiętywać, że taki typ się regularnie pojawiał w rozgrywce i jednocześnie wrzucą go do swoich podejrzanych, dzięki czemu mafii będzie łatwiej ukryć się z tym, że nie ma własnych typów po prostu kopiując z gotowej shortlisty mellera. To przeszkadza w znalezieniu mafii, więc proszę - przestań. A jeżeli typy Mellera to mafia, to dalej to, co robi Meller przeszkadza?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:34:16 GMT 1
Jak już tak bardzo potrzebujecie pomocy, to odkryję się trochę (mafia, przestańcie teraz czytać ) Lewandowski niewinny, absolutnie zabraniam linczować. Wchodzi i wrzuca swoje wnioski w temacie bez zastanowienia. Nie wszystkie wnioski są słuszne, ale część z nich tak i widać, że ma zadatki na ogara. Absolutnie nie do ruszenia jutro. Skąd wiesz, że nie wszystkie jego wnioski są słuszne? A jeśli faktycznie nie są, to skąd pomysł, że ma zadatki na ogara i powinien mieć jutro immunitet? Wystarczy poczytać posty, nie będę odpowiadać na oczywistości, odniosę się tylko do wniosków. Nie wiem, czy wszystkie wnioski są słuszne, ale zakładam, że skoro parę osób się do niego przyczepiło, to pewnie nie wszystkie. Wiem za to, że część z tych wniosków jest słusznych, w tym zwrócenie uwagi na moje posty kreacyjne.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:34:56 GMT 1
Ach, wcale nie odnosiłam się do typów na liście, nawet nie przeczytałam jakie to są typy. Mam na myśli tylko tyle, że Meller próbuje budować sobie autorytet na tym, że wrzuca co jakiś czas listę swoich podejrzanych. Powtarzanie tego powoduje, że niektórzy gracze będą zapamiętywać, że taki typ się regularnie pojawiał w rozgrywce i jednocześnie wrzucą go do swoich podejrzanych, dzięki czemu mafii będzie łatwiej ukryć się z tym, że nie ma własnych typów po prostu kopiując z gotowej shortlisty mellera. To przeszkadza w znalezieniu mafii, więc proszę - przestań. A jeżeli typy Mellera to mafia, to dalej to, co robi Meller przeszkadza? Jeżeli jest tam over 2.5 mafiozów to nie, ale szczerze wątpię.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:35:14 GMT 1
Ach, wcale nie odnosiłam się do typów na liście, nawet nie przeczytałam jakie to są typy. Mam na myśli tylko tyle, że Meller próbuje budować sobie autorytet na tym, że wrzuca co jakiś czas listę swoich podejrzanych. Powtarzanie tego powoduje, że niektórzy gracze będą zapamiętywać, że taki typ się regularnie pojawiał w rozgrywce i jednocześnie wrzucą go do swoich podejrzanych, dzięki czemu mafii będzie łatwiej ukryć się z tym, że nie ma własnych typów po prostu kopiując z gotowej shortlisty mellera. To przeszkadza w znalezieniu mafii, więc proszę - przestań. Nic głupszego już dziś nie przeczytam.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:36:15 GMT 1
Kolejna tania próba budowania sobie autorytetu
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 21:37:19 GMT 1
Skąd możesz wiedzieć że głos z dupy? Tłumacz się Antóra. Głosy z dupy na ogół śmierdzą. Szczególnie kiepskie pierdy. Po co więc głosowałeś na Juliusza Słowackiego?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:39:38 GMT 1
Ach, wcale nie odnosiłam się do typów na liście, nawet nie przeczytałam jakie to są typy. Mam na myśli tylko tyle, że Meller próbuje budować sobie autorytet na tym, że wrzuca co jakiś czas listę swoich podejrzanych. Powtarzanie tego powoduje, że niektórzy gracze będą zapamiętywać, że taki typ się regularnie pojawiał w rozgrywce i jednocześnie wrzucą go do swoich podejrzanych, dzięki czemu mafii będzie łatwiej ukryć się z tym, że nie ma własnych typów po prostu kopiując z gotowej shortlisty mellera. To przeszkadza w znalezieniu mafii, więc proszę - przestań. Ja się zgadzam, typowanie jest przereklamowane.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:40:22 GMT 1
Muszę poczytać inne typy Mellera. Postowo na razie naturalnie, więc chyba niewinny, ale mam czutkę na Lewego, a to by oznaczało dwóch niewinnych w jego typach, czyli 2/2 na razie. Nie wiem, czy można mu pozwolić zostawać liderem miasta
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:40:49 GMT 1
Głosy z dupy na ogół śmierdzą. Szczególnie kiepskie pierdy. Po co więc głosowałeś na Juliusza Słowackiego? A gdybyś miał strzelać - dlaczego to zrobiłem?
|
|