|
Post by capone on Apr 19, 2020 17:35:36 GMT 1
Dlatego sprawdzenie Capone nie ma wielkiego znaczenia, tym bardziej, że moim zdaniem OCkiem jest Cesar Gandhia. Widzę, że się tam w mafii boicie tego mojego sprawdzenia. Tyle postów na ten temat... W ogóle to sobie przeczysz - piszesz, że nie ma ono znaczenia, ale się na nie powołujesz: Mordo, przecież dla mnie ty jesteś w mafii z Cesarem najprawdopodobniej, co ty mi tu jakiegoś Juliana wpychasz? hahaha no ja jestem niewinny co pokazało sprawdzenie detektywa, szansa na to, że jestem w mafii, wybrałem rolę OCka i zostałem sprawdzony za pierwszym razem jest nawet czysto matematycznie tak niska, że to zakrawa o jakąś kpinę by mnie NA TYM ETAPIE rozpatrywać jako kandydata do odstrzelenia przed którymś z was. Jeśli twoim zdaniem winny jestem ja i Cesar, wal w Cesara. Proszę bardzo. Jeśli dla Cesara winny jestem ja i Ty, niech wali w Ciebie. Ja mogę zagłosować na któregokolwiek z was, bo obaj jesteście w mafii, wy zrobicie wszystko by NAJPIERW zabić mnie. Trochę się plączesz...
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 17:39:56 GMT 1
Uważam, że nie ma szans, żeby w dwójce Makłowicz-Zięba nie było mafiozy. Tak więc dziś rozpatrujemy tylko te 2 kandydatury.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 17:40:47 GMT 1
Ale nie da się ukryć, że Makłowicz chyba właśnie napisał więcej postów, niż przez całą swoją poprzednią rozgrywkę, co może trochę wyglądać na panikę. W tym się mogę z tobą zgodzić. Okazuje się że Makłowicz może coś merytorycznego od siebie dorzucić jak już trzeba. Inna kwestia że połowa z tych dywagacji trafiona jak kulą w płot. Dla mnie Makłowicz wystawia teraz Ziębe na strzał żeby potem do końca gry dojechać na gadaniu że przecież od początku napierdalał w mafiozę. Przecież wina Zięby nijak nie oczyszcza Makłowicza, on już niejednokrotnie walił w swoich.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 17:44:47 GMT 1
Capone co miałeś z logiki?
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 17:45:57 GMT 1
W tym się mogę z tobą zgodzić. Okazuje się że Makłowicz może coś merytorycznego od siebie dorzucić jak już trzeba. Inna kwestia że połowa z tych dywagacji trafiona jak kulą w płot. Dla mnie Makłowicz wystawia teraz Ziębe na strzał żeby potem do końca gry dojechać na gadaniu że przecież od początku napierdalał w mafiozę. Przecież wina Zięby nijak nie oczyszcza Makłowicza, on już niejednokrotnie walił w swoich. Ja to doskonale wiem. Mówię tylko jaka by była narracja ze strony Makłowicza
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 17:45:59 GMT 1
Bo jeśli porównujesz sytuację, w której masz 17 czy tam 16 graczy i masz prawdopodobieństwo jak 1 do 16 czy 17 że trafisz akurat w OCka do sytuacji, gdzie masz co najwyżej 1/4 a w zasadzie 1 do 2 że trafisz opryszka, to trochę słabo z twoim myśleniem.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 17:46:57 GMT 1
Narracja z mojej strony jest taka, że jestem niewinny a winnych jest dwóch graczy - Cesar Gandhia i Jerzy Zięba. Wszystko inne nie ma żadnego znaczenia.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 17:50:03 GMT 1
Capone co miałeś z logiki? 5+.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 17:50:21 GMT 1
I jeśli przypadkiem dziś polecę a ktoś pod wpływem sprawdzenia detektywa będzie chciał zmienić to, że ma poleciec dwójka Zięba, Cesar - a czuję, że duet Julian-Capone może odwalić taką manianę, to mafii mogę jedynie pogratulować roztropności miasta.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 17:52:45 GMT 1
Ale przecież jasnym jest, że dziś leci Zięba a jutro Ty albo na odwrót.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 17:53:46 GMT 1
Dziś Zięba, jutro Cesar.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 17:54:05 GMT 1
Nie mam zamiaru dać się zlinczować przed mafią. Nie i chuj.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 17:54:32 GMT 1
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 18:17:36 GMT 1
4 bo nie chodziłem.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 18:25:25 GMT 1
Biorąc pod uwagę potencjał vs gra to jesteś pierwszy do odpalenia. Jak grałem na bieżąco, to miałem Cię za czystego, bo byłeś luźny, śmieszkujący, na wyjebce, ale czytając od nowa temat to naprawdę prezentujesz się fatalnie, nie wnosząc do gry nic oprócz jednozdaniówek o tym, żeby zajebać tego czy tamtego. W zasadzie nie bierzesz udziału w dyskusjach, w stykowych sytuacjach pojawiasz się i znikasz, w sumie jak linczowaliśmy Specjalistę, to Ty upierałeś się przy Ziębie. Może Zięba jest winny, może nie, bo jest parę grubych zgrzytów, ale nie widzę opcji, żeby nie było co najmniej jednego mafiozy w Waszej dwójce, dlatego jak padnie on z zielonym kolorem, to bezwzględnie do piachu idziesz Ty.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 18:30:47 GMT 1
A biorąc pod uwagę, że jesteś kim jesteś, to lepiej w sumie zabić dziś Ciebie, bo sytuacja, że w Waszej dwójce nie ma mafii jest po prostu dla mnie niemożliwa, a przy meczówce wolę mieć do zlinczowania Ziębę niż Ciebie: jeśli Ty niewinny a Zięba winny, to jutro nie będę miał problemu w przekonaniu nikogo do zabicia Zięby, za to jak Zięba niewinny a Ty winny, to na bank zrobi się tu straszny sajgon i jeszcze przekonasz np. Juliana, że trzeba walić w niewinnego. To tak w kwestii logiki.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 18:46:06 GMT 1
Ja nic nie wnoszę? Od początku rozgrywki wskazuję mafiozów, w sensie Ziębę grzeję od początku plus deafdeatha głosowałem zanim to było modne i Gandhię też parę dni temu wytypowalem do czwórki, pomyliłem się tylko co do Khady, ale ja kurwa nic nie wnoszę. No kurwa. Tak jakbym zawsze nie wiadomo jakie analizy robił i nigdy nie bazował dokładnie na tym co teraz, czyli czutce plus uniewinnianiu/mafijności postów.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 19, 2020 18:46:41 GMT 1
Idę spać, a Ty się Capone jak chcesz to kompromituj, tylko nie zdziw się, jak jutro zostaniesz z palcem w dupie bo znowu mafiozo nie poleci. Głos na Ziębę. Dobranoc
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 18:50:40 GMT 1
I tak wszyscy wiemy że będziesz się tu kitrał koło 22 żeby w razie potrzeby zagłosować jak trzeba.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 18:51:47 GMT 1
Ja nic nie wnoszę? Od początku rozgrywki wskazuję mafiozów, w sensie Ziębę grzeję od początku plus deafdeatha głosowałem zanim to było modne i Gandhię też parę dni temu wytypowalem do czwórki, pomyliłem się tylko co do Khady, ale ja kurwa nic nie wnoszę. No kurwa. Tak jakbym zawsze nie wiadomo jakie analizy robił i nigdy nie bazował dokładnie na tym co teraz, czyli czutce plus uniewinnianiu/mafijności postów. Nie, nie, normalnie to Ty byś tych mafiozów słał do piachu. Gdybyś chciał, żeby Zięba nie żył, to by nie żył od tygodnia. Dlatego za chuja Ci nie ufam. No i do tego ten Gandia wcale mi nie wygląda na mafię jakoś szczególnie. Może w niej jest, może nie, sprawdzenie to powie.
|
|