|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 14:55:16 GMT 1
Ja posty Sariusa to tak tbh czytam tak samo jak Jamesa. Sarius według mnie więcej takich smaczków różnych zostawił od Jamesa. Okej spoko, ale po co ja mam jeść gówno?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 14:56:21 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 12, 2023 14:56:21 GMT 1
Ja posty Sariusa to tak tbh czytam tak samo jak Jamesa. Sarius według mnie więcej takich smaczków różnych zostawił od Jamesa. Co rozumiesz przez smaczki?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 14:57:33 GMT 1
Sarius według mnie więcej takich smaczków różnych zostawił od Jamesa. Co rozumiesz przez smaczki? Sam sobie odpowiedz i wróć z tą odpowiedzią.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 14:58:38 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 12, 2023 14:58:38 GMT 1
Co rozumiesz przez smaczki? Sam sobie odpowiedz i wróć z tą odpowiedzią. Aha, dzięki za odpowiedź... Myślałem, że gramy w jednej drużynie xd
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 14:59:19 GMT 1
Hey no Wednesday nawet nie jest podejrzana, przestała strzelać z palca oskarżeniami Generalnie to należy nadmienić, że w dzień poprzedniej edycji byłem lekko pijany i dla tego robiłem z siebie głupka. Generalnie nadal uważam, że Wednesday śmierdzi, bo ciągle się doczepia do losowych ludzi (wczoraj kofola itp, a teraz Antóra) Wziąłem się teraz bardziej na poważnie za tą grę i próbuje odczepić metkę głupka wioskowego xd Gratuluję temu panu mafijnego przeskoku z uniewinnienia Wednesday na wysunięcie ją na top podejrzanych.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 15:01:13 GMT 1
strasznie mnie bawi to że ludzie są wyjaśniani przez emmę watson
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 15:02:09 GMT 1
Jakbym był w mafii to chyba bym pisał właśnie PW do Antury że no mas.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 15:09:03 GMT 1
BTW bo widzę, że Italo Disco teraz udaje niewiniątko. Ty wiesz że jak nie trafiamy to lecisz kolejny?
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 12, 2023 15:15:54 GMT 1
No tak, pogrillować typa, który ma ze 4 posty i tylko wpada zagłosować. No faktycznie, świetny pomysł. Ja myślałem dość podobnie wczoraj, że napór na Frasera to jest bdb pomysł (uzyskałem od niego aż całe "XD"). Być może się mylę, ale to nie znaczy, że mieszkaniec nie mógł pomyśleć czegoś takiego. Dla mnie sytuacja jest oczywista. Niech detektyw uderzy w Majimę a my sobie linczujmy. Ponadto kolega Italo Disco, za którym teraz głosujemy na Kofolę wcześniej bronił Majimy. Ja bym więc uważał. Tak, broniłem Mijamy i nadal uważam, że NIE jest jednym z najbardziej podejrzanych graczy. Być może totalnie przestrzeliłem z nim, ale na tym etapie Kofola to priorytet. Zwłaszcza, że mijają kolejne godziny, a ten się nie broni, jakby już pogodził się z tym, że czekają go cmentarne podaguszki. Poza tym, idąc Twoim tokiem rozumowania, powinieneś być nie mniej podejrzany ode mnie z powodu siedmiu zmian podczas głosowania. Nietrafionego głosowania, gdyż na końcu i tak wspomogłeś stronę mafii, strzelając w niewinnego Wielkiego Szu ( w Wednesday Addams). To są rzeczy, na które też warto uważać. I tak, mam świadomość, że jak Kofola okaże się niewinny, to ja mogę polecieć. Ale się nie okaże.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 15:17:05 GMT 1
Ja myślałem dość podobnie wczoraj, że napór na Frasera to jest bdb pomysł (uzyskałem od niego aż całe "XD"). Być może się mylę, ale to nie znaczy, że mieszkaniec nie mógł pomyśleć czegoś takiego. Dla mnie sytuacja jest oczywista. Niech detektyw uderzy w Majimę a my sobie linczujmy. Ponadto kolega Italo Disco, za którym teraz głosujemy na Kofolę wcześniej bronił Majimy. Ja bym więc uważał. Tak, broniłem Mijamy i nadal nie uważam, że NIE jest jednym z najbardziej podejrzanych graczy. Być może totalnie przestrzeliłem z nim, ale na tym etapie Kofola to priorytet. Zwłaszcza, że mijają kolejne godziny, a ten się nie broni, jakby już pogodził się z tym, że czekają go cmentarne podaguszki. Poza tym, idąc Twoim tokiem rozumowania, powinieneś być nie mniej podejrzany ode mnie z powodu siedmiu zmian podczas głosowania. Nietrafionego głosowania, gdyż na końcu i tak wspomogłeś stronę mafii, strzelając w niewinnego Wielkiego Szu. To są rzeczy, na które też warto uważać. I tak, mam świadomość, że jak Kofola okaże się niewinny, to ja mogę polecieć. Ale się nie okaże. Czekaj czekaj, z kimś mnie chyba pokurwiłeś. Ja na pewno nie uderzyłem w Szu. W mieszkańca może uderzyłem, ale na pewnoe nie w Szu.
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 12, 2023 15:19:35 GMT 1
Tak, broniłem Mijamy i nadal nie uważam, że NIE jest jednym z najbardziej podejrzanych graczy. Być może totalnie przestrzeliłem z nim, ale na tym etapie Kofola to priorytet. Zwłaszcza, że mijają kolejne godziny, a ten się nie broni, jakby już pogodził się z tym, że czekają go cmentarne podaguszki. Poza tym, idąc Twoim tokiem rozumowania, powinieneś być nie mniej podejrzany ode mnie z powodu siedmiu zmian podczas głosowania. Nietrafionego głosowania, gdyż na końcu i tak wspomogłeś stronę mafii, strzelając w niewinnego Wielkiego Szu. To są rzeczy, na które też warto uważać. I tak, mam świadomość, że jak Kofola okaże się niewinny, to ja mogę polecieć. Ale się nie okaże. Czekaj czekaj, z kimś mnie chyba pokurwiłeś. Ja na pewno nie uderzyłem w Szu. W mieszkańca może uderzyłem, ale na pewnoe nie w Szu. Pokurwiłem. Strzeliłeś w niewinną (moim zdaniem) Wednesday Addams, mimo, że do usmażenia był Kofola. Reszta się zgadza. Przepraszam, pisanie w biegu to zawsze zły pomysł.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 15:22:39 GMT 1
No dobra, ale okaż trochę empatii. Pod presją czasu akurat w Addams można było uderzyć, po fakcie czuję się wkurwiony że to poszło w Addams zamiast Kofolę, ale to nie było tak łatwe gdy podejmowałem decyzję.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 15:26:07 GMT 1
No dobra, ale okaż trochę empatii. Pod presją czasu akurat w Addams można było uderzyć, po fakcie czuję się wkurwiony że to poszło w Addams zamiast Kofolę, ale to nie było tak łatwe gdy podejmowałem decyzję. Nie ma empatii dla głosujących na Addams albo Szu wczoraj
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 15:26:37 GMT 1
To mnie dojedź kurwa.
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 15:40:38 GMT 1
kluczowe godziny przed linczem
hari pota najbardziej cięty na wednesday, z chęcią dołączy do linczu na szu ew orbison [jest to dokładnie trójka najbardziej podejrzanych u kofoli]
czuję nić wspólnych interesów hariego z japońcem
jasno oceniając wszystkich to wednesday mega durne zachowanie przed i po linczu
antóra ma w topce winnych emme i nie chce z niej zejść na dla wielkiego szu znając jego tożsamość [na + dla antóra, myślę że spokojnie mógłby napisać, że dobra to dzisiaj szu, a jutro emma, ale się nie zdecydował ->dodatkowo później słusznie uniewinnia emme na podstawie miastowej gry, kolejny + dla antóra] antóra w opozycji do japońca
jednym z głównych rozkręcaczy zmiany kofoli na szu jest japoniec
gęgol odwrotnie niż antóra - ma głos na wielkim szu, może iść w emme, ale emma nie jest celem na dzień pierwszy a szu jest celem na dzień pierwszy [nie składam tego w logiczne zdania, ale podsumowując ogar gęgol w trakcie licznu uważa, że lepszym kandydatem na pierwszy lincz jest ogar szu grający z kartami przy ciele niż grająca kiepsko Watson, która nie jest rozpatrywana w kategorii ogarów] innych celów w ogóle nie ma, rzuca tekstem przekonajcie mnie, że winna jest watson. jest to dokładnie odwrotny tok myślenia niż antóra i ta dwójka nie miała w trakcie pierwszego linczu wspólnego interesu co jest warte zapamiętania gęgol cieszy się z głosu frasera na szu przy remisie 5;5 szu kofola
podsumowując
co nowego zrodziło się w mojej głowie po przeanalizowaniu tego?
jako miasto mocno potrzebujemy znać teraz kolor kofoli czerwona kofola karze nam skłonić się ku hariemu poterowi i japońcowi antóra nie ma wspólnych interesów z gęgolem gęgol odpierdolił tam kolejny już w tej grze kryminał ale na życzenie oazy jest zostawiony na później
jest jeden scenariusz w którym wszystko co pierodolę to głupoty - scenariusz w którym nie zaatakowaliśmy albo wręcz uniewinniliśmy większość mafii i nie muszą z nami walczyć w ogóle. w każdym innym innym to ma jakieś zastosowanie
Andrew Tate Antóra - 70% na miasto bobek Emma Watson - 70% na miasto Gęgul Gęg - 70% na mafie Hari Pota - zobaczmy kolor kofoli Italo Calvino - najniewinniejszy z glonów James Fraser - najwinniejszy z glonów Jordan Peterson - kto to kurwa jest? Juliusz Słowacki - ja nie jestem w stanie go uniewinnić Kofola - 70% na mafie Majima Gorō - zobaczmy kolor kofoli Marcin Meller - 60% na miasto oaza Roy Orbison - chuj go wie Sarius - 60% na mafie Viktor Tsoi Wednesday Addams - przy wednesday zostawiam 5% na mafie, przy pozostałych zielonych nie
za zielonych ma się modlić ksiądz, żółte to fajne cele dla deta
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 15:43:30 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 15:43:30 GMT 1
bobek szef
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 15:48:57 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 12, 2023 15:48:57 GMT 1
Bobek szef
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 15:54:52 GMT 1
Antóra 70% na miasto, co ten bobek odpierdala
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 15:55:32 GMT 1
Antóra 70% na miasto, co ten bobek odpierdala gęgol mu się na mózg rzucił i to dlatego ale przynajmniej grać zaczął
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 15:56:19 GMT 1
też może zacznij
|
|